Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! πωπω πιασίματα ακούω αυπνιες, χαμός!

εγώ την περασμένη βδομάδα ήμουν έτσι δεν μπορούσα να

βολευτώ με τπτ! γύρναγα πλάι και εκτός του ότι πόναγε η

κοιλιά μου από το βάρος δεν με άφηνε ο μπέμπης!μου

ρίχνε κάτι κλωτσιές άλλο πράγμα!οπότε κοιμάμαι ανάσκελα με

μαξιλάρι στα πόδια και 2 στο κεφάλι για να μην είμαι οριζόντια!:shock:

τώρα λίγο καλύτερα αν γυρνάω πλάι αριστερά αλλά με μαξιλάρι ανάμεσα

από τα πόδια!

ναντια μου περαστικά στη γιαγιούλα σου και γρήγορη ανάρρωση!!

αγχώθηκες πολύ γλυκούλα..κι εγώ συμφωνώ ποτέ συμβουλές από

ιντερνετ!μπορεί να τρελαθείς!:shock::shock:

τώρα αμοιβή γιατρού...το είχα ξαναθίξει το θέμα....1800 αμοιβή γιατρού

συν 250 η μαία για φτ συν το ιασώ!! ε σας άρεσε???ααα και εννοείται

50 ευρώ κάθε επίσκεψη (από 80 που ήταν) με χαμηλή απόδειξη!

αυτά!!:shock::shock:αλλά όπως λέτε κι εσείς τον εμπιστεύομαι απόλυτα

οπότε δεν τον αλλάζω!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Σκαιμπιμ εμένα με έχει από το 2006 είμαι από τις πρώτες πελάτισσες εδώ στην Αθήνα ήταν επαρχία πριν και με 2 παιδιά σε αυτήν ήδη βάλε και πόσο κόσμο της έχω στείλει μάλλον τα συνυπολογίζει όλα μαζί τι να πω.

Πάντως δεν είναι μόνο γιατρός ίσα ίσα και τις 2 φορές που γέννησα κάθισε δίπλα μου πόση ώρα για να με ηρεμήσει γιατί ολόκληρο παιδί είπε έκανα τι να με αφήσει και να φύγει;;;την ίδια στιγμή που μόλις γεννούσαν οι άλλες τους λέγαν να σου ζήσει και φεύγαν όλοι...Για εμένα αυτά μετράνε συν ότι της έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη μου φτάνει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ααα ξανθή σούπερ ακούγεται η γιατρός σου!να μας τη συστήσεις

για το 2ο!:tongue::tongue:

γιατί κι εμένα μου φαίνεται να μου ζήσει θα πει και θα την κάνει!:?

αν και αρχικά με είχε ο μπαμπάς του- που ήταν ο γυναικολόγος της μαμάς μου-

και μας προσέχουν υποτίθεται σαν οικογένεια!θα δούμε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Σκαιμπιμ εμένα με έχει από το 2006 είμαι από τις πρώτες πελάτισσες εδώ στην Αθήνα ήταν επαρχία πριν και με 2 παιδιά σε αυτήν ήδη βάλε και πόσο κόσμο της έχω στείλει μάλλον τα συνυπολογίζει όλα μαζί τι να πω.

Κι εμένα απ' το '09 πριν γίνει το όνομα που είναι σήμερα (είναι και διευθύντρια ρομποτικής γυναικολογικής χειρουργικής σε μεγάλη ιδιωτική κλινική πλέον). Της έχω στείλει κάπου ανάμεσα σε 10-20 άτομα αλλά προφανώς δεν τα συνυπολογίζει αυτά.

Στα συν όμως ότι ούτε κι εμένα μ' αφήνει στα χειρουργεία που έχουμε κάνει, μέχρι κι απ' τις διακοπές της με έπαιρνε τηλέφωνο, η μαία της είναι εξαιρετικό κορίτσι αλλά και κοινωνικότατη (ερχόταν κι αυτή να με δει παρότι τα χειρουργεία δεν είναι η ειδικότητά της), με παίρνει πάντα τηλ. όταν τη θέλω αφού τελειώσει το ιατρείο της και τη βρίσκω πάντα και σε άσχετες μέρες (προτιμά τα sms όπου και απαντά αμέσως ή παίρνει αμέσως τηλέφωνο). Αλλά...

Διαφημίσεις

οπότε κοιμάμαι ανάσκελα με

μαξιλάρι στα πόδια και 2 στο κεφάλι για να μην είμαι οριζόντια!

