Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τι εννοεις αδυνατο?συμφωνα με την εβδομαδα που εισαι,ειναι στο μεσο ορο

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

τι σημαινει πλακουντιακη ανεπαρκεια?

σημαίνει ότι ο τραχηλος δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να τρέφει τέλεια το παιδί. Τώρα όσο το τρέφει είναι οκ είπε αλλά όσο περνάει ο καιρός μπορεί να το τρέφει λιγότερο και πρέπει να το παρακολουθούμε για να δούμε. όσο για το βάρος είναι λέει στην 18η εκατοστιαία κλίμακα.

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε hippo Για ψαξτο μηπως σε τρομαξανε αδικα γιατι τα 1600γρ για

την εβδομαδα σου μια χαρα μου φαινονται!Τωρα αυτη η πλακουντιακη

ανεπαρκεια δεν ξερω τι ειναι. Το ντοπλερ το εκανε οδικος σου

γιατρος ή πηγες σε μαιευτηριο?κι αν ναι τοτε ο δικος σου τι ειπε?

Γιατι κι αυτος μπορει να τα δει αυτα στον υπερηχο......

Μακαρι μαρακι να παρει ποζα η μπουμπου 5:15 εχω ραντεβου!

milky πολυ γελασα με το grandparentscafe!!!!!

για την κινητικοτητα παντως παιζει το μωρο να προκαλεσει με την κινητικοτητα

τοκετο. Ετσι μου χει πει ο γιατρος μου και καπως ετσι ξεκιννησε η γεννα στο 1ο μου παιδι

που τα χε σπασει εκει μεσα κι ειχε χωρο δεν ειχε ζοριστει δηλαδη ειχα πολυ αμνιακο υγρο.

Και τωρα δε θυμαστε που πριν 2-3 βδομαδες εκανα κατι συσπασεις του 2λεπτου?

Ειχα κανει 8 συσπασεις σε λιγοτερο απο μιση ωρα και πολυ επιπονες και καταληξαμε

με το γιατρο οτι μαλλον η μητρα "θυμωσε" απο την κινητικοτητα της μπουμπους

και ειπε να την "κατσαδιασει''! :D

Βεβαια οταν θα πλησιαζει ο καιρος θα παιζει κατι τετοιο δεν μπορει ας πουμε επειδη

το μωρο χορευει χιπ χοπ να σου προκαλεσει τοκετο στις 30 εβδομαδες. Πρεπει να εχει

γινει και εμπεδωση και τραχηλος ετοιμος κτλτκτλ.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

μου είπαν ότι το παιδί είναι εντάξει αλλά αρκετά αδύνατο. Είναι 1600γρ. κάτι που δεν είναι τώρα πρόβλημα αλλά υπάρχει λόγω μικρής πλακουντιακής ανεπάρκειας. συνιστάται παρακολούθηση των κινήσεων του μωρού και επανέλεγχοι dopplers πιο συχνά!Όπως καταλαβαίνετε λίγο με πήρε απο κάτω!!!

Kι εμένα μου είπαν ότι ο πλακούντας μου είναι Grade II (επειδή κάπνιζα) οπότε γρήγορα γρήγορα θεωρώ θα φτάσω στο Grade III άρα θεωρώ ότι θα τα ακούσω κι εγώ αυτά περι κακής τροφοδοσίας από τον πλακούντα (αυτά συμβαίνουν ανεξαρτήτως καπνίσματος και λογικά είναι άλλη περίπτωση από τη δική σου, απλώς είναι και τα δύο προβλήματα πλακούντα).

ΜΗΝ πανικοβάλλεσαι, μια χαρά είναι το μωρό σου. Όσο παίρνει βάρος και περνούν οι εβδομάδες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλώς θα πηγαίνεις να το τσεκάρεις. Και είσαι και στην 32η εβδομάδα, δυο-τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά απέχεις από την 33η... ό,τι και να γίνει (φτου φτου φτου μακρυά από μας) το μωρό σου θα είναι σούπερ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου βγάλει πρόβλημα ακόμη κι αν γεννηθεί 2-3 εβδομάδες νωρίτερα.

Αυτη τη συζητηση με τα κιλα και τα χρονια παρακαλω να μη την ξαναδω!!!απο κιλα στο +17 και απο ηλικια θα ανοιξω το grandparentscafe.gr!!!!!

Από κιλά μου ρίχνεις κάνα δυο αλλά από χρόνια σου ρίχνω στάνταρ! Εγώ θα το ανοίξω το grandparents!:D

σημαίνει ότι ο τραχηλος δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να τρέφει τέλεια το παιδί. Τώρα όσο το τρέφει είναι οκ είπε αλλά όσο περνάει ο καιρός μπορεί να το τρέφει λιγότερο και πρέπει να το παρακολουθούμε για να δούμε. όσο για το βάρος είναι λέει στην 18η εκατοστιαία κλίμακα.

Εννοεις ο πλακουντας.επειδη και το δικο μου μωρο δεν το λες τροφαντο,στη δευτερη αποκολληση που ειχα και λογω προηγουμενης εξετασης θρομβοφιλιας,ο γιατρος μου ξεκινησε ηπαρινη,την οποια διεκοψα με το που μπηκα στον 6ο μηνα.μου ειπε πως θα παρακολουθησουμε την αναπτυξη του εμβρυου μεχρι την 32η εβδομαδα και αν δουμε οτι δεν αναπτυσσεται κανονικα,τοτε θα την ξαναρχισω για να ειμαστε σιγουροι οτι αιματωνεται καλα ο πλακουντας.

σου ειπε που μπορει να οφειλεται?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Η πλακουντιακη ανεπαρκεια έχει να κανει με τον τραχηλο;; Στον β επιπεδου τι σου είχαν γραψει στα αποτελεσματα για τον πλακουντα;;

ναι έχει να κάνει με την ποιότητα του τραχήλου και στο β επιπέδου ήταν όλα οκ.

Μου είπε ότι δεν είναι για να πανικοβάλομαι γιατί το παιδί είναι μια χαρά απλά μου φάνηκε σαν να υπάρχει το ενδεχόμενο να το πάρουμε νωρότερα αν χρειαστεί.

εντάξει όμως αφου το μωρό είναι οκ αυτό έχει σημασία.

Ας αλλάξουμε όμως το κλίμα, μπορεί η μπέμπα να διατηρείται κομψή η μαμά της όμως οδεύει στο +13!!!

σε ποιά να στείλω το fb να με βάλετε στην παρέα σας???

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Από κιλά μου ρίχνεις κάνα δυο αλλά από χρόνια σου ρίχνω στάνταρ! Εγώ θα το ανοίξω το grandparents!:D

Συνιδρύτριες μας βλεπω!!!μου φαινεται εχουμε τα πρωτια και απο κιλα και απο ηλικια!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...