Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ξέρω γω?:(Στην τύχη το είπα.

Όπα της, αποφασιστικότητα!

Σου το εύχομαι να τον τσακώσεις!

(πες μας πρώτα τα μυστικά για τις κόρες:tongue:)

Χαχαχαχχααχαχ καλά εγώ λέω αλλά αν θα κάτσει ποτέ

δεν ξέρεις....

Λίγο και καλό σεξ και ποτέ δεν ορμάμε εμείς το μυστικό μου!!!

:oops: :oops: :oops:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(πες μας πρώτα τα μυστικά για τις κόρες:tongue:)

λενε σεξ καθημερινο.....

ενω τον γιο τον πιανεις οταν κανεις πιο αραια αλλα αν κανεις την καραγονιμη τσουπ...να ο αγοραρος...

ειναι λιγο τεκμηριωμενο...αλλα ξερω και εγω?

εγω παντως μερα παρα μερα την επιασα την μικρη μου!

aCtzp3.png

λενε σεξ καθημερινο.....

ενω τον γιο τον πιανεις οταν κανεις πιο αραια αλλα αν κανεις την καραγονιμη τσουπ...να ο αγοραρος...

ειναι λιγο τεκμηριωμενο...αλλα ξερω και εγω?

εγω παντως μερα παρα μερα την επιασα την μικρη μου!

Εγώ την πρώτη με 1 επαφή

και την δεύτερη με 2!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εγώ την πρώτη με 1 επαφή

και την δεύτερη με 2!

λενε οτι σε αυτη την περιπτωση παιζει ρολο ποτε ειναι η γονιμη..αν εχεις ωορρηξια την 12η μερα πχ....και εσυ ειχες επαφη την 10η η 11η λογω του οτι τα σπερματοζωαρια που θα κανουν κοριτσακι εχουν αντοχη ερχεται η κορη!

αν ειχες την 12η ο γιος ειναι λενε προ των πυλων..

και εγω στην βιοχημικη ειχα μια ελευθερη επαφη ολο τον μηνα και αυτη μιση...

τι ηταν δεν ξερω...:cry:

aCtzp3.png

ενω τον γιο τον πιανεις οταν κανεις πιο αραια αλλα αν κανεις την καραγονιμη τσουπ...να ο αγοραρος...ειναι λιγο τεκμηριωμενο...

Όχι, έχει μια επιστημονική βάση.

Επειδή υποτίθεται ότι τα αγοροσπερματοζωάρια είναι πιο γρήγορα και ζουν λιγότερο από τα κοριτσίστικα, αν πετύχεις την καραγόνιμη είναι πιο πιθανό να πιάσεις τον γιο (γιατί τρέχουν-τρέχουν και προλαβαίνουν!), ενώ τα κοριτσίστικα είναι μεν πιο αργά αλλά ζουν πιο πολύ, οπότε αν κάνεις πριν ή μετά τη γόμιμη, τα αγορίστικα σπερματοζωάρια τα έχουν κακαρώσει, οπότε έχουν μείνει τα κοριτσιστικα! (από κει και πέρα όλα είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ girls πάντως θα πάω στο καπάκι για τρίτο

τώρα που γυρνάει.

30 χρονών είμαι δεν με πήρανε και τα χρόνια αλλά

θέλω να κάνω και τον γιό μωρέ....:tongue:

ΟΠΑ οι δηλωσεις!!!!Να το κρατησουμε στο αρχειο αυτο?

Να στο δειχνουμε οταν θα τα χεις παιξει απο τα ξενυχτια.....:D

Καλα θα κανεις παντως τωρα που γυριζει!

Κοριτσια δεν παιζει ρολο το πληθος των επαφων με μκια πιανεται το παιδι!

Εμεις παντως τα χουμε παει "προγραμματισμενα" που λενε και εχει πετυχει!

14η ο γιος 13η οι κορες σε κυκλο 28 ημερων. Ο δικος μου κανει σε ολους καζουρα

μαυτο ειδικα αμα ακουει για κορη τους λεει "πηγατε με σχεδιο ή το αφησατε στην τυχη?"

