Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

mummytobe αμα το επαθες απτο νερο δε σημαινει οτι θα αρχισεις τωρα τους εμετους! Το χα παθει κι εγω αυτο και ηταν ο μαναδικος εμετος που εχω κανει ως εγκυος....οποτε cool και ....σιγα σιγα το νερο! :D

Οντως ηταν πολυ κουραστικο το ταξιδι αλλα μαλλον εγω κουραστηκα πιο πολυ παρα τα παιδια που κοιμοντουσαν σολη τη διαδρομη αλλα εγω ειχα βγαλει τη μπεμπελη! Δεν ξερω τελευταια ζεσταινομαι παρα πολυ ειναι ορμονες ή οντως κανει παλι ζεστη?

mariath περιμενω το επομενο σκ να κανω ταβανοθεραπεια!!!!χεχε!

Marigioula κι εγω θηλασα πολυ τον μεγαλο 18 μηνες τη μικρη 13 εχουν και δυο αλλεργιες κι ας μην εχουν πιει ποτε ξενο γαλα και ας μην ειναι κανενας απο το σοι αλλεργικος!!!!!!!Στο αγελαδινο δεν εχουν αλλεργια αλλα για καποιο λογο δεν το πινουν ο μεγαλος εχει αρχισει να πινει κανενα ποτηρι τη βδομαδα..... Ειχαμε κανει και εξεταση αιματος πριν κανενα 6μηνο και ειχαν και τα δυο μια ορμονη την ανοσοσφαιρινη πολυ υψηλα. Επρεπε να ειναι κατι του τυπου 80 δε θυμαμαι καλα και ειχαν 480! Ειναι λεει δεικτης που δειχνει την ταση για αλλεργιες! Και για να μην παρεκτρεπομαι αλλο απο το θεμα οι γιατροι παντως ολοι οσοι εχουν δει τα παιδια μας εχουν πει οτι πολυ καλα εκανα και θηλαζα και αν δεν ειχα θηλασει θα ειχαν εμφανιστει αλλεργιες ακομα πιο νωρις!

my girl πως εισαι?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariapap82 ναι είναι το πρώτο μου και μετά από 4 χρόνια προσπαθειών. Ευτυχώς ο Θεούλης άκουσε τις προσευχές όλων μας και μας το έστειλε. Χθες και σήμερα είμαι καλύτερα από το απόγευμα και μετά αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα είμαι χάλια . Άστα να πάνε ! Υπομονή ! Αύριο να ακούσω την καρδούλα θέλω και θα χαλαρώσω γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει και χαρεί αρκετά ακόμα !

2013.pngMake a pregnancy ticker

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλώς ήρθες!

Με το καλο κοπέλα μου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!ολοι οι καλοί χωράνε εδω!!

Οπου να ναι πας να δεις την κουκιδίτσα σου και εσυ??

Με το καλο!

Ευχαριστω, ευχαριστω και εσυ με το καλο!!!!

Καλησπέρα και από εμένα. Τελευταία περίοδος 11/8 άρα είμαι περίπου 7 και κάτι εβδομάδων. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έκλεισα ήδη μια εβδομάδα με αναγούλες . Δεν κάνω εμετό αλλά το στομάχι είναι χάλια όλη τη μέρα και το χειρότερο έχω μια τρομερά άσχημη γεύση στο στόμα. Αύριο πάμε να ακούσουμε καρδιά και μάλλον θα μας δώσει και ΠΗΤ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν !
mariapap82 ναι είναι το πρώτο μου και μετά από 4 χρόνια προσπαθειών. Ευτυχώς ο Θεούλης άκουσε τις προσευχές όλων μας και μας το έστειλε. Χθες και σήμερα είμαι καλύτερα από το απόγευμα και μετά αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα είμαι χάλια . Άστα να πάνε ! Υπομονή ! Αύριο να ακούσω την καρδούλα θέλω και θα χαλαρώσω γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει και χαρεί αρκετά ακόμα !

