Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας, ο μικρός αν και με οστρακιά όπως είπαμε είναι καλύτερα λίγο- ξεκινήσαμε αντιβίωση. Τώρα με την αντιβίωση δεν θα κολλάει κιόλας μου είπε ο γιατρός οπότε μπορεί απο Τετάρτη να πάει σχολείο.

Τα δικά μου τώρα!!! Με τον γιατρό ενθουσιάστηκα!!! Μου φάνηκε σοβαρός, αξιόπιστος και καθόλου απρόσιτος όπως περίμενα. Μου είπε ο έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, θα προχωρήσουμε κανονικα και θα δούμε πως θα πάμε. Μου είπε να πάω για ντομπλερ και μου έκοψε τα 3 τροφοκαρντ που έπερνα την ημέρα.Α και για την οστρακιά μου είπε ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά καλύτερα να πάρω amoxil για να μην επιβαρυνθώ. Αυτά τα νέα μου!!! συγνώμή για το σεντόνι.

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυναικολόγος: 800 ευρώ

Καλημέρα και περαστικά σε μαμάδες και παιδάκια (Κιττυμαρία και hippo, ελπίζω να αναρρώνουν τα αγοράκια σας).

Έχετε ακούσει την ατάκα : "Έγκυος είμαι, δεν είμαι άρρωστη!" ???

Έχετε ακούσει καμία να τη λέει μετά τον 7ο? Εγώ οχι!

Καλή μας υπομονή [εγώ χωρίς ιδιαίτερο λόγο-δεν έφαγα κιόλας χτες βράδυ (πώς το'παθα)-έκανα χάλια ύπνο, να πονάει η μέση, να πονάει η πλάτη, με την πλάγια στάση να πονάει και η κοιλιά μου (σαν να πιέζεται το έντερο, το νιώθω, έχω και 3 μέρες να πάω τουαλέτα:oops:), τι μαξιλάρια θηλασμού, τι σκληρό μαξιλάρι για να μην είμαι πολύ χαμηλά (3 έχω σύνολο τώρα!)]. Στο μεταξύ, ετσι και κάνω το λάθος και ξυπνήσω το βράδυ, μπορεί να μείνω ξύπνια και καμια ώρα μετά. Α! και τι όνειρο είδα? ότι φύγαμε από το μαιευτήριο και δεν πήραμε το μωρό και δεν το βρίσκαμε μετά, εγω να ουρλιάζω στον πατέρα μου πάρε τηλ. να μάθεις!...:rolleyes:Θριλερ.

Σηκώθηκα απ' το κρεββάτι λες κι είμαι 100 χρονών, με πόνους και κάτι μάτια...είναι η λάμψη της εγκυμοσύνης.

Μια που το έθεσε η my girl το θέμα, να ρωτήσω τι τιμές να σας έχουν πει οι γιατροί σας για τον τοκετό? Έχει καμιά σας γιατρό που ακολουθεί το σύστημα "δεν παίρνω λεφτά στις επισκέψεις, θα τα ζητήσω όλα μαζί στο τέλος"?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα!

SKybeam κι εγω ξυπνησα το βραδυ με φοβερη καουρα και ετρωγα παγωμενο

γιαουρτι (που τα μπιφτεκια του 1ου τριμηνου :tongue:).

:D:D άσε ναι, καλύτερα να πεινάμε πλέον παρά να παραφάμε...

Εσενα κατι συμβαινει με τη σταση που κοιμασαι μηπως να βαλεις

εξτρα μαξιλαρι κατω απτο κεφαλι?

Απόψε θα βάλω ό,τι μαξιλάρι υπάρχει! Πράγματι, χτες βράδυ κατάφερα να κοιμηθώ σχεδόν καθιστή.

Μια φιλη εκανε ενεση και πηρε αντιβιωση γιατι της πιεζε το νεφρο και της δημιουργησε φλεγμονη!:shock:

:shock::shock::shock: Πλάκα κάνεις!

Να ρωτήσω, είναι απάνθρωπο να το σπρώξεις λίγο μαλακά έτσι σα να

κάνεις μασάζ, για να φύγει από κει που κάνει τη ζημιά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-P:razz::-P

Όχι ότι μού'χει τύχει ακόμα, αλλά λέμε τώρα!:rolleyes:

Έχετε ακούσει την ατάκα : "Έγκυος είμαι, δεν είμαι άρρωστη!" ???

Έχετε ακούσει καμία να τη λέει μετά τον 7ο? Εγώ οχι!?

Ναι ρε παιδί μου, έχεις απόλυτο δίκιο!

Είναι φοβερό να πέφτεις για ύπνο και να σηκώνεσαι κουρασμένη...

Μα καλά, δεν προβλέπει καθόλου η μητέρα - φύση για τα ξενύχτια που

πρόκειται να έρθουν? :evil:

Κορίτσια εγώ θα πληρώσω το Μητέρα για καισαρική μείον τα 900 του ΕΟΠΠΥ

συν 1800 :shock: :shock: :shock: που ζήτησε η αγαπημένη μου γιατρός...

(πιστεύω ότι είναι και της μαίας της μέσα πάντως, όχι ότι αυτό δικαιολογεί

το τεράστιο ποσό, αλλά λέμε τώρα...)

Και, ναι, επίσκεψη μου παίρνει 60 ευρώ και 80 όταν χρειαστεί να μου γράψει

εξετάσεις και φάρμακα.

Να ρωτήσω, είναι απάνθρωπο να το σπρώξεις λίγο μαλακά έτσι σα να κάνεις μασάζ, για να φύγει από κει που κάνει τη ζημιά?

Τι γέλιο έκανα! Εννοείται πως δεν ξέρω την απάντηση, αλλά μου ακούγεται πολύ λογική η απορία σου!

