Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Παιδιά σας έχει τύχει να τα αισθάνεστε να κάνουν κάτι μέσα στην κοιλιά σας, σαν να ασχολούνται με τα χέρια τους, με τα πόδια τους, να αισθάνεστε ότι κάτι κάνουν σα να παίζουν αλλά μόνα τους, χωρίς να σας ακουμπούν?

Εμένα μου συμβαίνει συχνά κι έχει πολύ πλάκα!

Σαν να αλλάζει θεση? αυτό ναι το καταλαβαίνω αλλα νομίζω ότι η μπεμπα έχει βρει για παιχνίδι την κυστη μου και παίζει μπάλα(ούτε ποδοσφαιριστής έτσι).

Οσο για τις ραγαδες έχω δει διάφορα στο δέρμα μου(γενικά όχι μόνο στην εγκυμοσύνη) με το να πλενομαι με πράσινο σαπούνι, το οποίο το φτιάχνω. Είναι πολύ εύκολο και δεν ξηραινει το δέρμα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΠΑΠΑ δεν ειναι να σας αφησω για μερικες ωρες!2 σελιδες γραψατε!

Ηλιανα φοβερο που γεννηθηκαν την ιδια μερα τα παιδια και μαλιστα εχεις και 3 παιδια κατω των 3 ετων! Προσκηνω και υποκλινομαι!Εισαι και τυχερη που στο κρατησαν μονο μια μερα

εμενα 36+3 ο μεγαλος 11 μερες καθισε μεσα....

Κοριτσια το αμυγδαλελαιο ειναι το πιο αγνο προιον καμια σχεση με αιθερια ελαια

και στα μωρα και σε ολο το σωμα μην το φοβαστε!

Skybeam νομιζω σε σενα ειπε ο αντρας σου οτι θα σου κανει δωρο γυμναστικη?

Μακαρι να το κανε κι ο δικος μου αυτο και να κραταγε τα παιδια.

Λοιπον κακα τα ψεματα στο 1ο παιδι μαζευεις χωρις κοπο και πολυ γρηγορα.Στους

2 μηνες ειχα χασει και 2 κιλα παραπανω απο αυτα που ειχα παρει ενταξει η λεκανη

δεν ειχε επανελθει. Στο 2ο παιδι ομως ενα κιλο ειχε μεινει μονο και η κοιλια ηταν εκει

σαν να ειχα 5 κιλα πανω ακομα κι ας ειχα παει και 3 μηνες σε μαθηματα πιλατες.

Τωρα κατι η καισαρικη κατι οτι ηταν 2ο παιδι κατι οτι δεν ξεσκιστηκα και στη γυμναστικη

συν οτι δεν περασανε και 2 χρονια απο τη γεννα παντως δεν ειχα επανελθει!

Το στηθος επισης για μενα που συνολικα εχω θηλασει 2,5 χρονια ειχε γινει μικροτερο

και αδειο!!!!!Αλλα παλι πιστευω οτι αν περναγε παραπανω καιρος μπορει να γινοταν καλυτερο.

Τωρα περαστικα σε ολους τους αρρωστους!Δεν μπορει κατι θα παιζει με τα ζωδια

πολυ γκαντεμια εχει πεσει!

Αυτο το μωρο εγω το λεω χαρη νο2 γιατι απλα ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!

Τι βουναλακια, τι χερια ποδια πανε κι ερχονται. Α! Skybeam εσυ νομιζω ειχες την απορια

για το πως το καταλαβαινουμε. Εγω απο το λοξυγγα καταλαβαινω οτι ειναι με το

κεφαλι κατω γιατι νιωθω το λοξυγγα εκει που καταλαβαινεις.....οποτε θεωρω οτι

τα αλλα ειναι πιο πολυ ποδια. Μαλιστα σε καποιες κινησεις "μενει" κιολας

και βλεπεις ενα σκληρο βουνο στην κοιλια να εξεχει και μετα απο 2 λεπτα ξαναμπαινει μεσα!

Αυτο για ποπο το κοβω......

