Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και στα 2 παιδιά μου είχα βάλει πητ ένα μήνα μετά από το κανονικό και το κάθισα αφού γέννησα μιας και όταν αρχίζεις κυήσεως και λοχείας δηλώνεις όλο το 5μηνο της άδειάς σου σε εμάς που είμαι στο στενό δημόσιο.Επίσης μόλις τελειώνει το κυήσεως και λοχείας μου θα πάρω την άδεια του 2013 την έχω ολόκληρη ακόμα υπόλοιπα από το 12 παίρνω και μετά θα αρχίσω το 9μηνο ανατροφής.Όταν με το καλό γυρίσω ο μικρός θα είναι 14 μηνών χωρίς παραπάνω μήνα αυτή την φορά στα αλλά γύρναγα 15 μηνών όταν ήταν.

Επειδή και εγώ από ΟΠΑΔ είμαι μου φαίνεται πολύ παράξενο το ότι πήρε λεφτά για επίδομα τοκετού η κοπέλα που λες η νύφη μου σε στενό δημόσιο και αυτή δεν πήρε δεκάρα τσακιστή(γέννησε το 12)...Είμαι σίγουρη ότι κάτι άλλο είναι αλλιώς να πάμε όλες να ψάξουμε να τα πάρουμε...Μόνο αν γεννήσεις σπίτι τα δίνουν πλέον το λέει ξεκάθαρα...Εκτός και αν στο συγκεκριμένο μαιευτήριο δεν συνεργάζονται με τον ΕΟΠΠΥ(μάλλον δεν συνεργάζονται αφού πλήρωσε κανονικά όπως σου είπε) που πήγε οπότε είναι άλλη περίπτωση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 29 ΜΕΡΕΣ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Lead the way! Ακολουθούμε!

Aaaaaaaaaaax, ρε παιδιάαααααααααα!

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!!! Πόση ειρωνία της τύχης!

Να λέμε την αλήθεια δεν είπε και τίποτα φοβερό.

Απλά αυτό το μωράκι ήταν μιας εβδομάδας (!) και διδυμάκι, δηλαδή πολύ κούτσικο! Σε έπιανε λίγο η ψυχή σου... και έκλαιγε και όση ώρα ήταν κάτω από το νερό! Άσε, καλύτερα που δεν το είδες, δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ...

(πάντως, μάλλον θα μπορείς να το δεις στο web tv του αντ-1, όταν το ανεβάσουν)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εκτός και αν στο συγκεκριμένο μαιευτήριο δεν συνεργάζονται με τον ΕΟΠΠΥ(μάλλον δεν συνεργάζονται αφού πλήρωσε κανονικά όπως σου είπε) που πήγε οπότε είναι άλλη περίπτωση.

Μπορεί και να μην συνεργάζεται με ΕΟΠΥΥ το μαιευτήριο, αυτό δεν το ρώτησα καθόλου, πάντως ότι η συγκεκριμένη τα πήρε, τα πήρε!Αλλά, σου είπα, Μάιο γέννησε, δεν ξέρω από πότε άλλαξαν τα πράγματα.

(η διαφορά αν συνεργάζεται ή όχι το μαιευτήριο είναι αν θα τα πάρει κατευθείαν το μαιευτήριο από ΕΟΠΥΥ ή αν θα πληρώσει ο ασφαλισμένος και θα τα πάρει αυτός μετά?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Από τον Οκτώβριο του 2011 και μετά καμία δεν πήρε επίδομα τοκετού το παίρνει απευθείας το νοσοκομείο από τον Εοππυ από ιανουάριο του 12 όσες γέννησαν Νοέμβριο-Δεκέμβριο 11 πλήρωσαν από την τσέπη τους και είχε γίνει μπάχαλο και σε δημόσια και σε ιδιωτικά μεγάλος χαμός.

Μετά από Ιανουάριο του 12 και μετά οπουδήποτε και αν γεννάς τα δίνει ο εοππυ στο μαιευτήριο.Προφανώς για να πήρε δεν ήταν συμβεβλημένο το μαιευτήριο που πήγε.Η νύφη μου γέννησε τέλη Ιανουαρίου και δεν πήρε δεκάρα τσακιστή.Αν θέλετε μπορείτε να πάτε στο αντίστοιχο θέμα στο παρεντς να δείτε τι χαμός είχε γίνει..

