Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια....

Σας διάβασα στα πολυ γρήγορα τωρα που κοιμούνται

οι άντρες μου....

Το σπιτι εχει γίνει πτέρυγα νοσοκομείου....εχουμε

γαστρεντερολογικο κ παιδιατρικο (ο άνδρας μου ειναι

2 μερες τωρα με εμπυρετη γαστρεντεριτιδα κ ο μικρός

με υψηλό πυρετό απο ίωση και τη νόσο χειρών

και ποδων οπως μας ειπε ο παιδιατρος....εχει γεμίσει

εξανθηματα σε όλο το σώμα...το κακό ειναι οτι εχει

βγάλει κ στο στόμα κ τις αμυγδαλες τα οποία λεει

τσουζουν καίνε κ πονάνε. Αρνείται ο μικρός μου

να φάει κ να πιει οτιδήποτε....όλη μερα με τα χίλια

ζόρια κ με σπαρακτικο κλάμα να πιει 50ml γαλα...

η κατάσταση ειναι δραματική...)ευτυχώς εχει έρθει η πεθερά

μου κ με βοηθάει....

Hippo περαστικά στο μικρούλη σου κ εσυ

ναντια στη γιαγιά σου...

Καλωσόρισαν τα νεα κορίτσια.

Συγχαρητήρια στη μανούλα που μας εκανε ποδαρικό

(συγγνώμη αλλα δε θυμάμαι ονομα). Καλομεγαλωμενο

κ τυχερό να ειναι το μπεμπακι σου...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω γλωσσοκοπανες που ειστε καλεεεεεε!!:D:D:D

Λοιπόν επειδή μια σύγχυση την πήρα η εγκυμονουσα, χτύπησα ένα εκμεκ.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν οι περισσότερες εδώ οποία έχει πάρει λιγότερα από δέκα κιλά να μην το αναφέρει καθόλου η μάλλον να μην ξανά μιλήσουμε για αυτό το θεμα:-P

εκμεκ εεεε?????μιαμ μιαμμ...:rolleyes:

κοριτσια καλησπερα σας..τελικα εγω γεννησα αν κ ειχα πητ 4/4 γεννησα στις 28/2,με το καλο σε ολες σας!!!

Να σου ζησει!!!!!!!!να το το ποδαρικο απο μωρακι στο θεματακι μας!

Να ειναι γερο και καλοτυχο!

νεα κοριτσακια καλως ηρθατε!!

nikaki...ειμαι η Ναντια ειμαι καλα και ειμαι ηδη στα +13:evil::evil::evil:(χαχαχαχαχα...με κιλα θα συστηνομαστε εδω μεσα...)

kittymaria περαστικα σας!!Πωπω τι εχει γινει με τα κρυολογηματα?

εγκυουλες τον νου σας!!

Βαλτε μασκες..και να πλενετε καλα τα χερια σας!

εγω για ραγαδες βαζω την mustela και ακομα δεν εχω δει τιποτα!

οσες εχετε κανει ειχατε φαγουρα στην κοιλιτσα?γιατι λενε οτι η φαγουρα ειναι σημαδι!

Οσον αφορα το αμυγδαλελαιο μπορουμε να το εχουμε και για μασαζ για το μωρακι???

(αχ κοριτσια η αδερφη της γιαγιας μου εμαθε οτι επλυνα τα ρουχαλακια και ελεγε στην μαμα μου για μια κοπελα στην γειτονια που πριν απο 4-5 χρονια εφερε σπιτι το μωρακι της και το σκεπασε με ενα κουβερτακι που το ειχε φυλαγμενο με ναφθαλινη...παει το μωρακι!μιλαμε τρελαθηκα!σαλταρα..πηρα τον Θ.τηλεφωνο και το βραδυ που θα ερθει θα τον βαλω να μυρισει τα ρουχα του μωρου μηπως μυριζουν dettol που εκανα τα συρταρια!Τα αφησα βεβαια ανοιχτα τα περασα μετα και με ξυδι αλλα με επιασε πανικος!!!!)

aCtzp3.png

Οσον αφορα το αμυγδαλελαιο μπορουμε να το εχουμε και για μασαζ για το μωρακι???

