Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!

Ρανια με γεια τα ψώνια κ καλοχρησιμοποιημενα...

Έχεις δουλίτσα τωρα...πλύσιμο-σιδερωμα...ωραία ειναι αυτα....

Vivian χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα...

άρα είδες οτι δεν πρεπει να πολυκουραζεσαι

γιατι διαμαρτύρεται το μπεμπακι...κανε του

το χατίρι λοιπόν κ προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο ειναι δυνατό...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κουκλες!!!!τι κανετε?τι ωραια μερα σημερα....ανοιξη!!!

graphics-spring-848194.gif

skybeam,με γεια τα πραγματακια σου!!!τι ωραια αισθηση να ψωνιζεις για τo baby boy σου!!!

vivian,περαστικα και καλη ξεκουραση!!!

φιλια και καλο ΣΚ!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Χε τι βλεπω πολλες του "επαγγελαματος" μαζευτηκαμε!:D

Μονο που εγω δεν σπουδασα ακριβως αυτο αλλα διοικητικης επιστημης και

τεχνολογιας στην ΑΣΟΕΕ και μισω τον προγραμματισμο!!!:evil:

Εχε χαρη που η θεση μου εχει ολα τα προνομια αυτα με τις αδειες του

δημοσιου αλλιως με το που τελειωσω απο εγκυμοσυνες θα ζητησω μεταταξη....

Ευχαριστω πολυ και τις υπολοιπες για τις ευχες!Χθες ειχαμε το παρτυ των

παιδιων χαμος εγινε! Μονο η μικρη δεν ηθελε να ντυθει και επαθε αμοκ με

τη στολη αλλα μια χαρα περασαμε!

Βιβιαν γιατι σε αγχωσε ετσι ο γιατρος?Καλα αυτο με τα περιοδικα πολυ αστειο.

Πως θα περασουν οι ωρες σου εκει?Θα πονας και θα σε απασχολει η γεννα!!!!!

Βιβη να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και με το καλο να ερθει το

μωρακι σας!!!!!!

Skybeam με γεια τα παντα! Baby boom!!!!!!Γεμισε το σπιτι.....

Ασχετο και σχετικο μαζι:Ειδα μια φιλη μου χθες που ειχε γεννησει πριν 2 μηνες

και επαθα ΠΛΑΚΑ κοριτσια!!!!Κοιλια Π Λ Α Κ Α και μετα το 2ο παιδι ετσι?Και της λεω

ρε συ τι εχεις κανει?και μου λεει για τη ζωνη!Θυμαστε ειχαμε ξαναμιλησει για αυτο

και παρολο που δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε και ως τωρα δεν πιστευα οτι μπορει

να κανει θαυματα εχω προβληματιστει!Βεβαια η κοπελα γεννησε φυσιολογικα και μπορει

μπορει ο σωματοτυπος της να ειναι τετοιος που να τα διωχνει τα κιλα απτην κοιλια ευκολα.....αλλα μου φαινεται θα το ψαξω.

Δεν ξερω ομως με μας που παμε για καισαρικη τι γινεται....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κοιλια Π Λ Α Κ Α και μετα το 2ο παιδι ετσι?Και της λεω

ρε συ τι εχεις κανει?και μου λεει για τη ζωνη!

Σας τα λέω εγώ απ' έξω απ' έξω κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα!

Μαρία ακόμη περισσότερο το χρειαζόμαστε όσες κάνουν καισαρική.

Γιατί νομίζετει ότι στις κοιλιοπλαστικές και τις λιποαναρροφήσεις χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά λαστέξ και κορσέδες?

Επίσης, αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείτε ότι παραδοσιακά εκατοντάδες χρόνια οι γυναίκες έδεναν την κοιλιά τους μετά τη γέννα, μάλιστα μια φίλη μου Ρουμάνα φυσικοθεραπεύτρια υποστηρίζει ότι και το ξύδι καίει το έξτρα λίπος! [τα παλιά τα χρόνια στη χώρα της οι γυναίκες δενόντουσαν με πανιά εμποτισμένα στο ξύδι, καλά στιμμένα βέβαια]

Η Ρηλαξίνη, η ορμόνη που ανοίγει τα κόκκαλά μας και το σκελετό μας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ίδια ορμόνη μας βοηθά να κλείσουμε μετά. Αν τη βοηθήσουμε και λίγο... :rolleyes:

