Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή σαββατοκυριακάτικη χαλάρωση!

Skybeam, today is the day?

Εύχομαι να περάσεις πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο!

Εμείς θα έχουμε παρεΐτσα -φίλους από μακριά- όλο το σ/κ και τώρα που τελείωσα όλες τις δουλειές και έχει φύγει η κούραση που λίγο σε κάνει να τσινάς στους μουσαφιραίους, μου έχει μείνει η χαρά και ο ενθουσιασμός!

Χαιρετώ προς όλες τις κατευθύνσεις ;)

BYYYYYYYYEEEEEEE!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Kαλημέρες!

Skybeam, today is the day?

Δε με θέλει με τίποτα, το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο, ο άντρας μου κάθεται εκεί και περιμένει να το πάρει (δεν θα προλαβουμε βέβαια ούτε σουπερμάρκετ να πάμε...)

Anyway, δεν πειράζει, τώρα πάμε για το άλλο σουκού, τι να γίνει...

Παιδιά έχω μπει στο τρίτο τρίμηνο (26 και 6)?

Εδώ και μια εβδομάδα αισθάνομαι κάπως παραπάνω βαριά, την κοιλιά μου πιο μεγάλη και από ψυχολογία εδώ και δυο μέρες πολύ σκ@τά. Όλο προβλήματα βλέπω μπροστά μου, αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε λάθος, ξαφνικά φοβάμαι ακόμη και την καισαρική που έχω ξανακάνει, μου φαίνονται βουνό τα λόχεια, οι πρώτες μέρες, όλα, όλα μου φταίνε και όλα είναι απελπισία, κλείνομαι στο μπάνιο και με παίρνουν τα ζουμίά.

Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί και το μωρό που λυσσάει (από προχτές με τη γλυκόζη έχει γίνει πιο κινητικό). Μετά ντρέπομαι που μ' ενοχλεί το μωρό και λέω αν δεν κουνιόταν θ' ανησυχούσα...

Εγώ παρότι κυκλοθυμική ως άνθρωπος, μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοιες νευρασθένειες και υστερίες, τι στο καλό μου συμβαίνει και δεν μπορώ να το ελέγξω...

Τίποτα δεν σε έχει πιάσει κοριτσάκι μου!!!

Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά και νομίζω πως από όλες μας έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνάνε τέτοιου είδους σκέψεις, φοβοι και ανησυχίες!!!

να χαίρεσαι που τώρα έχουν αρχίσει τα νεύρα σου γιατί δεν θα κρατήσουν για πολύ...Εγώ ημουν κυκλοθυμική και με την εγκυμοσύνη έχω παραγίνει...μάλιστα μεχρι πριν 1 μήνα ήταν σε ακραία κατάσταση, οπως λες νευρασθένειες υστερίες, κρισεις, κλάματα!!

Φυσικά τα νεύρα μου δεν έχουν ηρεμήσει αλλά δεν είναι σε τέτοιο βαθμό!!

Σκέψου το μωρούλι σου...σε λίγο καιρό θα το κρατάς αγκαλίτσα...εγώ αυτό σκεφτομαι και προσπαθώ να ηρεμώ!!!

Δες το θετικά...άλλωστε εδώ είμαστε...Η μια για την άλλη και η κάθεμια με την μέρα της...απλά έτυχε τώρα και είναι η δική σου κακόκεφη μερα...

Εεεελαααα να :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Skybeam, μην ανησυχείς. Νομίζω ότι όσο πλησιάζει

ο καιρός θα μας πιάνει έντονη ανησυχία για το μέλλον.

Αυτό είναι κλασσικό συναισθηματικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.

Γκαντεμιά με τ' αυτοκίνητο...Να 'στε καλά, θα πάτε την επόμενη

εβδομάδα.

Χαλάρωσε όσο μπορείς, διώξε τις κακές σκέψεις και σκέψου μόνο

θετικά!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Skybeam αισθάνομαι ακριβώς όπως εσύ!

Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν νοιώθω ακόμα φόβο για τον τοκετό!

Αλλά ώρες ώρες με ενοχλέι το μωρό που κουνιέται ασταμάτητα,η συχνοουρία,

η αυπνία,οι καούρες,το βάρος και ο πόνος στην μέση.

Όταν μπάινω για μπάνιο κοιτάω τα πόδια μου στους αστραγάλους πόσο πρήστηκαν

και με πιάνει το παράπονο.Νοιώθω ότι είμαι σε άλλο σώμα...

Αλλά μετά σκέφτομαι την μπεμπούλα μου πάω ανοίγω την ντουλάπα και

κοιτάω τα μικροσκοπικά φορμάκια της και τα ξεχνάω όλα...

μέχρι να με ξαναπιάσει...

Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι νοιώθεις απόλυτα φυσιολογικά

και να μην σου φαίνεται παράξενο!

Το τρίτο τρίμηνο είναι το πιο κουραστικό τρίμηνο

αλλά μας φέρνει και πιο κοντά στα θαυματάκια μας!

Έλα :D :D :D :D :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Eυχαριστώ κορίτσια, είναι φυσιολογικό, ε? Bλέπω ότι κι άλλες περνάτε ζόρια ώρες ώρες...

Ε, φανταζόμουν ότι λόγω εμπειρίας διάφορων δύσκολων καταστάσεων αφού και λόγω ηλικίας η ζωή μου έχει γυρίσει κάνα-δυο-τρεις φορές ανάποδα, δεν θα με πτοούσε η εγκυμοσύνη... αλλά εδώ δεν υπάρχει λογική, εκεί που με πιάνει η φρίκη και προσπαθώ να ηρεμήσω με λογικά επιχειρήματα, δεν πιάνει τίποτα!

