Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ναι όλα τα μωράκια έχουν λόξυγγα καλέ προετοιμάζονται για την πρώτη ανάσα τους ρυθμικός παλμός σε ένα συγκεκριμένο σημείο...

Πάντως εγώ το πήρα απόφαση και δεν ασχολούμαι με την κοιλιά πλέον ας μείνει όπως θέλει εγώ θα κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια και βλέπουμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίναι σαν να χτυπάει ο παλμός σου σ' εκείνο το σημείο?

Δεν μπορώ να το καταλάβωωωωωω!!

Μπραβο!!!! Αυτο! Απλως μαλλον το δικο μου μωρο ειναι και

λιγο μεγαλουτσικο και πλεον αυτο το νιωθω πιο εντονα απο

παλμο!Σαν παλμο το ενιωθα καποιες βδομαδες νωριτερα......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερούδια!!!

Εγώ λόξυγγα δεν έχω καταλάβει ακόμα αλλά όπως

είπε και η Μαρία αυτό το παιδί κουνιέται ασταμάτητα και πάντα!

Ακόμα και όταν περπατάω που υποτίθεται ότι νανουρίζονται!

Η πρώτη μου στην κοιλιά ήτανε πάρα πολύ ήσυχη,κοιμότανε όταν κοιμόμουνα

και ξυπνούσε όταν ξυπνούσα.Βέβαια τώρα ουδεμία σχέση είναι

το πάρα πολύ ζωηρή,ζωή να έχει το καμάρι μου,αλλά όλοι μου λένε

αγόρι έπρεπε να γίνει δεν εξηγείται τόση ζωηράδα!

Για να δούμε αυτή τώρα που είναι ζωηρή από κοιλιά τί θα μου βγεί!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κανετε;;;

Εγώ πριν λίγο γύρισα απο το μαιευτήριο.. πήγα να δω τον μπεμπούλη...βλέπετε έχουν περάσει 4 εβδομάδες από τη β' επιπέδου κ δεν άντεχα να μην πάω να τον δω...

Κορίτσια έπαθα πλάκα... έλεγα εντάξει στην β΄ήταν 488gr πόσο να έχει πάει τώρα;;800γρ;;

Το βλέπει ο γιατρός και μου λέει...χμμμ...ζουμπουρλούδικος είναι...λέω και εγώ ποσο δηλαδη και μου λέει 1150γρ....παιδιά έπαθα σοοοοοκ για την εβδομάδα που βρίσκομαι!!!!

Μου λέει για να προσέχουμε τι τρώμε γιατί οτι τρως εσύ το τρώει και το μωρό και όσο παχαίνεις εσύ,παχαίνει και εκείνο... Στεναχωρήθηκα...δεν θέλω να τον κάνω χοντρό τον μπέμπη...από την άλλη..πως κόβεις το φαγητό;;;;;;;;

Επειτα πήγα και είδα τα δωμάτια..ενταξει μια χαρα... 3 κρεββατάκια στην σειρά και μου είπε η κοπέλα που με ξενάγησε οτι συνήθως προσπαθούν να μη τα γεμίζουν για να έχουν χώρο αλλά υπάρχουν κ σκ που έχου 100% πληρότητα... σαν ξενοδοχείο..κανονικά!!!!

Είδα και το lux και η αλήθεια είναι οτι εντυπωσιάστηκα...αλλά μέχρι εκει...:shock::shock:

Την σουίτα δεν την είδα γιατί ήταν κατειλημμένη...της λέω πιο περίεργη είμαι να δω ποια τα έχει σκάσει για να μείνει εδώ,παρά για να δω το δωμάτιο..χεχε!!!:tongue:

Διαφημίσεις

... οτι τρως εσύ το τρώει και το μωρό και όσο παχαίνεις εσύ,παχαίνει και εκείνο...

4 εβδομάδες? Και πολύ κρατήθηκες!

Μια χαρά είναι το βάρος σας, τόσο ήταν ο δικός μου στις 27+2 (σιγά τη χρονική διαφορά δηλαδή και βάλε μέσα και τις αποκλίσεις στους υπερήχους).Επίσης αυτό που σου είπε να μη σε στενοχωρεί, δεν ισχύει με τίποτα! Μπορεί να είμαι πρωτάρα, αλλά μεχρι εκεί ξέρω! Ίσως στο είπε κλασσικά για να σε τρομοκρατήσει λιγάκι (κακώς, βέβαια).

Αν ήταν έτσι, εμένα, με τα 14 κιλά που πήρα (εκ των οποίων τα 5-τουλάχιστον-είναι σκέτο φαϊ και τίποτα άλλο), θα έπρεπε να έχει "χτυπήσει" το 2κιλο, ο Σουγκλάκος!

