Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εχεις δικιο και για τη μικρη σου σε καταλαβαινω.... αλλα για τον υπερηχο δεν ξερω μπορει απο την κουραση να εγινε καμια αποκολληση που ελπιζω πως οχι ευχομαι να ειναι απο το μεγαλωμα της μητρας το αιματακι και απο τιποτα αλλο... προσπαθησε ομως να μη πολυ κουραζεσαι και παρε και τα utrogestan ολα καλα θα πανε !!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mygirl αμα δεν ειναι μακρια ο γιατρος πηγαινε ξανα για υπερηχο μονο ετσι θα ξερεις τι γινεται! Οσο για το παιδακι σου μην σε τρομαζει ο παιδικος εγω τον μεγαλο δεν τον σταματησα ουτε ΜΙΑ μερα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ουτε οταν γεννηθηκε το μωρο! Γενναμε Μαιο οποτε δεν θα εχει αρρωστιες και στο μεταξυ οσο θα εισαι εγκυος ειναι καλυτερο να προσεχεις εσυ και αντε ισως να περασεις και καμια ιωση παρα να κουραζεσαι με το παιδι στο σπιτι. Πιο μετα που θα εχεις και μεγαλη κοιλια η κουραση θα ειναι απιστευτη. Πρεπει να εχεις χρονο να ξεκουραζεσαι....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα και από εμένα. Ανάμικτα συναισθήματα εχω. Ακούσαμε τη καρδιά αλλά ο γιατρός μου βρήκε μια μικρή (πολύ μικρή μου το τόνισε) αποκόλληση. Μου είπε ξάπλα τις ώρες που είμαι σπίτι και να προσέχω στη δουλειά. Ευτυχώς δεν έχω αίμα . Πρέπει να κάνω υπομονή και να παίρνω χάπια για τρεις εβδομάδες που θα με ξαναδεί.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

επισης θα σου προτεινα να κανεις στη μικρη το εμβολιο της γριπης! Εγω φετος θα κανω και στα δυο. Περισι ο Χαρης που εκανε δεν αρρωστησε καθολου απο εκει που τη μια χρονια ειχε παρει 7 αντιβιωσεις περισι τιποτα ουτε μυξες ουτε τιποτα!

Καλώς ήρθατε νέες μανούλες!!

My girl, προσπάθησες να ξεκουραστείς. Όταν έχεις νεώτερα πες μας.

Έχω μέρες να μπω και δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά.

Μέχρι τώρα όλα καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα υπέφερα από τρελλές ναυτίες και αναγούλες. Ευτυχώς είμαι καλύτερα από χθες.

Mariapap82, σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες. :) Είχα πολλή δουλειά στο γραφείο και δεν προλάβαινα να μπω κι όταν επιστρέφω σπίτι προσπαθώ να κάθομαι όσο το δυνατόν λιγότερο στον υπολογιστή.

Σήμερα πήγα και για το κλασσικό πρώτο τσεκ απ. Εν αναμονή λοιπόν.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε lila pause επιτελους ανησυχησαμε! :DΟλα καλα ετσι? Αντε μπραβο! Σε καταλαβαινω κι εγω απο το σπιτι δεν μπαινω συχνα αλλα εχω χρονο στη δουλεια.....

Ποπο πολλες αναγουλες ακουω μου ρχεται κι εμενα μαλλον οπου ναναι!

Καλημέρα και από μένα!

Περαστικά σε ολα τα κορίτσια που κάτι έχουν! Να περάσουν όλα!

my girl σου στέλνω πμ με παιδικό εδώ στη γειτονιά μας που πηγαίνει μια φίλη τον μικρό της και ειναι σούπερ ευχαριστημένη! Μη φοβάσαι, όλα θα πανε καλά.

Σας γράφω στα γρήγορα γιατι εχει άδεια ο άντρας μου και βγήκε με τον μικρό οπότε τρέχω να κάνω καμιά δουλίτσα! Εκανα ένα διαλειμματάκι να σας διαβάσω και σηκώνομαι πάλι...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα και από μένα!