Anyway, ελπίζω να είναι προσωρινό... Α, επίσης δεν ξέρω αν το αισθάνεται καμία, το στομάχι μου έχει φτάσει στο λαιμό!

mygirl, όπως το λες, ένα ανεξήγητο "παράπονο", που, πού να το πεις? Με βλέπει ο άντρας μου και μου κάνει πλάκα, λέει "άντε, να περάσει ο καιρός και να το πουλήσουμε, αφού δεν το θέλεις" και με νευριάζει τόσο πολύ που μού'ρχεται να του σπάσω το κεφάλι! :D

Toυλάχιστον αύριο μπαίνω στο 3ο τρίμηνο! Σε λίγο καιρό οι βαριές μέρες της εγκυμοσύνης θα έχουν περάσει, ο πρώτος δύσκολος μήνας θα φύγει και θα βρεθούν καινούργιοι ρυθμοί, θα αποκτήσουμε καινούργιες εμπειρίες, θα πλάσουμε έναν καινούργιο άνθρωπο και θα ζυμωθούμε κι εμείς μέσα απ' αυτή την πολυδιάστατη διαδικασία...

Καλημέρα κοριτσακια!!!!! Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο, μάλλον λόγω υγρασίας...... Τελοσπάντων, εχθές η ανηψιά μου (12 ετών) πήρε ένα φορμάκι για την μπεμπούλα, 0 νούμερο (θα μπει άνθρωπος εκεί μέσα;;;) και γράφει: "If you think i'm cute, you should see my mummy.....". Τέλειο;;;;

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Εχθές έβαλα και τα τελευταία πραγματάκια της μπέμπας στην ντουλάπα,πλυμμένα

και σιδερωμένα.Τώρα μένει να πάρω την προίκα της καλαθούνας από την αδερφή μου

και τα καλλυντικά του μωρού και τέλος!!!

ΑΑΑ και μερικά επιθέματα και ένα αφρόλουτρο για την βαλίτσα της κλινικής!

Ενδοεπικοινωνία θα αγοράσετε?

Εγώ δεν πρόκειται έχει πολύ ακτινοβολία και επιρρεάζει τον ύπνο των μωρών!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες μανουλες!!!!

ευχαριστω βρε κοριτσια για τις ευχες!!!να στε καλα με το

καλο τα παιδιακια μας!!skybeam νομιζω οτι ειναι απολυτο φυσιολογικο να

νοιωθεις ετσι,ειναι οι ορμονες!!σε ολες μας νομιζω συμβαινει κατα διαστηματα να

αισθανομαστε ετσι!διωξε τις κακες σκεψεις και σκεψου θετικα!!!!!!!!!!!!!

a>2eM3p2.png

Καλημέρα...

Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα και δεν έχω κάνει τίποτα.Αλλά θέλω μόνο καλλυντικά να πάρω και ένα ψαλιδάκι για τα νύχια του και το πλύσιμο προς το τέλος έτσι κι αλλιώς δεν έχω σιδέρωμα οπότε θα πλύνω και θα βάλω κατευθείαν βαλίτσα και ντουλάπα. Και για μένα μόνο επιθέματα χρειάζομαι από τα άλλα είμαι κομπλέ.

Ενδοεπικοινωνία δεν έχω έτσι κι αλλιώς ένα απλό σπίτι έχουμε που για να μην ακούσω το παιδί στο άλλο δωμάτιο πρέπει να έχω βαριάς μορφής κώφωση κιόλας. Αν είχα μεζονέτα ίσως το σκεφτόμουν αλλά και πάλι για αργότερα στην αρχή θα είναι το παιδί όπου και εγώ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

my girl τι ωραια!!!!εγω εχω ακομα αρκετες λεπτομερειες ακομα γιατι λογο δουλειας δεν προλαβαινα απο αυριο ομως που θα ειμαι σπιτακι μου θα αρχισω να οργανωνομαι!!!!τα σαββατοκυριακα που εξαφανιζεστε ολες??????

a>2eM3p2.png

Καλημερούδιαααα!!!!

τι κάνετε κορίτσια μου?έβαλε κρυουλάκι σήμερα πάλι!

skybeam καλά πλάκα κάνεις εγώ κλαίω με το παραμικρό...

λίγο απότομα να μου μιλήσει ειδικά ο άντρας μου βουρκώνω!!:shock:

αλλά πριν κανά 2-3 μέρες ήμουν κι εγώ έτσι..δεν είχα όρεξη για τπτ!!

ορμόνες είναι θα περάσουν!:rolleyes:

αχ εύα άρχισες πλυσίματα?εγώ λέω τέλος του μήνα..να δω και τι λείπει

και για μένα για μαιευτήριο..σουτιέν θηλασμού ας πούμε δεν έχω πάρει!

έχω ακόμα μικροψωνάκια..σεντονάκια για το μωρό βασικά και τα άλλα

θα λέω σε όποιον θέλει για δώρο..οι φίλες μου μου λένε όλα θα τα πάρεις

εμείς τι θα σου κάνουμε?!:shock:

βιβή αδειούχα από σήμερα ε?τι ωραία!κι εγώ που δεν δουλεύω πολύ

είναι τέλεια..!

συγγνώμη........ακούσατε τι έχει γίνει με το επίδομα τοκετού?????

:evil::evil::evil::evil:

ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο θα το κάψω το υπουργείο!!!:evil:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...