Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε με θέλει με τίποτα, ...

Mπα, μήπως σε παραθέλει θα έλεγα εγώ! Κανά δυο τέτοιες "αναποδιές" να τύχουν ακόμα (όχι να χαλάει το αυτοκίνητο, βέβαια..:() και θα έχεις μπει στο μήνα σου "πού να τρέχεις τώρα", "έχεις βαρύνει" κλπ κλπ!

Όσο για τα ψυχολογικά σου, είδες ανταπόκριση! Βάλε κι εμένα μέσα, προχτές με το συνεχές κούνημα (αυτό το ανατριχιαστικό) μου ξέφυγε και σκέφτηκα "σταμάτα μωρέ επιτέλους!". Καταλαβαίνεις μετά... Αλλά εντάξει, ας μας δώσουμε κι ένα ελαφρυντικό ρε παιδιά. Χαρά και ενθουσιασμός και και και ...αλά είμαστε και συνέχεια μέσα στην πίεση, το φόβο και το χτυποκάρδι για ΚΑΘΕ μας δραστηριότητα (αφού μέσα μας είναι το μωρό) μη γλυστρίσουμε όταν βρέχει, πώς θα βγούμε από τη μπανιέρα, μην κουραστούμε με το νεροχύτη και κάνουμε καμιά σύσπαση και να σου λένε κιόλας οι άλλοι ότι αυτή είναι η καλύτερη περίδος, μετά είναι το "αγγούρι"....ε, εντάξει δικαιολογούνται και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις:evil:

τα σαββατοκυριακα που εξαφανιζεστε ολες??????

:tongue:

συγγνώμη........ακούσατε τι έχει γίνει με το επίδομα τοκετού?

Όποιος κατάλαβε με σιγουριά ας μας πει κι εμάς. Εγώ κατάλαβα ότι ή επίδομα θα πάρεις (αν ΔΕΝ γεννήσεις σε μαιευτήριο) ή νοσήλια, ΑΝ το μαιευτήριό σου είναι συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ

Για δες κι εδώ

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%BD%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%B2%CE%B5%CF%846%CE%BF%CE%BE7%CE%BC-%CE%BE%CE%B3%CE%B4%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%85.pdf

έχει καταργηθεί από πέρυσι τώρα το άκουσες;

Φίλη που γέννησε τον Μάιο του 2012 μου είπε ότι έχει κάνει τα χαρτιά της και θα το πάρει κανονικά, απλά ακόμα δεν της το έχουν δωσει.....τι να πω?Ισχύει η παραπάνω απορία μου.

Σας φιλώ, προς το παρόν!

NuWHp2.png

InJWp3.png

περίμενε περίμενε τι εννοείς από πέρσι??γιατί κι εγώ δεν

κατάλαβα όλα όσα έλεγε ο υπουργός..

εγώ εννοώ τη διαφορά που δίνεις στο μαιευτήριο..

τη συμμετοχή σου τελοσπάντων..εσύ ποιο λες?

γιατί έτσι όπως τα έλεγε αυτός ήταν σαν να εννοούσε πως

σου έδιναν και επιπλέον..αυτό ίσχυε?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Όποιος κατάλαβε με σιγουριά ας μας πει κι εμάς (άλλο το επίδομα, άλλο τα νοσήλεια σε συμβεβλημένα μαιυετήρια???)

Φίλη που γέννησε τον Μάιο του 2012 μου είπε ότι έχει κάνει τα χαρτιά της και θα το πάρει κανονικά, απλά ακόμα δεν της το έχουν δωσει.....τι να πω?Ισχύει η παραπάνω απορία μου.

Σας φιλώ, προς το παρόν!

αυτό δεν έχω καταλάβει κι εγώ!δλδ η φίλη σου έδωσε τη διαφορά

στο μαιευτήριο και έκανε αίτηση για επιπλέον ποσό?:confused:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

αυτό δεν έχω καταλάβει κι εγώ!δλδ η φίλη σου έδωσε τη διαφορά

στο μαιευτήριο και έκανε αίτηση για επιπλέον ποσό?:confused:

Θα το επιβεβαιώσω, αλλά ναι!

Ήταν άλλο η συμμετοχή σου (που τα έπαιρνε κατευθείαν το μαιευτήριο από τον ΕΟΠΥΥ, δεν πέρναγαν από τα χέρια σου αυτά τα λεφτά) και επιπλέον ένα επίδομα τοκετού που το παίρνεις στο χέρι. Αυτό το τελευταίο είναι που κόπηκε, με το σκεπτικό ότι ή θα σου πληρώσω τα νοσήλια (αν γεννήσεις σε μέρος όπου νοσηλέυτηκες και όχι σπίτι π.χ.!) ή θα σου δώσω το επίδομα (αν γεννήσεις σπίτι, δηλ. σε μέρος όπου δεν είχες νοσήλια).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

αααα ναι?δεν το ήξερα καν αυτό!:shock: μια φίλη μου

που γέννησε το γενάρη πάντως δεν μου είπε τπτ για

επίδομα επιπλέον οπότε χλωμό το κόβω να μπορούμε

εμείς..εγώ νόμιζα πως τώρα τέθηκε σαν θέμα..αν λέτε

από πέρσι αποκλείεται!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Περιμένετε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2011 μόλις γένναγες πήγαινες με την απόδειξη του μαιευτηρίου στο ταμείο σου και έπαιρνες για τον οπαδ 1000 ευρώ εφαπαξ και από το ικα κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω ακριβώς το ποσό και από τα άλλα ταμεία.