Μετά από Ιανουάριο του 12 και μετά οπουδήποτε και αν γεννάς τα δίνει ο εοππυ στο μαιευτήριο...

Να, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω! Γιατί το διαχωρίζεις?

Τι σημασία έχει αν τα δίνει κατευθείαν στο μαιευτήριο ή αν τα παίρνεις στα χέρια σου? Πάντως, σου καλύπτει κάποια λεφτά! Αυτό σημαίνει ότι "παίρνεις επίδομα", δεν χρειάζεται να τα πιάσεις τα λεφτά! Ας τα δώσει κατευθείαν στο μαιευτήριο, τι με νοιάζει?!

Αυτό που λες για τη νύφη σου, εννοείς δεν πήρε δεκάρα τσακιστή ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, αλλά τα πήρε το μαιευτήριο (της κάλυψε δηλαδή κάποια λεφτά) ή δεν της κάλυψε και τίποτα απευθείας στο μαιευτήριο?

Πάντως, πλέον δεν θα καλύπτονται τίποτα (ούτε απευθείας στο μαιευτήριο ούτε στα χέρια μου, μετά)?

(δεν με νοιάζει αν θα μου τα δώσει ο ΕΟΠΥΥ στο χέρι! ας τα δώσει στο μαιευτήριο, αρκεί να μου καλύψει κάποια λεφτά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να λέμε την αλήθεια δεν είπε και τίποτα φοβερό.

Απλά αυτό το μωράκι ήταν μιας εβδομάδας (!) και διδυμάκι, δηλαδή πολύ κούτσικο! Σε έπιανε λίγο η ψυχή σου... και έκλαιγε και όση ώρα ήταν κάτω από το νερό! Άσε, καλύτερα που δεν το είδες, δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ...

(πάντως, μάλλον θα μπορείς να το δεις στο web tv του αντ-1, όταν το ανεβάσουν)

Θα το δω στο web tv.

Πάντως μην αγχώνεστε κορίτσια, ο Εοππυ δίνει το επίδομα στα συμβεβλημένα ιδιωτικά μαιευτήρια. Εκατό φορές το έχω ακούσει. Πολύ φοβάμαι όμως ότι είμαστε από τις τελευταίες που θα το πάρουν, ή που θα πάρουν αυτό το ποσό (πιστεύω δηλαδή ότι παίζει να μειωθεί ή και να κοπεί αργότερα...)

Να, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω! Γιατί το διαχωρίζεις?

Τι σημασία έχει αν τα δίνει κατευθείαν στο μαιευτήριο ή αν τα παίρνεις στα χέρια σου? Πάντως, σου καλύπτει κάποια λεφτά! Αυτό σημαίνει ότι "παίρνεις επίδομα", δεν χρειάζεται να τα πιάσεις τα λεφτά! Ας τα δώσει κατευθείαν στο μαιευτήριο, τι με νοιάζει?!

Αυτό που λες για τη νύφη σου, εννοείς δεν πήρε δεκάρα τσακιστή ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, αλλά τα πήρε το μαιευτήριο (της κάλυψε δηλαδή κάποια λεφτά) ή δεν της κάλυψε και τίποτα απευθείας στο μαιευτήριο?

Πάντως, πλέον δεν θα καλύπτονται τίποτα (ούτε απευθείας στο μαιευτήριο ούτε στα χέρια μου, μετά)?

(δεν με νοιάζει αν θα μου τα δώσει ο ΕΟΠΥΥ στο χέρι! ας τα δώσει στο μαιευτήριο, αρκεί να μου καλύψει κάποια λεφτά!)

πλέον ο εοππυ όπως σε κάθε νοσηλεία πληρώνει ένα μέρος έτσι και στη γέννα καλύπτει ένα ποσό σαν νοσήλια. Πριν την κατάργηση του επιδόματος έπαιρνες και χρήματα από τα νοσήλια πίσω(ένα μέρος) και το 1000 στο χέρι.Πως να στο εξηγήσω εγώ γεννάω σε δημόσιο πλήρωνα την διαφορά μονόκλινο με τρίκλινο που δικαιούμουν και μετά έπαιρνα και 1000 ευρώ όχι για το νοσοκομείο γιατί στο δημόσιο ήδη μου πρόσφερε τρίκλινο αλλά επειδή γέννησα.

