Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα στον γιο μου ενώ το είδα να γίνεται με την διπλανή μου να πω την αλήθεια φοβήθηκα πρώτο παιδί κιόλας.Στην μικρή θα το έκανα αλλά έκανα καισαρική και χρειαζόμουν περίθαλψη οπότε άκυρο πάλι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιώτα στον γιο μου ενώ το είδα να γίνεται με την διπλανή μου να πω την αλήθεια φοβήθηκα πρώτο παιδί κιόλας.Στην μικρή θα το έκανα αλλά έκανα καισαρική και χρειαζόμουν περίθαλψη οπότε άκυρο πάλι.

Αν βρεθεί λύση για το/τα πρώτο/α παδί/α γιατί να μη μείνετε βρε κορίτσια... έχω την αίσθηση ότι το οικονομικό πακέτο είναι το ίδιο (τουλάχιστον για Αθήνα). Ένα έξτρα βράδυ στο μαιευτήριο σημαίνει και έξτρα ξεκούραση που επιταχύνει πολύ την ανάρρωση από τον τοκετό και μετά γυρίζεις σπίτι με άλλο κουράγιο, έτσι δεν είναι?

προσωπικά θα το έκανα γιατί νιώθω πιο άνετα στο σπίτι μου και δεν θα ταλαιπωρηθεί και κανένας έτσι.Εγώ στο νοσοκομείο το ποσό που πληρώνω για μονόκλινο είναι από γελοίο έως ανύπαρκτο 50 ευρώ η μέρα δεν παίζει να τσιγκουνευόμουν αυτά.

Αλλά μόνο αν γεννήσω φυσιολογικά.

συμφωνώ..νομίζω για αθήνα δεν έχει διαφορά στα νοσήλεια αν

μείνεις μια μερα λιγότερο γιατί είναι πακέτο..3 μέρες..και

εννοείται πως σε βοηθάει να αναρρώσεις οπότε αν δεν χρειάζεται

να φύγεις όπως η εύα ας πούμε κι εγώ είμαι της άποψης να κάτσεις!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

ξανθή που γεννάς?σε δημόσιο?κι εγώ θέλω μονόκλινο με 50 ευρώ τη μέρα!:tongue::tongue:

Σου κάνει σουϊτα στην ανακαινισμένη πτέρυγα του "Έλενα" (την έχω δει, δεν παίζεται), με -τι να σου πω- 100-110 τη μέρα? Θα ξέρω σε καμιά βδομάδα το ακριβές ποσό για φέτος.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλή εβδομάδα!

Σαν πρωτομανούλα κι εγώ όπως και η Ξανθή είδα τη διπλανή μου να φεύγει σε 2 ημέρες, αλλά φυσικά ούτε μου πέρασε από το μυαλο να φύγω κι εγω! Εκείνη ήταν δευτερομανούλα... Τώρα αν όλα πανε καλά και γεννήσω φυσιολογικά λέω για 3 ημέρες. Σκέφτομαι πωσ θα αφήσω τον μικρό μου, αλλά και λίγη ξεκούραση δεν θα είναι άσχημη. Θα έρθει η μαμά μου για τον μικρό αλλά δεν τον έχω αφήσει ποτε σε άλλον ούτε για ενα βράδυ! Στην κλινική που θα γεννήσουμε με την Εύα, αν φύγεις νωρίς έρχεται μαία στο σπίτι για να δει μαμά και μωρό. Φυσικά αν θέλεις το πας εσυ στην κλινική γιατί και η μαία πληρώνεται έξτρα που έρχεται σπίτι... Πάντως γενικα κάθε έξτρα βράδυ χρεώνεται τουλάχιστον εδω στα βόρεια 100-150 ευρω επιπλέον. Αντίστοιχα αν φύγεις νωρίτερα είναι μείον 100-150ευρω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλά τα 50 που μου κοστίζει εμένα την μέρα το θεωρώ σαν μη έξοδο τοκετού καν...

Εμένα πάντως η διπλανή είχε μόλις γεννήσει ήρθε στο δωμάτιο για 2 ώρες μέχρι να έρθει παιδίατρος να πάρει υπογραφές κτλ και την έκανε και μου είπε έχω τον γιο μου σε μια γειτόνισσα δεν έχω κανέναν ήρθα να γεννήσω και πρέπει να πάω πίσω αμέσως!!!