και τους ψαρρωνει!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

(άσε με να πω καμια μ@λ@κί@, γιατί μετά τα πρωινά κουνήματα το σκασμένο δεν το καλαβαίνω καθόλου και μου ψιλοέρχεται ο κλονισμός:()

Φάε κάτι γλυκό. Όταν ανεβαίνει το σάκχαρο στο αίμα κάτι γίνεται και τρελλαίνονται αυτά και κουνιώνται!!! :D

Να πατε παρειτσα για το 2ο εγω για 4ο δεν πειθομαι μεχρι τα 40 μου!!!!

Ένα παιδί στα 40 υποτίθεται ότι αναζωογωνεί ολόκληρο το γυναικείο οργανισμό. Αν είναι να κάνεις 4ο λοιπόν τα 40 είναι καλή ηλικία (δεν θυμάμαι τώρα να το εξηγήσω επιστημονικά!)

Όχι, έχει μια επιστημονική βάση.

Yes, έτσι ακριβώς! Εγώ έμεινα έγκυος το βράδυ της 14ης μέρας (με ωορρηξία άλλες φορές 14η κι άλλες 15η (ελαφρότατα ασταθής κύκλος)... στο δευτερόλεπτο τον έπιασα τον μπέμπη, το timing ήταν μπόμπα!

Εμεις παντως τα χουμε παει "προγραμματισμενα" που λενε και εχει πετυχει!

14η ο γιος 13η οι κορες σε κυκλο 28 ημερων. Ο δικος μου κανει σε ολους καζουρα

μαυτο ειδικα αμα ακουει για κορη τους λεει "πηγατε με σχεδιο ή το αφησατε στην τυχη?"

και τους ψαρρωνει!

Ειναι πολύ σωστό αυτό, εγώ φοβάμαι ότι το σπέρμα μας δεν ζει ώς την επόμενη, γι' αυτό την έχασα την κόρη τόσα χρόνια..

Ένα παιδί στα 40 υποτίθεται ότι αναζωογωνεί ολόκληρο το γυναικείο οργανισμό. Αν είναι να κάνεις 4ο λοιπόν τα 40 είναι καλή ηλικία (δεν θυμάμαι τώρα να το εξηγήσω επιστημονικά!)

Κατι τετοια εχω ακουσει κι εγω. Βεβαια ετσι ηταν το πλανο για το 3ο να το κανω

στα 40 αλλα ο πατερας το ηθελε ΤΩΡΑ!

Αντε skybeam αφου το βρηκατε τωρα πως πιανεται ο γιος στην κορη να πατε την 13η μερα!

Ειναι πολύ σωστό αυτό, εγώ φοβάμαι ότι το σπέρμα μας δεν ζει ώς την επόμενη, γι' αυτό την έχασα την κόρη τόσα χρόνια..

ελα μην το κακομελετας ειπαμε την επομενη φορα!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχει γεννήσει καμμία στο Λητώ? Για Λητώ σκέφτομαι...

ναι έχει γεννήσει η ζυγούλη, θα την πάρω να την ρωτήσω!!χεχεχε!

:tongue::tongue:

σοβαρά τώρα εγώ δεν ξέρω καμία απλά μου ήρθε η όρεξη να πειράξω!

χαζοχαίρομαι σήμερα!:tongue:

εμείς δλδ που είχαμε επαφές μέχρι και 14η μέρα και μετά έτυχε και δεν

κάναμε μάλλον τότε τον τσακώσαμε το γιο ε? γιατί έλεγα κι εγώ αφού

έκανα πιο πολύ πριν θα πήγαινα για κόρη αλλά μπααααα....:rolleyes:

δεν πειράζει, νομίζω θα πάθω αυτό τον έρωτα μάνας-γιου σίιιιγουρα!!

άσε που θα μου έχει κι αδυναμία!!χαχαχα! :tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

επίσης κάτι που μου διέφυγε...μαράκι είσαι 30 και πας για τρίτο?

τι ωραία!! τον γιο πόσο τον έκανες δλδ?26 ε? ορίστε και όλοι μου

έλεγαν μικρή είσαι ακόμα μην κάνεις..βρε ουστ!! εκτός του ότι μ αρέσει

να έιμαι μικρή μαμά έχεις κι παραπάνω αντοχές όχι?! ε κι αφού τον πέτυχα

τον σωστό τον άντρα γιατί να περιμένω?!?!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...