Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

vivian86, ρίξε μια ματιά εδώ!

http://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%82&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-2w0Uc3qLOKj0QWlj4DYAg&sqi=2&ved=0CC4QsAQ&biw=1600&bih=722

Ωχ, έλα αρχίζει το μπάνιο!

Να βλέπει άραγε η skybeam???!!!

σε ποιο καναλι ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσιααα όλες αντ1!!!! μπουμπουκάκι μου!!:tongue::tongue:

εγώ έχω δει κάτι ωραίες στο zara home που μου άρεσαν και

έχει κι κουμπάκια να κρεμιέται και σε καρότσι με μονοκόμματο

χερούλι!επίσης έχει πολύ ωραία σεντονάκια για κοριτσάκια!!

κάτι ωραία κοραλί..έλιωσα...:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν μπορω να βαλω τιβι τωρα.Η τσιμπτσιλη εκπαιδευεται στο μπανιο?

που εισαι ρε skybeam!!!!!:D

Καλε τι εχετε παθει με το μπανιο? Το οτι θα ξυπναμε καθε τρεις και λιγο τη

νυχτα για ξεσκατισμα και ταισμα ειναι τρεις χειροτερο απο το μπανιο!

Σημερα ειχα παει στο ΙΚΑ και τα φτυσα χαμος!Με το επιδομα ισχυει αυτο που ειπατε

οτι πληρωνουμε λιγοτερο το μαιευτηριο.

Skountoufla κι εγω ειμαι στο ευρυτερο δημοσιο και εχω το 2 πριν και 3+9 μετα

οποτε παω στο χρονο στη δουλεια. Δεν ξερω σε ποιο ταμειο ησουν πριν την ενοποιηση

εμεις ειμασταν ΙΚΑ και ξερω οτι για να κατσεις ενα μηνα πιο αργα πρεπει ο γυναικολογος

του ΙΚΑ να σου γραψει ΠΗΤ ενα μηνα αργοτερα αλλιως δεν μπορεις να το κανεις. Παντως

εγω που ειχα γεννησει στο Χαρη 3,5 βδομαδες νωριτερα απο την ΠΗΤ μεταφερθηκαν

αυτες οι μερες αδειας μετα......

Το οτι θα χαιροσασταν που μπαινετε στα 'αντα (30 αριθμο στις αβδομαδες) το

φανταζοσασταν?:tongue: Πως θα περασει ο καιρος μου λετε?

Προς το παρον ασχολουμαι με το παρτυ γενεθλιων των παιδιων που θα κανω το

σαββατο σε ενα παιδοτοπο για να ξεχνιεμαι! Αντε πες μετα περιμενουμε σε 15 μερες

την κουνιαδα μου να γεννησει.

Μετα ομως τι θα κανω οεο?Αυτος ο Απριλιος πως

θα βγει με τετοια κοιλια?Μιλαμε οτι το σκ με 2 παιδια ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τα φτυνω

και δεν ξερω πως να βγαλω τη μερα...με εχει παρει λιγο απο κατω αυτο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλε τι εχετε παθει με το μπανιο?

Skountoufla κι εγω ειμαι στο ευρυτερο δημοσιο και εχω το 2 πριν και 3+9 μετα οποτε παω στο χρονο στη δουλεια. Δεν ξερω σε ποιο ταμειο ησουν πριν την ενοποιηση εμεις ειμασταν ΙΚΑ και ξερω οτι για να κατσεις ενα μηνα πιο αργα πρεπει ο γυναικολογος του ΙΚΑ να σου γραψει ΠΗΤ ενα μηνα αργοτερα αλλιως δεν μπορεις να το κανεις. Παντως εγω που ειχα γεννησει στο Χαρη 3,5 βδομαδες νωριτερα απο την ΠΗΤ μεταφερθηκαν

αυτες οι μερες αδειας μετα......

Προς το παρον ασχολουμαι με το παρτυ γενεθλιων των παιδιων που θα κανω το σαββατο σε ενα παιδοτοπο για να ξεχνιεμαι! Αντε πες μετα περιμενουμε σε 15 μερες την κουνιαδα μου να γεννησει.

Μωρέ, δεν έχουμε πάθει τίποτα με το μπάνιο! Και "πώς να τα κανακεύετε" να έδειχνε, πάλι θα το βλέπαμε, απ' τον ενθουσιασμό μας!

Στον ΟΠΑΔ ήμουν πριν την ενοποίηση. Αυτό που είπες έχω κάνει με την άδεια. Μου έχει ήδη γράψει ΠΗΤ 10.6 αντί για 10.5.

Η ασχολία σου με το πάρτυ είναι πάαααρα πολύ ωραία! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου, κοντά-κοντά όλα τα γενέθλια!!! (ίδια εποχή σε πιάνουν πάντα οι .....εξάψεις σου, ε? :tongue:).

Με το καλό και η κουνιάδα σου! Εμένα η δικιά μου γεννάει τώρα, την Τσικνοπέμπτη (προγραμματισμένη καισαρική). Το καλύτερο πράγμα για μια οικογένεια, ο ερχομός μωρών :P

NuWHp2.png

InJWp3.png

αχχ βρε Μαρια και εσενα κ τη Σκαιμπιμ σας καταλαβαινω..

Και εγω καποιες μερες ειμαι καλα,,καποιες αλλες ομως.....αστα...δεν την παλευω.και εκνευριζομαι κ με τη μικρη κ μετα στεναχωριεμαι..