Πως να στο εξηγήσω εγώ γεννάω σε δημόσιο πλήρωνα την διαφορά μονόκλινο με τρίκλινο που δικαιούμουν και μετά έπαιρνα και 1000 ευρώ όχι για το νοσοκομείο γιατί στο δημόσιο ήδη μου πρόσφερε τρίκλινο αλλά επειδή γέννησα.

Αυτό είναι που κόβεται (γιατί κατά κάποιο τρόπο σε υπερκάλυπτε) αν δεν κάνω λάθος...

εμένα στο δημόσιο προσωπικά ναι με υπερκάλυπτε αλλά για κάποια που γεννούσε σε ιδωτικό τα 1000 + το ποσό από τα νοσήλια δεν την έφταναν και έβαζε και αρκετά από την τσέπη της.Παλιά φανταστείτε έδινες περίπου 2500 στο νοσοκομείο + 2500 ο γιατρός και έπαιρνες πίσω το πολύ με το επίδομα κανά 2000 ευρώ τα άλλα από την τσέπη σου.

πλέον ο εοππυ όπως σε κάθε νοσηλεία πληρώνει ένα μέρος έτσι και στη γέννα καλύπτει ένα ποσό σαν νοσήλια. Πριν την κατάργηση του επιδόματος έπαιρνες και χρήματα από τα νοσήλια πίσω(ένα μέρος) και το 1000 στο χέρι.

Κατάλαβα! :D

Σαν να λέμε ήταν μια φορά κι έναν καιρό δύο παροχές (νοσήλια+επίδομα), οπότε τώρα τον πούλο με το επίδομα, μόνο τα νοσήλια...

Πάλι καλά, φοβόμουν ότι πλέον δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ απολύτως (ούτε καν τα νοσήλια-τη συμμετοχή, που λέμε)

[Μόλις είδα και τη μισθοδοσία μου, 65 ευρώ κάθε μήνα είναι οι κρατήσεις για την περίθαλψη, τι να πεις, ας μην παραπονιέμαι γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα από τα δικά μου και το ξέρω...]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Όχι τώρα όμως είναι πολύ πιθανό να το κόψουν και αυτό που δίνουν στα νοσήλια όλα να τα περιμένουμε πλέον....Εδώ όλο κόβουν αυτό θα τους ταράξει...Να δεις τι χαμός είχε γίνει το 11 που αισθανόμουν σουπερ τυχερή που γέννησα Αύγουστο και όχι Οκτώβριο....

Εγώ δυστυχώς δεν παίρνω επίδομα τοκετού και λοχείας για δυο μήνες διαφορά στην απόλυση :( απολύθηκα τέλος Νοέμβρη του '11 κι αν είχα απολυθεί τέλος Γενάρη του '12 θα τα έπαιρνα :( :( Σιγά τα λεφτά θα μου πεις, αλλά αν δεν έχεις λαμβάνειν από πουθενά είναι μια βοήθεια τα ρημάδια.

Εγώ δυστυχώς δεν παίρνω επίδομα τοκετού και λοχείας για δυο μήνες διαφορά στην απόλυση :( απολύθηκα τέλος Νοέμβρη του '11 κι αν είχα απολυθεί τέλος Γενάρη του '12 θα τα έπαιρνα :( :( Σιγά τα λεφτά θα μου πεις, αλλά αν δεν έχεις λαμβάνειν από πουθενά είναι μια βοήθεια τα ρημάδια.

Α, ωραία σου κατσε η συγκυρία...

"Σιγά τα λεφτά" δεν θα στο πω, όλοι πλέον βλέπουμε τις διαφορές ακόμα και για ποσά που παλιότερα μπορεί να έλεγες κι ένα "έλα μωρέ, δεν πειράζει".

Άσε που σε πιάνει και το γ@μώτο, γιατί πολλά από αυτά που κόβονται δεν ήταν αμιγώς "κοινωνικά", ήταν από κρατήσεις! Κόβεις το επίδομα? Σταμάτα και τις κρατήσεις κύριέ μου, τι τα κρατάς αφού δεν πρόκειται να μου τα δώσεις πίσω με οποιαδήποτε μορφή? Αλλά άσε, μην πιάσουμε τέτοια κουβέντα..:evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άσε που σε πιάνει και το γ@μώτο, γιατί πολλά από αυτά που κόβονται δεν ήταν αμιγώς "κοινωνικά", ήταν από κρατήσεις!

+1

Κρατήσεις περίπου 20 ετών δουλειάς..

γκρρρρρρρρρ:evil: !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...