Παιδιά λιποθύμησα σήμερα! Είχαμε πάει για φαγητό και ζεστάθηκα πάρα πολύ... έλεγα του άντρα μου "θα λιποθυμήσω, ρίξε μου νερό στο κεφάλι" κι εκείνος δεν με πολυπίστεψε... τελικά λέει γύρισαν τα μάτια μου και έτρεμε το ένα μου χέρι, άσπρισα... με έβρεξε με κρύο νερό και ξύπνησα... το μαγαζί πήρε το 166 αλλά δεν χρειάστηκε τελικά, ο δικός μου ο έρημος κατατρόμαξε... τελικά όλα καλά, συνήλθα με το κρύο νερό και πήγαμε σπίτι μας. Δεν βγαίνουμε που δεν βγαίνουμε ιδιαίτερα, έγινε κι αυτό και μου το χάλασε!:cry:

Βρε Ρανια τι επαθες?Καθιστη ησουν και ζαλιστηκες ή ορθια?

Αχ αυτοι οι αντρες!Κι εγω χθες που πηγαμε σενα μαγαζι με στολες

ζαλιστηκα λιγο και επρεπε να το πω 3 φορες για να με παει σε μια καρεκλα!

Νομιζω ειναι αυτες οι εβδομαδες λιγο περιεργες δεν ειναι ακριβως το

τι τρως αλλα με το αιμα εχει να κανει που πεφτει η πιεση. Κατι ειχα διαβασει

σε ενα βιβλιο.....

Παντως ορθια στο ιδιο σημειο να μη στεκεσαι!

Για τη ζωνη σιγουρα αν κανει δουλεια θα τη χρειαζομαστε εμεις με την καισαρικη

απλως εγω αναρρρωτιομουν ποσο καιρο μετα την καισαρικη μπορει κανεις να τη βαλει

γιατι η φιλη μου με το ΦΤ την εβαλε την 1η μερα στο μαιευτηριο! Σε μας λογικα δεν πρεπει να περασουν οι 40 μερες?Και μετα θα χουν σφιξει οι ζεστες πως να φορεσουμε κατι

τετοιο δεν ξερω. Αλλα μου φαινεται θα παρω αυτη τη φορα γιατι δεν προκειται να

μαζευτει ποτε η κοιλια!

Διαφημίσεις

Mαράκι ο μπαμπάς μου λέει ότι μου έπεσε η πίεση, εγώ λέω ότι με πείραξε η ζέστη κι ένα εκτυφλωτικό φως απ' τον ήλιο εκείνη την ώρα! [ναι οι άντρες μέχρι να πάρουν μπρος εμείς έχουμε πάει κι έχουμε ξαναγυρίσει!...). Νομίζω τώρα μπαίνουμε στον 8ο, ε?

Λοιπόν επειδή ρώτησα μια μαία (όχι τη δική μου) μου είπε να βάλω τη ζώνη αφού θα έχει λειτουργήσει το έντερο μετά την καισαρική.

Τώρα για τη ζέστη, εγώ θα κάνω ότι δεν την καταλαβαίνω, θα πάρουμε κι ένα air co γιατί με ανεμιστήρες τη βγάζαμε ώς τώρα, κι ο θεός βοηθός.

Mαράκι ο μπαμπάς μου λέει ότι μου έπεσε η πίεση, εγώ λέω ότι με πείραξε η ζέστη κι ένα εκτυφλωτικό φως απ' τον ήλιο εκείνη την ώρα! [ναι οι άντρες μέχρι να πάρουν μπρος εμείς έχουμε πάει κι έχουμε ξαναγυρίσει!...). Νομίζω τώρα μπαίνουμε στον 8ο, ε?

Λοιπόν επειδή ρώτησα μια μαία (όχι τη δική μου) μου είπε να βάλω τη ζώνη αφού θα έχει λειτουργήσει το έντερο μετά την καισαρική.

Τώρα για τη ζέστη, εγώ θα κάνω ότι δεν την καταλαβαίνω, θα πάρουμε κι ένα air co γιατί με ανεμιστήρες τη βγάζαμε ώς τώρα, κι ο θεός βοηθός.