Επιτελους κοιληθηκαν τα παιδια!Παω ναραξω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

A ρε Νάντια, με την καλή κουβέντα είσαι βρε κοριτσάκι μου... άκου είμαι αδύνατη!!! Τέλος πάντων, αν εννοείς τίναγμα, ναι την έχω δει την κοιλιά να τινάζεται... αλλά μέχρι εκεί!

Απορώ ρε παιδί μου, πώς στο πέρασμα των χρόνων έχω συναντήσει εγκύους που ξέρουν π.χ. πού είναι ο ποπός, πού χέρια-πόδια, τα πάντα. Πώς το καταλαβαίνουν? Εγώ ποτέ δεν καταλαβαίνω, εκτός αν μετατοπίσει ολόκληρο το σώμα κάπου και τεντωθεί όλη η κοιλιά προς τα κει που είναι (αλλά και πάλι δεν ξέρω πού είναι τι).

Α, η γιαγιά πώς είναι βρε κοριτσάκι?

δεν ξερω πως το καταλαβαινουν...βασικα αντε να καταλαβεις ποτε ειναι ποδι και ποτε πωπουδακι...

ακομα και με τπν λοξυγγα παλι δεν καταλαβαινω οπως η Μαρια.

Η μικρη μαλλον δυσανασχετει αλλαζει θεσεις οποτε απλα το χικ χικ μετακινειται...

σημερα τπ μεσημερι που ξαπλωσα απο το αριστερο πλευρο λυσσαξε...νομιζω δεν της αρεσουν οι πλαγιες στασεις...της κοβουμε τον χωρο!

παντως η κινηση ολη ειναι πιο πανω απο τπν αφαλο συνηθως οποτε ειναι γονατα,πατουσες και πωπουδακι!

καλα να δειτε εχθες ου πηγα στο Αλεξανδρας με μια μαια...

εβαλε τα χερια της χαμηλα στην κοιλια κως το επιασε...ααα....λεει εχει το κεφαλακι κατω ε?

σαν ουφο την κοιτουσα....που το πηρε χαμπαρι?

(καλα βρε skybeam...γιατι περνιεσαι για γεματουλα?μια χαρα εισαι...αδυνατούλα μια χαρα!)

aCtzp3.png

mariapap82, ναι, έτσι μου είπε, ότι θα μου κάνει δώρο το γυμναστήριο!

Ε, νομίζω τώρα μετά το τρίτο παιδί κι αφού συνέλθεις θα κάνεις ό,τι μπορείς να

επανέλθεις οριστικά, άλλωστε είσαι μικρό κορίτσι!

Έχω διαβάσει κι εγώ ότι στο πρώτο παιδί επανέρχεσαι κάπως πιο εύκολα... βέβαια η

δική μου πρώτη εγκυμοσύνη είναι σε ηλικία 39-40 ετών οπότε δεν ξέρω τι προσπάθεια

θα χρειαστεί να καταβάλω... σκέφτομαι πάντως να κάνω και πιλάτες, αν και τα καλά

γυμναστήρια τα κάπως πιο εξειδικευμένα το έχουν πανάκριβο... ελπίζω να μπορέσω να το προσπαθήσω κι εύχομαι να βοηθήσει...

Όσο για το λόξυγγα, έχουν όλα τους? Και θα το καταλάβω το δικό μου αν έχει?

Πλάκα έχει η σκηνή με τα εξογκώματα που περιγράφεις πάντως! Άντε, καλή ξεκούραση!

Νάντια η μαία με το χέρι το κατάλαβε το κεφάλι του μωρού? :) Aυτό θα πει εμπειρία!

[ο άντρας μου χοντρή με ανεβάζει χοντρή με κατεβάζει, κοντεύω κι εγώ τα 80 κιλά

που ελπίζω να είναι βέβαια μέχρι εκεί ό,τι πάρω, ε! χοντρή νιώθω! :(

Διαφημίσεις

Όσο για το λόξυγγα, έχουν όλα τους? Και θα το καταλάβω το δικό μου αν έχει?

Πλάκα έχει η σκηνή με τα εξογκώματα που περιγράφεις πάντως! Άντε, καλή ξεκούραση!

Νάντια η μαία με το χέρι το κατάλαβε το κεφάλι του μωρού? :) Aυτό θα πει εμπειρία!

