Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!

Kittymaria περαστικα σας!μην τον φοβασαι τον πυρετο

θα κανει τον κυκλο του εναλλαξ δινε ντεπον με πονσταν

και ελπιζω να μην το γυρισει μετα σε πνευμονια!

Κοριτσια διαβασα που λετε για ψυχολογια βαλτε κι εμενα

στο κλαμπ των ορμονων. Νιωθω ενα βουβαλι, με εχει πιασει

η πρωινη ναυτια του πρωτου τριμηνου :twisted: αφηστε ενα δραμα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Εδώ ξεκίνησε πολύ ανοιξιάτικη και όσο να'ναι ανεβάζει τη διάθεση.

Νάντια, ελπίζω όλα να είναι καλά. Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε ατρόμητες, να μας πεις ο,τι θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου ;)

Και για την ιστορία, που λένε, πήρα τηλ. χτες αυτή τη φιλενάδα μου (που γέννησε Μάιο του 2012 σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Πάτρα και είναι δημόσιος υπάλληλος, δηλ. ήταν αρχικά ασφαλισμένη ΟΠΑΔ) και μου είπε ότι πλήρωσε κανονικά τον λογαριασμό του μαιευτηρίου, έκανε τα χαρτιά της στον ΕΟΠΥΥ (τον Μάιο) και πριν μία εβδομάδα (!) της μπήκαν τα 900 ευρώ στον λογαριασμό της. Μία άλλη κοπέλα που πήρα, η οποία γέννησε τον Ιούλιο που μας πέρασε, δεν με διαφώτισε και πολύ γιατί γέννησε σε δημόσιο (Αλεξάνδρας) και μου είπε ότι δεν πήρε τίποτα στα χέρια της.

Συμπέρασμα ????

Μάλλον ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ, μη σας πω ότι θα μας κρατήσουν και τα μωρά στο μαιευτήριο, για να καλύψουν κανά χρέος....ούστ!

Κιτυμαρία, περαστικά, η ίδια ίωση είναι που έκανε κοιλιά και ξανά ήρθε σε έξαρση?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Είχαμε ενα δύσκολο βράδυ οπως καταλαβαίνετε...

Μαρια σ ευχαριστω πολυ...αυτα ακριβώς κανω κ

ελπίζω να περάσει..

Skybeam αν είσαι σπιτι άνοιξε tv στον αντ1,

θα δείξει πως κανουν μπάνιο τα

νεογεννητα(αληθεια λέω, δε σου κανω πλάκα)...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Πού είστε σήμερα καλές μου ζουζούνες, που είμαι πιο χαλαρή και έχω χρονο και όρεξη για κουβέντα? Νιώθω μια κούραση, κλείνουνε τα μάτια μου, παρ' όλο που -νομίζω ότι - κοιμήθηκα καλά τα βράδυ. Σε 2 βδομάδες βγαίνω σε άδεια τοκετού, στο μεταξύ, αν όλα είναι καλά, παρεμβάλλεται μια εκδρομούλα στα πεθερικά μου, γιατί γεννάει η κουνιάδα μου το δεύτερο (αγόρι κι αυτή!) και θα πάμε να κρατήσουμε τη μεγάλη κόρη (27 μηνών), το περιμένω πώς και πώς (για να περάσουν και οι μέρες πιο γρήγορα!).

Κίττυμαρία, έχω στηθεί στην Τσιμτσιλή (η οποία έχει βγάλει όλα τα προσόντα του ...θηλασμού φάτσα-φόρα!) να δω κι εγώ πώς το τρίβουν το πιπέρι (=πώς κάνουν μπάνιο τα μωρά!). Χτες βελτιώθηκε το όνειρό μου, θήλαζα το μπεμπάκι μου μια χαρά από το ένα στήθος, αλλά στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε! Επίσης "είδα" ότι ήμουν πολύ άνετη στο πώς το κράταγα και το στριφογύριζα!

Τι άλλα εσείςςςςςς?????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα ....μπορεί να την έχει τη δροσούλα του...αλλα ο ηλιάκος μας αποζημιώνει!!!

Ναντιάκι μου όλα καλά?? Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρό...

Skybeam Πολύ δυνατή η δύναμη της "μη" θέλησής σου για αυτό το τραπέζι!!! Ευτυχώς που είναι εταιρικό, οπότε δεν σας επηρεάζει και άμεσα!

