Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Με το καλό!!! Μόνο 4,5;;;;Μόλις μπήκες στην μαύρη λίστα από τις υπόλοιπες:evil::evil:...(χι χι χι πλάκα κάνω εννοείται)

Χαχα οπότε καλά τα βλέπεις ε?γιατί αγχώθηκα να σου πώ την αλήθεια.μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα :?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...και πρώτα ο Θεός και το πρώτο μου παιδάκι που είναι κοριτσάκι θα μας έρθει Μάιο!

Mε το καλό να τη δεχτείς τη μπουμπού σου!

Ραγαδες κάνατε καθόλου?και με τα κιλά πως πατε??

Από ραγάδες την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα (είχα βάλει κρέμα ραγάδων για 1,5 μήνα από τον 5ο, αλλά απ' όταν μου τελείωσε δεν πήρα άλλη, πάντως, ναι μεν είναι θέμα δέρματος, αλλά ξέρω ότι μπορεί να πετάξεις ραγάδες ακόμα και τις 2-3 τελαυταίες εβδομάδες, οπότε επιφυλάσσομαι..στα κιλά είμαι στα +14 (υγεία, πάνω απ' όλα, που λένε!)

Τωρα δεν ξερω αν οφείλεται μονο στο δερμα

ή το αμυγδαλελαιο που βαζω κανει δουλεια.

Δεν λιγδώνει τα ρούχα αυτό το πράγμα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ πάλι είχα αρκετές ραγάδες απο πριν στο πλαι χαμηλά της κοιλιάς και βάζω κρεμα...δεν νομίζω να τις αποφύγω αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι επιπλέον..

Αντίθετα στο στήθος δεν είχα ούτε μια και τώρα έχω αρχίσει να παρατηρώ κάτι λεπτές ασπρούλες... και κόντευα να σκάσω...

Χαμηλά της μέσης ηθελα να γράψω και όχι της κοιλιάς..

Χαχα οπότε καλά τα βλέπεις ε?γιατί αγχώθηκα να σου πώ την αλήθεια.μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα :?

Μην επιβαρύνεις τη θέση σου.......Άστο να πάει , μην το συζητάς, θα φάμε ξύλο....

Διαφημίσεις

Λοιπόν επειδή μια σύγχυση την πήρα η εγκυμονουσα, χτύπησα ένα εκμεκ.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν οι περισσότερες εδώ οποία έχει πάρει λιγότερα από δέκα κιλά να μην το αναφέρει καθόλου η μάλλον να μην ξανά μιλήσουμε για αυτό το θεμα:-P

Ευγε! Θα συμφωνησω!!!!!!:D:D:D

To αμυγδαλελαιο εχει 2-3 ευρω τα 300ml και διαρκει αρκετα.Ναι Σοφια μου αμα

βαλεις επι τοπου μπλουζα θα λαδωθει για αυτο το βαζω το βραδυ μετα το μπανιο

που φοραω καποιες φανελες που τις εχω μονο για περιοδους εγκυμοσυνης......

αλλα ειπαμε αμα βρεις συνταγη επιτυχιας δεν την αλλαζεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσια καλησπερα σας..τελικα εγω γεννησα αν κ ειχα πητ 4/4 γεννησα στις 28/2,με το καλο σε ολες σας!!!

Ηλιανα συγχαρητηρια!Μπραβο! Καλα απο Απριλιο να γεννησεις φεβρουαριο

μεγαλη διαφορα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κοριτσάκι...και καλώς έφυγες!! :tongue::tongue: Οχι καλέ πλακα κάνω...αλλά δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε τα κιλά γιατί θα μελαγχολήσουμε οι υπόλοιπες!!!! Αυτή την κουβέντα μπορείς να την κάνεις με την giota-rr , prive ΦΥΣΙΚΑ!!!

Οπως μπορείς να καταλάβεις ανήκω στην κατηγορία 10+.. το πόσο + δεν το γνωρίζω βέβαια καθώς έχω να ζυγιστώ 2 εβδομάδες τουλάχιστον!!!!

Εγώ πάλι είχα αρκετές ραγάδες απο πριν στο πλαι χαμηλά της κοιλιάς και βάζω κρεμα...δεν νομίζω να τις αποφύγω αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι επιπλέον..

Αντίθετα στο στήθος δεν είχα ούτε μια και τώρα έχω αρχίσει να παρατηρώ κάτι λεπτές ασπρούλες... και κόντευα να σκάσω...

μέχρι που είδα αυτό που ανάρτησε η φίλη μας η skountoufla και είπα πόσο δίκιο είναι και πόσο εγωιστικό είναι να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας τόσο πολύ...

Δειτε αυτο : http://plussizebirth.com/2012/09/the-mother-behind-the-postpartum-photo.htm

Κόντεψα να τα μπήξω τα κλάματα και αισθάνθηκα τοσο ευλογημένη...

Έχεις απόλυτο δίκιο είναι το τελευταίο που πρέπει να μας νοιαζει.πρώτα να είναι καλα τα παιδακια μας...ενημερωτικα το ανοιξα το θέμα...

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

κοριτσια καλησπερα σας..τελικα εγω γεννησα αν κ ειχα πητ 4/4 γεννησα στις 28/2,με το καλο σε ολες σας!!!

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Καλότυχο και υγιέστατο να είναι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...