Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!!

Ναντια ευχομαι να εισαι καλα και εσυ και το bebe σου!!!Ολα θα πανε καλα!!!οι δυσκολιες ειναι για τους δυνατους!!!

Η εβδομαδα μου ξεκινησε με δωρακια!!!σας τα παραθετω για να ξερετε τι να περιμενετε:

1.τα δειγματακια της mam

dsc00017vl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2.Ο φακελος της nutricia

dsc00018br.jpg

Uploaded with ImageShack.us

3.Με πηρανε πουρνο πουρνο απο libero και με ρωτησανε σε ποιο μαιευτηριο γενναω και θα μου στειλουν το βαλιτσακι εκει.

απο ψυχολογια και εγω δεν παω παραπισω.ολο το σκ (και συνεχιζει)κυλησε με κλαμα,μελαγχολια,με εχει παρει και απο κατω το θεμα των κιλων,νιωθω οτι εχω βαρυνει παρα πολυ και με δυσκολευουν ολα πολυ,ειδικα το βραδυ.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλησπέρα και απο μένα κορίτσια!!!

η εβδομάδα δεν μπορώ να πώ ότι ξεκίνησε καλά!!

έχω που έχω την αγωνία μου μιας και σήμερα έχω το ραντεβού με τον νέο γιατρό που σας ειχα πει ότι θα κλείσω, μόλις έμαθα ότι το κρύωμα που νόμιζα πως είχε ο γιός μου δεν ήταν κρύωμα αλλά ΟΣΤΡΑΚΙΑ!!!

YBNUp3.png

έχω που έχω την αγωνία μου μιας και σήμερα έχω το ραντεβού με τον νέο γιατρό που σας ειχα πει ότι θα κλείσω, μόλις έμαθα ότι το κρύωμα που νόμιζα πως είχε ο γιός μου δεν ήταν κρύωμα αλλά ΟΣΤΡΑΚΙΑ!!!

Ααααααααααααααα! Την έχεις περάσει?

Δεν πρέπει να κολλήσεις, το ξέρεις, έτσι?

Τι σε συμβούλεψε ο γιατρός?

Διαφημίσεις

Ευχομαι να εισαι καλα,τα παιδακια σου(μεσα και εξω απο την κοιλιτσα σου) και φυσικα εσυ.Καλη επιτυχια με τον καινουργιο γιατρο.ολα να πανε καλα!!!!οταν λες νομιζες,δεν το ειχε δει παιδιατρος?

A παπαπα που το πετυχατε βρε παιδια?Στο σχολειο?

Περαστικα σας πες στο στον καινουριο γιατρο σημερα!

Ολα καλα να σας πανε ευχομαι....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ GYN

γεια σας! με εχει πιασει ενας πανικος για μια ακομη φορα! αυτην την φορα προκειται για την ανηψια μου τριων χρονων η οποια εχει οστρακια! εγω διανυω την 31 εβδομαδα της κυησης και φοβαμαι για το μωρο μου! μενουμε σε διπλανα σπιτια και ειμαστε σε καθημερινη επαφη ειτε με αυτην ειτε με τα συγγενικα μου προσωπα που ειναι σε αμεση επαφη! εαν κολησω υπαρχει προβλημα στο εμβρυο? ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

Go Top

dr.zissopoulos

Expert

Πρώτη εγγραφή στις:

08 Οκτώβριος 2003

Greece

STATUS: Καταχώρηση 08 Ιούλιος 2008 at 18:50:16

--------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητή Φίλη!

Οχι, το έμβρυο δεν κινδυνεύει...Ουτε κι εσυ βεβαια..

Νέα από τη Νάντια:

έχει τη γιαγιά της άσχημα στο νοσοκομείο, κι επίσης η μικρή της έκανε συνεχόμενο λόξυγκα για πολλές ώρες και χτύπησαν κι έναν καρδιοτοκογράφο... τελικά το μωράκι είναι μια χαρά.

Θα μπει να μας τα πει αργότερα ;)

Ωχ :shock: πόσο συνεχόμενος μπορεί να είναι ένας λόξυγγας μωρού?

Για να πήγε και για κ/τγράφημα, κατάλαβα πόσο θα ανησύχησε...

Skybeam, ριγμένη σε έχει το τικεράκι σου! Ενώ γράφει σωστά τις μέρες, η κοπελίτσα δεν έχει περπατήσει πέρα από την 24η εβδομάδα.

Εκτός αν έχει ταυτιστεί μαζί σου και έχει "βαρύνει" κι αυτή :tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Tης το έκανε όλο το βράδυ, σταμάτησε λίγο και μετά ξανά το πρωί. Δεν ήταν και καλά ψυχολογικά με το στόρι της γιαγιας, και φοβήθηκε, λογικό. Θα μπει, λέει...

