Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλά εμένα η κοιλιά όντως και με κοιλιακούς δεν νομίζω να μαζευτεί με τίποτα....Αλλά χαλάλι έχω τα θαυματάκια μου και μου αρκεί και στα συν ότι ο άντρας μου με βλέπει όμορφη όπως και αν είμαι και όταν λέω κοίτα κοιλιά μου λέει πετάξου μέχρι το δωμάτιο να δεις παιδιά που έβγαλες...

Εντιτ: η Μαρία είναι 30 εγώ είμαι πιο μεστή 32 ετών παρακαλώ..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις τρεις εγκυμοσύνες δεν μπορώ να πω... πάντως για τις δύο καισαρικές μπορώ. Είναι η τρίτη μου καισαρική αυτή εδώ.

Η δεύτερη ήταν κάθετη στην κοιλιά για ρήξη σκωληκοειδίτιδας (και πίστεψέ με δεν υπάρχει χειρότερο από τη κάθετη επείγουσα τομή, σου χωρίζει την κοιλιά στα δύο). Και τώρα η τρίτη με το μωρό.

Μετά τη δεύτερη καισαρική που είχα και μια μικρή διάσταση του ορθού κοιλιακού (κοινώς η κοιλιά μου θυμιζει πισινό, άσε το λίπος που μάζεψε) δεν είχα το κουράγιο για γυμναστική, έπεσα ψυχολογικά, άλλαξε πολύ το σώμα μου. Τώρα όμως μετά το μωρό δεν αντέχω να υπολείπομαι σε αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω.

Πωπω αυτη η καθετη τομη πρεπει να ηταν οτι χειροτερο!Τι εχεις περασει κι εσυ!

Εχεις δικιο μην πεφτει το ηθικο μας οτι μπορουμε θα κανουμε.

Για πες στον κυριο SKybeam ομως οτι κομμενα τα λοξα βλεμματακια γιατι

θα του κοπανισουμε το παιδι στο κεφαλι!!!!!

Καλά εμένα η κοιλιά όντως και με κοιλιακούς δεν νομίζω να μαζευτεί με τίποτα....Αλλά χαλάλι έχω τα θαυματάκια μου και μου αρκεί και στα συν ότι ο άντρας μου με βλέπει όμορφη όπως και αν είμαι και όταν λέω κοίτα κοιλιά μου λέει πετάξου μέχρι το δωμάτιο να δεις παιδιά που έβγαλες...

Εντιτ: η Μαρία είναι 30 εγώ είμαι πιο μεστή 32 ετών παρακαλώ..

Ευτυχως κι εμενα ο συζηγος ακομα ομορφη με βλεπει!Ειναι που χω γινει κατι παραπανω

απο παμελα αντερσον στο στηθος και φουντωνει ! :tongue:

Καλε τη "μεστη" κι εσυ 32 χρονων! Αντε σε παρακαλω συμφωνα με τη skybeam

εισαι βρεφος 2 ετων!Πιπινι!:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Κάθε μέρα ξυπνάω και πιο κουρασμένη. Τι είναι αυτό το πράγμα? Πώς θα βγάλω τη δουλειά μέχρι τις 10 Απριλίου, Θεε μου?

Εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόξυγγα ακόμα. Μπορεί να τον νιώθω αλλά δεν τον καταλαβαίνω ως λόξυγγα, μάλλον (από κινήσεις άλιεν πάντως είμαστε κομπλέ!)

Επίσης κι εγώ στα καρδιοτοκογραφήματα που κάνω, όποια μαία κι αν έρθει να μου βάλει το μηχάνημα (ειτε νέα, είτε μεγαλύτερη), ψηλαφίζει για να ξέρει πού να κολλήσει τη βεντούζα και κάθε φορά μου λέει πού είναι τι! Αυτό, πράγματι, με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από οτιδήποτε έχει κάνει ο γιατρός μου (γιατί εκεί είναι όλα μηχανικά).

