Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι όμως κορίτσια δεν το είδαν... γι αυτό σας ανέφερα τον κολπικό γιατί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο είδαν στο ρεα οτι είμαι έγκυος... Δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό!!!

Μάλιστα στο Ελενα, κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μόνοι μας με τον γιατρό, μου είπε, για καλό και για κακό πήγαινε και σε ένα ιδιωτικό - οχι απαραίτητα μαιευτήριο- για να κάνεις και πάλι εναν υπέρηχο γιατί τα δικά μας μηχανήματα δεν είναι και τα πιο εξειδικευμένα... γι αυτό είπα οτι ήταν πολύ καλός άνθρωπος!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!

Πολλά θέματα έχετε και μέχρι να σας διαβάσω όλες μου πήρε κάποια ώρα.

xanp ναι 8 Αυγούστου γέννησα το γιο μου! Μαζί πάμε μόνο που που εσύ με προλάβει με ένα παραπάνω παιδι...

mariapap2 αγκαλια θέλει εμένα αλλά να είμαι όρθια οπότε για αυτό έχω τύψεις.

Πάντως χθες το βράδυ κοιμήθηκε καλά και βγήκαμε την βόλτα μας το πρωί.

Mummytobe περαστικά στην γιαγιά σου. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ η ταλαιπωρία.

Περαστικά στις μανουλες με τα άρρωστα παιδάκια δεν θυμάμαι ποιες sorry

Κι εγω πάντως σε ιδιωτικό θα γεννησω, το μοναδικό εδώ που βρίσκομαι. Το δημόσιο το φοβάμαι λίγο ασε που εδώ τουλάχιστον δεν σου κάνουν επισκληριδιο αν πας με φ.τ.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια σας πιάνει καθολου φαγούρα στο στήθος; Εμένα καποιες στιγμές με πιάνει τρελή φαγούρα γύρω από τη θηλή και οι ρώγες μου γενικά είναι υπερευαίσθητες (και με το κρυο...φαντάζεστε....)

Καλησπέρα σας κορίτσια κι εύχομαι σε όλες με το καλό να γεννήστετε τα μωράκια σας το μήνα Μαιο! Είμαι κι εγώ γεννημένη τον μήνα αυτό και πρώτα ο Θεός και το πρώτο μου παιδάκι που είναι κοριτσάκι θα μας έρθει Μάιο!

Δεν σας έχω διαβάσει, δεν σας ξέρω, αλλά μπορώ να καταλάβω με πόση ανυπομονησία περιμένετε όλες τα μωράκια σας!

Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κι όμως κορίτσια δεν το είδαν... γι αυτό σας ανέφερα τον κολπικό γιατί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο είδαν στο ρεα οτι είμαι έγκυος... Δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό!!!

Μάλιστα στο Ελενα, κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μόνοι μας με τον γιατρό, μου είπε, για καλό και για κακό πήγαινε και σε ένα ιδιωτικό - οχι απαραίτητα μαιευτήριο- για να κάνεις και πάλι εναν υπέρηχο γιατί τα δικά μας μηχανήματα δεν είναι και τα πιο εξειδικευμένα... γι αυτό είπα οτι ήταν πολύ καλός άνθρωπος!!!!

αυτο που ελεγα κι εγω για τα μηχανηματα που δεν τα συντηρουν πλεον λογω

ελλειψης χρηματων!τι να πεις ρε παιδι μου τοσα λεφτα δινουμε στο ελληνικο

κρατος απο τις κρατησεις και τους φορους αλλα τα τρωγανε οι "μεγαλοι".

Anyway, ρουμπινακι να επιμενεις να εισαι καθιστη θα κλαιει το ξερω κι εμενα

κλαιει η μικρη αλλα τι να κανεις πρεπει να βρεις μια μεσαια λυση!

Γιωτα εγω εχω φαγουρα στην κλοιλια!!!!Ειναι επειδη μεγαλωνει μαλλον

κι εσενα μεγαλωνει το στηθος αυτη την περιοδο....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα σας κορίτσια κι εύχομαι σε όλες με το καλό να γεννήστετε τα μωράκια σας το μήνα Μαιο! Είμαι κι εγώ γεννημένη τον μήνα αυτό και πρώτα ο Θεός και το πρώτο μου παιδάκι που είναι κοριτσάκι θα μας έρθει Μάιο!

