Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα. Ανάμικτα συναισθήματα εχω. Ακούσαμε τη καρδιά αλλά ο γιατρός μου βρήκε μια μικρή (πολύ μικρή μου το τόνισε) αποκόλληση. Μου είπε ξάπλα τις ώρες που είμαι σπίτι και να προσέχω στη δουλειά. Ευτυχώς δεν έχω αίμα . Πρέπει να κάνω υπομονή και να παίρνω χάπια για τρεις εβδομάδες που θα με ξαναδεί.

Θελει λιγη προσοχη μονο... η αποκολληση θα φτιαξει!!! σημασια εχει οτι ακουσες την μικροσκοπικη καρδουλα σου!!! δεν υπαρχει κοπελα που περασε την τελεια εγκυμοσυνη ολες κατι αντιμετωπισαμε!!!! εστω και αν ευχομαστε μεταξυ μας τα καλυτερα... ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γυρίσαμε!!

Μεγαλώσαμε!

Είμαστε 22,1 χιλιοστά!ο υπερηχος μας έδειξε 2 ημερών παραπάνω!

Κορίτσια μου ειμαι πολυ χαρούμενη αλλα με ξενερωσω ο γιατρός και γύρισα κλαίγοντας!

Με ξεπέταξε κανονικα...ουτε δυο λεπτά δεν κράτησε η εξέταση.

Επειδή εγω δεν έβλεπα μα παλεται ή καρδούλα του λέω "χτυπάει"; Και τότε άνοιξε τα ηχεία για μερικά δευτερόλεπτα και μου λέει "συμφωνούμε"; Το έκλεισε αμέσως...ουτε πόσους χτυπους δεν μου είπε...ουτε που ειναι τα χεράκια τα ποδαρακια!

Εντάξει μπορεί να ειμαι τραγική...για εκεινον ειναι η δουλεια του αλλα σε εμένα συμβαίνει πρωτη φορα!δεν θέλω να με εχει να με κανακευει αλλα δυο λεπτά υπερηχο?

Δεν μου εχει πει καν ποτε εχω ΠΗΤ...

Και οταν έπρεπε να μου πει τι να προσέχω μου έστειλε ενα mail με οδηγίες και τελος!απο κοντά τιποτα....

Αφου λοιπόν ήδη τα είχα πάρει...και αφου είχα ζητήσει πρωτο ραντεβού γιατι ο Θ. Δούλευε στις 5 και με πήρε 5 παρά 5 μετα απο 1 ώρα αναμονή...(ξερω οτι οι γιατροί εχουν αναμονες και παραπάνω...για αυτο παρακάλεσε για πρωτο ραντεβού!),φτάσαμε στην αμοιβή.

Για να με ξεγεννησει στο Αλεξάνδρας θέλει 2000? +400 Μαία και αναισθησιολογο + 80? επίσκεψη καθε φορα!

Εμένα γιατι μου φάνηκαν εξωφρενικά τα 2000 για φακελάκι?

aCtzp3.png

mummy to be sygxarhthriaaaa!!! ti wraia aisthisi h anakoufhsh eee??oles meta to giatro eimaste m ena xamogelo sto stoma!! twra pote tha pate?emeis 17 tu mhna k argei akomaaa!!:tongue:

oxi dn eisai paralogh pantws k mena mu ekleise grhgora ton hxo ths kardulas k tu eipa na mu to ksanaanoiksei!!ante twra.!aytoi vlepun th mia meta thn allh k to xun zhsei to thema emeis???????:evil: na epimeineis thn epomenh fora!! k oso gia thn amoivh na tu to syzhthseis thn epomenh fora giati k mena polla mu akugontai! k gia to alexandra kiolas, ti epeidh dn tha plhrwseis gia to dwmatio na ta dwseis sto giatro?oust! kai gia tis episkepseis pes tu me mikroterh apodeiksh, giati k mena 80 mu pairne k tu to eipame k mas to ekane 50!

oi ypoloipes ti kanete? my girl kanena neotero??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα σας!

