Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!!

mariapap82 μαλλον εγω θα την κλεισω μου ριχνεις 1 εβδομαδα και 4 ημερες!!!

ναι σωστα!;)

mygirl μπραβο!!!!!!! Πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα με το φασολακι σου! Ταβανοθεραπεια και τβ μονο τωρα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εψαχνα να βρω περιπου ποτε θα κανω αυχενικη διαφανεια και βρηκα αυτο http://www.reamaternity.gr/kiklos.aspx

αν βαλεις την τελευταια περιοδο σου βγαζει διαφορες πληροφοριες δειτε το!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλώς ήρθατε όλες οι καινούργιες. Για την αποκόλληση ενός χιλιοστού μου έδωσε για 10 μέρες ο γιατρός να παίρνω 6 χάπια την ημέρα utrogestan και μου είπε ξάπλα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει τύχει σε καμία σας το εξής . Από προχθές που άρχισα να παίρνω σίδηρο οι αναγούλες μου χαλάρωσαν και έχω λίγες μόνο το πρωί αλλά είναι και πιο ήπιες.

Επίσης το επόμενο ραντεβού με το γιατρό είναι για αυχενική διαφάνεια ; Εγώ θα πάω σε 3 εβδομάδες δηλαδή θα είμαι 11 εβδομάδων περίπου

url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/16/2013]2013.png[/url]Make a pregnancy ticker

.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!ευχαριστω πολυ για την αποδοχη :),αν και λογω καισαρικης θα πρεπει να μετατεθω στις μανουλες απριλιου αλλα δεν θα το κανω:P:p..χαχα

my girl ,πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα!! ταβανοθεραπεια και ολα μια χαρα θα ειναι ...και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα 2..και πως να μην ειχα αφου παντρευομουν εκεινες τις μερες ..ημουν στην 7η βδομαδα και αποκλειεται να μην εριχνα τους χορους μου!!:P

margioula οντως ..συμπορευουμε εμεις!!!:D

evri79 με τις αναγουλες και το σιδηρο μπορει να ειναι τυχαιο οτι σου μειωθηκαν... συνηθως το αντιθετο συμβαινει .:?..Μην ανησυχεις..δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις καθε μερα αναγουλες!!

η αυχενικη γινεται μεταξυ 12η με 13η εβδομαδα απο οτι θυμαμαι,παρε τον γιατρουλη σου να ρωτησεις να ξερεις!

καλημερα κοριτσαρες!!!!!

rataplan καλως ηρθες!!!

με το καλο το νεο μελος στην οικογενεια!!!και εσυ Μεγαλη Εβδομαδα ε???

κοριτσια μου φετος αρνακι και μαγειριτσες ντεν εχει!!:rolleyes:

φετος αγκαλια με τα μωρα και πανες και βυζακια εξω ολημερις και ολονυχτις μας βλεπω...:tongue::tongue::tongue:

πως πατε κοριτσακια??

εγω εχθες ξεκινησα να γραφω σε ενα "ημερολογιο" εγκυμοσυνης που μου ειχε παρει ο αντρας μου στις διακοπες!

ανυπομονω να το γεμισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my girl χαιρομαι που ολα πανε καλα!!

μια αποκολλησουλα ειναι...λιγο ξαπλα και ολα τελεια!!!

τωρα κοριτσια περιμενουμε αυχενικες?

εγω εκλεισα ραντεβου για 26 Οκτωβριου!

Ελπιζω ο καινουριος γιατρος αυριο να μη θελει να με στειλει σε αλλον γιατι εχω ακουσει εξαιρετικα σχολια για την κυρια αυτη!

aCtzp3.png

kalispera k apo mena!! ti mu kanete?

my girlteleiaaa!!eides?ola mia xarula!!

mummy to be su fekse me ton kainurio giatro, tha pas gia yperhxo pali anteee!!!;)

rantaplan welcome!!:D egw me tis anagules dn thn paleyw kathooooolou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mia thelw almyro meta apo ligo glyko n allaksw geysh afhste ta!! shmera eimai ligo kalytera!! na twra molis tsakisa ena pagwto xwnaki fraula-sokolata!!! yam!! :tongue::tongue:

egw shmera apla exw ponakia xamhla pu ginontai k pio entona kapoies fores k eimai olh th mera ksapla!! twra phra ena buscopan k m pe k o giatros utrogestan alla na to valw kolpika leei to vrady!!:? kai na ton parw ayrio na tu pw pws eimai!!pantws k h mama mu leei apo th mhtra pu megalwnei einai na mn agxwnomai!! ee ti lete k seis?!

kata t alla kala!! :shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

kalispera k apo mena!! ti mu kanete?

my girlteleiaaa!!eides?ola mia xarula!!

mummy to be su fekse me ton kainurio giatro, tha pas gia yperhxo pali anteee!!!;)

rantaplan welcome!!:D egw me tis anagules dn thn paleyw kathooooolou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mia thelw almyro meta apo ligo glyko n allaksw geysh afhste ta!! shmera eimai ligo kalytera!! na twra molis tsakisa ena pagwto xwnaki fraula-sokolata!!! yam!! :tongue::tongue:

egw shmera apla exw ponakia xamhla pu ginontai k pio entona kapoies fores k eimai olh th mera ksapla!! twra phra ena buscopan k m pe k o giatros utrogestan alla na to valw kolpika leei to vrady!!:? kai na ton parw ayrio na tu pw pws eimai!!pantws k h mama mu leei apo th mhtra pu megalwnei einai na mn agxwnomai!! ee ti lete k seis?!

kata t alla kala!! :shock:

Κοριτσάκι μου εγω πονάκια είχα πολλα στην αρχη και τωρα επίσης αλλα πιο αραιά!