[Τον γιατρό μου δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα, αλλά θέλω να κάνω ένα γκάλοπ, ακόμα και με τις διαφορές Αθήνας-επαρχίας].

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

ναι xanp πήγα και εμεινα κατενθουσιασμένη!!!δεν είναι τόσο η καισαρική είναι ότι δεν ήθελα με τίποτα να πάρουμε το παιδί στις 38 και 1 χωρίς λόγο, αν θέλει εκείνο ας γεννηθεί νωρίτερα αλλά όχι χωρις κανένα λόγο να το γεννήσουμε με το ζόρι επειδή ΠΗΤ την ημέρα του Πάσχα. Α ας με αλλάξετε και στο πινακάκι. ΠΗΤ 05/04/2013 και νοσοκομείο Γαια.

YBNUp3.png

[Τον γιατρό μου δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα, αλλά θέλω να κάνω ένα γκάλοπ, ακόμα και με τις διαφορές Αθήνας-επαρχίας].

Nα σου πω την αλήθεια, αν με ενοχλούσε τόσο πολύ εγώ θα το έκανα, δεν είπα να το δείρω το καημένο το έμβρυο, έτσι σιγά σιγά όμως θα το ξεκολλούσα από τον νεφρό ή το συκώτι ας πούμε, αν αισθανόμουν ότι θα πάθω κάνα κακό...

Skybeam πολλά δεν είναι τα λεφτα;;; 1800? όλα μαζί ή μόνο του γιατρού;;; και γιατι σου παιρνει παραπάνω αν σου γραψει εξετασεις κ φαρμακα;;

Όχι! Επαναλαμβάνω:

Mητέρα με καισαρική (μου απαγόρευσε και ο οφθαλμίατρος τον φ.τ.) ΜΕΙΟΝ τα 900 ευρώ του εοππυ

+

Γιατρός 1800 ευρώ! Τόσα θέλει.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική χειρουργό που μου έχει κάνει 3-4 εγχειρήσεις. Ως γυναικολόγος έχει σώσει τη μήτρα μου από αφαίρεση με ρομποτική αφαίρεση ινομυωμάτων και πολύ καλούς καθαρισμούς υστεροσκοπικά και ως γενική χειρουργός μαζί με έναν συνάδελφό της με έσωσαν από θάνατο (ρήξη σκωληκοειδίτιδας) αλλά και από παρά φύση έδρα (γιατί είχε τρυπήσει το έντερο αλλά κατάφεραν τελικά να το ράψουν).

Ως εκ τούτω την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Δεν γίνεται να πάω αλλού. Απλώς θα τα πάρει σε [μικρές] δόσεις (γιατί ξέρει ότι είμαι και άνεργη αλλά ουδόλως την απασχολεί). Και μη νομίζετε ότι δεν έχουμε καλή σχέση, έχουμε φοβερή χημεία, την αγαπώ πολύ κι αυτή καμαρώνει που και ζω και είμαι έγκυος... απλώς ξεχωρίζει τη δουλειά της από τα συναισθήματά της, δεν μπορώ να την κατηγορήσω γι' αυτό.

Ααααααα! Και αν μπορέσει λέει να μου βγάλει και λίγο λιπάκι απ' την κοιλιά, θα μου το βγάλει, χεχε!

[δεν ξέρω γιατί παίρνει παραπάνω όταν γράφει εξετάσεις και φάρμακα, πάντως το ίδιο κάνει και ο ενδοκρινολόγος μου]

Η αλήθεια είναι ότι γυναικολόγο δεν αλλάζεις εύκολα. Κι εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα τον δικό μου. Είναι οι περισσοτεροι (δηλαδή όλοι με λιγες εξαιρέσεις) γενικώς φιλοχρήματοι και ζουν λίγο σε άλλο κόσμο σχετικά με τα λεφτά.

Διαφημίσεις

Ααααααα! Και αν μπορέσει λέει να μου βγάλει και λίγο λιπάκι απ' την κοιλιά, θα μου το βγάλει, χεχε!

Mακάρι να είχα κι εγώ τόση εμπιστοσύνη...

[Αυτό δεν μπορεί να σου προσδώσει περισσότερο πόνο, πέραν της καισαρικής και της ...λοχείας?]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Mακάρι να είχα κι εγώ τόση εμπιστοσύνη...

[Αυτό δεν μπορεί να σου προσδώσει περισσότερο πόνο, πέραν της καισαρικής και της ...λοχείας?]

Όχι, γιατί δεν θα κόψει δέρμα, μόνο ορατό ενδοκοιλιακό λίπος θα αφαιρέσει και μόνο αν δει ότι γίνεται, αλλιώς γυμναστική...

Εμένα η δική μου σε εμένα δεν παίρνει επίσκεψη και μου γράφει και φάρμακα και εξετάσεις και άδειες και ότι θέλω την ενοχλώ ότι ώρα θέλω και όταν γεννάω είναι μόνο αυτή εκεί και με κοιτάει δεν στέλνει μαίες ή ειδικευόμενους κτλ.

Απλά στο τέλος της δίνω ένα ποσό που περιλαμβάνει μέσα όλη την διαδικασία από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μέχρι την τελευταία. Τώρα δε στο τρίτο παιδί είπε ότι είναι δώρο από αυτή και δεν θέλει τίποτα αλλά εμείς όλο και κάτι θα δώσουμε πάνω από όλα γιατί την εκτιμώ σαν άνθρωπο και μόνο που είπε ότι δεν θέλει τίποτα εμένα μου φτάνει.Πάντως και στα άλλα 2 παιδιά είχε ζητήσει πολύ λίγα σε σχέση με ότι βλέπω εδώ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...