Margioula πηγαινετε να το κανετε το εμβολιο θα γλιτωσετε πολλες ιωσεις!

mummytobe τι ειναι αυτα ? 2 λεπτα? Αν ειναι δυνατον εγω στο γιατρο μου στο πρωτο παιδι καθομασταν 1 ωρα μεσα στο 2ο επειδη δεν ειχα καμια ερωτηση να του κανω μονο εκανε εξονυχιστικο υπερυχο οποτε καθομουν 30 λεπτα τα 25 στον υπερηχο! Και παντα μιλαγαμε. Ε σορρυ 80 ευρω για 2 λεπτα? Τωρα για το αλεξανδρας δεν εχω ακουσει κατι σιγουρα απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο τα 2000 μου φαινονται πολλα. Θα σου παρει τοσα σε οποιο δωματιο κι αν εισαι? Γιατι ξερεις οι γιατροι συνηθως το πανε και με το δωματιο αμα πας μονοκλινο σου παιρνουν πιο πολλα....

Αλλα μην κολλαμε εκει το παν ειναι οτι το μωρακι ειναι μια χαρα!!!!

Αχ αντε να ρθει η Πεμπτη να παω κι εγω εχω σκασει....

mygirl που εισαι?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελιες! Όντως που εξαφανιστηκατε σήμερα; Ελπίζω όλα και όλες καλα!

my girl τι νέα σήμερα;

Εγώ τα ίδια, παρέα με τις αναγουλες μου που μετά το μεσημέρι χειροτερεύουν. Υπομονή κάνω αρκεί να εξαφανιστούν σε κανένα μηνα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

mariapap δεν θα ασχοληθω αλλο με τον τυπο...εκλεισα ηδη ραντεβου με αλλον.

Στα δημοσια δεν παιζει ρολο σε τι δωματιο θα πας,η αμοιβη ειναι δεδομενη.

οπως λες αρκει που το μικρο μου ειναι καλα!

και μπορει να μην ευχαριστηθηκα εχθες αλλα θα υπαρξουν και αλλοι υπερηχοι!

αυτο ομως να αφησει την καρδια να ακουγεται για 5 δευτερολεπτα το πολυ!!:evil:(και δεν ειμαι υπερβολικη πιστεψτε με):evil:το φυσαω και δεν κρυωνει!!

ουτε ποσους παλμους εχει δεν μου ειπε

mariaath αρχισαν τα καλα ε?

και εγω σημερα χαλια...εκανα και εναν εμετουλι το πρωι και ισιωσα..

υπομονη κοριτσια!!!

ολα θα περασουν!!!σε λιγους μηνες θα τα ζουλαμε και θα τα γεμιζουμε φιλια!!:tongue:

aCtzp3.png

Γυρίσαμε!!

Μεγαλώσαμε!

Είμαστε 22,1 χιλιοστά!ο υπερηχος μας έδειξε 2 ημερών παραπάνω!

Κορίτσια μου ειμαι πολυ χαρούμενη αλλα με ξενερωσω ο γιατρός και γύρισα κλαίγοντας!

Με ξεπέταξε κανονικα...ουτε δυο λεπτά δεν κράτησε η εξέταση.

Επειδή εγω δεν έβλεπα μα παλεται ή καρδούλα του λέω "χτυπάει"; Και τότε άνοιξε τα ηχεία για μερικά δευτερόλεπτα και μου λέει "συμφωνούμε"; Το έκλεισε αμέσως...ουτε πόσους χτυπους δεν μου είπε...ουτε που ειναι τα χεράκια τα ποδαρακια!

Εντάξει μπορεί να ειμαι τραγική...για εκεινον ειναι η δουλεια του αλλα σε εμένα συμβαίνει πρωτη φορα!δεν θέλω να με εχει να με κανακευει αλλα δυο λεπτά υπερηχο?

Δεν μου εχει πει καν ποτε εχω ΠΗΤ...

Και οταν έπρεπε να μου πει τι να προσέχω μου έστειλε ενα mail με οδηγίες και τελος!απο κοντά τιποτα....

Αφου λοιπόν ήδη τα είχα πάρει...και αφου είχα ζητήσει πρωτο ραντεβού γιατι ο Θ. Δούλευε στις 5 και με πήρε 5 παρά 5 μετα απο 1 ώρα αναμονή...(ξερω οτι οι γιατροί εχουν αναμονες και παραπάνω...για αυτο παρακάλεσε για πρωτο ραντεβού!),φτάσαμε στην αμοιβή.

Για να με ξεγεννησει στο Αλεξάνδρας θέλει 2000? +400 Μαία και αναισθησιολογο + 80? επίσκεψη καθε φορα!

