Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Όχι ότι θα είναι εύκολο μετά.....με νεογέννητο στο σπίτι

Σίγουρα δεν θα είναι. Έτσι κι αλλιώς για να είμαι άνετη θα πρέπει μέσα στον Απρίλιο να έχω ψιλοτελειώσει και να έχω λίγα πράγματα για τον Σεπτέμβρη. Για να πάρω το οκ για Μάιο πρέπει να θεωρήσει ότι αυτα που έχω κάνει τώρα είναι αρκετά και μέχρι τέλος Μαρτίου να έχω τελειώσει εντελώς.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,κουκλες και καλο μηνα!!!μαρτινγκα φορεσατε?

Τα μωρα μας ε-ε-ερχονται!!!!!

baby-graphics-funny-415427.gif

να ξεκινησω με αυτο για οσες ενδιαφερονται:

https://www.facebook.com/letoshop.gr/app_269792166439115

οσο για τα ονειρα στην αρχη εβλεπα και εγω εφιαλτες αλλα ηταν και λογω ψυχολογιας.Σκεφτομουν ολο και βλακειες....πολυ θελει?τωρα βλεπω τα ασχετα.πρωην γκομενους,συμμαθητριες-τες απο το δημοτικο,εχει παρελασει καθε πικραμενος απο τα ονειρα μου!!!τι να πεις?

περαστικα στη skybeam και καλη δυναμη και κουραγιο στη mariath(μπραβο ρε θηριο)!!

που λετε πριν απο κανα μηνα ειχα παρει τηλεφωνο σε μια εταιρεια κατι direct ονομαζεται και αφου απαντησα σε κατι ερωτησεις μου στειλανε εντελως δωρεαν ενα κουτακι με δειγματα δωρεαν.το κουτι μεσα ειχε ενα γυαλινο μπιμπερο της NUK,μια πιπιλα,επιθεματα στηθους,κρεμες frezyderm,mustela,δωροεπιταγη 10 ευρω και αλλα πολλα!!!μπραβο τους παντως.θα μου πεις με τοσο ανταγωνισμο και τοσο χρημα που παιζει με ολα αυτα τα βρεφικα,τι ειναι αυτο το κουτακι για αυτους.τιποτα.αλλα πολυ τα χαρηκα!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Γεια σας κοριτσάάάάκια μουυυυ !!!!

Καλό μήνα να έχουμεεε!!! Αντεεεε να περνάνε οι μήνες, άντε, άντεεε!!!

Τετοια όρεξη που έχω κορίτσια μου σήμερα!!

Πήγα και έβαψα τα μαλλάκια μου(με apivita βέβαια),τα ίσιωσα και έχω άλλη διάθεση... Πολλά κεφιααα..σε καλό μας!!!

Τι κάνετε;;;

Εμένα γιατί δεν με βάλατε στη λίστα;;;ε;ε;:tongue::tongue:

Αγόρι, Ρεα, ΠΗΤ 8/6 ...αν και νομίζω πως θα βγει λίγες μερούλες νωρίτερα... ο γιατρός υπολογίζει 15!

Καλά καμία δεν γεννάει στο Ρεα;;; Μονη μου θα είμαι;;;;; :oops:

Αυτά έγραφε η pele την 1η Φλεβάρη! Πού πήγα και το βρήκα,ε?

Κάτι ήξερε, όμως!

Άντε καλό μας μήνα!!!!

Κι εγώ είδα το πρώτο μου κακό/αγχωτικό όνειρο, το μωρό ήταν πρόωρο, μικρό και άσχημο και δεν έπιανε με τίποτα τη θηλή να θηλάσει, ήθελε να θηλάσει από άλλη γυναίκα και του εξηγούσα με επιχειρήματα γιατί αυτό δεν γίνεται. Τι σημαίνει αυτό το ονειρο? ότι θα είμαι πολύ δημοκρατική μαμά και θα συζητώ με το παιδί μου από τη μέρα που θα γεννηθεί :shock:

Ξανθή, όσο για το σχόλιο με το μπάνιο..με έβγαλες από τη δύσκολη θέση:tongue:

Είδες skountouflitsa μου??!?!?!? Πολύ μικρούλης.... και ο Μάρτης μικρούλης θα ειναι και θα περάσει γρήγορα!!

Εντάξει μακράν το χειρότερο περί θηλασμού πρέπει να το έχω δει εγώ... Ημουν στο μαιευτήριο κ είχαν έρθει κ τα πεθερικά μου, κ μόλις έφεραν την μπέμπα να τη δούμε στο δωμάτιο, η πεθερά μου άρχισε να την θηλάζει και μετά η μπέμπα δεν καθόταν σε μένα.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Οχι πέσμου εσυ αν υπάρχει χειρότερο...γρρρρ

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάάάάκια μουυυυ !!!!

Καλό μήνα να έχουμεεε!!! Αντεεεε να περνάνε οι μήνες, άντε, άντεεε!!!

Τετοια όρεξη που έχω κορίτσια μου σήμερα!!

Πήγα και έβαψα τα μαλλάκια μου(με apivita βέβαια),τα ίσιωσα και έχω άλλη διάθεση... Πολλά κεφιααα..σε καλό μας!!!