Σκουντουφλίτσααααα 31η και εμείς!!!Αντε να κοντεύουμε!

Αχ κορίτσια, βάψαμε το σκ το δωμάτιο μας, και της μπέμπας!!!!!!!! Εγινε τέλειοοοοοο!!!!!!!!! Το καθάρισα και έβαλα μέσα και καροτσάκι, λικνο και γέμισε ροζάκι και το απολαμβάνω... Περνούσαμε με τον αντρα μου και το χαζεύαμε καθε λιγο!! Θα σας στείλω φωτογραφια να δείτε!

Για τα χρήματα έχω μείνει στο ότι δεν παίρνουμε τίποτα στα χέρια μας εμείς, αλλα στο μαιευτήριο πληρώνουμε λιγότερα... στο Ιασω πχ πρέπει να ειναι γυρω στα 1000 το τρίκλινο...(αν θυμάμαι καλά).

Με την άδεια , εγώ λέω να μην την πάρω ακόμα... Να σταματήσω γύρω στα μέσα Απριλίου, μόλις μπω στο μήνα μου... Το κερδίζουμε μετα κιόλας απο ότι νομίζω... Εσείς με τις άδειες μετά πως λέτε να τις πάτε?

Παρεπιπτόντως και η Τσισμιλή, απο ότι άκουσα , μανούλα Μαϊου θα ειναι!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Σκουντουφλίτσααααα 31η και εμείς!!!Αντε να κοντεύουμε!

Με την άδεια , εγώ λέω να σταματήσω γύρω στα μέσα Απριλίου, μόλις μπω στο μήνα μου... Το κερδίζουμε μετα κιόλας απο ότι νομίζω... Εσείς με τις άδειες μετά πως λέτε να τις πάτε?

Ναι, ναι, κοντεύουμε, έχω αρχίσει πια και το πιστεύω! Το έχω κολλήσει και στο ψυγείο το 31, να το βλέπω κάθε μέρα! Εμείς μετά τα μέσα του μήνα έχουμε βάψιμο!

Με τις άδειες ψάχνω κι εγώ να βρω τι παίζει. Κι εγώ μέσα Απριλίου θέλω να σταματήσω. Βασίκά, έχουμε ένα ψιλοειδικό καθεστώς που μας διαφοροποιεί, ως προς τη διάρκεια, από τον στενό δημόσιο τομέα (εμείς έχουμε 2 μήνες πριν τον τοκετό και 3+5 μετά, σύνολο δέκα) και ψάχνω να βρώ αν πάρω 1 μήνα πριν τον τοκετό, αντί για δύο, αν μπορώ να μεταφέρω τον δεύτερο μετά ή αν απλά...τον χάνω (το οποίο θα είναι μ@λ@κί@, βέβαια!). Δεν έχω αξιόπιστη απάντηση ακόμα....

Έχω βρει αυτό, αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι λέει στο άρθρο 52 παρ.2:

http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Polytekneio/Amaltheia/politeknika-evergetima01-8.htm

NuWHp2.png

InJWp3.png

Goodmorning!!!!:D:D

πως είμαστε σήμερα???εγώ μόλις τελείωσα σκούπισμα-σφουγγάρισμα

κι λέω να κάνω κι ένα σίδερο γιατί με τον ήλιο έβαλα κι άλλα

πλυντήρια!:tongue:

μ έπιασε προκοπή σήμερα!

σοφία κι εγώ τσιμτσιλή έχω κι χαζεύω..όντως όοοολα έξω!!

έσκυψε κιόλας πριν!έλεος!αλήθεια είπε για μπάνιο?δεν το άκουσα?

πένυ ναι όντως τη συμπληρώνεις μετά την άδεια οπότε όσο

αντέξεις μια χαρά να χαρείς τη μπέμπα!:tongue:

τι χρώματα βάψατε????στείλε φωτο ντε μην μας ξεσηκώνεις

πρώτα! όλα μαζί! ααα έχετε και το λίκνο σπίτι???:D

κι εγώ περιμένω να έρθει η κούνια πως και πως να αρχίσω να στήνω

το δωμάτιο!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Για τον ΕΟΠΠΥ που ειμαι εγώ ξερω πως σίγουρα μεταφέρεται. Θέλει ψάξιμο...Επίσης δνε ξέρω με τον μισθό μας τι γίνεται αυτον το καιρό....