Nαι αμέ, σε νωπό δερματάκι αμέσως μετά το μπάνιο (για να μη γίνει σα λαδωμένο ποντικάκι!:D)

πωπωπηρα τον Θ.τηλεφωνο και το βραδυ που θα ερθει θα τον βαλω να μυρισει τα ρουχα του μωρου μηπως μυριζουν dettol που εκανα τα συρταρια!Τα αφησα βεβαια ανοιχτα τα περασα μετα και με ξυδι αλλα με επιασε πανικος!!!!)

Άντε μωρέ τρελή! Άστα μια μέρα ανοιχτά, αποκλείεται να μυρίζουν! Η ναφθαλίνη είναι δηλητήριο, άλλο πράγμα, ούτε κι εμείς κάνει να την αναπνέουμε...

Nαι αμέ, σε νωπό δερματάκι αμέσως μετά το μπάνιο (για να μη γίνει σα λαδωμένο ποντικάκι!:D)

Άντε μωρέ τρελή! Άστα μια μέρα ανοιχτά, αποκλείεται να μυρίζουν! Η ναφθαλίνη είναι δηλητήριο, άλλο πράγμα, ούτε κι εμείς κάνει να την αναπνέουμε...

:?:-?:?:-?

δεν μου λες...

αρχισε το alien σου να κινειται υπουλα?:D

εμενα σερνεται στην κυριολεξια....

εξογκωματα και μετακινησεις συνεχως!!:tongue:

aCtzp3.png

Αρχισε να κινείται περισσότερο. Επίσης αισθάνομαι ότι έχει πλέον στάνταρ ώρες υπνου/ξύπνιου. Κλωτσάει κάποιες φορές πολύ απότομα και δυνατά, και φαντάζομαι ότι τινάζεται στον ύπνο του! Αλλά εξογκώματα δεν έχω δει ακόμα (παλιά ανατρίχιαζα με κάτι τέτοια, τώρα το περιμένω πώς και πώς!) και δεν έχω νιώσει ακόμα να σέρνεται και να πιάνει την κοιλιά όπως περιγράφεις εσύ τη δική σου...

Τι εξογκώματα βλέπεις συνήθως? Κεφαλάκι, ποδαράκια? :) :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και περαστικά που παρελειψα να πω το πρωί στα άρρωστα παιδακια, μαμάδες, μπαμπάδες και στη γιαγιά της Νάντιας!

Μαράκι περάσαμε κι εμείς τη νόσο χειρός κλπ το καλοκαίρι. Ο παιδιατρος μου είπε να του βάζω στην πιπιλα λίγο από την αλοιφή που βάζουν στα ούλα όταν βγαίνουν τα δόντια και μετα απο λίγο να του δίνω γάλα ή κρεμα που κατεβαίνει εύκολα. Ψιλομουδιαζει το στόμα για λίγη ώρα και μπορει και καταπίνει έτσι. Ρωτά το γιατρό σου.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Αρχισε να κινείται περισσότερο. Επίσης αισθάνομαι ότι έχει πλέον στάνταρ ώρες υπνου/ξύπνιου. Κλωτσάει κάποιες φορές πολύ απότομα και δυνατά, και φαντάζομαι ότι τινάζεται στον ύπνο του! Αλλά εξογκώματα δεν έχω δει ακόμα (παλιά ανατρίχιαζα με κάτι τέτοια, τώρα το περιμένω πώς και πώς!) και δεν έχω νιώσει ακόμα να σέρνεται και να πιάνει την κοιλιά όπως περιγράφεις εσύ τη δική σου...

Τι εξογκώματα βλέπεις συνήθως? Κεφαλάκι, ποδαράκια? :) :)

δεν ξερω τι βλεπω....

αλλα επειδη ξερω πως ειναι με το κεφαλακι κατω φανταζομαι πως αυτα που βλεπω ειναι ποδαρακια....

αλλα καμμια φορα συγχρονως κατι κανει και με τα χερακια...

