Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σοφια οντως μεχρι προτινος κι εγω το εμπιστευομουνα το δημοσιο αλλα μην

ξεχνας οτι τα τελευταια 3 χρονια με το μνημονιο τα νοσοκομεια δεν εξοπλιζονται

οπως πρεπει πλεον και εχουν πολλες ελλειψεις οποτε μπορει να μην ειναι πλεον

ετσι τα πραγματα!Ασε που καποια οπως το αρεταιειο νομιζω οτι θα κλεισει!

Εννοειται οτι πανω απολα ειναι στο γιατρο!

πάντως μήπως πρέπει να μη πολύ πιστεύουμε ότι ακούμε;;;το λέω γιατί στο αρεταίειο πήγα πριν 1 μήνα που γέννησε φίλη μου και εντυπωσιάστηκα.Και έμεινε ευχαριστημένη απόλυτα.Μόνο για νοσοκομείο που κλείνει δεν φάνηκε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία αν θες το πιστεύεις ήταν σαν να είχε έρθει βόλτα και γένναγε κάποια άλλη ακόμα την θυμάμαι πόσο άνετη ήταν όσο περίμενε τις υπογραφές είχε το παιδί στο στήθος ήταν όρθια και έκοβε βόλτες λες και δεν είχε προηγηθεί γέννα καθόλου...

Αχ αυτές είναι γεννες! Και η μαμά μου κάπως έτσι γέννησε και εμένα και τον αδερφό μου αλλά δεν είχα την ίδια τύχη...Σε μένα κιόλας ήταν Μεγ. Τετάρτη, ξεκίνησαν οι πόνοι, ειδοποιεί ο πατέρας μου τους παππούδες οτι πανε στην κλινική και λέει η γιαγιά μου πρώτο παιδί θα αργήσει να γεννήσει. Τωρα ετοιμαστηκαμε, οποτε θα παμε πρώτα στην εκκλησία που εχει και ευχελαιο και θα έρθουμε. Φυσικα όταν πήγαν είχε ήδη γεννήσει η μαμά μου...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

To χωράφι πόσο να πηγαίνει τη μέρα, λες?

Πάνω από 10 ? αποκλείεται, εκτός αν θες και ίσκιο.

ΚΑΙ αμέσως θηλασμός και απ' όλα.

Εγώ έχω ένα χωραφάκι πάντως, αν ενδιαφέρεστε το συζητάμε, θα σας κάνω καλές τιμούλες :cool:

:D:D:D

καλε και μετα το θηλασμο και ενα θερισματακι στο χωραφι, μη φαμε κι ολη τη μερα με τη γεννα!!!

παιδι μου ποιο χωραφι εγω θα αφηνα τα κοκκαλα μου αμα γενναγα εκει.

Ευτυχως δε γεννηθηκα την τοτε εποχη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

πάντως μήπως πρέπει να μη πολύ πιστεύουμε ότι ακούμε;;;το λέω γιατί στο αρεταίειο πήγα πριν 1 μήνα που γέννησε φίλη μου και εντυπωσιάστηκα.Και έμεινε ευχαριστημένη απόλυτα.Μόνο για νοσοκομείο που κλείνει δεν φάνηκε...

περυσι γεννησε η κουμπαρα μου στο αρεταιειο τι να σου πω. Ηταν τραγικα!

Και το χειροτερο ηταν ο γιατρος που εκανε μαθημα την ωρα της γεννας.

Η κοπελα δε θελει να κανει 2ο παιδι απο την τραυματικη εμπειρια.

Ειπαμε ειναι στο γιατρο.....

Αλλάζω θέμα, όσες πιστές προσέλθετε (δεν αντέχω τις extreme γεννες εγώ!).

Δείτε αυτό:

http://www.etsy.com/shop/greenchildcreations?section_id=11593376

Wrap για πάνω από την πάνα και μ' ένα μπλουζάκι καθάρισες το κατακαλόκαιρο!

Είναι συγκλονιστικά!

