Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τι πιο εξειδικευμένο, μην αγχώνεσαι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι ανάγκη για καισαρική (το απεύχομαι)

Μωρέ η καισαρική είναι το μικρότερο κακό (εδώ λένε ότι οι περισσότεροι γιατροί πιο καλά ξέρουν να σου κάνουν καισαρική παρά φτ-και μάλλον είναι αλήθεια!).

Αλλά,ξέρεις, σκέψεις είναι αυτές και περνάνε από το μυαλό όσο και να τις καταπιέσεις και ειδικά άμα είσαι επαρχία, που σημαίνει διακομιδή του βρέφους στην Αθήνα, σου φαίνεται ακόμα πιο βαρύ. Αλλά, εντάξει, για λίγο μπορεί να το σκεφτώ και μετά περνάει ο φόβος :rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλά,ξέρεις, σκέψεις είναι αυτές και περνάνε από το μυαλό όσο και να τις καταπιέσεις και ειδικά άμα είσαι επαρχία, που σημαίνει διακομιδή του βρέφους στην Αθήνα, σου φαίνεται ακόμα πιο βαρύ. Αλλά, εντάξει, για λίγο μπορεί να το σκεφτώ και μετά περνάει ο φόβος :rolleyes:

Aυτά Σοφία συμβαίνουν περισσότερο όταν "τα θέλει ο κ#λος μας".

Όπως π.χ. στους γιατρούς που έκανα αυχενική και Β' επιπ. υπήρχε ζευγάρι που με αυχενική 4,5-5 ΔΕΝ έκανε αμνιοπαρακέντηση και τρίπλεξ καρδιάς. Αυτό σε περίπτωση σοβαρής καρδιοπάθειας είναι "τρέχουμε και δεν φτάνουμε" μετά τον τοκετό.

Μη σκέφτεσαι τέτοια λοιπόν, αυτά είναι οι παν-υπερ-σπάνιες ( :tongue: ) εξαιρέσεις.;)

αααα θα σε μαλώσω..Έλα όλα καλά θα πάνε πρώτον και δεύτερον έχω φίλες που έχουν γεννήσει εκεί στο Ρίο μάλιστα και όλα μια χαρά.Πιο πολύ ταλαιπωρήθηκε η αδερφή τους σε μια κλινική ιδιωτική παρά αυτές στο Ριο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι, "με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμο εκείνη τη χρονική στιγμή". Πήγαινε εσύ σε δημόσιο χωρίς γνωστό και χωρίς φακελάκιον και πες "μου το καλύπτει το ταμείο μου!" να δούμε ΤΙ θα παρεις!:tongue:

Πάντως κι εγώ αν ήμουν Αθήνα, δαγκωτό δημόσιο θα πήγαινα

(για το σπίτι, δεν νομίζω!)

Για αυτό και ειπα οτι θα το ψάξω για να πάω και για αυτό και δεν έχω παει ούτε στο πρώτο, ούτε τώρα στο δεύτερο.

Για το σπίτι αστειευτηκα φυσικά μια και συζητούσατε για το θέμα χθες.

Και τώρα πάντως αν ο μικρός κάθεται μια χαρά, σκέφτομαι να καθισω κανονικα 4 μέρες. Έτσι κι αλλιώς 50 θέλει η μαία για να έρθει στο σπίτι. Ε με κάτι παραπάνω κάθομαι κι εγω στην κλινική να αναρρώσω καλύτερα και το παιδί να το βλέπει και ο παιδιατρος και όχι μόνο η μαία...

Επισης την προηγούμενη φορα έκανα 16 ώρες να γεννήσω οπότε η μια μέρα πέρασε σχεδόν πριν τη γέννα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλά τα 50 που μου κοστίζει εμένα την μέρα το θεωρώ σαν μη έξοδο τοκετού καν...

Εμένα πάντως η διπλανή είχε μόλις γεννήσει ήρθε στο δωμάτιο για 2 ώρες μέχρι να έρθει παιδίατρος να πάρει υπογραφές κτλ και την έκανε και μου είπε έχω τον γιο μου σε μια γειτόνισσα δεν έχω κανέναν ήρθα να γεννήσω και πρέπει να πάω πίσω αμέσως!!!

Καλα εχω μεινει αφωνη!Ειπαμε δεν εχει σχεση η αναρρωση μετα απο φτ σε σχεση με

καισαρικη αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα! Κι εγω ενιωθα καλα μετα το φυσιολογικο

κι ας ειχα 40 πυρετο (δηλαδη νομιζα οτι ημουν καλα γιατι στις 3 ωρες που σηκωθηκα

για τουαλετα λιποθημησα στα πλακακια και με μαζευανε!)Πως πηγε αυτη η γυναικα

σπιτι?

