Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Είμαστε όσες γεννάμε και Μάιο και Ιούνιο....εγώ ας πούμε εχω ΠΗΤ 12/6 και περιμένω κοριτσάκι. Το θέμα κιλών προσπαθούμε να μην το θίγουμε:tongue::tongue::tongue: (εγώ είμαι στα +6)Κοριτσάκι ή αγοράκι περιμένεις;;;;;

γιωτα θα σε μαλωσω ειπαμε εσυ δε θα μιλας για κιλα εισαι εκτος συναγωνισμου :D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ninaki εγώ είμαι στα +10 και δυστυχώς έχω κάνει ραγάδες

στην κοιλιά γιατί την πάτησα και έβαζα απλή κρέμα και όχι

για ραγάδες...:cry:

κατά τ άλλα όλα μια χαρούλα!προχωράμε όλες τέλεια, ε κορίτσια?

απλά έχουμε ένα θεματάκι πια με τον ύπνο..δεν πολυβολευόμαστε...

:tongue::tongue:

με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου που από ότι καταλαβαίνω είναι

κοριτσάκι!!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Κορίτσια... πολύ φαγούρα στο στήθος!!

Δεν το συζητώ!!! Αν βάζεις κρέμα για ραγάδες, ίσως είναι από αυτο... εμένα έτσι μου είπε ο γυναικολόγος μου!!

Γιατί έβαζα στο πάνω μέρος από το στήθος αλλά πήγαινε και στις θηλές με αποτέλεσμα να έχω τρελήήήή φαγούρα!!!

Οποτε βάζω οινόπνευμα πάντως με ηρεμεί!!! Αλλωστε μου πρότεινε ο γιατρός μου να βάζω οινόπνευμα στις θηλές για να σκληρύνουν για να είναι πιο εύκολος ο θηλασμός... ξέρω οτι οι απόψεις σας διίστανται....:rolleyes:

γιωτα θα σε μαλωσω ειπαμε εσυ δε θα μιλας για κιλα εισαι εκτος συναγωνισμου :D

Και είπα να συμπληρώσω ότι κάποιες εδώ μέσα είναι ευαίσθητες μ αυτό το θέμα, γι' αυτό το έχουμε αφήσει στη άκρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σας κορίτσια είμαι μέλλουσα μαμα τον ιούλιο και θα ήθελα να μάθω στον μήνα που είστε τωρα(αν δεν κάνω λάθος άλλες είστε στον 7ο και άλλες στον 8ο) πως τα βλέπετε τα πράγματα στην εγκυμοσύνη σας?? Ραγαδες κάνατε καθόλου?και με τα κιλά πως πατε??

Εγω είμαι στον έκτο και από κιλά είμαι στα +10(πονεμένο θέμα ανοίξεις)

Ραγαδες δεν έχω αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα δέρματος, πάντως την κρεμες μου την βάζω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια... πολύ φαγούρα στο στήθος!!

Δεν το συζητώ!!! Αν βάζεις κρέμα για ραγάδες, ίσως είναι από αυτο... εμένα έτσι μου είπε ο γυναικολόγος μου!!

Γιατί έβαζα στο πάνω μέρος από το στήθος αλλά πήγαινε και στις θηλές με αποτέλεσμα να έχω τρελήήήή φαγούρα!!!

Οποτε βάζω οινόπνευμα πάντως με ηρεμεί!!! Αλλωστε μου πρότεινε ο γιατρός μου να βάζω οινόπνευμα στις θηλές για να σκληρύνουν για να είναι πιο εύκολος ο θηλασμός... ξέρω οτι οι απόψεις σας διίστανται....:rolleyes:

Α ναι, υπάρχει περίπτωση να είναι απο την κρέμα;; Θα τον ρωτήσω μεθαύριο. Οινόπνευμα ε; Ωραία, να μοσχομυρίζω....:tongue::tongue:

Και είπα να συμπληρώσω ότι κάποιες εδώ μέσα είναι ευαίσθητες μ αυτό το θέμα, γι' αυτό το έχουμε αφήσει στη άκρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χεχεχε αστο να παει το παλιαμπελο.....

nikaki με το καλο το μωρακια σου. Εγω η πονεμενη ειμαι ηδη στο +13

αλλα απο ραγαδες δοξα το Θεο τιποτα. Τωρα δεν ξερω αν οφείλεται μονο στο δερμα

ή το αμυγδαλελαιο που βαζω κανει δουλεια. Παντως μονο αυτο εχω βαλει σε 3 εγκυμοσυνες

το παιρνω χυμα απο φαρμακειο και δε χρησιμοποιω καμια αλλη κρεμα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Είμαστε όσες γεννάμε και Μάιο και Ιούνιο....εγώ ας πούμε εχω ΠΗΤ 12/6 και περιμένω κοριτσάκι. Το θέμα κιλών προσπαθούμε να μην το θίγουμε:tongue::tongue::tongue: (εγώ είμαι στα +6)Κοριτσάκι ή αγοράκι περιμένεις;;;;;