Άσχετο, είχατε δε καθόλου μια σειρά εποχής στη ΝΕΤ με τις μαίες?

Μα καλά, δεν προβλέπει καθόλου η μητέρα - φύση για τα ξενύχτια που πρόκειται να έρθουν? :evil:

Α, δεν έχεις ακούσει την κουλαμάρα που λένε αυτοί που πιστεύουν ότι "η φύση προνοεί για όλα"? : η φύση σε προετοιμάζει για τα ξενύχτια που θα ακολουθήσουν αφότου γεννηθεί το μωρό! Προσωπικά, πιο προετοιμασμένη θα ήμουν αμα ξεραινόμουν στον ύπνο το τελευταίο δίμηνο πριν τη γέννα...

;) Επίσης σταφυλοπυρηνέλαιο, jojoba, ακόμη και ελαιόλαδο, κι από βούτυρα, βούτυρο κακάο, carite και shea σε όσο το δυνατόν πιο "raw" μορφή κάνουν δουλίτσα.

Από φαρμακείο κι αυτά?

Το σπιτι εχει γίνει πτέρυγα νοσοκομείου.

Μωρέ Μαρία, περαστικά βρε παιδί μου και καλή δύναμη.Αυτό με τον μικρό σου που δεν τρώει πρέπει να είναι πολύ ζόρι.

Αυτο το "μικρο κοριτσι" πολυ μ' αρεσε! πατησα τα 30 και μια κρισουλα μ' εχει πιασει, νομιζω αυτη που περναμε ολες οταν κλεινουμε τα 30!

Σωστά, το μικρό κορίτσι είναι άκυρο, μπέμπα έπρεπε να σε πει. Καλά, η κρίση μάλλον είναι αναπόφευκτη, μπορεί τα τρία παιδιά στην περίπτωσή σου να λειτουργούν αντίστροφα απ' ό,τι σε μένα που στα 30 έλεγα "ούτε παιδί δεν έχω".

Βασικά λένε οι περισσότερες ότι όσο θηλάζουν τρώνε ότι θέλουν και όσο θέλουν και χάνουν. Τώρα εμένα αυτό δεν ισχύει αλλά μάλλον είμαι περίπτωση...Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν θηλάζεις διψάς πολύ και εγώ πεινάω και πολύ αλλά όχι για να φάω φαγητό θέλω κάτι γλυκό συνέχεια.

Ναι το έχω ξανακούσει και ξέρω και φίλη μου που το έπαθε (γέννησε Νοέμβριο και εκείνα τα Χριστούγεννα, μου είχε πει, έφαγε όσα μελομακάρονα δεν είχε φάει σ' όλη της ζωή). Είναι πώς θα σου κάτσει, μάλλον (και τι τρως, γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι τρως, αλλά να μην τρως!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ αυτές οι κοιλιτσες! Την πρώτη φορα την έχασα πολύ γρήγορα, ήδη στις 40 μέρες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα για να δούμε... Την τελευταία φορά που πήγα στη γιατρό μου λέει είδες πιο μεγάλη κοιλιτσα έχεις αυτή τη φορά. Τη δεύτερη φορά μεγαλωνει πιο γρήγορα, πιο πολύ και χάνεται πιο αργά. Την τριτή φορα μεγαλωνει ακόμη πιο γρήγορα και φεύγει ακόμη πιο αργά και δύσκολα. Ε την τέταρτη το παίρνεις απόφαση οτι θα έχεις μια κοιλιτσα μόνιμα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Προσωπικά, πιο προετοιμασμένη θα ήμουν αμα ξεραινόμουν στον ύπνο το τελευταίο δίμηνο πριν τη γέννα...

Μακάρι να γίνει αυτό...

Από φαρμακείο κι αυτά?