Αυτα με τους μηνες μη με ρωτας γιατι υπαρχουν τοσες θεωριες που

χανεις τη μπαλα!Εγω εχω βαλει στο μυαλο μου το 15 μαιου (περιπου)

οποτε στις 15 μαρτιου θα λεω οτι εχω 2 μηνες ακομα!

Στους αντρες πρεπει να μη λεμε "ζαλιζομαι" αλλα "πεφτω!" :D

μπας και το καταλαβουν γρηγορα!

Αυτο που σου ειπε η μαια χοντρικα σημαινει οτι μολις βγουμε απτο

μαιευτηριο μπορουμε να το βαλουμε!Λες τοσο νωρις?Δεν θα ποναει την τομη?

Αποτι εψαξα παντως την εχουν και στα λητω αυτη τη ζωνη οποτε καποια

στιγμη θα κανω μια βολτα να τη δω!

Αυτο που σου ειπε η μαια χοντρικα σημαινει οτι μολις βγουμε απτο

μαιευτηριο μπορουμε να το βαλουμε!Λες τοσο νωρις?Δεν θα ποναει την τομη?

Αποτι εψαξα παντως την εχουν και στα λητω αυτη τη ζωνη οποτε καποια

στιγμη θα κανω μια βολτα να τη δω!

Για αρχή έλεγα να χρησιμοποιήσω ένα πολύ μαλακό λαστεξάκι (πολύ μαλακούλι όμως, να μην ενοχλεί και να πιάνει και μπούτι γιατί ό,τι ισχύει για μάζεμα κοιλιάς ισχύει και για όλο το υπόλοιπο σώμα) και μετά ζώνη.

Υπάρχουν πολλά είδη ζώνης, ποιο βρήκες στο ΛΗΤΩ? Για βάλε κανένα link!

Λοιπον, η φτηνη εκδοχη και ισως πιο μαλακο οπως λες ειναι αυτο

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/139/postpartum-support-belt

και η πιο ακριβη γιατι καθε βδομαδα το στενευεις ειναι αυτο

http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=148&category_id=59&Itemid=66&option=com_virtuemart〈=en

Γεια σας,κοριτσια!!!

skybeam,τι επαθες κοπελα μου?θελει προσοχη..περαστικουλια!και εγω ωρες-ωρες βλεπω αστερακια και πηγαινει ολο το μυαλο μου στην προεκλαψια(η βλακεια μου παει συννεφο)!!!

οσον αφορα τους μηνες,βρηκα αυτο:

Για να υπολογίσουμε τον ακριβή μήνα (μιας και όλοι ρωτάνε “Σε ποιο μήνα είσαι;” και όχι “Σε ποια βδομάδα είσαι;“), ακολουθούμε το παρακάτω:

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

αν και εγω ακολουθω το συστημα της Μαριας.(αλλαγη μηνα συμφωνα με την ΠΗΤ).

Αυτο για τη ζωνη το εχω ακουσει και εγω.κανει φοβερη δουλεια,απο οτι μου ειπανε.αν βρειτε καμμια καλη και φθηνη,ενημερωστε!!!!ενδιαφερομαι και εγω!!

Διαφημίσεις

Λοιπον, η φτηνη εκδοχη και ισως πιο μαλακο οπως λες ειναι αυτο

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/139/postpartum-support-belt

και η πιο ακριβη γιατι καθε βδομαδα το στενευεις ειναι αυτο

http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=148&category_id=59&Itemid=66&option=com_virtuemart〈=en

ωραιες,αλλα ειχα την εντυπωση πως ειναι σαν βρακακι-λαστεξ που πιανει και τους μηρους

και εγω ωρες-ωρες βλεπω αστερακια και πηγαινει ολο το μυαλο μου στην προεκλαψια(η βλακεια μου παει συννεφο)!!!

:D

Να πας να κάνεις μια βυθοσκόπηση αν βλέπεις αστεράκια! (καμμιά φορά οι αλλοιώσεις στον κερατοειδή -αν δε λέω βλακεία- το κάνουν αυτό)

ναι γμτ ειναι ακριβη αλλα δεν εχω βρει αλλη που να στενευει

οσο περναει ο καιρος. Βασικα δεν εχω ρωτησει ποτε στα λητω για ζωνες

θα εχουν διαφορες εκει και φθηνες και ακριβες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...