EDIT... ΆΚΥΡΟ.. :( :(

Διαφημίσεις

Αχ αυτές είναι γεννες! Και η μαμά μου κάπως έτσι γέννησε και εμένα και τον αδερφό μου αλλά δεν είχα την ίδια τύχη...Σε μένα κιόλας ήταν Μεγ. Τετάρτη, ξεκίνησαν οι πόνοι, ειδοποιεί ο πατέρας μου τους παππούδες οτι πανε στην κλινική και λέει η γιαγιά μου πρώτο παιδί θα αργήσει να γεννήσει. Τωρα ετοιμαστηκαμε, οποτε θα παμε πρώτα στην εκκλησία που εχει και ευχελαιο και θα έρθουμε. Φυσικα όταν πήγαν είχε ήδη γεννήσει η μαμά μου...

Αυτα ειναι! Δεν εκανε 10 παιδια η μαμα σου να το ευχαριστηθει?

Σοκ θα επαθε η γιαγια!!!

Αλλάζω θέμα, όσες πιστές προσέλθετε (δεν αντέχω τις extreme γεννες εγώ!).

Δείτε αυτό:

http://www.etsy.com/shop/greenchildcreations?section_id=11593376

Wrap για πάνω από την πάνα και μ' ένα μπλουζάκι καθάρισες το κατακαλόκαιρο!

Είναι συγκλονιστικά!

κλεισε τα ματια εσυ μη διαβαζεις!!!χεχε

αυτο ειναι για πανω απο την πανα ε?Τι διαφορα εχει απο ενα σορτσακι?

Γιατι το βλεπω καπως ζεστο να ειναι δεν ξερω αν κανει για καλοκαιρι!

Διαφημίσεις

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας, ο μικρός αν και με οστρακιά όπως είπαμε είναι καλύτερα λίγο- ξεκινήσαμε αντιβίωση. Τώρα με την αντιβίωση δεν θα κολλάει κιόλας μου είπε ο γιατρός οπότε μπορεί απο Τετάρτη να πάει σχολείο.

Τα δικά μου τώρα!!! Με τον γιατρό ενθουσιάστηκα!!! Μου φάνηκε σοβαρός, αξιόπιστος και καθόλου απρόσιτος όπως περίμενα. Μου είπε ο έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, θα προχωρήσουμε κανονικα και θα δούμε πως θα πάμε. Μου είπε να πάω για ντομπλερ και μου έκοψε τα 3 τροφοκαρντ που έπερνα την ημέρα.Α και για την οστρακιά μου είπε ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά καλύτερα να πάρω amoxil για να μην επιβαρυνθώ. Αυτά τα νέα μου!!! συγνώμή για το σεντόνι.

hippo περαστικα στον μικρουλη σου!ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα!

ολα καλα με τον γιατρο...το σημαντικοτερο ειναι να νιωθεις καλα!οποτε καλη αρχη...!

Τι γέλιο έκανα! Εννοείται πως δεν ξέρω την απάντηση, αλλά μου ακούγεται πολύ λογική η απορία σου!

[Τον γιατρό μου δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα, αλλά θέλω να κάνω ένα γκάλοπ, ακόμα και με τις διαφορές Αθήνας-επαρχίας].

βρε κοριτσια πως θα διωξεις το παιδι απο εκει που καθεται...αυτα τα ερημα εχουν μεγαλωσει και ισα που χωρανε!μα που να πανε??

τωρα οσον αφορα για τα δημοσια vs ιδιωτικα και εγω οπως ξερετε δημοσιο επελεξα και ας μου εδινε η ασφαλεια μου 12000? επιδομα τοκετου:shock:

Η ασφαλιστρια τραβαγε τα μαλλια της....

στην δικη μου φιλοσοφια ταιριαζει καλυτερα το δημοσιο και κακα τα ψεμματα στα πραγματικα σοβαρα περιστατικα στα δημοσια σε τρεχουν.

Βλω πολλες κοπελες να εχουν κανει στροφη προς τα δημοσια νοσοκομεια.

Και επειδη καθημερινα βλεπω πολλες κοπελες που εχουν γεννησει πιο πολλα αρνητικα εχω ακουσει για τα ιδιωτικα παρα για τα δημοσια.

Βεβαια επειδη ο κοσμος εχει αρχισει και ολιγον ψαχνεται...και τα ιδιωτικα εχουν αρχισει να κανουν σιγα σιγα μια στροφη προς το "φιλικα για βρεφη"...