Έτσι για να "ζηλεψετε" το ταμείο μου καλύπτει μονόκλινο σε δημόσιο! Αν πάντως πάω για τρίτο θα το ψάξω για δημόσιο. Μη σας πω και για το σπίτι να πάρω και επιδομα :-)

Ναι, "με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμο εκείνη τη χρονική στιγμή". Πήγαινε εσύ σε δημόσιο χωρίς γνωστό και χωρίς φακελάκιον και πες "μου το καλύπτει το ταμείο μου!" να δούμε ΤΙ θα παρεις!:tongue:

Πάντως κι εγώ αν ήμουν Αθήνα, δαγκωτό δημόσιο θα πήγαινα

(για το σπίτι, δεν νομίζω!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σου κάνει σουϊτα στην ανακαινισμένη πτέρυγα του "Έλενα" (την έχω δει, δεν παίζεται), με -τι να σου πω- 100-110 τη μέρα? Θα ξέρω σε καμιά βδομάδα το ακριβές ποσό για φέτος.

Ααααααχ, εγώ ζήλεψα! Το σκέφτεσαι για Έλενα??

Θα έρθει η μαμά μου για τον μικρό αλλά δεν τον έχω αφήσει ποτε σε άλλον ούτε για ενα βράδυ!

Να σου πω! Μην τον αφήσεις πρώτη φορά εκείνο το βράδυ, ξεκίνα από τώρα κάνα βράδυ... όχι ότι ο μικρός σου θα περάσει άσχημα τελικά, τη μαμά σου λυπάμαι!;)

Εμένα πάντως η διπλανή είχε μόλις γεννήσει ήρθε στο δωμάτιο για 2 ώρες μέχρι να έρθει παιδίατρος να πάρει υπογραφές κτλ και την έκανε και μου είπε έχω τον γιο μου σε μια γειτόνισσα δεν έχω κανέναν ήρθα να γεννήσω και πρέπει να πάω πίσω αμέσως!!!

Εντάξει, υποκλίνομαι, και γκρινιάζω κιόλας που θά' μαι μόνη μου και ποιος θα με βοηθήσει και λοιπά... ου να μου χαθώ. Είδες, αν δεν έχει κάποιος την πολυτέλεια της επιλογής όλα τα μπορεί...

Εντάξει, αυτό είναι να πιάνεται η ψυχή σου!

Ήρθα για να γεννήσω και φεύγω?

Κι αν έκανε 18 ώρες μέχρι να γεννήσει?

Ααααααχ, εγώ ζήλεψα! Το σκέφτεσαι για Έλενα?

Μόνο αν έμενα Αθήνα. Δεν φεύγω από Πάτρα μόνο και μόνο για να πάω Έλενα. Αν είναι ό,τι γλιτώσω από μαιευτήριο να το πληρώσω σε μετακινήσεις και ξενοδοχεία και να κάνει και το 3 ημέρων μπεμπάκι μου ταξίδι 3 ωρών (στην εθνική Αθηνών-Πατρών:shock:), όχι ευχαριστώ!

(να πάνε όλα καλά μόνο και να μη χρειαστεί τίποτα πιο εξειδικευμένο:()

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μόνο αν έμενα Αθήνα. Δεν φεύγω από Πάτρα μόνο και μόνο για να πάω Έλενα. Αν είναι ό,τι γλιτώσω από μαιευτήριο να το πληρώσω σε μετακινήσεις και ξενοδοχεία και να κάνει και το 3 ημέρων μπεμπάκι μου ταξίδι 3 ωρών (στην εθνική Αθηνών-Πατρών:shock:), όχι ευχαριστώ!

(να πάνε όλα καλά μόνο και να μη χρειαστεί τίποτα πιο εξειδικευμένο:()

Kαλά τα λες.

Τι πιο εξειδικευμένο, μην αγχώνεσαι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι ανάγκη για καισαρική (το απεύχομαι). Όλα σούπερ θα μας πάνε!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...