[ο άντρας μου χοντρή με ανεβάζει χοντρή με κατεβάζει, κοντεύω κι εγώ τα 80 κιλά

που ελπίζω να είναι βέβαια μέχρι εκεί ό,τι πάρω, ε! χοντρή νιώθω! :(

αντε καλε πλακα σου κανει...σιγα μην το εννοει!

μια χαρα εισαι σου λεω!

με την μαια ναι επαθα πλακα...χαρηκα κιολας γιατι το παιδακι μου εχει αρχισει να παιρνει θεση...οποτε ολα φαινονται να πηγαινουν καλα(αχ πρεπει να την εβλεπες πως κουνιεται τωρα:tongue: εφαγε και το βραδυνο της και χαιρεται...)

λοξυγγα λογικα εχουν ολα...

θα το καταλαβεις...σαν μικρες κλωτσιτσες επαναλαμβανομενες ρυθμικες...απλα οταν κραταει πολυ εγω την λυπαμαι την καημενη..δεν μπορω να την βοηθησω!

αλλαζει θεσεις φαινεται γιατι κατι την ενοχλει και δεν ξερει τι:tongue: αλλα ο σκασμενος δεν το αφηνει το παιδακι μου!

απο ψωνια αληθεια τελειωσατε?

aCtzp3.png

μεταμεσονύκτιο κουτσομπολιό!! πολύ μ αρέσει!!:tongue::tongue:

εμείς από 'μεγάλα' ψώνια έχουμε καθισματάκι αυτοκινήτου..

τα υπόλοιπα είναι μικροπράγματα...αληθεια να σας ρωτήσω έχει

καμία άλλη ντουζιέρα αντί για μπανιέρα?κι αν ναι έχετε σκεφτει πως θα

τα κάνουμε μπάνιο πιο μετά?λέτε να πάρω μπανάκι με stand?

αφήστε που κι ο νιπτήρας μου δεν είναι καλύτερος γιατί είναι

επικαθήμενος και δεν είναι βαθύς οπότε θα ταλαιπωρηθώ λίγο στο

μπάνιο νομίζω...:confused:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ηλιάννα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου καλά 40 τώρα και καλή ανατροφή.

Νάντια εχω ΟΠΑΔ αλλά τις άλλες 2 φορές γέννησα με τον ΟΠΑΔ δεν υπήρχε ΕΟΠΠΥ τώρα δεν ξέρω καν τι καλύπτει πρέπει να ρωτήσω.

margi καλώς ήρθες με το καλό να πάρεις την μικρή σου αγκαλιά...

Βιβή εγώ είμαι από αυτές που παίρνω κιλά με τον θηλασμό, δεν παίρνω στην εγκυμοσύνη γυρνάω σπίτι μια χαρά και μετά αρχίζει και γράφει το κοντερ ασταμάτητα.Μόλις σταματάω να θηλάζω τσουπ με ένα μαγικό τρόπο εξαφανίζονται και τα κιλά μου...

Εμείς έχουμε ντουζιέρα αντί μπανιέρας αλλά στην αρχή το κρατάω με το ένα χέρι θα σου δείξουν στο νοσοκομείο πως και πλένω με το άλλο και είμαι όρθια.Πιο μετά και μέχρι να κάτσει το μωρό 5-6 μηνών το βάζω σε ένα επικλινές πραγματάκι που έχουν για το μπάνιο και μετά καθιστό και το κάνω και μόλις σταθεί πάμε στο όρθιο.

Επειδή ασχοληθήκαμε προχθές

"Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο θα λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας 9 εκατ. ασφαλισμένοι, όσες γυναίκες γεννούν σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δε θα έχουν την δυνατότητα να ενισχυθούν οικονομικά από το κράτος. Όσες επιλέξουν ιδιωτικό μαιευτήριο μη συμβεβλημένο με το Ταμείο τους θα παίρνουν από 900 ευρώ για τη γέννηση ενός παιδιού, 1.200 ευρώ σε περίπτωση δίδυμης κύησης και 1.600 ευρώ για τρίδυμη κύηση.