Εμένα γιατι μου φάνηκαν εξωφρενικά τα 2000 για φακελάκι?

mariapap δεν θα ασχοληθω αλλο με τον τυπο...εκλεισα ηδη ραντεβου με αλλον.

Στα δημοσια δεν παιζει ρολο σε τι δωματιο θα πας,η αμοιβη ειναι δεδομενη.

οπως λες αρκει που το μικρο μου ειναι καλα!

και μπορει να μην ευχαριστηθηκα εχθες αλλα θα υπαρξουν και αλλοι υπερηχοι!

αυτο ομως να αφησει την καρδια να ακουγεται για 5 δευτερολεπτα το πολυ!!:evil:(και δεν ειμαι υπερβολικη πιστεψτε με):evil:το φυσαω και δεν κρυωνει!!

ουτε ποσους παλμους εχει δεν μου ειπε

mariaath αρχισαν τα καλα ε?

και εγω σημερα χαλια...εκανα και εναν εμετουλι το πρωι και ισιωσα..

υπομονη κοριτσια!!!

ολα θα περασουν!!!σε λιγους μηνες θα τα ζουλαμε και θα τα γεμιζουμε φιλια!!:tongue:

Αχ τι καλα που εκανες.... (τι μου θυμησες που πηγα στον δικο 37 και 5 εβδ και του λεω τι λετε πως παμε και μου απανταει τι θελεις να σε κρατησω να γεννησεις?? οταν θα ερθει η ωρα θα γεννησεις!! ο μπακαλης ουτε ηξερα αν εχει κατεβει το μωρο τι θεση εχει τιποτα !!)

ηθελα και δεν μπορουσα να σου γραψω, απο την αλλη ειχα δισταγμους γιατι δεν ηξερα τι περιθωρια εχεις να αλλαξεις γιατρο, τον γιατρο πρεπει να τον εμπιστευεσαι απολυτα!! εμενας ο τωρινος γιατρος ειναι αυτος που με εχει αναλαβει μεχρι 7 μιση μηνων και επειδη χρειαστηκε να φυγει απο την Ελλαδα εζησα εναν εφιαλτη μεχρι να γεννησω ... ειδικα στο πρωτο παιδι που δεν ξερεις τιποτα. εγω θα γεννησω στο γαια, τα εξοδα του γιατρου ειναι 1000 ευρω και του νοσοκομειου με τον εοπυυ 900...το μονο που φοβαμαι ειναι ο κινδυνος των επιπλοκων, εμενα ή του παιδιου εξω απο εδω και μακρια γιατι εκει μπορει να σε γδισουνε στο ιδιωτικο αλλα οχι 2000 στο δημοσιο ελεος αυτοι θελουν σκοτωμα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες και μανούλες to be για πρωτη φορά!!:D

νέα εδω,και περιμενω πρωτα ο θεός το δευτερο μου παιδάκι αρχες Μαιου..πρωτομαγιά συγκεκριμενα :P ηδη εχω ακουσει καρδούλα την προηγουμενη βδομαδα.. και ειμαστε 20 ολοκληρα χιλιοστα ..:cool::cool:

εχω ήδη εναν γιοκα 21 μηνων που και εγω τον εστειλα πρωτη φορά φετος παιδικό...μια βδομαδα εκατσε...μια σπιτι απο ιωση....κολλησα και εγω αλλα το προσπερασαμε...Αναμενομενο οι αρρωστιες.. αλλα δεν σκοπευω να τον σταματήσω,καλο για ολους μας κανει :tongue:..και εγω να ξεκουραζομαι λιγακι (αργοτερα μαλλον που θα κατσω απο την δουλεια..αλλα και ο μικρουλης να ξελαμπικαρει και να μην βαριεται σπιτι...

ευχομαι σε ολες μας μια καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη !!!!

my girl ευχομαι ολα να πανε καλα..που θα πανε!!

mummytobe ,το παν ειναι να νιωθεις τον γιατρο σου για τους επομενους 9 μηνες σαν τον ανθρωπο σου και να νιωθεις ανετα μαζι του!καλα εκανες που το εξαψες και αλλου...

2000 σε δημοσιο??δεν φτανει που ηδη πληρωνεις το δημοσιο τωρα και δεν ειναι τσαμπα...