Η κοπελίτσα στο τικεράκι κάνει ότι σιδερώνει, όπως κι εγώ τώρα. Σιδερώνει δυο πετσέτες, πάει δηλαδή λίγο μπροστά, και μετά γυρίζει πίσω και κάθεται. Γι' αυτό φαίνεται ότι δεν κουνιέται.

Ω ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ πόσο σε μισώ!...

Η κοπελίτσα στο τικεράκι κάνει ότι σιδερώνει, όπως κι εγώ τώρα. Σιδερώνει δυο πετσέτες, πάει δηλαδή λίγο μπροστά, και μετά γυρίζει πίσω και κάθεται. Γι' αυτό φαίνεται ότι δεν κουνιέται.

Ω ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ πόσο σε μισώ!...

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα

Σας μιλά μια ταλαιπωρημενη μάνα... Εδώ και τρία βραδιά ο μικρός μου ξυπνάει και θέλει αγκαλιά κατα τις 2 το βράδυ, μάλλον πρέπει να βγάζει δοντακι. Και όλη την μέρα αγκαλιά με την μαμά... Καταλαβαίνεται ότι η μέση μου τα έχει παίξει, η ψυχολογία σκατα από την μια στεναχωριεμαι αν δεν τον πάρω αγκαλιά και όταν τον παίρνω αγκαλια έχω τύψεις ότι κάνω κακό στην μπεμπα:? και μέσα σε όλα μου λένε όλοι πολύ αγκαλια τον έχεις και δεν κάνει....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

ειπα στην skybeam τα νεα μου...για την γιαγια μου τι να πω..δεν εχω να πω τιποτα..απλα ελπιζω αυτη η απιστευτη ταλαιπωρια να σταματησει συντομα για εκεινη και να μην το περασει αλλος ανθρωπος!

Η μπεμπα οταν ξεκιναει το λοξυγγα ξεχναει να σταματησει!

Εχθες το βραδυ την ειχε πιασει,να αλλαζει η θεση το καυμενο και αυτος να μην σταματαει...:shock: με πηρε ο υπνος με την μικρη να χικ και χικ...ξυπναω το πρωι παλι τα ιδια!

Γενικα λενε οτι ο λοξυγγας ειναι καλο και δειχνει καλη υγεια και προετοιμασια των πνευμονιων.

Δυστηχως υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο οταν ειναι συνεχομενος να μην παιρνει το μωρο σωστα οξυγονο...αχ αυτο το διαδικτυο...τρελαθηκα!Ημουν και στεναχωρημενη...εκλαιγα εχθες οσο και αν προσπαθησα να ειμαι ψυχραιμη...και αγχωθηκα πολυ!

Πηγαμε στο Αλεξανδρας (οπου τραβηξα απιστευτη ταλαιπωρια και ανυσηχησαν ολοι..η μαμα μου ο αντρας μου η ξαδερφη..ειχα ξεχασει το κινητο μου και δεν μπορουσα ουτε τον γιατρο μου να βρω..),μπηκαμε καρδιοτογραφο η μπεμπα μια χαρα.

Χτυπησα και μια συσπασουλα εκεινη την ωρα οποτε σιγουρευτηκα οτι αυτο που νιωθω δεν ειναι η μπεμπα που στριμωχνεται αλλα συσπαση.

3-4 φορες την ημερα δεν πειραζει μου ειπαν...

Ηταν μια μαια πολυ καλη...ελεγξε και τις θηλες μου για τον θηλασμο και μου ειπε ολα καλα....

Δεν σας διαβασα ελπιζω να ειστε καλα...

αα...προχθες πλυναμε και μερικα ρουχαλακια...σιδερωσαμε...

οταν σκεφτομαι την μικρουλα μου...ολα περνανε μαγικα!

aCtzp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

οταν σκεφτομαι την μικρουλα μου...ολα περνανε μαγικα!

γεια σου,Ναντια!τελος καλο-ολα καλα με τη νεραϊδουλα σου!!!αυτες οι μπεμπες μας μεχρι να γεννηθουν,θα μας τρελλανουν!!και που να δεις τι θα γινει αμα βγουν!θα τρεχουμε και δε θα προλαβαινουμε!!!χα!χα! υπομονη και κουραγιο λοιπον!και πανω απο ολα θετικη σκεψη!

οσο για τη γιαγια σου,ευχομαι ταχεια αναρρωση και περαστικα!

Υ.Γ.με το δευτερο τικερακι σου κατι δεν παει καλα...ελεγξε το!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...