Στις περιπτώσεις αυτές το βοήθημα θα καταβάλλεται εφάπαξ αντί μαιευτικής περίθαλψης.

Όπως επισημαίνει το http://www.iatropedia.gr, το ποσό καταβάλλεται –σύμφωνα με τη διευκρίνιση του ΦΕΚ- σε περίπτωση τοκετού σε μονάδα που δεν εφαρμόζεται το Κλειστό Ενοποιημένο Νοσήλιο.

Στα μαιευτήρια όπου υπάρχει σύμβαση θα καλύπτονται από το Ταμείο τα έξοδα νοσηλείας."

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα σε ολη την παρεα!

mariapap82, ναι, έτσι μου είπε, ότι θα μου κάνει δώρο το γυμναστήριο!

Ε, νομίζω τώρα μετά το τρίτο παιδί κι αφού συνέλθεις θα κάνεις ό,τι μπορείς να

επανέλθεις οριστικά, άλλωστε είσαι μικρό κορίτσι!

(

Αυτο το "μικρο κοριτσι" πολυ μαρεσε! πατησα τα 30 και μια κρισουλα μεχει πιασει

νομιζω αυτη που περναμε ολες οταν κλεινουμε τα 30! Ως μικρο κοριτσι λοιπον εγω

την ορεξη για γυμναστικη την εχω ΧΡΟΝΟ δε θα χω και φοβαμαι μη με παρει η κατω

βολτα.....προς το παρον το κοντερ μου λεει 76 κιλα!

Πες στο συζηγο να μη σε λεει χοντρη!Εγκυος εισαι για ονομα!Παντως αμα βρεις το χρονο και

κανεις γυμναστικη αμεσως με το που περασουν οι 40 μερες που ακομα το σωμα χανει

τα κιλα με το τσουβαλι θα εχεις σιγουρα ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Δυστυχως οι

περισσοτερες ειμαστε πολυ κουρασμενες εκεινη την περιοδο για να κανουμε

ΚΑΙ γυμναστικη και το αφηνουμε για πιο μετα.....Τωρα ομως που θα ειναι αμεσως καιρος για

μπανια μπορει να μας βοηθησει να επανελθουμε γρηγορα!

Μου κανει εντυπωση που δεν εχεις νιωσει ακομα λοξυγγα μαλλον δεν το χεις καταλαβει.

Ειναι το ρυθμικο χτυπηματακι που βασικα εγω το νιωθω σαν να τρανταζεται ολο το παιδι

ρυθμικα παντα και με επικεντρο πανω απο το πιπι μου! Εμενα δεν αλλαζει θεση οπως

της βιβιαν εκεινη την ωρα το......υπομενει!:D

Βιβιαν το μπανακι με stand το θεωρω Must ειτε εχεις ντουζιερα ειτε μπανιερα για να

μην επιβαρυνεται η μεση. Τα μπανακια εχουν μια τρυπα κι ενα λαστιχο που βαζεις εκει

για να πεφτουν τα νερα οπου καταληγει το λαστιχο (μπανιερα, νιπτηρα, ντουζιερα κτλ).

Καποια μπανακια εχουν τετοια βαση που χωραει σε ντουζιερα να ρωτησεις την υπαλληλο

στο μαγαζι που θα πας. Εγω το ειχα διπλα στη μπανιερα μεσα δε στεκονται καλα τα stand.

Θα το κανεις εκει μπανιο για αρκετους μηνες μεχρι που θα θελει να στεκεται ορθιο οποτε

θα πατε στη ντουζιερα κατευθειαν μετα!

Kαλημέρα!

...απλα οταν κραταει πολυ εγω την λυπαμαι την καημενη..δεν μπορω να την βοηθησω!

Ούτε μετά θα μπορούμε. Θα προσπαθούμε να τα ξαφνιάσουμε και θα δείχνουμε ψηλά και θα λέμε Ααααααααααααα, κοίτα:D! Ο Νονός! [και πόσα θα σκαρφιστούμε...!]

Από ψώνια εγώ ακόμα ελπίζω ότι αυτό το Σάββατο θα πάμε ΙΚΕΑ! Και το άλλο Σάββατο σ' εκείνους τους φίλους που θα μας δώσουν τα υπόλοιπα... και όχι ότι θα τελειώσουμε δηλαδή, τεσπα!..