Από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι Ιανουάριο έγινε ένα μπάχαλο που πλήρωνες παντού εσύ και σε δημόσια και από Ιανουάριο και μετά δεν παίρνεις τίποτα από κανένα ταμείο και απλά το μέρος του επιδόματος το πληρώνει ο ΕΟΠΠΥ στο μαιευτήριο και εσύ πληρώνεις την διαφορά από εκεί και πέρα χωρίς δικαίωμα για οτιδήποτε άλλο από το ταμείο σου.Με αυτό λέει και μόνο μέσα στο 12 εξοικονόμησε πόσα χρήματα. Τώρα η φίλη σου που γέννησε μέσα στο 12 αποκλείεται να πάρει επίδομα τοκετού ίσως περιμένει κάτι άλλο από θερμοκοιτίδα από κάτι άλλο;;;πάντως επίδομα τοκετού δεν ξαναπαίρνει καμία από Νοέμβριο 2011 και μετά.

εντιτ: η φίλη σου αν είναι στο ικα μάλλον περιμένει το επίδομα κυήσεως και λοχείας κάπως έτσι που είναι άλλο θέμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

σας διαβασα λιγακι και μπηκα για ενα καλησπερα!

σας "παρακολουθω" αλλα περναω λιγο δυσκολες ωρες....

να μην αγχωνεστε και να μη σκεφτεστε τιποτα...σε λιγο καιρο θα εχουμε την απολυτη ευτυχια μεσα στα χερια μας!

μονο αυτο μετραει!

aCtzp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Ξινη μου βγήκε η εκδρομή...γυρίσαμε πίσω γιατι ο μικρός ανέβασε

πάλι πυρετο....

Για το επιδομα τοκετού ειναι οπως ακριβώς τα λεει η Ξανθη.

Εγω που γεννησα το Φλεβάρη του 12 δε μου

έδωσαν τα 1000 ευρώ....δεν πλήρωσα κ τίποτα

στο νοσοκομειο (δημόσιο βέβαια). Φίλη που γέννησε σε ιδιωτικό απο την τελική τιμη της έκοψαν τα 1000 ευρώ(τα οποία κ πήρε το μαιευτήριο απο Εοπυυ) κ αυτη πλήρωσε τα υπόλοιπα.

Πήρα μονο απο το ΙΚΑ το επιδομα κυοφοριας

κ λοχειας που υπολογίζεται με βάση το μισθό μας.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

σας "παρακολουθω" αλλα περναω λιγο δυσκολες ωρες....

Tι έγινε ρε μπουμπού???????

Γεια σας κορίτσια!!

Ξινη μου βγήκε η εκδρομή...γυρίσαμε πίσω γιατι ο μικρός ανέβασε

πάλι πυρετο....

Κρίμαααα... Περαστικούλια, και την περίμενες πώς και πώς :(

Skybeam ελπίζω να μην ήταν μεγάλη η ζημιά στο αμάξι..

900 ευρώ ήταν η ζημιά (ήταν πολλές οι ζημιές δηλαδή) αλλά το αυτοκίνητο είναι εταιρικό (οπότε δεν βαρύνει εμάς ευτυχώς).

Mummytobe τι έπαθες??? ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρό...

Ευχαριστω για τις ευχές...

Κορίτσια τα χω παίξει....ο πυρετος του μικρού μεχρι

να πέσει ξανάνεβαινει..

Ανα 3 ωρες μας το παει εν τω μεταξύ για να πιει το

αντιπυρετικο δίνουμε μάχη...δεν το θέλει καθόλου....

κάνουμε κ μπάνια αλλα δεν πολυπεφτει...

καλα απο όρεξη ας μην το συζήτησω, μονο γαλα πίνει....

Πήρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να το

παρακολουθώ ενα 24ωρο κ αν χειροτερέψει να τον παω....

Εν τω μεταξύ κυκλοφορεί λεει μια ίωση που κανει

υψηλό πυρετο για αρκετές μερες κ μπορει να το γυρίσει σε

βρογχοπνευμονια.....αυτο μας έλειπε τωρα....

Η βλακεία ειναι οτι μάλλον άρπαξε την ίωση την

Τετάρτη που είχαμε παει στον παιδιατρο απο κάποιο αλλο παιδάκι....

Skybeam πάλι καλα που θα τα πληρώσει η εταιρία....

δε ειναι εποχές για τέτοια εξοδα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...