Κοριτσάκι περιμένω.με το καλό η κορούλα σου!!εγώ μπήκα στον 6ο και είμαι με συν 4,5 κιλά

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κοριτσάκι περιμένω.με το καλό η κορούλα σου!!εγώ μπήκα στον 6ο και είμαι με συν 4,5 κιλά

Με το καλό!!! Μόνο 4,5;;;;Μόλις μπήκες στην μαύρη λίστα από τις υπόλοιπες:evil::evil:...(χι χι χι πλάκα κάνω εννοείται)

Καλέέέ΄δεν θα βάλεις το μπλε για να βρωμάς!!!:tongue::tongue:

Σε μισό λεπτό έχει εξατμιστεί και ούτε μυρίζει!!!!! Παντως θα σε ηρεμήσει!!! Εγώ όπου βρισκόμουν ξυνόμουν σαν τρελή...δεν με ένοιαζε ο κόσμος, δεν με ένοιαζε τίποτα...χαχα!!

Ηρέμησα σου λέω...υπομονή 2 μερούλες για να ρωτήσεις τον γιατρό σου...αν και είναι εντελώς ακίνδυνο.. αααα ενδεχομένως να σε ηρεμήσει και το χαμομήλι..δεν ξέρω...δεν το έχω δοκιμάσει!

Διαφημίσεις

Καλος ηρθες και με το καλο :P

και εγω κοριτσακι εχω και εχω παρει 5 κιλα προς το παρον ;)

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

χεχεχε αστο να παει το παλιαμπελο.....

nikaki με το καλο το μωρακια σου. Εγω η πονεμενη ειμαι ηδη στο +13

αλλα απο ραγαδες δοξα το Θεο τιποτα. Τωρα δεν ξερω αν οφείλεται μονο στο δερμα

ή το αμυγδαλελαιο που βαζω κανει δουλεια. Παντως μονο αυτο εχω βαλει σε 3 εγκυμοσυνες

το παιρνω χυμα απο φαρμακειο και δε χρησιμοποιω καμια αλλη κρεμα....

Σκέφτηκα και εγώ να βάλω αμυγδαλελαιο εχω ακούσει κάνει καλό πόσο κοστίζει από το φαρμακειο?εγώ εχω βγάλει καινούριες κόκκινες πάνω στις παλιές τις ασπρες και προχωράει προς τα κάτω!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να τα δεις όπως επιθυμεις!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλώς ήρθες κοριτσάκι...και καλώς έφυγες!! :tongue::tongue: Οχι καλέ πλακα κάνω...αλλά δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε τα κιλά γιατί θα μελαγχολήσουμε οι υπόλοιπες!!!! Αυτή την κουβέντα μπορείς να την κάνεις με την giota-rr , prive ΦΥΣΙΚΑ!!!

Οπως μπορείς να καταλάβεις ανήκω στην κατηγορία 10+.. το πόσο + δεν το γνωρίζω βέβαια καθώς έχω να ζυγιστώ 2 εβδομάδες τουλάχιστον!!!!

Εγώ πάλι είχα αρκετές ραγάδες απο πριν στο πλαι χαμηλά της κοιλιάς και βάζω κρεμα...δεν νομίζω να τις αποφύγω αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι επιπλέον..

Αντίθετα στο στήθος δεν είχα ούτε μια και τώρα έχω αρχίσει να παρατηρώ κάτι λεπτές ασπρούλες... και κόντευα να σκάσω...

μέχρι που είδα αυτό που ανάρτησε η φίλη μας η skountoufla και είπα πόσο δίκιο είναι και πόσο εγωιστικό είναι να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας τόσο πολύ...

Δειτε αυτο : http://plussizebirth.com/2012/09/the-mother-behind-the-postpartum-photo.htm

Κόντεψα να τα μπήξω τα κλάματα και αισθάνθηκα τοσο ευλογημένη...

ninaki εγώ είμαι στα +10 και δυστυχώς έχω κάνει ραγάδες

στην κοιλιά γιατί την πάτησα και έβαζα απλή κρέμα και όχι

για ραγάδες...:cry:

κατά τ άλλα όλα μια χαρούλα!προχωράμε όλες τέλεια, ε κορίτσια?

απλά έχουμε ένα θεματάκι πια με τον ύπνο..δεν πολυβολευόμαστε...

:tongue::tongue:

με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου που από ότι καταλαβαίνω είναι

κοριτσάκι!!:D

Καλος ηρθες και με το καλο :P

και εγω κοριτσακι εχω και εχω παρει 5 κιλα προς το παρον ;)

Λοιπόν επειδή μια σύγχυση την πήρα η εγκυμονουσα, χτύπησα ένα εκμεκ.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν οι περισσότερες εδώ οποία έχει πάρει λιγότερα από δέκα κιλά να μην το αναφέρει καθόλου η μάλλον να μην ξανά μιλήσουμε για αυτό το θεμα:-P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...