Ντουζιέρα κι εμείς. Δηλαδή καλύτερα μπανάκι με σταντ, ε? Ωραία, να το έχω υπόψη.

Αυτο το "μικρο κοριτσι" πολυ μαρεσε! πατησα τα 30 και μια κρισουλα μεχει πιασεινομιζω αυτη που περναμε ολες οταν κλεινουμε τα 30! Ως μικρο κοριτσι λοιπον εγω την ορεξη για γυμναστικη την εχω ΧΡΟΝΟ δε θα χω και φοβαμαι μη με παρει η κατω βολτα.....

Τριάντα χρονών μόλις γεννήθηκες. Θα χάσεις τα κιλά σου πολύ πιο εύκολα από εμένα που κοντεύω τα 40. Το θέμα της κούρασης είναι δυστυχώς το ίδιο για όλες... τέλος Ιουνίου που κλείνω εγώ τις 40 ημέρες δε νομίζω να μπορώ να κάνω γυμναστική (πιλάτες θα ήθελα) λόγω καισαρικής... ξέρω το σώμα μου, θα πονάω ακόμα :(

Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα συζητάμε με τον άντρα μου ότι ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσουμε να φύγουμε εκεί μέσα στον Σεπτέμβριο για καμιά δεκαριά μέρες και αρχίζω γυμναστήριο μετά... Αν θηλάζω αποκλειστικά θα το επιδιώξω για διακοπές, αλλιώς μου φαίνεται λίγο βουνό...

Διαφημίσεις

Φαντάσου Σκαι έχω μόνο σταντ και με βολεύει οπότε ναι μπανάκι με σταντ και θα είσαι οκ.

Γυμναστήριο μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας εμένα....Μια ώρα στις κούνιες με τα μικρά καλύπτει πολλές ώρες γυμναστηρίου...

Πάντως ελπίζω μπας και αυτή την φορά δεν πάρω κιλά μετά με τον θηλασμό ας μου κάνει μια φορά την χάρη και εμένα.Πάντως κρατάω τα κιλά μου τώρα όσο πιο χαμηλά μπορώ να έχω για μετά..

Πάντως ελπίζω μπας και αυτή την φορά δεν πάρω κιλά μετά με τον θηλασμό ας μου κάνει μια φορά την χάρη και εμένα.Πάντως κρατάω τα κιλά μου τώρα όσο πιο χαμηλά μπορώ να έχω για μετά..

Το έχω ξανακούσει αυτό με τα κιλά και το θηλασμό. Προφανώς καταναλώνεται φοβερή ενέργεια και έχει πείνα ο θηλασμός...

Βασικά λένε οι περισσότερες ότι όσο θηλάζουν τρώνε ότι θέλουν και όσο θέλουν και χάνουν. Τώρα εμένα αυτό δεν ισχύει αλλά μάλλον είμαι περίπτωση...

Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν θηλάζεις διψάς πολύ και εγώ πεινάω και πολύ αλλά όχι για να φάω φαγητό θέλω κάτι γλυκό συνέχεια.

Kαλημέρα!

Τριάντα χρονών μόλις γεννήθηκες.

:D ωραιο κι αυτο! Που ειναι η πιπιλα μου?:tongue:

Ξερω απο την εμπειρια μου κι εγω οτι μετα την καισαρικη πονας και δεν ειναι

ευκολο για γυμναστικη νομιζω ομως οτι επιτρεπεται το μπανιο οποτε

με το μωρο μαζι κατευθειαν παραλια και θα θηλαζεις στη θαλασσα μια χαρα!

Απο Βουλιαγμενη και περα ειναι καθαρα δεν ξερω αν πηγαινεις για μπανιο

το καλοκαιρι στην αττικη......Και πιστεψε με μπορει πιο ευκολα

να τα χασεις εσυ τα κιλα που ειναι πρωτη εγκυμοσυνη παρα εγω στην 3η!