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

Με γειά pele το δωματιάκι σας το κάνατε πάρα πολύ όμορφο!!!!!!

Μαράκι σε καταλαβαίνω αν και έχω 1 ακόμα παιδί το Σ/Κ ειδικά

όταν δουλέυει ο άντρας μου πρωί-βράδυ τα φτύνω στην κυριολεξία!

Πόσο μάλλον εσύ με 2 παιδιά!

Ναντιάκι τί έπαθες βρε αγάπη μου?Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό και περαστικό

να είναι γρήγορα!

Kitty maria περαστικά στο παιδάκι σου!Τον πήγες στον γιατρό τελικά?

Skountoufla πεθαίνω με τις ατάκες σου!Έχω την εντύπωση ότι

είσαι πολύ καλή παρέα!!!!!

Vivianaki κι εμένα προκοπή με έπιασε σήμερα!

Αλλά κουράστηκα κι έκατσα στον πισινό μου τώρα!

Τα υπόλοιπα αργότερα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Μωρέ, δεν έχουμε πάθει τίποτα με το μπάνιο! Και "πώς να τα κανακεύετε" να έδειχνε, πάλι θα το βλέπαμε, απ' τον ενθουσιασμό μας!

Στον ΟΠΑΔ ήμουν πριν την ενοποίηση. Αυτό που είπες έχω κάνει με την άδεια. Μου έχει ήδη γράψει ΠΗΤ 10.6 αντί για 10.5.

Η ασχολία σου με το πάρτυ είναι πάαααρα πολύ ωραία! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου, κοντά-κοντά όλα τα γενέθλια!!! (ίδια εποχή σε πιάνουν πάντα οι .....εξάψεις σου, ε? :tongue:).

Με το καλό και η κουνιάδα σου! Εμένα η δικιά μου γεννάει τώρα, την Τσικνοπέμπτη (προγραμματισμένη καισαρική). Το καλύτερο πράγμα για μια οικογένεια, ο ερχομός μωρών :P

Χεχεχε μωρε το φοβερο ειναι οτι αλλο μηνα ειχα παθει τις εξαψεις μου αλλα ο Χαρης δεν ηθελε να βγει Απριλιο που ειχα ΠΗΤ προτιμησε το Μαρτιο. Κι αμα δεν πηγαινα στη μικρη για

προκληση ισως να τα γενναγα την ιδια μερα!!!!Η κουνιαδα μου ειναι το πρωτο της και την περιμενουμε δεν παει προς το παρον για κατι προγραμματισμενο. Καλα θα δω μωρο και θα

ζηλεψω μου φαινεται!

Καλα εκανες με την ΠΗΤ μια χαρα το βολεψες!

Για τον ενθουσιασμο σας σας καταλαβαινω κοριτσια μη νομιζετε και στο 3ο και στο 13ο

παιδι νομιζω υπαρχει παντα ενθουσιασμος!

Εδω πηγα και παραγγειλα τις τουρτες των παιδιων αλλη για το σχολειο αλλη για το σπιτι

αλλη για το παρτυ χαμοςςςςςςςς και δεν ηξερα ποιο σχεδιο να πρωτοπαρω τι hellokitty,τι

νεραιδες,τι μικυ μαους και φορμουλα ενα. Μου ερχοταν να παρω και μια να σβησω εγω!!!!!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Aaaaaaaaaaax, ρε παιδιάαααααααααα!

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!!! Πόση ειρωνία της τύχης!

Είχα πάει στο ΙΚΑ να γράψω γυαλάκια γιατί έχω τρελή μυωπία και φοράω φακούς αλλά δεν θα γίνεται ανά δυο ώρες το βράδυ να τρέχω να βάζω φακούς και να ταϊζω... οπότε πάει το μπάνιο, ελπίζω να σκεφτεί κάποιος να το ανεβάσει στο youtube! :( :(

pele σούπερ το βάψιμο! :D

Με τις άδειες ψάχνω κι εγώ να βρω τι παίζει. Κι εγώ μέσα Απριλίου θέλω να σταματήσω. Βασίκά, έχουμε ένα ψιλοειδικό καθεστώς που μας διαφοροποιεί, ως προς τη διάρκεια, από τον στενό δημόσιο τομέα (εμείς έχουμε 2 μήνες πριν τον τοκετό και 3+5 μετά, σύνολο δέκα) και ψάχνω να βρώ αν πάρω 1 μήνα πριν τον τοκετό, αντί για δύο, αν μπορώ να μεταφέρω τον δεύτερο μετά ή αν απλά...τον χάνω (το οποίο θα είναι μ@λ@κί@, βέβαια!).

Xρόνια ακούω ότι γενικότερα και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα γίνεται προσαρμογή και ό,τι δεν πάρεις από άδεια πριν τον τοκετό το παίρνεις μετά...

Όσον αφορά την πληρωμή του [ιδιωτικού] μαιευτηρίου, νομίζω ότι ουσιαστικά καλύπτεται από τον ΕΟΠΠΥ και πληρώνεις μόνο τη διαφορά... το θέμα είναι ότι αν χρειαστούμε δυο σερβιέτες ή μια εξέταση παραπάνω, ή αν δεν έχουν τετράκλίνο π.χ. και μας βάλουν σε τρίκλινο, αυτή η διαφορά εκτοξεύεται στα ύψη... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...