Μπραβο με το καλο με μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

my girl πως τα πας?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Marigioula[/b] κι εγω θηλασα πολυ τον μεγαλο 18 μηνες τη μικρη 13 εχουν και δυο αλλεργιες κι ας μην εχουν πιει ποτε ξενο γαλα και ας μην ειναι κανενας απο το σοι αλλεργικος!!!!!!!Στο αγελαδινο δεν εχουν αλλεργια αλλα για καποιο λογο δεν το πινουν ο μεγαλος εχει αρχισει να πινει κανενα ποτηρι τη βδομαδα..... Ειχαμε κανει και εξεταση αιματος πριν κανενα 6μηνο και ειχαν και τα δυο μια ορμονη την ανοσοσφαιρινη πολυ υψηλα. Επρεπε να ειναι κατι του τυπου 80 δε θυμαμαι καλα και ειχαν 480! Ειναι λεει δεικτης που δειχνει την ταση για αλλεργιες! Και για να μην παρεκτρεπομαι αλλο απο το θεμα οι γιατροι παντως ολοι οσοι εχουν δει τα παιδια μας εχουν πει οτι πολυ καλα εκανα και θηλαζα και αν δεν ειχα θηλασει θα ειχαν εμφανιστει αλλεργιες ακομα πιο νωρις!

my girl πως εισαι?

mariapap82 Μπραβο για τον θηλασμο....

Εχεις δικιο μπορει να μην εχει κανενας αλλεργιες και να τις εμφανισουν τα παιδια ακομα και να μην εχουν πιει ξενο γαλα, αλλα πολυ περισσοτερο τα παιδια των αλλεργικων γονεων θεωρουνται ομαδα υψηλου κινδυνου για την εμφανιση αλλεργιων!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Περιμενατε πολυ αλλα τα καταφερατε! Σε καταλαβαινω αν δεν ακουσεις καρδουλα δεν μπορεις να χαρεις πολυ δεν συνειδητοποιεις οτι υπαρχει ζωντανο πλασματακι μεσα σου! Θα περιμενουμε νεα!

Βρε κοριτσια η lila pause μετα το γιατρο δεν μπηκε την ειδατε σε κανενα αλλο θεμα μηπως?

Εγω τελικα ειμαι σπιτι σημερα με ιωση!Μπουκωμα, πονολαιμος, φλεματα και ημικρανια!

χαλια.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημέρα κορίτσια ευχαριστώ που ρωτάτε για εμένα και με σκέφτεστε!

Δεν είμαι στα καλύτερά μου!

Με έχει πιάσει τρελή φοβία και ανασφάλεια!

Έχω ξεπρηστεί και το στήθος αρχίζει να παίρνει την κατιούσα!

Πήρα εχθές τον γιατρό και μου είπε να πάρω 6 ultrogestan την μέρα αν ξαναδώ καφέ ή αίμα!

Εγώ βέβαια δεν περίμενα να ξαναδώ και πήρα από χθές!

Αλλα σήμερα πάλι είχα κάτι σταγόνες καφέ!

Ουφ είμια να σκάσω αλήθεια σας λέω!

Κι εκεί που νόμιζα ότι όλα είναι καλά έφαγα κατραπακιά!!!

Ένα καλωσόρισμα στα καινούργια κοριτσάκια και με το καλό να σας πάνε όλα!

Δεν αναφέρομαι ξεχωριστά γιατί είμαι κάπως....

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

koritsaki mou kala ekanes k phres apo xtes! k egw ayto tha ekana! giati dn tou les na pas gia enan yperhxo?mono etsi tha hremhseis k sy! oso gia to sth8os kserw dn einai o,ti kalytero na to aisthanesai kseprhsmeno alla k mena m to kanei kapoies meres...e k na s pw k kati skepsu pws exume proxwrhsei arketa sto prwto trimhno opote siga siga dn tha einai toooso prhsmeno oso sthn arxh..tha xalarwsei ligo twra..esy pu xeis k th mikrh tha to ksereis, etsi dn einai? egw xtes as pume pu dn eixa polles anagules lew wp ti egine?giati dn exw?k m irthan to vrady gia ooolh th mera!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια ευχαριστώ που ρωτάτε για εμένα και με σκέφτεστε!

Δεν είμαι στα καλύτερά μου!

Με έχει πιάσει τρελή φοβία και ανασφάλεια!

Έχω ξεπρηστεί και το στήθος αρχίζει να παίρνει την κατιούσα!

Πήρα εχθές τον γιατρό και μου είπε να πάρω 6 ultrogestan την μέρα αν ξαναδώ καφέ ή αίμα!

Εγώ βέβαια δεν περίμενα να ξαναδώ και πήρα από χθές!

Αλλα σήμερα πάλι είχα κάτι σταγόνες καφέ!

Ουφ είμια να σκάσω αλήθεια σας λέω!

Κι εκεί που νόμιζα ότι όλα είναι καλά έφαγα κατραπακιά!!!