Περαστικά σε ολα τα κορίτσια που κάτι έχουν! Να περάσουν όλα!

my girl σου στέλνω πμ με παιδικό εδώ στη γειτονιά μας που πηγαίνει μια φίλη τον μικρό της και ειναι σούπερ ευχαριστημένη! Μη φοβάσαι, όλα θα πανε καλά.

Σας γράφω στα γρήγορα γιατι εχει άδεια ο άντρας μου και βγήκε με τον μικρό οπότε τρέχω να κάνω καμιά δουλίτσα! Εκανα ένα διαλειμματάκι να σας διαβάσω και σηκώνομαι πάλι...

Να ΄σαι καλά βρε γειτονάκι!!!Περιμένω πμ με τον σταθμό!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

επισης θα σου προτεινα να κανεις στη μικρη το εμβολιο της γριπης! Εγω φετος θα κανω και στα δυο. Περισι ο Χαρης που εκανε δεν αρρωστησε καθολου απο εκει που τη μια χρονια ειχε παρει 7 αντιβιωσεις περισι τιποτα ουτε μυξες ουτε τιποτα!

Δεν της το έκανα ποτέ και η παιδίατρος δεν μου το πρότεινε!

Λές να της το πώ εγώ ότι θέλω να το κάνω στην μικρή λόγω παιδικού?

Άσε κι εμείς με τα φάρμακα καλά τα πάμε παρ'όλο που την έχω σπίτι

αρρωσταίνει συχνά ειδικά πέρσι το έδωσε και κατάλαβε!

Γι' αυτό φοβάμαι να την στείλω!

Εχεις δικιο και για τη μικρη σου σε καταλαβαινω.... αλλα για τον υπερηχο δεν ξερω μπορει απο την κουραση να εγινε καμια αποκολληση που ελπιζω πως οχι ευχομαι να ειναι απο το μεγαλωμα της μητρας το αιματακι και απο τιποτα αλλο... προσπαθησε ομως να μη πολυ κουραζεσαι και παρε και τα utrogestan ολα καλα θα πανε !!!

Στην περίπτωση που είμαι τώρα λέω μακάρι να είναι αποκόλληση και να περάσει

και όχι κάτι άλλο!Ας βάλει η Παναγιά το χέρι της να είναι καλά το μωράκι μου!

Τα χάπια τα πάιρνω από εχθές πήρα χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί

και τώρα θα ξαναπάρω το μεσημέρι αλλά φέρνουνε πολύ υπνηλία πάρα πολύ

με το ζόρι κρατιέμαι ξύπνια :rolleyes:

Δεν της το έκανα ποτέ και η παιδίατρος δεν μου το πρότεινε!

Λές να της το πώ εγώ ότι θέλω να το κάνω στην μικρή λόγω παιδικού?

Άσε κι εμείς με τα φάρμακα καλά τα πάμε παρ'όλο που την έχω σπίτι

αρρωσταίνει συχνά ειδικά πέρσι το έδωσε και κατάλαβε!

Γι' αυτό φοβάμαι να την στείλω!

Εχεις πει στη παιδιατρο οτι εισαι εγκυος? Εμενα μου το προτεινε περισι γιατι προπερσυ περασε πολυ κακη χρονια ο Χαρης καθε ιωση την γυρναγε σε λοιμωξη αναπνευστικου σαν να μην υπηρχε ανοσοποιητικο συστημα βρε παιδι μου καμια αντισταση στην αρρωστια. Ειχε παρει 7 φορες αντιβιωση και ειδε αδυνατησει. Περισι με το εμβολιο πηρε τα πανω του! Ειχα τη μικρη στο σπιτι και παρολο που ο μεγαλος δεν ηταν αρρωστος απο τον παιδικο αυτη αρρωσταινε.