Δεν σας έχω διαβάσει, δεν σας ξέρω, αλλά μπορώ να καταλάβω με πόση ανυπομονησία περιμένετε όλες τα μωράκια σας!

Με το καλό το μωράκι σου!! Αχ κι έχω καταγωγή απο Γιαννενα και η αδερφή μου μένει εκεί!!!!!:-P:razz:

Γιωτα εγω εχω φαγουρα στην κλοιλια!!!!Ειναι επειδη μεγαλωνει μαλλον

κι εσενα μεγαλωνει το στηθος αυτη την περιοδο....

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα, μπορεί απο δω και πέρα...

Με το καλό και σε σένα κοπέλα μου, να έρθει η μπεμπούλα σου!!!!

Με μεγάλη ανυπομονησία όλες μας...γι αυτό είμαστε εδώ για να καταλαβαινόμαστε!!! ;)

καλωσήρθες margi στο παρεάκι μας!!αλλά κι εσύ κορίτσι

βρε παιδί μου???:tongue: μας φάγατε λάχανο πια!!!:tongue::tongue:

γιώτα κι εγώ φαγούρα στη κοιλιά έχω όχι στο στήθος..

μου έχει τύχει βέβαια αλλά σπάνια όχι συχνά..μήπως να πάρεις

καμία κρέμα για θηλές μηπως αφυδατώνονται κιόλας με το κρύο

αν είναι ευαίσθητες..δεν ξέρω λέω τώρα..:rolleyes:

εγώ πάντως πέραν του ότι θα με βόλευε πολύ να γεννήσω σε δημόσιο

λόγω λεφτών, δεν τα πολυεμπιστεύομαι..δεν έχω γνωστούς που να

έχει τύχει τπτ αλλά και τα νοσοκομεία τα δημόσια όχι απαραίτητα

μαιευτήρια δεν είναι καλύτερα οπότε..αυτό που λέει και η μαρία

με φοβίζει ακόμα πιο πολύ..ότι δεν προμηθεύονται ό,τι χρειάζονται

πια και έχουν ελλείψεις!

τέσπα, καλά να γεννήσουμε και τπτ άλλο!:tongue:

ήρθαν και τα πραματάκια που παρήγγειλα αλλά αύριο μπορώ να πάω

να παραλάβω...:evil: ανυπομονώ!!!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας πιάνει καθολου φαγούρα στο στήθος; Εμένα καποιες στιγμές με πιάνει τρελή φαγούρα γύρω από τη θηλή και οι ρώγες μου γενικά είναι υπερευαίσθητες (και με το κρυο...φαντάζεστε....)

εγω εχω πολυ φαγουρα στης ρογες στο δεξι μονο

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Γειά σας κορίτσια είμαι μέλλουσα μαμα τον ιούλιο και θα ήθελα να μάθω στον μήνα που είστε τωρα(αν δεν κάνω λάθος άλλες είστε στον 7ο και άλλες στον 8ο) πως τα βλέπετε τα πράγματα στην εγκυμοσύνη σας?? Ραγαδες κάνατε καθόλου?και με τα κιλά πως πατε??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γειά σας κορίτσια είμαι μέλλουσα μαμα τον ιούλιο και θα ήθελα να μάθω στον μήνα που είστε τωρα(αν δεν κάνω λάθος στον 8ο) πως τα βλέπετε τα πράγματα στην εγκυμοσύνη σας?? Ραγαδες κάνατε καθόλου?και με τα κιλά πως πατε??

Είμαστε όσες γεννάμε και Μάιο και Ιούνιο....εγώ ας πούμε εχω ΠΗΤ 12/6 και περιμένω κοριτσάκι. Το θέμα κιλών προσπαθούμε να μην το θίγουμε:tongue::tongue::tongue: (εγώ είμαι στα +6)Κοριτσάκι ή αγοράκι περιμένεις;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...