Ένα καλωσόρισμα στα καινούργια κοριτσάκια και με το καλό να σας πάνε όλα!

Δεν αναφέρομαι ξεχωριστά γιατί είμαι κάπως....

my girl συνεχισε με τα utrogestan και κυριως μεινε στο κρεβατι... και μη βαζεις στο μυαλο σου το κακο μπορει να ειναι απο οτιδηποτε εγω πχ. στην εγκυμοσυνη ειχα εναν πολυποδα ο οποιος ματωνε καθως μεγαλωνε η μητρα... και εβλεπα συνεχεια καφε, οσο για το στηθος τον πρωτο καιρο πρηζετε πολυ μετα ξεφουσκωνει λιγο... ολα καλα θα πανε αν μπορεις κανονησε και εναν υπερηχο ωστε να εισαι σιγουρη!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Πολύποδα είχα κι εγώ αλλά τον αφαίρεσα οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο!

Και να μείνω στο κρεβάτι ρε κορίτσια με ένα 4χρονο λίγο δύσκολο.

Όπως έχω πεί βοήθεια δεν έχω παρά μόνο τον άντρα μου αλλά

κι εκείνος δουλέυει σχεδόν όλη την μέρα και την νύχτα πολλές φορές!

Ήθελα να κρατήσω την μικρή στο σπίτι να μην την στείλω παιδικό λόγω ιώσεων

κι επειδή θα έρθει κι ένα μωρό στο σπίτι (ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ)

κι έτσι δεν την έγραψα πουθενά παρά μόνο στο πρόγραμμα (ΕΣΠΑ)

μήπως και πηγαίναμε έστω για λίγες ώρες κι αν βλέπαμε αρρώστιες θα σταματούσαμε

αλλά δεν την πήρανε!

Αλλά σήμερα θα το συζητήσω με τον άντρα μου να την γράψουμε κάπου

για να ξεκουράζομαι!

Όσο και να 'ναι άλλο να είμαι μόνη έστω λίγες ώρες σπίτι να χαλαρώνω

κι άλλο να υπάρχει το παιδί που όλο και κάτι θέλει....γερό να είναι το κοριτσάκι μου!

Υπέρηχο ρε κορίτσια να ξανακάνω?Την παρασκευή έκανα και όλα ήτανε τέλεια!!

Τί μπορεί να έγινε σε μία μέρα???

my girl ναι να ξαναπάς για υπέρηχο για να δει κ ο γιατρός σου τι συμβαίνει! δεν θα είναι τίποτα απλά για τη δική σου ηρεμία..ασε που όσο το σκέφτεσαι μπορεί γιαυτό να μην σου περνάει..μην το σκέφτεσαι καθόλου, κανόνισε ραντεβού!!

να ρωτησω εγώ τώρα κάτι άλλο?? ο γιατρός μου, μου είπε αν θέλω να συμπεριλάβω 2 εξετάσεις στο προγεννητικό που όμως δεν καλύπτονται απο τον εοππυ. η μία είναι για κυστική ίνωση, η οποία στοιχίζει περίπου 60 ευρώ κ μάλλον θα την κάνω, και η άλλη είναι για θρομβοφιλία που κάνει γύρω στα 250 και το σκέφτομαι!! τις έχει κάνει καμία???

izMNp3.png

Ob2kp2.png

my girl ναι να ξαναπάς για υπέρηχο για να δει κ ο γιατρός σου τι συμβαίνει! δεν θα είναι τίποτα απλά για τη δική σου ηρεμία..ασε που όσο το σκέφτεσαι μπορεί γιαυτό να μην σου περνάει..μην το σκέφτεσαι καθόλου, κανόνισε ραντεβού!!

να ρωτησω εγώ τώρα κάτι άλλο?? ο γιατρός μου, μου είπε αν θέλω να συμπεριλάβω 2 εξετάσεις στο προγεννητικό που όμως δεν καλύπτονται απο τον εοππυ. η μία είναι για κυστική ίνωση, η οποία στοιχίζει περίπου 60 ευρώ κ μάλλον θα την κάνω, και η άλλη είναι για θρομβοφιλία που κάνει γύρω στα 250 και το σκέφτομαι!! τις έχει κάνει καμία???

Για κυστική ίνωση είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μου κόστισε τότε 150 ευρώ!

Για θρομβοφιλία δεν είχα κάνει αλλά ούτε μου είπε ο τότε γιατρός ούτε ο τωρινός να κάνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...