Βεβαια αν πεσεις σε γιατρο καραγκιοζη...οπου και να εισαι...δεν σε σωζει τιποτα!

Ξανθη..τι ταμειο εχεις?

εγω ΕΟΠΠΥ αλλα απο ΟΑΕΕ.Μου δινει δικλινο δωρεαν σε οποια πτερυγα να ειναι και 20? διαφορα για το μονοκλινο!

aCtzp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Ωραία μερούλα έχει σήμερα και με έπιασε προκοπή και έκανα όλο το σπίτι!!!Μου βγήκε η πίστη, οπότε θα κάνω μια μακαρονάδα και τελείωσα...!!!

Παντως να σας πω και εγώ την εμπειρία μου... εγώ έλεγα πάντα οτι θέλω να γεννήσω σε ιδιωτικό...αφού παντρεύτηκα και άρχισε να "ζωντανεύει" η ιδέα για το μωρό, άρχισα να σκέφτομαι το δημόσιο..συγκεκριμένα το Ελενα γιατί είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λογια... οπότε άρχισα να το σκέφτομαι καθαρά για οικονομικούς λογους....

Ωσπου, μια μέρα... πονούσα πολύ δεξια στην κοιλιά...είχα καθυστέρηση και φοβήθηκα για κάτι γυναικολογικο...γιατί η καθυστέρηση ήταν κάτι μονιμο για μένα... επειδή χρειαζόμουν χαρτί απο δημόσιο νοσοκ για την δουλεια, πήγα στο Ελενα...

Τονίζω οτι είχα τουλάχιστον 15 μέρες καθυστέρηση...τους το λέω και με πειράζουν λέγοντας άντε και εμείς θα το βαφτίσουμε.. αμην τους λέω και με στέλνουν να κάνω τεστ... το οποίο βγαίνει αρνητικό..έτσι με στέλνουν σε γιατρό για να με δει...

Πολύ καλός ανθρωπος, πολύ ευγενικός..με βάζει κάτω και μου κάνει κολπικό υπέρηχο..φωνάζει άλλους 2 γιατρούς για επιπλέον γνώμες... με κοιτάνε και μου λέει ο γιατρός οτι δεν έχεις τίποτα απο γυναικολογικής άποψης οπότε πρέπει να πας σε άλλο νοσοκομείο να σε κοιτάξουν απο άλλη ειδικότητα...

Εγώ όμως περίμενα ήδη 2,5 ώρες στο Ελενα και κουράστηκα με αποτέλεσμα να μη πάω σε άλλο νοσοκομείο...

Μετά απο μια βδομάδα πάω στο Ρέα και μου ανακοινωσαν οτι είμαι έγκυος... και αναρωτιέμαι....

Τι θα γινόταν αν είχα πάει σε ενα οποιοδήποτε νοσοκομείο και άρχιζαν να μου κάνουν διάφορες εξετάσεις,τίποτα ακτινογραφίες, με αποτέλεσμα να μου είχε επηρεάσει το μωράκι μου;;;

Δηλαδη οι γιατροι στο Ελενα δεν ειχαν καταλαβει οτι ησουν εγκυος

με 15 μερες καθυστεριση????????Ημαρτον!!!!!

Στο 1ο παιδι ειχα παει 2η μερα καθυστερισης και ο γιατρος μου με βεβαιοτητα

μου ειπε οτι ημουν εγκυος!

Ε μα ημαρτον!

Δηλαδη οι γιατροι στο Ελενα δεν ειχαν καταλαβει οτι ησουν εγκυος

με 15 μερες καθυστεριση????????Ημαρτον!!!!!

Στο 1ο παιδι ειχα παει 2η μερα καθυστερισης και ο γιατρος μου με βεβαιοτητα

μου ειπε οτι ημουν εγκυος!

Ε μα ημαρτον!

απο τον κολπικο υπερηχο εννοω ετσι?με κολπικο υπερηχο και 2η μερα

το ειδε ο δικος μου. Εκει 3 γιατροι σε κοιταξαν και δεν μπορεσανε να το

δουνε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...