Ξανθη ανηκω σαυτες που στο θηλασμο θελω να φαω ολοκληρο ανθρωπο

απο την πεινα και τρωω οντως και αδυνατιζω. Απλως τη 2η φορα ή παραετρωγα

ή λογω 2ης εγκυμοσυνης τα εχανα πιο αργα. ΑΥτο το δικο σου το ειχε

παθει η μητερα μου που ειχε παρει μονο 8-9 κιλα στην εγκυμοσυνη και μετα

με το θηλασμο πηρε αλλα 10! Ειναι στον οργανισμο. Οι περισσοτερες αποθηκευουμε

λιπος για να εχουμε για θηλασμο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εσυ το

αποθηκευεις μετα τη γεννα!

Γυμναστηριο εννοειται οτι ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας αλλα νομιζω

οτι περα απο τα κιλα που μπορει να φυγουν με τον οποιο τροπο αμα δεν

κανουμε κοιλιακους η κοιλια μετα απο 3 εγκυμοσυνες (και 2 καισαρικες στη

δικη μου περιπτωση) δε μαζευεται!!!!Αυτο θα το βαλω στο προγραμμα

αυτη τη φορα καθε πρωι κοιλιακους!

Γυμναστηριο εννοειται οτι ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας αλλα νομιζω

οτι περα απο τα κιλα που μπορει να φυγουν με τον οποιο τροπο αμα δεν

κανουμε κοιλιακους η κοιλια μετα απο 3 εγκυμοσυνες (και 2 καισαρικες στη

δικη μου περιπτωση) δε μαζευεται!!!!Αυτο θα το βαλω στο προγραμμα

αυτη τη φορα καθε πρωι κοιλιακους!

Για τις τρεις εγκυμοσύνες δεν μπορώ να πω... πάντως για τις δύο καισαρικές μπορώ. Είναι η τρίτη μου καισαρική αυτή εδώ.

Η πρώτη ήταν οριζόντια χαμηλά (όπως στον τοκετό) και ήταν για αφαίρεση ινομυωμάτων. Σουλουπώθηκα με λίγη δίαιτα και λίγη γυμναστική (κάνα τρίμηνο).

Η δεύτερη ήταν κάθετη στην κοιλιά για ρήξη σκωληκοειδίτιδας (και πίστεψέ με δεν υπάρχει χειρότερο από τη κάθετη επείγουσα τομή, σου χωρίζει την κοιλιά στα δύο). Και τώρα η τρίτη με το μωρό.

Μετά τη δεύτερη καισαρική που είχα και μια μικρή διάσταση του ορθού κοιλιακού (κοινώς η κοιλιά μου θυμιζει πισινό, άσε το λίπος που μάζεψε) δεν είχα το κουράγιο για γυμναστική, έπεσα ψυχολογικά, άλλαξε πολύ το σώμα μου. Τώρα όμως μετά το μωρό δεν αντέχω να υπολείπομαι σε αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω.

Είναι και η ηλικία μου (ευτυχώς στο πρόσωπο δεν θυμίζω σαραντάρα, τώρα άμα μαζέψω κουραση δεν ξέρω πώς θα είμαι!) και ένα σημαντικό κίνητρο για μένα είναι ότι θα μεγαλώσει το μωρό, θα πάει παιδικό σταθμό, σχολείο... δεν θέλω να με σχολιάζουν τα άλλα παιδάκια ότι είμαι χοντρή/μεγάλη μαμά και ο μικρός να ντρέπεται... Το δεύτερο κίνητρο είναι βέβαια ο άντρας μου, που μην περάσει θηλυκό και δεν το τσεκάρει! :D:evil:

Και εξαιτίας όλων αυτών των επεμβάσεων θα με βοηθήσει κι η γιατρός αφαιρώντας λίγο λίπος αν μπορέσει κι από κει και πέρα ό,τι κάνω μόνη μου κι ο θεός βοηθός.

Οπότε αν με όλα αυτά τα προβλήματα καταφέρω να σουλουπωθώ εγώ, τώρα οι υπόλοιπες στα 30 ακόμη και μετά από 3η εγκυμοσύνη νομίζω ότι μια χαρά θα τα πάτε. (τα κύτταρα στα 30 αναπλάθονται και ακόμη πιο γρήγορα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...