Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σας προλαβαινω!!!!!!!!!!!!!γεια σας εγκυουλες μου!!!!

σας τρωω ολες λαχανο μου φαινεται νοεμβριος 88!!!το σαββατο παντρευομαι,ετοιμαζομαι η νυφη!!!!σημερα πηρα και την προικα του μπεμπι μου!!!!!ειναι τελεια!!!!!

a>2eM3p2.png

σας τρωω ολες λαχανο μου φαινεται νοεμβριος 88!!!το σαββατο παντρευομαι,ετοιμαζομαι η νυφη!!!!σημερα πηρα και την προικα του μπεμπι μου!!!!!ειναι τελεια!!!!!

καλοριζικα τα πραγματακια σας!

με το καλο να τα φορεσετε!

πολιτικο κανεις?

η ωρα η καλη!

εμεις θα παμε να ρωτησουμε να βγαλουμε τα χαρτια...

βλεπω να παντρευομαι μια μερα πριν γεννησω!

aCtzp3.png

ευχαριστω!!!!!!ναι,τον θρησκευτικο θα τον κανουμε του χρονου με το καλο η του παραχρονου γιατι φτιαχνουμε το σπιτι μας και ειναι πολλα τα εξοδα!η ωρα η καλη και σενα!!!χαχα φανταζεσαι??ευτυχως που δεν ειναι μεγαλη διαδικασια με τα χαρτια και μεσα σε μια βδομαδα ξεμπερδευεις!!!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

H ώρα η καλή!

εμεις θα παμε να ρωτησουμε να βγαλουμε τα χαρτια...

βλεπω να παντρευομαι μια μερα πριν γεννησω!

Γάμος, γέννα, όλα μαζί! Βασικά είναι σούπερ αυτή η γλυκιά αναμπουμπούλα!

Γεια σας κορίτσια...

Μπήκα κ σας διάβασα μιας κ χαλάρωση κάπως απόψε...

Οι άντρες μου ειναι καλύτερα σήμερα....

Πω πω πω Μιση ωρα έκανα να τα διαβάσω ολα....

Vivimix η ωρα η καλη εύχομαι!!

Εγω ειμαι του '79...κ εγω έλεγα στα 30 μου...

εγω ποτε θα γίνω μάνα??

Κ να τωρα με 16 μηνες διάφορα θα χω δυο μπεμπακια...

Η μαμα μου πάντως εμένα με εκανε στα 41

της κ εχουμε πολυ καλη σχέση..

Οπότε κ να έρθουν τα μπεμπακια καλοδεχούμενα ειναι...

Έκανα add σε αρκετές στο FB κ σε άλλες

αίτημα φιλίας αλλα εχω μπερδευτεί κ εγω...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Λες να μην μας αφήσουνε ν' αγιάσουμε?

Σου'χω απάντηση, για την Ξανθή και τη Μαρία τουλάχιστον: ΑΝ με τρία στο σπίτι κι ένα στην κοιλιά έχουν όρεξη και χρόνο να μπαίνουν στο φόρουμ και να δίνουν συμβουλές, ε, μαγκιά τους τι να πώ!!!!

Για τις δευτερομάνες δεν έχω βρει ακόμα λύση :tongue:

Εμένα βγάλτε με σίγουρα από την λίστα δεν έχει άλλο ούτε στα 40 τελειώνω ως μάνα εδώ !!!Μέχρι εδώ φτάνουμε και μπορούμε...

Καλημέρα σας κιόλας....

Σκαιμπιμ στο Λητώ έχουν γεννήσει φίλες μου έχει rooming in σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει και γενικά μου έχει αφήσει καλή εντύπωση.Επίσης και οι 3 που γεννήσαν εκεί έμειναν ευχαριστημένες δεν άκουσα κάτι αρνητικό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Η μαμα μου πάντως εμένα με εκανε στα 41

της κ εχουμε πολυ καλη σχέση..

Mακάρι να είμαι κι εγώ έτσι με τον μικρό

γιατί εγώ τη δική μου μαμά που με έκανε στα 33-34

τη θεωρούσα μεγάλη (καλά ήταν και φοβερά υπερπροστατευτική

που δεν βοηθούσε...)

Σκαιμπιμ στο Λητώ έχουν γεννήσει φίλες μου έχει rooming in σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει και γενικά μου έχει αφήσει καλή εντύπωση.Επίσης και οι 3 που γεννήσαν εκεί έμειναν ευχαριστημένες δεν άκουσα κάτι αρνητικό.

Καλά από rooming in ό,τι καταφέρω. Θα εξηγήσω ότι θα είμαι

από καισαρική χωρίς βοήθεια και θα το πηγαινοφέρνω το μωρό,

δεν γίνεται αλλιώς...

Πάντως στο Λητώ καταλήγω σιγά-σιγά...

Καλημέρα μανουλιτσες!!

Καλα πως άλλαξε έτσι ο καιρός??

Χθες ηλιόλουστη μερα κ σήμερα μαυρίλα....

Θα το τσικνισετε??

Εμεις οχι λογω της γαστρεντεριτιδας του άντρα μου...

Θα τσικνισουμε λαπα....

Τι καλα που γνωριστηκαμε μέσω fb, εχουμε κ εικόνα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα!!!!!! Και μπαινω το πρωι στο fb και βλέπω τοοοοσα αιτήματα φιλιας και λέω τι εγινε μας την πεσανε;;; Τοσο δημοφιλης ειμαι πια!;!;!;! Μετα ειδα και το γκρουπακι...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

και να συμπηρωσω.... τώρα θα μας βαλετε σε μαυρη λιστα και για την ηλικια μας εκτος απο τα κιλά μας;;;;;:mad::mad::mad: Άντε να παχυνουμε, ενταξει, αλλά πως να μεγαλωσουμε ρε κορίτσια;;;;; Ειμαστε πιπινακια.....:cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...