Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

σας ευχαριστω κ παλι παρα πολυ για τις ευχες σας.Η μικρη ηταν πολυ χαμηλα απο τον 6μηνα.....θηλαζει αποτελεσματικα,αλλα σιγα σιγα απο σημερα εχω ξεκινησει κ την βαζω μισοκοιμισμενη στο στηθος κ πιπιλαει

μπραβο,κοριτσακι!!!!γερη και δυνατη να εισαι,εσυ και η μπεμπινα σου!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam νομίζω ότι μαγικά όλα από μόνα τους δεν επανέρχονται. Βέβαια στο πρώτο όπως λένε το σώμα επανέρχεται πιο εύκολα. Εμένα επανήλθε αρκετά γρήγορα με ελάχιστη γυμναστική κυρίως περπάτημα μαζί με το μωρό. Τώρα στο δεύτερο να δω τι θα κάνω, μάλλον θα με τρέχουμε και τα δυο οπότε θα κάνω γυμναστική στο σπιτι:D

Αφού θα είναι καλοκαιράκι όταν γεννησουμε, θα είναι εύκολο να βγαίνουμε για περπατημα με τα μωρακια μας και να γυμναζόμαστε λιγουλάκι.....

A, θα πάω να πάρω τότε από το φαρμακείο!

Φυσικό προϊόν είναι, κακό δεν πρόκειται να κάνει!

Το αμυγδαλελαιο κακό δεν κάνει απλά κορίτσια προσοχή όχι στα αιθερια έλαια, αυτά είναι που απαγορευονται

h3HFp3.png

NlXcp3.png

A, θα πάω να πάρω τότε από το φαρμακείο!

Φυσικό προϊόν είναι, κακό δεν πρόκειται να κάνει!

;) Επίσης σταφυλοπυρηνέλαιο, jojoba, ακόμη και ελαιόλαδο, κι από βούτυρα, βούτυρο κακάο, carite και shea σε όσο το δυνατόν πιο "raw" μορφή κάνουν δουλίτσα.

Ραγάδες, δερματική χαλάρωση, μυϊκή χαλάρωση, όλα καταπολεμούνται μετά. Θέλει βέβαια κουράγιο και πειθαρχία... Υπάρχουν βέβαια κι οι πλαστικές επεμβάσεις για όσες το αντέχουν οικονομικά και δεν φοβούνται. Προσωπικά έχω κάνει τόσα ανοιχτά χειρουργία που δεν θα έκανα ποτέ κοιλιοπλαστική, θα προσπαθούσα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Πάντως όταν ρώτησα τον καλό μου τι δώρο θα μου κάνει στον τοκετό, μου είπε "γυμναστήριο για ένα χρόνο". Λέω, θα κρατάς το μωρό όμως? Ναι, μου λέει! Για να δούμε, εγώ το χάρηκα πολύ πάντως!:D

εντιτ: με σκέτο περπάτημα με το καρότσι γίνεται δουλειά ρε κορίτσια??????

;) Επίσης σταφυλοπυρηνέλαιο, jojoba, ακόμη και ελαιόλαδο, κι από βούτυρα, βούτυρο κακάο, carite και shea σε όσο το δυνατόν πιο "raw" μορφή κάνουν δουλίτσα.

Ραγάδες, δερματική χαλάρωση, μυϊκή χαλάρωση, όλα καταπολεμούνται μετά. Θέλει βέβαια κουράγιο και πειθαρχία... Υπάρχουν βέβαια κι οι πλαστικές επεμβάσεις για όσες το αντέχουν οικονομικά και δεν φοβούνται. Προσωπικά έχω κάνει τόσα ανοιχτά χειρουργία που δεν θα έκανα ποτέ κοιλιοπλαστική, θα προσπαθούσα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Πάντως όταν ρώτησα τον καλό μου τι δώρο θα μου κάνει στον τοκετό, μου είπε "γυμναστήριο για ένα χρόνο". Λέω, θα κρατάς το μωρό όμως? Ναι, μου λέει! Για να δούμε, εγώ το χάρηκα πολύ πάντως!:D

εντιτ: με σκέτο περπάτημα με το καρότσι γίνεται δουλειά ρε κορίτσια??????

Γίνεται και παραγινεται!! Αλλά λέμε περπάτημα όχι βόλτα στα μαγαζιά.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Να σας γραψω κ εγω την πορεια μου απο θεμα κιλων απο τη γεννα μεχρι κ 12 μηνες μετα!

Εβαλα 13 κιλα στην εγκυμοσυνη.

εφυγα απο το νοσοκομειο με +5 κιλα τα οποια κ κρατησα μεχρι κ 12 μηνες μετα! βεβαια ουτε γυμναστικη εκανα ουτε τιποτα.

