Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Νάντια σε πήραν τα χρόνια και εσένα βλέπω ε;;;άσε μας καλέ και που ξέρεις ίσως την επόμενη φορά χτυπήσεις διπλή χαρά ποτέ δεν ξέρεις!

καλε απο που να τα κονομησω τα διδυμα?

που ενταξει να σας πω την αμαρτια μου αν ειχα επιλογη δεν θα επελεγα ποτε διδυμακια....

ενα ενα....πιο ασφαλης η εγκυμοσυνη και πιο μακρυα το τρελοκομειο!:rolleyes:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάντια και όποια άλλη την έχω στο φεις φίλη θέλετε να σας βάλω στο γκρουπ Αττική: Ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας;

εννοειται...

οσο πιο πολλους πρηζω τοσο το καλυτερο...:D

aCtzp3.png

Ωραία όποια άλλη θέλει ας μου στείλει μήνυμα στο φεις να την βάλω γιατί με τα ονόματα εδώ και στο φεις τα έχω κάνει θάλασσα.

Ναντια οκ περιμένουμε έγκριση από την διαχείριση και θα το δεις μέσα στη μέρα λογικά στις ομάδες σου.Είναι και η Αγλαία παό το φορουμ μέσα που είναι σύμβουλος θηλασμού και άλλες κοπέλες έμπειρες με πολλές γνώσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν όταν χρειαστείς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά αν μας κάτσει αλλεργικό μωρό είναι πολύ πακέτο και τα πρώτα που κόβεις είναι τα γαλακτοκομικά και κρυφά όλα και είναι πολύ δύσκολο...Εκεί να δείτε κορμάρες όμως μετά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

karmar μπραβο στο ζουμπουρλουδι σου!Καλα ο γιατρος ειπε κοτσανα.....

φαε παιδι μου καλα ειπε η μαια μια εγκυμοσυνη εχουμε να χαρουμε!

Ποιες 3 σειρες σοκολατα?με δουλευεις?τρωω μια ολοκληρη τη μερα

φουλ στο αμυγδαλο συν 2 ρυζογαλα συν....συν....συν.....

mygirl οπως το λες και ορθια να περπαταω αυτο το μωρο

κουνιεται!τι στο καλο!

Εγω εχω αυριο γιατρο (επιτελους!!!!!)

Mummytobe μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην πεις!Κι εγω μετα

το 2ο ελεγα αποκλειεται για 3ο πως μεσα σενα χρονο πειστηκα δεν ξερω!

Γι αυτο ποτε δεν ξερεις. Εχουμε ενα φιλικο ζευγαρι το 1ο παιδι το εκανε

η κοπελα στα 33 και τωρα στα 38 ειναι εγκυος στο 4ο!!!!!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γι'αυτό καλά να είναι τα μωρούλια μας κ ας γίνω σαν φακλάνα... συγνώμη κιόλας!!! Εεεεεμα κουράστηκα πια με αυτά τα βρωμοκιλά...ασχολούμαστε μια ζωή και πρέπει να ασχολούμαστε και τώρα που είμαστε έγκυες... να ήταν λόγωβ υγείας να το καταλάβω...αλλά τη να είναι ο κ@λος μου "να"...τι να είναι "νααα"...

:tongue::tongue:

Στο κάτω κάτω δικός μου είναι...σε όποιν δεν αρέσει ας μη τον κοιτάει...αλλωστε υπήρξαν καλές εποχές που τον θαύμασαν πολύ... αυτό να θυμάται κ ο μπαμπάς μας...που με πήρε 50 κιλά και μου πρόσθεσε +20... προ εγκυμοσύνης... παρακαλώ!! :shock::shock::shock:

Η καμπύλη ζαχάρου μου βγήκε μια χαρά!!

Εντάξει δεν είπα να ξεχειλώσω...καμια μας δεν το θέλει αυτό...αλλά αμα πεινάω ρε κορίτσια τι να κάνω να μείνω νυστική;;;

Τρώω τα φρούτα μου, πίνω το γάλα μου, το προσπαθώ με τις σαλάτες αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαιτα...και την βλακεία μου την θέλω και το γλυκάκι μου... τωρα τελευταία το έχω γυρίσει στην υγείας για να μη το παρακάνω... και τρώω 3 σειρές την ημέρα...εεε για κάποιους μπορεί να είναι υπερβολή...αλλά οταν με πιανει το αίσθημα λιποθυμίας..ε δεν θα το ρισκάρω!!!

Αααααααιιι στο καλόόόό!!!:evil::evil:

Kαλημερα τι μονο 3 σειρες;

εγω αμα τρωω σοκολατα την τρωω ολοι :tongue:

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Kαλημερα τι μονο 3 σειρες;

εγω αμα τρωω σοκολατα την τρωω ολοι :tongue:

3 σειρές τώρα που έχω ζυγιστεί...δεν τολμώ να πω τι ετρωγα πριν... βέβαια αν σκεφτείς οτι μεχρι τον 6ο ήμουν +10 κιλα και επιπλέον μέχρι τον 6ο είχα καθημερινούς εμετούς...βγάζεις και το πόρισμα το τι γλυκό εφαγα!!!

Φανταστείτε να μην έκανα και εμετούς πόσα κιλά θα είχα πάρει....χεχε!!!!

Διαφημίσεις

α

εγω φευγοντας απο το ιατρειο πηγα και χτυπησα παγωτο...αει στο καλο!

:D καλά έκανες, άντε από κει που θέλουν να μας κάνουν να ζούμε μες στο φόβο!

Εχουμε ενα φιλικο ζευγαρι το 1ο παιδι το εκανε

η κοπελα στα 33 και τωρα στα 38 ειναι εγκυος στο 4ο!!!!!!!!!!!

Χαχα, λες να χτυπήσω κι ένα καπάκι στα 40 προς 41 πριν παραγεράσω??? Χεχε!!:rolleyes:

μακαρι να μην αλλαξουνε

αλλα πριν 3 μηνες που ειχα ρωτησει της ιδιες τιμες μου ειπανε

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Skybeam ναι ναι θα πας για την πολυπόθητη κόρη μετά!!!

Χεχε, μακάρι, αν και δε νομίζω να έχω το κουράγιο ούτε τα οικονομικά αντέχουν, ούτε το σπίτι που είμαστε τώρα θα μας χωράει... παρόλα αυτά ας μην το αποκλείσω και τελείως!:D

Τέλειο το λινκ της γέννας, δεν το είχα δει πριν. Για Λητώ με κόβω και πρέπει να πάω να βρω τα σχετικά θέματα στο Parents. Έχει γεννήσει καμμία εκεί?

Χαχα, λες να χτυπήσω κι ένα καπάκι στα 40 προς 41 πριν παραγεράσω??? Χεχε!!:rolleyes:

Καλε το συζητας?Εννοειται!Ειπε κανεις οτι μας πηρανε τα χρονια?

Τσακ μπαμ στα καπακια να πας και για την κορη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...