Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηνα!!!!!!!επιτελους τελευταια μερα στην δουλεια απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!για ονειρα κοριτσια και γω βλεπω σχεδον καθε βραδυ και τα περισσοτερα ειναι τρομακτικα και πολυ ζωντανα επισης!!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας,κατι τετοιο ελεγα να κανω,εχω παρει ενα πολυ ωραιο φορεμα,θα

φτιαξω τα μαλλια μου, θα κανω μακιγιαζ και θα παρω γλυκα για το δημαρχειο γιατι μπομπονιερα θα μοιρασω οταν κανω θρησκευτικο,τραπεζι θα κανουμε σε καποιο κεντρο

ουτως η αλλως!!!

a>2eM3p2.png

σε ολα εχω στειλει μονο στο care direct:δεν εχω παρει τηλ ακομα μονο πρωι πρεπει να παρουμε;

δε θυμαμαι τι ωρα πηρα.δε νομιζω...κανε μια δοκιμη τωρα να δεις αν σου απαντησουν.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Αυτο το άσχημο...ανατριχιαστικό...αηδεία...εκνευριστικό.... που καταλαβαίνεις εννοω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:

Α ρε κοριτσάκι πώς δεν έπαθες εγκεφαλικό?

Οι άλλοι πώς αντέδρασαν? Της μιλάς ακόμα

ή την έχεις σκοτώσει???:D

[έλεος ορισμένες γυναίκες, απορώ πώς στο καλό

το σκέφτηκε...]

καλο μηνα!!!!!!!επιτελους τελευταια μερα στην δουλεια απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!για ονειρα κοριτσια και γω βλεπω σχεδον καθε βραδυ και τα περισσοτερα ειναι τρομακτικα και πολυ ζωντανα επισης!!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας,κατι τετοιο ελεγα να κανω,εχω παρει η ενα πολυ ωραιο φορεμα,θα

φτιαξω τα μαλλια μου, θα κανω μακιγιαζ και θα παρω γλυκα για το δημαρχειο γιατι μπομπονιερα θα μοιρασω οταν κανω θρησκευτικο,τραπεζι θα κανουμε σε καποιο κεντρο

ουτως η αλλως!!!

η ωρα η καλη!!!graphics-wedding-265786.gif

και εμεις καναμε πολιτικο.φορεσα ενα midi φορεμα,χωρις ανθοδεσμη,μονο οι γονεις και 2 φιλικα ζευγαρια που ηταν και μαρτυτες και μπομπονιερες που εφτιαξα η ιδια.μετα την τελετη πηγαμε σε ενα εστιατοριο για φαγητο και το βραδυ τα ζευγαρια και εμεις clubbing μεχρι το πρωι!

Διαφημίσεις

Α ρε κοριτσάκι πώς δεν έπαθες εγκεφαλικό?

Οι άλλοι πώς αντέδρασαν? Της μιλάς ακόμα

ή την έχεις σκοτώσει???:D

[έλεος ορισμένες γυναίκες, απορώ πώς στο καλό

το σκέφτηκε...]

Καλε οχι στην πραγματικότητα,ε???? Στο όνειρο..

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλε οχι στην πραγματικότητα,ε???? Στο όνειρο..

Αααααααααααααα! Ουφ! Εφιάλτης!

Βίβιαν η ώρα η καλή!

Μου φαίνεται ότι πρέπει ν' αρχίσω κι εγώ να στελνω μέιλ στις διευθύνσεις που δώσατε!

κατι τετοιο ελεγα να κανω,εχω παρει ενα πολυ ωραιο φορεμα,θα φτιαξω τα μαλλια μου, θα κανω μακιγιαζ και θα παρω γλυκα για το δημαρχειο γιατι μπομπονιερα θα μοιρασω οταν κανω θρησκευτικο,τραπεζι θα κανουμε σε καποιο κεντρο

ουτως η αλλως!!!

Η ώρα η καλή!

Τι ωραία συγκυρία, διπλή χαρά με το μπεμπάκι στην κοιλιά!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Αααααααααααααα! Ουφ! Εφιάλτης!

Βίβιαν η ώρα η καλή!

Μου φαίνεται ότι πρέπει ν' αρχίσω κι εγώ να στελνω μέιλ στις διευθύνσεις που δώσατε!

Ποοοο καλά.... δεν μπορώ να φανταστώ αν ήταν πραγματικότητα πως θα ήταν!! Θα έπρεπε να με ρωτάς άλλα πράγματα τότε... Ζει? Δε ζει? και τέτοια....Μπρρρρ ούτε στη φαντασία μου δε χωράει!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Μόλις πήρα στο care direct που ειπε η milky. Σε εναμιση - δυο μηνες θα μου στείλουν το βαλιτσάκι μου είπαν....

και εμενα ετσι μου ειχαν πει και το ελαβα 1 μηνα μετα με courier στη διευθυνση που τους ειπα με δικα τους εξοδα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...