Η κοιλια με χαλουσε,οπου στους 11 μηνες μετα εκανα κοιλιακους κ εβαζα αδυνατιστικη κρεμα κ ειδα καποια διαφορα.

Τα κοκκαλα πλατης λεκανης μαζεψανε στον ενα χρονο,αλλα κ παλι ημουν 1-2 νουμερα πιο πανω.

Το στηθος μικρυνε στους 6 μηνες κ εγινε σταφιδα.

Στους 12 μηνες ειχα ταυτοχρονα τη βαφτιση,τη μικρη που περπατησε κ χτισιμο σπιτιου κ μετακομιση.Απο το πολυ τρεξιμο λοιπον εχασα 8 κιλα περισσοτερα κ απο οσα ηθελα!

ΗΛΙΑΝΑ να σου ζησει η μικρουλα σου!!!

Η πρωτη γεννα του γκρουπ μας λοιπον!!

Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες κοριτσια!!!

Εγω θα ειμαι η τελευταια απο οτι προβλεπω!!

ηλιάνα μου να σου ζήσει!!!!:D:D μια χαρά γεννήθηκε η μπουμπού

και αφού την έχεις και σπίτι τέλεια!!

χριστιάννααααααα δεν μας τα είπες και πολύ ρόδινα!!:shock:

τι εννοείς το στήθος έγινε σταφίδααα????:cry::shock:

αλλά νομίζω κι εγώ πως όταν με το καλό περπατήσουν τα μωράκια

θα χάσουμε ξαφνικά! αλλά θέλει προσπάθεια κορίτσια πρέπει να το ράψουμε μετά!και να σας πω δευτεροτριτομανούλες..έτυχε σε σας να ξαναπάρετε

μετά που θηλάζατε?γιατί η αδερφή μου αυτό έπαθε και τις 2 φορές!

είχε πάρει σύνολο 10 κιλά και ενώ έχασε 5-6 μετά τη γέννα ξαναπήρε γιατί πείναγε με το θηλασμό!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλά ψυχολογία και ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο δεν το συζητώ!!!

Εκει που γελάς, κλαις και εκεί που κλαις θες να τους δείρεις όλους!!! Για ψυχιατρική κλινική...πραγματικά!

Εμένα ο αντρας μου τα εχει δει όλα!!! Απορώ πως με αντέχει και δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι..χιχι!!

Χαχαχα όντως!!!!!!!!!!

Στην δική μου περίπτωση πάντως ο άντρας μου βάζει τα γέλια και με κοροϊδεύει οπότε απ'αυτό φαίνεται οτι έχει πολύ υπομονη!!!!!!!!:tongue:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

χριστιάννααααααα δεν μας τα είπες και πολύ ρόδινα!!:shock:

τι εννοείς το στήθος έγινε σταφίδααα????:cry::shock:

ασε πικρα!!:|

ειχα μικρο στηθος, 32Β για να καταλαβεις!

Στην εγκυμοσυνη μεγαλωσε παααρα πολυ,δεν ξερω μεχρι που εφτασε γιατι σταματησα να αγοραζω σουτιεν σε καποια φαση!

Παρολο που εβαζα 2 φορες τη μερα κρεμα ειδικη, εγινε φουλ στις ραγαδες:?

εε,μετα τη γεννα κ αφου σταματησα το θηλασμο αρχισε να μικραινει παλι σιγα σιγα κ ειναι χαλια αληθεια. Μικρο σαν πριν κ ναι σαν σταφιδιασμενο,επειδη μαζεψε κ εχει κ πολλες ραγαδες.:evil:

ελπιζω να μην παθετε το ιδιο!

Στην κοιλια εκανα στις 40 εβδ. δυο πολυ μικρες ραγαδες στο πλαι που ουτε που φαινοντε πια,ευτυχως!

Διαφημίσεις

Τι να πω, με εγκυμοσύνη, τοκετό και θηλασμό κάποιες απώλειες θα τις έχουμε. Ας είμαστε γερές κι εμείς και τα μωρά και μετά βλέπουμε πώς θα βελτιώσουμε ό,τι βελτιώνεται...

Εμένα πάντως το στήθος επανήλθε όπως και πριν( θηλασα τρεις μήνες με θηλαστρο). Τα κιλά τα έχασα περίπου στις 40 μέρες (20 πήρα) έτρωγε κανονικά αλλά λίγο το ξυπνά ταιζε άλλαξε το μωρό τα καις. Βοήθησε και ότι ήταν καλοκαίρι και βγήκαμε και δεν κλειστικαμε σπίτι.

Και κάτι άσχετο... Θέλω να αγοράσω και δεν μπορώ, μου έφερε ο άντρας μου ένα κουτί παστακια και μου λέει "αν δεν θες μην τρως". Κατα τα αλλα πρόσεχε και μην τρως πολλά γλυκά, έχω και την καμπύλη την άλλη εβδομάδα....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...