Για ποιο μαιευτήριο μιλάμε, έτσι από περιέργεια?

Άσε που αμα είχε πάρει μόνο 312 γραμ μέσα σε 4 εβδομάδες, στο μήνα που είσαι, τότε θα ήταν πολύ ανησυχητικό! Περίπου 150 με 170γραμ. τη βδομάδα παίρνουν πλέον!Για τον 7ο μιλάω, από δω και μπρος "ξεπετιούνται" ακόμα πιο πολύ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τι κανετε;;;

Εγώ πριν λίγο γύρισα απο το μαιευτήριο.. πήγα να δω τον μπεμπούλη...βλέπετε έχουν περάσει 4 εβδομάδες από τη β' επιπέδου κ δεν άντεχα να μην πάω να τον δω...

Κορίτσια έπαθα πλάκα... έλεγα εντάξει στην β΄ήταν 488gr πόσο να έχει πάει τώρα;;800γρ;;

Το βλέπει ο γιατρός και μου λέει...χμμμ...ζουμπουρλούδικος είναι...λέω και εγώ ποσο δηλαδη και μου λέει 1150γρ....παιδιά έπαθα σοοοοοκ για την εβδομάδα που βρίσκομαι!!!!

Μου λέει για να προσέχουμε τι τρώμε γιατί οτι τρως εσύ το τρώει και το μωρό και όσο παχαίνεις εσύ,παχαίνει και εκείνο... Στεναχωρήθηκα...δεν θέλω να τον κάνω χοντρό τον μπέμπη...από την άλλη..πως κόβεις το φαγητό;;;;;;;;

Επειτα πήγα και είδα τα δωμάτια..ενταξει μια χαρα... 3 κρεββατάκια στην σειρά και μου είπε η κοπέλα που με ξενάγησε οτι συνήθως προσπαθούν να μη τα γεμίζουν για να έχουν χώρο αλλά υπάρχουν κ σκ που έχου 100% πληρότητα... σαν ξενοδοχείο..κανονικά!!!!

Είδα και το lux και η αλήθεια είναι οτι εντυπωσιάστηκα...αλλά μέχρι εκει...:shock::shock:

Την σουίτα δεν την είδα γιατί ήταν κατειλημμένη...της λέω πιο περίεργη είμαι να δω ποια τα έχει σκάσει για να μείνει εδώ,παρά για να δω το δωμάτιο..χεχε!!!:tongue:

Τί σου είπε?????? Ότι όσο παχαίνεις παχαίνει και το μωρό??? :shock: :shock:

Έχω δεί γυναίκες να βάζουνε 30 κιλά και να γεννάνε 2500

κιλά μωρά!Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση κάτι τέτοιο,πραγματικά

απορώ που το είπε και επιστήμονας!

Δεν έχει καμμία σχέση το βάρος που θα πάρεις εσύ με το πόσα

κιλά θα γεννηθεί το μωρό σου!Πώς δεν σου είπε να σταματήσεις να τρώς

κι όλας έλεος πια!!!! :evil: :evil:

Εγώ παρ'όλο που έβαλα 13 κιλά μέχρι στιγμής ο γιατρός μου

με προειδοποίησε ''μην τυχόν και σταματήσεις να τρώς''!!!

όσο για το βάρος το μωρού μην τρελένεσαι είναι μία εβδομάδα

μεγαλύτερος δεν είναι και τραγικά μεγάλος!!

Σύμφωνα με το βάρος του είναι για 28 εβδομάδων αλλά σκέψου

ότι ο υπέρηχος έχει απόκλιση πάντα στα κιλά.

Άδικα αγχώθηκες!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

μπραβο βρε κοριτσια!

ειστε 30-32 και πατε για το 3ο σας!

πολυ σας χαιρομαι!

εγω ειμαι 33 κλεισμενα και τωρα ερχεται το πρωτο.Και οτι θα με ενοιαζε αλλα θα ηθελα 3 παιδακια.

Τωρα πρωτα ο Θεος και ολα να πανε καλα για 2 με βλεπω...Σκεφτομαι αυτο που λεει η skybeam..να μην εχει μεγαλη μανουλα το παιδι!Οχι μονο για την εμφανιση αλλα και για τα κουραγια...

Και εμενα τωρα παλι την επιασε λοξυγγας...