Θα πάρω να ρωτήσω γιατι πλησιάζει ο καιρός...

Δεν φαίνεται καλά γιατι μου βγαίνει θολή, αλλά κάπως έτσι ειναι το σχεδιακί μας!!

http://img716.imageshack.us/img716/8153/img20130302004720.jpg

Το έχουμε κανει στον τοίχο πίσω απο την κούνια, και πάνω απο την συρταριέρα θα ειναι τα 2 τετραγωνάκια που φαίνονται μονα τους...

:P:p:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Δεν φαίνεται καλά γιατι μου βγαίνει θολή, αλλά κάπως έτσι ειναι το σχεδιακί μας!

Eίναι πολύ ωραίο! Και αν και κοριτσίστικο, σπάει το πολύ "κουφετί" ροζ!

Εμείς, σας είπα, θα κινηθούμε στο ριγέ (τον έναν τοίχο, τους άλλους μονόχρωμους) σε λεμονί-απαλο πράσινο.

Να σου πω, τι θέλει ψάξιμο, που είπες? Το θέμα του μισθού?

NuWHp2.png

InJWp3.png

ααααχ πενούλα τιιιι ωραίοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!:D:D:tongue::tongue:

καλέ μόνοι σας τα κάνατε τα τετράγωνα?:shock:

εγώ έλεγα μήπως κάναμε ριγέ τον ένα τοίχο αλλά ακόμα δεν έχω

αποφασίσει!!πως με βρίσκετε?:tongue:

βασικά περιμένω να έρθει η πάντα από το αμαζον για να δω ακριβώς

το χρώμα και να πάρω και τα υπόλοιπα-κουρτίνες, σεντόνια-και να δω

και πως θα το φτιάξω!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Εγω εδω τα ιδια,δουλειες,μαγειρεμα..

Κιτυμαρια περαστικα κ απο εμενα!Υπομονη τι αλλο να πω!

Πενυ!Φανταστικος ο τοιχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vivian86 θα μπορουσες να μου βαλεις λινκ για την παντα που πηρες πλιζ????Ειμαι κ εγω στο ψαξιμο!!

Eίναι πολύ ωραίο! Και αν και κοριτσίστικο, σπάει το πολύ "κουφετί" ροζ!

Εμείς, σας είπα, θα κινηθούμε στο ριγέ (τον έναν τοίχο, τους άλλους μονόχρωμους) σε λεμονί-απαλο πράσινο.

Να σου πω, τι θέλει ψάξιμο, που είπες? Το θέμα του μισθού?

Ναι το θέμα των αδειών και του μισθού εννοω πως θέλουν ψάξιμο...

ααααχ πενούλα τιιιι ωραίοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!:-D:grin::tongue::tongue:

καλέ μόνοι σας τα κάνατε τα τετράγωνα?:shock:

εγώ έλεγα μήπως κάναμε ριγέ τον ένα τοίχο αλλά ακόμα δεν έχω

αποφασίσει!!πως με βρίσκετε?:tongue:

βασικά περιμένω να έρθει η πάντα από το αμαζον για να δω ακριβώς

το χρώμα και να πάρω και τα υπόλοιπα-κουρτίνες, σεντόνια-και να δω

και πως θα το φτιάξω!

Ευχαριστούμε κοριτσάκια μου!!!Ναι μονοι μας το κάναμε, με χαρτοταινια, βαλαμε κάτω τα μαθηματικά μας και το βάψαμε!! Ηταν πολύ ωραία γιατι το κάναμε με απίστευτη χαρα!! Μετά βάφαμε και το δικό μας, με τη μισή όρεξη...

Και το ριγέ πολύ ωραίο σχεδιακι! Νομίζω πως το παν ειναι ο συνδυασμός χρωμάτων... Αντε αντε με το καλό να τα βάψετε κ εσείς!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο...σε τσαντούλα για το καροτσάκι καταλήξατε? Εμας δεν είχε μαζί και πρέπει να καταλήξω...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

vivian86, ρίξε μια ματιά εδώ!

http://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%B5+%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%82&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-2w0Uc3qLOKj0QWlj4DYAg&sqi=2&ved=0CC4QsAQ&biw=1600&bih=722

Ωχ, έλα αρχίζει το μπάνιο!

Να βλέπει άραγε η skybeam???!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...