καλα οταν κλωτσαει αποτομα αν κοιτας την κοιλια σου αποκλειεται να μην το δεις!

εισαι και αδυνατουλα...δεν εχεις λιπος στην κοιλιτσα!θα το δεις αν του την στησεις!

Μαρια ευχαριστω..

aCtzp3.png

Ηλιάνα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Margi και ninaki καλωσηρθατε και με το καλό τα μωρακια σας!

Νάντια μην αγχωνεσαι, η ναφθαλινη είναι επικίνδυνη και ειδικά αν σου λείπει το ένζυμο G6PD. Είναι μια από τις εξετάσεις που γίνονται σε όλα τα μωρακια μόλις γεννηθούν απο το ινστιτούτο υγείας παιδιού. Απο όπου κι αν γεννησετε στέλνεται δείγμα αίματος στο ΙΥΠ και αν υπάρχει θέμα ενημερώνουν τους γονείς.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Skybeam μάλλον είναι ήσυχος ο γιος σου! Έτσι ήταν και ο πρώτος μου. Αυτός τώρα όλη μέρα κινείται. Προχθές Νάντια κι εμένα με τρόμαξε με τον λοξυγγα! Είχε για πολύ ώρα το βράδυ απο πριν κοιμηθώ, ξάπλωσα και συνέχιζε, περπατούσα συνέχιζε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

δεν ξερω τι βλεπω....

αλλα επειδη ξερω πως ειναι με το κεφαλακι κατω φανταζομαι πως αυτα που βλεπω ειναι ποδαρακια....

αλλα καμμια φορα συγχρονως κατι κανει και με τα χερακια...

καλα οταν κλωτσαει αποτομα αν κοιτας την κοιλια σου αποκλειεται να μην το δεις!

εισαι και αδυνατουλα...δεν εχεις λιπος στην κοιλιτσα!θα το δεις αν του την στησεις!

A ρε Νάντια, με την καλή κουβέντα είσαι βρε κοριτσάκι μου... άκου είμαι αδύνατη!!! Τέλος πάντων, αν εννοείς τίναγμα, ναι την έχω δει την κοιλιά να τινάζεται... αλλά μέχρι εκεί!

Απορώ ρε παιδί μου, πώς στο πέρασμα των χρόνων έχω συναντήσει εγκύους που ξέρουν π.χ. πού είναι ο ποπός, πού χέρια-πόδια, τα πάντα. Πώς το καταλαβαίνουν? Εγώ ποτέ δεν καταλαβαίνω, εκτός αν μετατοπίσει ολόκληρο το σώμα κάπου και τεντωθεί όλη η κοιλιά προς τα κει που είναι (αλλά και πάλι δεν ξέρω πού είναι τι).

Α, η γιαγιά πώς είναι βρε κοριτσάκι?

Διαφημίσεις

Skybeam μάλλον είναι ήσυχος ο γιος σου!

Ήσυχος είναι...:D

Αυτός που λες ότι ήταν ήσυχος ο δικός σου, ήταν κι όταν γεννήθηκε ήσυχος? Και τώρα, ας πούμε?:confused: Για να ξέρω τι με περιμένει!:rolleyes:

Ήσυχος είναι...:D

Αυτός που λες ότι ήταν ήσυχος ο δικός σου, ήταν κι όταν γεννήθηκε ήσυχος? Και τώρα, ας πούμε?:confused: Για να ξέρω τι με περιμένει!:rolleyes:

Ήσυχος δεν θα το έλεγα, αλλά ούτε και πολύ ζωηρός. Σε φυσιολογικά επίπεδα ήταν και είναι. Τα περισσότερα παιδάκια έχουν μια ζωηράδα. Λίγα είναι τα πολύ καλόβολα που τα αφήνεις κάπου και κάθονται εκεί...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όντως έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό..είναι στην φύση μας να αρεσουμε και στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες κάνουν κωλοτουμπες και είναι αδύνατον να μην το σκεφτούμε.αλλαζει όλο μας το σωμα και η ψυχολογία βέβαια..στις επόμενες εγκυμοσύνες πρωτα ο θεός θα είμαστε οκ με αυτό το θέμα!!!:tongue:

Αμ δε.....Καλώς ήρθες και με το καλό η μπέμπα σου!!!!!!