;)

aCtzp3.png

Στο Ρέα μου το είπαν...βέβαια μετά όταν πήγα στα δωμάτια με πειραζαν οι νοσοκόμες για το βάρος του παιδιού, οτι εκείνες τα θέλουν τα ζουμπουρλούδικα και να πάω στον δικό τους όροφο...και το άκουσε η προισταμένη και γελούσε και τις είπα οτι μου το είπε αυτό και μου λέει, να πεις στους γιατρούς οτι δεν πειράζει και να τρωε οτι θέλεις... 1 εγκυμοσύνη έχουμε να χαρούμε το φαι, θέλουν να μας το στερήσουν κ αυτό... Τα έλεγε χαριτολογώντας, βέβαια η γυναίκα και όταν την ρώτησα σοβαρά μου είπε οτι οι γιατροί σου στο λένε αυτό καθαρά και μόνο για να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην υγεία σου(ζαχαρο,διαβήτη,κτλ) αφού ήδη έχω παρει 10+... και πρεπει να προσέχω...:shock::shock:

Διαφημίσεις

Νάντια σε πήραν τα χρόνια και εσένα βλέπω ε;;;άσε μας καλέ και που ξέρεις ίσως την επόμενη φορά χτυπήσεις διπλή χαρά ποτέ δεν ξέρεις!

Καρμαρ αν έχεις προδιάθεση για διαβήτη θα φανεί με την καμπύλη μη σκας και φάε παιδάκι μου όσο θες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι κανετε;;;

αυτη η τρομοκρατια με τα κιλα ειναι φοβερη...

ενταξει μην παρουμε και 30 κιλα αλλα 4 πανω 4 κατω ειναι νορμαλ!

Αυτη η φιλοσοφια ειναι μονο στην Ελλαδα...δεν συζητω δεν οταν βλεπουν εγκυο αρχιζουν "αα...δεν σου φαινεται...αααα...ποσα κιλα εχεις παρει...ααααα πολλα ειναι τι λεει ο γιατρος?"

Γερο παιδακι να ειναι αυτο μετραει!

Και μην φοβασαι δεν εχει σχεση ποσο ειναι το μωρο με το ποσα εχεις παρει!

Μονο με το σακχαρο αλλαζουν τα πραγματα!

Εκει θελει προσοχη..να μην σκας καθολου!

εμενα μου ειπε κοψε το βραδυνο και τρωγε γιαουρτακι...

εγω φευγοντας απο το ιατρειο πηγα και χτυπησα παγωτο...αει στο καλο!

aCtzp3.png

Η καμπύλη ζαχάρου μου βγήκε μια χαρά!!

Εντάξει δεν είπα να ξεχειλώσω...καμια μας δεν το θέλει αυτό...αλλά αμα πεινάω ρε κορίτσια τι να κάνω να μείνω νυστική;;;

Τρώω τα φρούτα μου, πίνω το γάλα μου, το προσπαθώ με τις σαλάτες αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαιτα...και την βλακεία μου την θέλω και το γλυκάκι μου... τωρα τελευταία το έχω γυρίσει στην υγείας για να μη το παρακάνω... και τρώω 3 σειρές την ημέρα...εεε για κάποιους μπορεί να είναι υπερβολή...αλλά οταν με πιανει το αίσθημα λιποθυμίας..ε δεν θα το ρισκάρω!!!

Αααααααιιι στο καλόόόό!!!:evil::evil:

Η καμπύλη ζαχάρου μου βγήκε μια χαρά!!

Εντάξει δεν είπα να ξεχειλώσω...καμια μας δεν το θέλει αυτό...αλλά αμα πεινάω ρε κορίτσια τι να κάνω να μείνω νυστική;;;

Τρώω τα φρούτα μου, πίνω το γάλα μου, το προσπαθώ με τις σαλάτες αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαιτα...και την βλακεία μου την θέλω και το γλυκάκι μου... τωρα τελευταία το έχω γυρίσει στην υγείας για να μη το παρακάνω... και τρώω 3 σειρές την ημέρα...εεε για κάποιους μπορεί να είναι υπερβολή...αλλά οταν με πιανει το αίσθημα λιποθυμίας..ε δεν θα το ρισκάρω!!!

Αααααααιιι στο καλόόόό!!!:evil::evil:

αχ αυτο το γαλα....

γαλακτοκομικα καθολου!

δεν τα μπορω....ξανα αγχωθηκα τωρα...

και εγω τρωω συχνα σοκολατιτσα..αλλα τρωω κανονικη ή καμμια σοκοφρετα!

Παιδι μου φαε..γιατι μετα που θα θηλαζουμε αν τυχον το παιδι κατι το πειραζει θα πεσει πολυ στερηση!

φανταζεστε να το πειραζει πχ η σοκολατα??????:shock::shock::shock:απαπαπαπαπαπαπα...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...