Επισης για το Ελενα πολυ ωραιο το μονοκλινο το εχω δει αλλα ειναι να εχεις καλο

γιατρο γιατι η γνωστη μου γεννησε εκει με καισαρικη ανοιξαν τα ραμματα μετα

απο 15 μερες στο σπιτι! Για να μη σας πω ενα περιστατικο πελατη του αντρα μου

που βαλανε το μωρο στο ελενα σε λαμπες λογω ικτερου αλλα δεν το βαλανε

σε ορο γιατι δεν ειχε αλλη θερμοκοιτιδα και το μωρο κατεληξε απο αφυδατωση.....

Το παραπανω περιστατικο εγινε την ιδια περιοδο που ειχα το Χαρη θερμοκοιτιδα

στο ιασω με ορους και ολη του χλιδα.

Και τριτο περιστατικο η κουμπαρα μου που της εχω βαφτισει το μωρακι

το γεννησε στο αρετειο και ο γιατρος την αφησε ενα 24ωρο εεκει με καταστολη πονων

για να μη φυγει νωριτερα απο το εξοχικο του, στη διαρκεια της γεννας εκανε μαθημα

σε 10 φοιτητες και στο τελος αφου πεσανε και οι 11 απο πανω της επαθε νευρικο

κλονισμο της κανανε και καισαρικη!

Σορρυ κιολας αλλα να μου λειπει το δημοσιο!

Εννοειται οτι γινονται και στα ιδιωτικα διαφορα ετσι? Αλλα ολως τυχαιως

εχω περιστατικα στο περιβαλλον μου απο δημοσια πολυ ασχημα. Γι αυτο

ολα ειναι σχετικα!Μακαρι και να μην πληρωναμε πολλα και να εχουμε και εμπιστοσυνη

σε νοσοκομειο και γιατρο.

Ξανθη εισαι τυχερη δεν συμβαινει σε ολους αυτο!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλά και εγώ μετά την γέννα στο πρώτο σήκωμα στο τσακ δεν λιποθύμησα από το αίμα που είχα χάσει όμως με είχε προειδοποιήσει να μην σηκωθώ μόνη μου...

Μαρία είναι σχετικό έχω καταλήξει ότι απλά στα δημόσια ακούγονται όσα συμβαίνουν ενώ στα ιδιωτικά θάβονται καταλλήλως...Εμένα πάλι στο δικό μου περιβάλλον που είμαι σχεδόν από τις λίγες που πάμε σε δημόσιο έχω ακούσει πολλά άσχημα για τα ιδιωτικά που γεννήσαν.

Προσωπικά πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για αυτό άλλωστε και πάω ακόμα εκεί.

αααα θα σε μαλώσω..Έλα όλα καλά θα πάνε πρώτον και δεύτερον έχω φίλες που έχουν γεννήσει εκεί στο Ρίο μάλιστα και όλα μια χαρά.Πιο πολύ ταλαιπωρήθηκε η αδερφή τους σε μια κλινική ιδιωτική παρά αυτές στο Ριο
Σορρυ κιολας αλλα να μου λειπει το δημοσιο!

Ξανθή και Μαρία, έχετε και οι δυο δίκιο. Εννοείται πως το α και το ω είναι ο γιατρός, κι εγώ αυτό πιστεύω. Απλά, όπως πάντα σε αυτές τις καταστάσεις, υπάρχουν πολλές ιστορίες και για τις δύο πλευρές.

Και βέβαια, αν δεν παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, παντού καλά είναι.

Κι εγώ ξέρω κοπέλα που είχε γιατρό στο Ρίο (β' εγκυμοσύνη, τον ίδιο είχε και στην πρώτη, όπου όλα πήγαν οκ!) και δεν της έγραψε να κάνει εξετάσεις για τοξοπλασμα, όπου στον 5ο-6ο μήνα ανακαλύψανε ότι είχε (!) και τρέχανε οι άνθρωποι μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν είχε χτυπηθεί το μωρό. Το δημόσιο νοσοκομείο έφταιγε γι' αυτό? Όχι, βέβαια! Ο Γιατρός!

Και από την άλλη ξέρω και αντίθετες ιστορίες, που συνηγορούν στο ότι οι γιατροί του δημοσίου είναι πολύ πιο καλοί/έμπειροι/ξέρουν τι τους γίνεται κλπ κλπ κλπ και οι εγκαταστάσεις του δημοσίου, κλάσεις ανώτερες. Είπαμε, ΑΝ χρειαστεί κάτι (χτύπα ξύλο) στο Έλενα και στο Αλεξάνδρα θα σε στείλουν, δεν θα σε στείλουν στο ΜΗΤΕΡΑ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλά και εγώ μετά την γέννα στο πρώτο σήκωμα στο τσακ δεν λιποθύμησα από το αίμα που είχα χάσει όμως με είχε προειδοποιήσει να μην σηκωθώ μόνη μου...