Και μάλιστα ηταν πολυυυυυυ έντονα!

Δόξα σόι ο Θεός ολα καλα πανε μεχρι στιγμής!

Μην ανησυχείς καθόλου!

aCtzp3.png

τα πονακια ειναι και η μητρα που μεγαλωνει για να υποδεχτει το μωρακι :Dκαι εγω εχω αρκετα αλλα κουραζομαι κιολας με το ταλιμπανακι το πρωτο μου...

εναγωνιω τωρα για την αυχενικη στις 17 του μηνος...

δεν ξερω.. αλλα σε αυτην την εγκυμοσυνη εχω πιο πολυ αγωνια..ισως επειδη τωρα ειμαι συνειδητοποιημενη τι κρυβω μεσα μου μαλλον:rolleyes:

προς το παρων παντως καμια σχεση η πρωτη εγκυμοσυνη με αυτην τωρα.. σε αυτην τα χω δει ολα...και αναγουλες συνεχεια και καουρες και στομαχι ...ενω στην πρωτη ειχα μονο υπνηλιεςςςςςςςςςς...κοιμομουν οπου να ναι και οποτε να ναι!!και τωρα θα το εκανα δηλαδη ...αν με αφηναν:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες λοιπον πονακια εχουμε ολες...

αν δεν κανω λαθος επιβεβαιωστε με... οι διαρκεις πονοι περιοδου θελουν προσοχη!!!

σημερα παω να γραψω τη χοριακη για να παω να την κανω αυριο, μας εχουν φαλιρισει αυτες οι χοριακες....ευτυχως πλησιαζει η ωρα να δω τι κανουμε!!!

αληθεια οι γιατροι σας εσεις που εχετε ξεκινησει επισκεψεις, σας περνουν χρηματα στην επισκεψη?

και κατι ακομα στις κοπελες που ειναι στο δευτερο... η κοιλια μου ειναι τουμπανο πρησμενη και σκληρη ειμαι σαν 4 μηνων εγκυος συμβαινει μονο σε εμενα και ακομα δεν εχω ξεκινησει ουτε φυλλικο,ουτε σιδηρο, ουτε ασβεστιο, δηλ μετα τι εχει να γινει? τοσο που να φανταστειτε κανω διαιτα να χασω τα 5 περιττα κιλα των διακοπων και δε χανω γραμμαριο μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα margioula!

ΟΠως τα λες πρηξιμο αμα εισαι ετσι φαντασου πως ειμαι εγω που ειμαι στο τριτο! Φοραω μονο φορεματα και ενα φουλαρι απο πανω για να κρυβομαι να μην με παρουν χαμπαρι....

Αντε με το καλο να κανεις την χοριακη και να εχεις σουπερ αποτελεσμα!

Σημερα παω γιατρο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Καλα απο πεινα δεν το συζητω! Χθες εφαγα στις 7 κανονικα ενα πιατο κολοκυθια γεμιστα και στις 11:30 αλλο ενα!!!!!Αναγουλες ακομα δεν εχω αλλα ρευομαι παααααρα πολυ το καθετι.....

καλημερούδια σε ολες μας!!:D

margioula εγω ειμαι τυμπανισμενη πριν μαθω ακομα οτι ειμαι εγκυος:P...υποφερω γενικα και με σπαστικη κολιτιδα και μονο απο το φουσκωμα δειχνω ηδη σαν 4-5μηνων εγκυος...οπως τα λες!!!!

με το καλο να δεις το σπορακι σημερα στον γιατρο!!

κι εγω τρωω αρκετα τωρα τελεταια..βασικα τρωω γιατι νιωθω καουρες και ετσι νομιζω οτι γιατρευομαι:rolleyes:

εμεις τον γιατρο τον πληρωνουμε καθε φορα...εκτος μονο στις τελευταιες επισκεψεις που με βλεπει ανα μια ή δυο βδομάδες!

Καλημέρα κορίτσια . Ευτυχώς ο γιατρός μας είναι οικογενειακός φίλος των πεθερικών μου και μου παίρνει λεφτά επίσκεψη παρά επίσκεψη. Είναι πολύ συζητήσιμος ιδιαίτερα με τον άντρα μου που τα έχει παίξει.

Μια ερώτηση βρε κορίτσια : πώς υπολογίζουμε την αλλαγή του μήνα ; Δεν ρώτησα το γιατρό και έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω

2013.pngMake a pregnancy ticker

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Evri79 για να μην μπερδευεσαι πηγαινε με την εβδομαδα μην το πηγαινεις με το μηνα γιατι υπαρχουν 2 τροποι!

Ο ενας (ο απλος) ειναι οτι αν η ΠΗΤ σου ας πουμε ειναι 15 μαιου τοτε αλλαζεις μηνα καθε 15 του μηνος και

ο αλλος ειναι βιβλιογραφικος και δεν συμφωνουν ολα τα βιβλια στις εβδομαδες. Δηλαδη μπορει κατα καποιους γιατρους ο 4ος μηνας να ειναι 13η με 17η αλλα γι αλλους να ειναι 14η με 18η.

Οποτε αμα σε ρωτανε ή να λες εβδομαδες ή πηγαινε το με τον 1ο τροπο του μηνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...