Δεν ειναι μονο ο παιδικος που τον κατηγορουμε συνεχεια ολοι οσοι ερχονται σπιτι ολο και κατι εχουν και τα κολλανε τα παιδια. Γι αυτο φετος θα κανω και στους δυο. Δε λεω οτι θα τους κανω μια ζωη εμβολιο αλλα τωρα στην αρχη γιατι να ταλαιπωρουμαστε. Να εγω τωρα ειμαι με ιωση ενω τα παιδια οχι που την βρηκα τωρα κι εγω.....

my girl ναι να ξαναπάς για υπέρηχο για να δει κ ο γιατρός σου τι συμβαίνει! δεν θα είναι τίποτα απλά για τη δική σου ηρεμία..ασε που όσο το σκέφτεσαι μπορεί γιαυτό να μην σου περνάει..μην το σκέφτεσαι καθόλου, κανόνισε ραντεβού!!

να ρωτησω εγώ τώρα κάτι άλλο?? ο γιατρός μου, μου είπε αν θέλω να συμπεριλάβω 2 εξετάσεις στο προγεννητικό που όμως δεν καλύπτονται απο τον εοππυ. η μία είναι για κυστική ίνωση, η οποία στοιχίζει περίπου 60 ευρώ κ μάλλον θα την κάνω, και η άλλη είναι για θρομβοφιλία που κάνει γύρω στα 250 και το σκέφτομαι!! τις έχει κάνει καμία???

Βιβιαν θρομβοφιλιας εχω κάνει εγω...τις πλήρωσα κανονικά αλλα πήγα σε ενα κέντρο ολίγον εξειδικευμένο και εχει καλύτερες τιμές.Αν τελικά ο γιατρός επιμείνει να τις κανεις πες μου να σου δώσω στοιχεία!

Στην περίπτωση που είμαι τώρα λέω μακάρι να είναι αποκόλληση και να περάσει

και όχι κάτι άλλο!Ας βάλει η Παναγιά το χέρι της να είναι καλά το μωράκι μου!

Τα χάπια τα πάιρνω από εχθές πήρα χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί

και τώρα θα ξαναπάρω το μεσημέρι αλλά φέρνουνε πολύ υπνηλία πάρα πολύ

με το ζόρι κρατιέμαι ξύπνια :rolleyes:

Επειδή πάνω απο ολα πρεπει εσυ να ηρεμησεις νομίζω πως πρεπει να πας για υπερηχο.

Να δεις οτι το μικρό σου ειναι καλα και να νιώσεις καλύτερα!

Ζητά του γιατρού να πας...ξανά!

aCtzp3.png

Εχεις πει στη παιδιατρο οτι εισαι εγκυος? Εμενα μου το προτεινε περισι γιατι προπερσυ περασε πολυ κακη χρονια ο Χαρης καθε ιωση την γυρναγε σε λοιμωξη αναπνευστικου σαν να μην υπηρχε ανοσοποιητικο συστημα βρε παιδι μου καμια αντισταση στην αρρωστια. Ειχε παρει 7 φορες αντιβιωση και ειδε αδυνατησει. Περισι με το εμβολιο πηρε τα πανω του! Ειχα τη μικρη στο σπιτι και παρολο που ο μεγαλος δεν ηταν αρρωστος απο τον παιδικο αυτη αρρωσταινε.

Δεν ειναι μονο ο παιδικος που τον κατηγορουμε συνεχεια ολοι οσοι ερχονται σπιτι ολο και κατι εχουν και τα κολλανε τα παιδια. Γι αυτο φετος θα κανω και στους δυο. Δε λεω οτι θα τους κανω μια ζωη εμβολιο αλλα τωρα στην αρχη γιατι να ταλαιπωρουμαστε. Να εγω τωρα ειμαι με ιωση ενω τα παιδια οχι που την βρηκα τωρα κι εγω.....

Εχεις δικιο mariapap82 εμεις περσυ περασαμε του κοσμου τις ιωσεις χωρις να πηγαινουμε ουτε παιδικο, ουτε πουθενα απο επισκεψεις!!! τωρα που το λες και μου το θυμησες θα παρω το γιατρο να κανονισω να της το κανω και εγω το εμβολιο της μηπως γλυτωσουμε!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...