Μαρία είναι σχετικό έχω καταλήξει ότι απλά στα δημόσια ακούγονται όσα συμβαίνουν ενώ στα ιδιωτικά θάβονται καταλλήλως...Εμένα πάλι στο δικό μου περιβάλλον που είμαι σχεδόν από τις λίγες που πάμε σε δημόσιο έχω ακούσει πολλά άσχημα για τα ιδιωτικά που γεννήσαν.

Προσωπικά πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για αυτό άλλωστε και πάω ακόμα εκεί.

Ναι εννοειται εγω δε μιλαω με βαση τι εχει ακουστει απο τις εμπειριες μου

το λεω. Σε ιδιωτικο στον κυκλο μου δεν εχει συμβει κατι! Μπορει βεβαια να

γινονται πολλα και να μην ακουγονται αλλα οπως λες αμα εισαι ικανοποιημενη

ξανακανεις την ιδια συνταγη!

Οταν σηκωθηκα τοτε δεν σηκωθηκα μονη μου κι εμενα μου ειχανε πει να τους

ειδοποιησω και φωναξα τη μαια αλλα ειλικρινα δεν ξερω για ποτε ειχα

βρεθει στα πλακακια του μπανιου δεν προλαβα οχι να την ειδοποιησω οτι

ζαλιζομαι αλλα ουτε να καταλαβω οτι ζαλιζομαι!:tongue:

Ειλικρινα εκεινη η γυναικα πως πηγε σπιτι της απορω......

αυτό που λες είναι αλήθεια ο γιατρός είναι το παν τώρα το νοσοκομείο είναι απλά για φιλοξενία...

Φίλη μου την έδιωξε ο γιατρός της από το Ιασω στον 8ο και της είπαν ότι δεν την αναλαμβάνουν επειδή είχε ένα σπάνιο σύνδρομο και να πάει σε δημόσιο για να μην έχουν επιπτώσεις στην φήμη τους.

Να σου πω ήταν το δεύτερο παιδί της γέννησε σε 3 ώρες αν θυμάμαι καλά και γενικά ήταν σαν να είχε έρθει βόλτα και να γένναγε κάποια άλλη, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση και το θυμάμαι ακόμα χαρακτηριστικά.

Διαφημίσεις

Και από την άλλη ξέρω και αντίθετες ιστορίες, που συνηγορούν στο ότι οι γιατροί του δημοσίου είναι πολύ πιο καλοί/έμπειροι/ξέρουν τι τους γίνεται κλπ κλπ κλπ και οι εγκαταστάσεις του δημοσίου, κλάσεις ανώτερες. Είπαμε, ΑΝ χρειαστεί κάτι (χτύπα ξύλο) στο Έλενα και στο Αλεξάνδρα θα σε στείλουν, δεν θα σε στείλουν στο ΜΗΤΕΡΑ!

Σοφια οντως μεχρι προτινος κι εγω το εμπιστευομουνα το δημοσιο αλλα μην

ξεχνας οτι τα τελευταια 3 χρονια με το μνημονιο τα νοσοκομεια δεν εξοπλιζονται

οπως πρεπει πλεον και εχουν πολλες ελλειψεις οποτε μπορει να μην ειναι πλεον

ετσι τα πραγματα!Ασε που καποια οπως το αρεταιειο νομιζω οτι θα κλεισει!

Εννοειται οτι πανω απολα ειναι στο γιατρο!

Μαρία αν θες το πιστεύεις ήταν σαν να είχε έρθει βόλτα και γένναγε κάποια άλλη ακόμα την θυμάμαι πόσο άνετη ήταν όσο περίμενε τις υπογραφές είχε το παιδί στο στήθος ήταν όρθια και έκοβε βόλτες λες και δεν είχε προηγηθεί γέννα καθόλου...

Μαρία αν θες το πιστεύεις ήταν σαν να είχε έρθει βόλτα και γένναγε κάποια άλλη ακόμα την θυμάμαι πόσο άνετη ήταν όσο περίμενε τις υπογραφές είχε το παιδί στο στήθος ήταν όρθια και έκοβε βόλτες λες και δεν είχε προηγηθεί γέννα καθόλου...

Φτου της παναγια μου!Ε κατι τετοιες γυναικες θα γενναγανε και στα χωραφια

καποτε!!!!!:D

αναθεμα τη στενη λεκανη μου!!!!

Και φυσικά ούτε επισκληρίδιος ούτε τίποτα, ε?

Παιδιά ορισμένες γυναίκες είναι σκληρές από τη φύση τους...

Ε κατι τετοιες γυναικες θα γενναγανε και στα χωραφια καποτε!!!!!:D

To χωράφι πόσο να πηγαίνει τη μέρα, λες?

Πάνω από 10 ? αποκλείεται, εκτός αν θες και ίσκιο.

ΚΑΙ αμέσως θηλασμός και απ' όλα.

Εγώ έχω ένα χωραφάκι πάντως, αν ενδιαφέρεστε το συζητάμε, θα σας κάνω καλές τιμούλες :cool:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...