πολλά ειπα βραδιάτικο...:shock: sorry:D

καλησπερα μανουλες και μανούλες to be για πρωτη φορά!!:D

νέα εδω,και περιμενω πρωτα ο θεός το δευτερο μου παιδάκι αρχες Μαιου..πρωτομαγιά συγκεκριμενα :P ηδη εχω ακουσει καρδούλα την προηγουμενη βδομαδα.. και ειμαστε 20 ολοκληρα χιλιοστα ..:cool::cool:

εχω ήδη εναν γιοκα 21 μηνων που και εγω τον εστειλα πρωτη φορά φετος παιδικό...μια βδομαδα εκατσε...μια σπιτι απο ιωση....κολλησα και εγω αλλα το προσπερασαμε...Αναμενομενο οι αρρωστιες.. αλλα δεν σκοπευω να τον σταματήσω,καλο για ολους μας κανει :tongue:..και εγω να ξεκουραζομαι λιγακι (αργοτερα μαλλον που θα κατσω απο την δουλεια..αλλα και ο μικρουλης να ξελαμπικαρει και να μην βαριεται σπιτι...

ευχομαι σε ολες μας μια καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη !!!!

my girl ευχομαι ολα να πανε καλα..που θα πανε!!

mummytobe ,το παν ειναι να νιωθεις τον γιατρο σου για τους επομενους 9 μηνες σαν τον ανθρωπο σου και να νιωθεις ανετα μαζι του!καλα εκανες που το εξαψες και αλλου...

2000 σε δημοσιο??δεν φτανει που ηδη πληρωνεις το δημοσιο τωρα και δεν ειναι τσαμπα...

πολλά ειπα βραδιάτικο...:shock: sorry:D

RATAPLAN ας σε κολοσορισω πρωτα εγω που ειμαι και εγω νεο μελος στην παρεα!!

με το καλο να παρεις στα χερια σου το δευτερο μωρακι σου και να χαιρεσαι τον γιοκα σου...

τα παιδια μας και το πρωτο και το δευτερο εχουν κατι εβδομαδες διαφορα!!! καλα κανεις και τον στελνεις σταθμο το μικρο σου καλο του κανεις.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

RATAPLAN καλως ηρθες!!! Με το καλο το μωρακι σου! Εσυ μαλλον θα ανοιξεις τις γεννες του καφε και εγω θα τις κλεισω τελευταια :P

Ο παιδικος ειναι μεγαλη σωτηρια δεν το συζητω!

mygirl που εισαι?Πες μας νεα σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλώς όρισες RATAPLAN!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο νινί!Είμαστε πολύ κοντά μία μέρα διαφορά έχουμε!Βάση τελευταία περιόδου έχω πιθανή ημερομηνία 2 Μαίου!;)

Μαζί θα γεννάμε!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Οι υπόλοιπες κορίτσια τί κάνετε δεν διάβασα τίποτα!

Η mummytobe πήγε γιατρό?Θα γυρίσω πίσω να διαβάσω τα νέα της και να γράψω για την καθεμία σας!

Στα δικά μου τώρα:Πήγα για υπέρηχο χθές δεν άντεξα τελικά.Το μπεμπάκι μου ήτανε εκεί και η καρδούλα του χτυπούσε σαν τρελή!!!Μεγάλη ανακούφιση κορίτσια..την ώρα που μου έβαζε τον υπέρηχο ένοιωσα ένα φόβο σκέφτηκα αυτό ήτανε αλλά μετά ακούω τον γιατρό να λέει η καρδούλα μας χτυπάει κανονικότατα!!!Κόντεψα να τον φιλήσω από την ανακούφιση και την χαρά!:D

Έχω αποκόλληση όμως και θα παίρνω χάπια και μου είπε να βγάλω ρίζες στο σπίτι και ξεκούραση!

Σήμερα πάμε να γράψουμε την μικρή στο σταθμό και αρχίζω ταβανοθεραπεία!!!

Σε 7-10 μέρες πρέπει να επανέλθει μου είπε γι'αυτό πολύ ξάπλα!!!!

Αυχενική τώρα κανονικά στις 18 δεν άλλαξε κάτι!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φύγει αυτή η παλιό αποκόλληση!

Και να σκεφτείτε ρε κορίτσια από τότε που έμαθα την εγκυμοσύνη τίποτα δεν κάνω από δουλειές και τέτοια..μόνο κανένα φαγητό πού και πού και άντε να ταίσω την μικρή και να την φροντίσω όταν χρειάζεται!

Πού να έκανα και δουλειές δηλαδή!!:confused:

Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάρα πολύ!!!!!!

Επανέρχομαι!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...