Εύα +13 :tongue: :tongue: :tongue:

ηλιάνα μου να σου ζήσει!!!!:D:D μια χαρά γεννήθηκε η μπουμπού

και αφού την έχεις και σπίτι τέλεια!!

χριστιάννααααααα δεν μας τα είπες και πολύ ρόδινα!!:shock:

τι εννοείς το στήθος έγινε σταφίδααα????:cry::shock:

αλλά νομίζω κι εγώ πως όταν με το καλό περπατήσουν τα μωράκια

θα χάσουμε ξαφνικά! αλλά θέλει προσπάθεια κορίτσια πρέπει να το ράψουμε μετά!και να σας πω δευτεροτριτομανούλες..έτυχε σε σας να ξαναπάρετε

μετά που θηλάζατε?γιατί η αδερφή μου αυτό έπαθε και τις 2 φορές!

είχε πάρει σύνολο 10 κιλά και ενώ έχασε 5-6 μετά τη γέννα ξαναπήρε γιατί πείναγε με το θηλασμό!

Εγώ προσωπικά δεν πήρα γραμμάριο.Από την κλινική έφυγα με -7

και σε 3 μήνες είχα χάσει ότι είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και είχα ξεπρηστεί τελείως!

ασε πικρα!!:|

ειχα μικρο στηθος, 32Β για να καταλαβεις!

Στην εγκυμοσυνη μεγαλωσε παααρα πολυ,δεν ξερω μεχρι που εφτασε γιατι σταματησα να αγοραζω σουτιεν σε καποια φαση!

Παρολο που εβαζα 2 φορες τη μερα κρεμα ειδικη, εγινε φουλ στις ραγαδες:?

εε,μετα τη γεννα κ αφου σταματησα το θηλασμο αρχισε να μικραινει παλι σιγα σιγα κ ειναι χαλια αληθεια. Μικρο σαν πριν κ ναι σαν σταφιδιασμενο,επειδη μαζεψε κ εχει κ πολλες ραγαδες.:evil:

ελπιζω να μην παθετε το ιδιο!

Στην κοιλια εκανα στις 40 εβδ. δυο πολυ μικρες ραγαδες στο πλαι που ουτε που φαινοντε πια,ευτυχως!

Καλά βρε Χριστιάννα μου πολύ μαύρα τα περιγράφεις όλα!Μας τρομοκρατείς!!!

:( :( :(

Κι εμένα κατέβηκε 1-2 νούμερα το στήθος μετά τους 7 μήνες θηλασμού,

αλλά δεν έκανα καμμία ραγάδα ούτε έγινε σταφιδιασμένο!

Ωραιότατο είναι απλά μικρότερο!Έχει όμως την χάρη του!

Καλό είναι αυτό. Ούτε διάολος αλλά ούτε και αφύσικα ήσυχο.

Εμένα τα ζωηρά παιδάκια μου αρέσουνε περισσότερο παρά τα νωθρά!

Ζωντάνια παιδί μου να το βλέπεις και να χαίρεσαι!

Άσχετα με την κούραση αυτό είναι άλλο κεφάλαιο!

Αλλά προτιμώ να βλέπω παιδάκια να κινούνται ζωηρά και να κάνουνε και

τις ζαβολίτσες τους παρά να κάθονται σε μία γωνιά με μία κούκλα ή

ένα αυτοκινητάκι!

ΗΛΙΑΝΝΑ25 καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!

Γερή και καλότυχη να είναι στη ζωή της πάντα!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Παιδιά σας έχει τύχει να τα αισθάνεστε να κάνουν κάτι μέσα στην κοιλιά σας, σαν να ασχολούνται με τα χέρια τους, με τα πόδια τους, να αισθάνεστε ότι κάτι κάνουν σα να παίζουν αλλά μόνα τους, χωρίς να σας ακουμπούν?

Εμένα μου συμβαίνει συχνά κι έχει πολύ πλάκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...