Σταφυλοπυρηνέλαιο, αμυγδαλέλαιο στο bioaroma.gr (καλές τιμές, καλά πραγματάκια σε δικό του αποστακτήριο, μαζεύει βότανα από τριγύρω -Κρήτη-, αντικαταβολή)

Τα βούτυρα στο iherb.com

Αξιόπιστο site, πάρα πολύ καλές τιμές, απειροελάχιστα μεταφορικά, βιολογικά και αγνά προϊόντα. Πρόσεχε ορισμένα που έχουν χημικά συντηρητικά (έχει και τέτοια), διάβαζε τα συστατικά τους. Όσα λιγότερα συστατικά τόσο το καλύτερο. Αν θες να σου προτείνω, πες μου.

Δεν αποκλείεται πάντως να βρεις και σε φαρμακείο κι αν έχεις δικό σου φαρμακοποιό κάν' του παραγγελία, θα βρει εκείνος να στα φέρει.

Για πες στον κυριο SKybeam ομως οτι κομμενα τα λοξα βλεμματακια γιατι

θα του κοπανισουμε το παιδι στο κεφαλι!!!!!

Παιδί μου τι λοξά, στα ίσα κοιτάζει και μετά μου λέει μπροστά σου κοιτάζω, ήθελες να υποκρίνομαι πίσω από την πλάτη σου? Να του έχω κι υποχρέωση δηλαδή!!!:rolleyes:

Παιδί μου τι λοξά, στα ίσα κοιτάζει και μετά μου λέει μπροστά σου κοιτάζω, ήθελες να υποκρίνομαι πίσω από την πλάτη σου? Να του έχω κι υποχρέωση δηλαδή!!!:rolleyes:

ααααααααα δε μας τα λεει καλα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!

Φάτε μάτια ψάρια.....ας κοιτάει...Γιατί εσύ δεν κοιτάς κανέναν ωραίο άντρα;;;

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!

Φάτε μάτια ψάρια.....ας κοιτάει...Γιατί εσύ δεν κοιτάς κανέναν ωραίο άντρα;;;

Kαλώς τη.

Κοιτάζω, για να του κάνω σπάσιμο! Κι όταν κοιτάζει κι ο άλλος, θυμώνει και με παίρνει να φύγουμε!!!:D

Γεια σας κορίτσια....

Σας διάβασα στα πολυ γρήγορα τωρα που κοιμούνται

οι άντρες μου....

Το σπιτι εχει γίνει πτέρυγα νοσοκομείου....εχουμε

γαστρεντερολογικο κ παιδιατρικο (ο άνδρας μου ειναι

2 μερες τωρα με εμπυρετη γαστρεντεριτιδα κ ο μικρός

με υψηλό πυρετό απο ίωση και τη νόσο χειρών

και ποδων οπως μας ειπε ο παιδιατρος....εχει γεμίσει

εξανθηματα σε όλο το σώμα...το κακό ειναι οτι εχει

βγάλει κ στο στόμα κ τις αμυγδαλες τα οποία λεει

τσουζουν καίνε κ πονάνε. Αρνείται ο μικρός μου

να φάει κ να πιει οτιδήποτε....όλη μερα με τα χίλια

ζόρια κ με σπαρακτικο κλάμα να πιει 50ml γαλα...

η κατάσταση ειναι δραματική...)ευτυχώς εχει έρθει η πεθερά

μου κ με βοηθάει....

Hippo περαστικά στο μικρούλη σου κ εσυ

ναντια στη γιαγιά σου...

Καλωσόρισαν τα νεα κορίτσια.

Συγχαρητήρια στη μανούλα που μας εκανε ποδαρικό

(συγγνώμη αλλα δε θυμάμαι ονομα). Καλομεγαλωμενο

κ τυχερό να ειναι το μπεμπακι σου...

ευχαριστώ πολύ kittymaria, περαστικά και σε σας, τι παθατε και εσείς βρε παιδί μου!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...