Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα σας..τελικα εγω γεννησα αν κ ειχα πητ 4/4 γεννησα στις 28/2,με το καλο σε ολες σας!!!

Να το χαιρεσαι το μωρακι σου

αλλα γιατι τοσο νωρις γεννησες;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Έχεις απόλυτο δίκιο είναι το τελευταίο που πρέπει να μας νοιαζει.πρώτα να είναι καλα τα παιδακια μας...ενημερωτικα το ανοιξα το θέμα...

Καλέ εννοείται ...μην παρεξηγηθω, δεν το είπα άσχημα!!! Γιατί και εμένα το άγχος μου ήταν αυτό...και έλεγα οτι δεν θα αντέξω να κάνω ραγάδες στην κοιλιά...αλλά σου λέω,σήμερα είδα αυτή την φωτογραφία και με έπιασαν τέτοιες τύψεις που είπα οτι αντί να σκέφτομαι οτι θα κρατήσω το αγγελούδι μου αγκαλιά, σκέφτομαι το αν θα κάνω ραγάδες στην κοιλιά...

Απ΄την άλλη είναι η φύση μας τέτοια, που κακά τα ψέμματα, θέλουμε να είμαστε όμορφες και ποθητές... άρα είναι λογικό να σκεφτόμαστε κατα πόσο θα επηρεαστεί το σώμα μας απ την εγκυμοσύνη!

κοριτσια καλησπερα σας..τελικα εγω γεννησα αν κ ειχα πητ 4/4 γεννησα στις 28/2,με το καλο σε ολες σας!!!

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμένουμε την εμπειρία σου!!!

YBNUp3.png

Μην επιβαρύνεις τη θέση σου.......Άστο να πάει , μην το συζητάς, θα φάμε ξύλο....

Το αφηνω γιατι δεν με παίρνει το είδα και εγώ..με το καλό τα μωρακια μας και καλοτυχα να είναι!!!!!!!:D:tongue:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

graphics-babies-380229.gif

Να σου ζησει!!!!

να τη δειτε,οπως επιθυμειτε!!!πες μας για την εμπειρια του τοκετου(αν και τριτος).πηγαν ολα καλα?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου..γεννηθηκε σπουργιτακι η μπουμπου μου στιε 35βδομαδες 2440 κ 48ποντους..ιδια μεραμε το μικρο μου αντρακι

Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου εύχομαι τα καλύτερα!!να είναι υγιές και καλοτυχο!!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Παντως μονο αυτο εχω βαλει σε 3 εγκυμοσυνες

το παιρνω χυμα απο φαρμακειο και δε χρησιμοποιω καμια αλλη κρεμα....

Mαρία από δερματική χαλάρωση στις εγκυμοσύνες, τι γίνεται? Από μυϊκή? Κάνεις γυμναστική μετά? Ή επανέρχονται όλα μόνα τους?

Δεν λιγδώνει τα ρούχα αυτό το πράγμα?

Ποτέ λάδι σε στεγνό δέρμα! Πάντα σε νωπό και καλή επάλειψη, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Ενυδατώνει καλύτερα (γαλακτωματοποιείται) και δεν λεκιάζει.

Νικάκι με το καλό!

σας ευχαριστω κ παλι παρα πολυ για τις ευχες σας.Η μικρη ηταν πολυ χαμηλα απο τον 6μηνα αλλα με πολυ προσοχη κ ξεκουραση εφτασα μεχρι τις 35εβδομαδες..Στις 25 που πηγα τελευταια φορα στο γιατρο ο υπερηχος παλι την εδειξε χαμηλα κ ο γιατρος μου ειπε τουαχιστον να περασουμε τις 36 εβδομαδες αλλα δεν της εφτασα..στις 27 το βραδυ κατα της 10ειχα εντονους πονους κ πηγα στον γιατρο με εβαλε στον καρδιοτοκογραφο κ ειχα συσπασεις κ διαστολη 2 κ τελικα γεννησα 28/2 στις 7 το απογευμα,η μικρη εκτσε προληπτικα ενα 24ωρο στην μοναδα παρακολουθησης κ απο τοτε ειμαστε αυτοκολλητες..Πινει δικο μου γαλατακι μις κ με το που γεννησα νοικιασα θηλαστρο κ αντλω συστηματικα καθε 2 ωρες γιατι λογω πρωοροτητας δεν θηλαζει αποτελεσματικα,αλλα σιγα σιγα απο σημερα εχω ξεκινησει κ την βαζω μισοκοιμισμενη στο στηθος κ πιπιλαει

Ποτέ λάδι σε στεγνό δέρμα! Πάντα σε νωπό και καλή επάλειψη, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Ενυδατώνει καλύτερα (γαλακτωματοποιείται) και δεν λεκιάζει.

A, θα πάω να πάρω τότε από το φαρμακείο!

Φυσικό προϊόν είναι, κακό δεν πρόκειται να κάνει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ εννοείται ...μην παρεξηγηθω, δεν το είπα άσχημα!!! Γιατί και εμένα το άγχος μου ήταν αυτό...και έλεγα οτι δεν θα αντέξω να κάνω ραγάδες στην κοιλιά...αλλά σου λέω,σήμερα είδα αυτή την φωτογραφία και με έπιασαν τέτοιες τύψεις που είπα οτι αντί να σκέφτομαι οτι θα κρατήσω το αγγελούδι μου αγκαλιά, σκέφτομαι το αν θα κάνω ραγάδες στην κοιλιά...

Απ΄την άλλη είναι η φύση μας τέτοια, που κακά τα ψέμματα, θέλουμε να είμαστε όμορφες και ποθητές... άρα είναι λογικό να σκεφτόμαστε κατα πόσο θα επηρεαστεί το σώμα μας απ την εγκυμοσύνη!

Όντως έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό..είναι στην φύση μας να αρεσουμε και στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες κάνουν κωλοτουμπες και είναι αδύνατον να μην το σκεφτούμε.αλλαζει όλο μας το σωμα και η ψυχολογία βέβαια..στις επόμενες εγκυμοσύνες πρωτα ο θεός θα είμαστε οκ με αυτό το θέμα!!!:tongue:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Mαρία από δερματική χαλάρωση στις εγκυμοσύνες, τι γίνεται? Από μυϊκή? Κάνεις γυμναστική μετά? Ή επανέρχονται όλα μόνα τους?

Νικάκι με το καλό!

Σε ευχαριστώ πολύ και εσυ με το καλο!!:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Skybeam νομίζω ότι μαγικά όλα από μόνα τους δεν επανέρχονται. Βέβαια στο πρώτο όπως λένε το σώμα επανέρχεται πιο εύκολα. Εμένα επανήλθε αρκετά γρήγορα με ελάχιστη γυμναστική κυρίως περπάτημα μαζί με το μωρό. Τώρα στο δεύτερο να δω τι θα κάνω, μάλλον θα με τρέχουμε και τα δυο οπότε θα κάνω γυμναστική στο σπιτι:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλά ψυχολογία και ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο δεν το συζητώ!!!

Εκει που γελάς, κλαις και εκεί που κλαις θες να τους δείρεις όλους!!! Για ψυχιατρική κλινική...πραγματικά!

Εμένα ο αντρας μου τα εχει δει όλα!!! Απορώ πως με αντέχει και δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι..χιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...