Aνάσκελα όταν είσαι πού το βάζεις το μαξιλάρι?Πίσω από τα μπούτια ή πίσω από τα γόνατα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι εμένα απ' το '09 πριν γίνει το όνομα που είναι σήμερα (είναι και διευθύντρια ρομποτικής γυναικολογικής χειρουργικής σε μεγάλη ιδιωτική κλινική πλέον). Της έχω στείλει κάπου ανάμεσα σε 10-20 άτομα αλλά προφανώς δεν τα συνυπολογίζει αυτά.

Στα συν όμως ότι ούτε κι εμένα μ' αφήνει στα χειρουργεία που έχουμε κάνει, μέχρι κι απ' τις διακοπές της με έπαιρνε τηλέφωνο, η μαία της είναι εξαιρετικό κορίτσι αλλά και κοινωνικότατη (ερχόταν κι αυτή να με δει παρότι τα χειρουργεία δεν είναι η ειδικότητά της), με παίρνει πάντα τηλ. όταν τη θέλω αφού τελειώσει το ιατρείο της και τη βρίσκω πάντα και σε άσχετες μέρες (προτιμά τα sms όπου και απαντά αμέσως ή παίρνει αμέσως τηλέφωνο). Αλλά...

ε δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο μάλλον.Αλλά μείνε στο ότι έχεις εμπιστοσύνη και στο ότι θα δώσεις τα χρήματα όπως και όποτε μπορείς κάτι είναι και αυτό.

Εμένα μου είπε ότι στο Γέννεσις να υπολογίζω γύρω στα 1100? και άλλα τόσα τα δικά του. Τα δικά του θα την παλέψω να τα κατεβάσω, πιστεύω να μπορεσω. επίσκεψη 50? χωρίς απόδειξη, ενω στην αρχή έπαιρνε 60? πάλι χωρίς απόδειξη και τον είπαμε κ το κατέβασε. Αν τον πούμε για την γεννα, πιστεύω θα το κατεβάσει...

Διαφημίσεις

2 μέρες θα κάτσω ναί κι αν είμαι καλά μην σου πώ και 1.

Δεν έχω να αφήσω την μεγάλη πουθενά για αυτό!

Ο δικός μου όπως σας είπα 800 παίρνει αμοιβή

και στην κάθε επίσκεψη 25 χωρίς απόδειξη.

Πριν 2 χρόνια έπαιρνε 1200 αλλά λόγω κρίσης

κατέβασε την ταρίφα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

λοιπόν ξέρω σίγουρα ότι αν γεννήσεις φυσιολογικά μόλις φύγεις από την ανάνηψη και εξετάσουν οι παιδίατροι την μικρή μπορείς να κάνεις χαρτί να την πάρεις και να φύγεις και έχεις μόνο υποχρέωση να πας την τρίτη μέρα να της πάρουν αίμα για τις εξετάσεις για ίκτερο και τα ένζυμα που παίρνουν και να ξαναφύγετε.Αν θες ρώτα το από τώρα και αν πάνε όλα καλά και με τις 2 σας πάρτην και πάτε σπίτι αμέσως.

Aνάσκελα όταν είσαι πού το βάζεις το μαξιλάρι?Πίσω από τα μπούτια ή πίσω από τα γόνατα?

να σου πω όπου με βολέψει εκείνη την ώρα..πάντως πιο πολύ προς τα μπούτια

παρά προς τα κάτω..μέχρι τα γόνατα..συνήθως εκεί βολεύομαι..και με το ένα

πόδι λυγισμένο προς το πλάι, αν το εξηγώ σωστά..αφήστε τα τραυματική

εμπειρία ο ύπνος..:shock: και τον επόμενο μήνα ακόμα πιο πολύ!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Κι εγώ σκεφτόμουν αν όλα πάνε καλά, να μην κάτσω 3 βραδια, αλλά 2. Λιγοτερα λεφτα δε θα είναι η κλινική;; Εντάξει, θα μου πεις, τσιγγουνιές θα κάνεις;;; Δεν είναι τσιγγουνιά, αλλά αν ειμαστε καλα καΙ μπορω να γλιτωσω καποια χρηματα, γιατι να μην το κανω;; Δεν μας περισσεύουν κι ολας. Εννοειται ότι αυτα τα λέω τωρα και δεν ξέρω σε τι ψυχολογια θα είμαι τοτε.... Μπορει να φοβαμαι να παω σπιτι με το μωρο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...