Τι κάνετε;;;

μπραβο,μπραβο!!τετοια να ακουω.ανεβασμενη διαθεση!!!με γεια,με γεια και το μαλλι!!.εγω για να πω την αμαρτια μου,με το που τελειωσα τισ αιμορραγιες,τις ενεσεις,τις ξαπλες και τα σχετικα(μακρια απο εμας),το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν βαφη μαλλιων και mani-peni.το καταευχαριστηθηκα!!οντως αλλη διαθεση!!!

που λετε πριν απο κανα μηνα ειχα παρει τηλεφωνο σε μια εταιρεια κατι direct ονομαζεται και αφου απαντησα σε κατι ερωτησεις μου στειλανε εντελως δωρεαν ενα κουτακι με δειγματα δωρεαν.το κουτι μεσα ειχε ενα γυαλινο μπιμπερο της NUK,μια πιπιλα,επιθεματα στηθους,κρεμες frezyderm,mustela,δωροεπιταγη 10 ευρω και αλλα πολλα!!!μπραβο τους παντως.θα μου πεις με τοσο ανταγωνισμο και τοσο χρημα που παιζει με ολα αυτα τα βερφικα,τι ειανι αυτο το κουτακι για αυτους.τιποτα.αλλα πολυ τα χαρηκα!!

Ααα τι ωραία!!!! Κ εγώ με κάτι τέτοια ενθουσιάζομαι! Που πήρες τηλ? Απο μόνη σου? Η σου εστειλαν κάτι?? Μπορούμε να πάρουμε κ εμείς?!?! Ζήλεψα... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Είπες κάτι συγκεκριμένο???

Κ εμενα μου ήρθαν απο mustela σήμερα δειγματαακια...

Να τα ανοίξω βρε κορίτσια να τα μυρίσω??? Χαμένα θα πάνε.... αλλα θέλω να τα μυρίσω! Χαζοερώτηση... αλλα δε σας ντρέπομαι!χιχι!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ααα τι ωραία!!!! Κ εγώ με κάτι τέτοια ενθουσιάζομαι! Που πήρες τηλ? Απο μόνη σου? Η σου εστειλαν κάτι?? Μπορούμε να πάρουμε κ εμείς?!?! Ζήλεψα... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Είπες κάτι συγκεκριμένο???

Να τα ανοίξω βρε κορίτσια να τα μυρίσω??? Χαμένα θα πάνε.... αλλα θέλω να τα μυρίσω! Χαζοερώτηση... αλλα δε σας ντρέπομαι!χιχι!

εκει που λεει επικοινωνιστε μαζι μας τους εγραψες για τα δειγματα;και τι εγραψες;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

εκει που λεει επικοινωνιστε μαζι μας τους εγραψες για τα δειγματα;και τι εγραψες;

Εστειλα Mail στο [email protected]

Καλημέρα σας,

βρίσκομαι στα τέλη του 7ου μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω αρχίσει να αναζητώ τα προιόντα καθαρισμού και περιποίησης που θα αγοράσω για το μωρό μου. Θα μπορούσατε να μου στείλετε μερικά δειγματάκια ώστε να με βοήθησετε στην επιλογή μου?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

Ευγενικότατη,ε?!?!?!

Στη Mustela Μου απάντησε μια πολύ καλούλα κοπέλα και τα έστειλε αμέσως! Προχθές τους έστειλα mail!

Εχει για το μωρό δειγματακια και ενα για κρεμουλα για τις ραγάδες ...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

το εκανα αντιγραφη απο ενα αλλο forum και εστειλα σε ολα.

1. Το τηλέφωνο για το βαλιτσάκι της care direct: 800-11-82800 .

Παίρνεις, λες ότι είσαι έγκυος και άκουσες για το βαλιτσάκι και μετά από ένα μήνα και κάτι σου στέλνουν.

2. [email protected]

Γράψου στο MAM Club και στείλε mail παραπάνω για να σου στείλουν ένα μπιμπεράκι και μία πιπίλα.

3. [email protected] Στείλε mail για δείγματα sudocrem.

4. [email protected]

Στείλε mail και στέλνουν δειγματάκια frezyderm.

5. Γράψου στη Nutricia για να σου στείλουν το φάκελο.

6. [email protected] Στέλνεις mail 20 μέρες πριν γεννήσεις και σου στέλνουν δείγματα.

7. [email protected]

Στέλνεις mail και σου στέλνουν δείγματα της εταιρείας Mustela.

8. H Pampers μου είπε ότι με τη γέννηση του παιδιού πρέπει να κάνω εγγραφή στo site www.pampers.gr και θα στείλουν δείγμα.

9. Η Chicco που έστειλα μήνυμα μέσω του site τους εκεί που λέει επικοινωνία, μου απάντησε ότι στο μαιευτήριο ή μέσα σε ένα μήνα από τη γέννηση στο σπίτι στέλνουν ένα μπιμπερό και δείγμα από επιθέματα στήθους.

Διαφημίσεις

Εστειλα Mail στο [email protected]

Καλημέρα σας,

βρίσκομαι στα τέλη του 7ου μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω αρχίσει να αναζητώ τα προιόντα καθαρισμού και περιποίησης που θα αγοράσω για το μωρό μου. Θα μπορούσατε να μου στείλετε μερικά δειγματάκια ώστε να με βοήθησετε στην επιλογή μου?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

Ευγενικότατη,ε?!?!?!

Στη Mustela Μου απάντησε μια πολύ καλούλα κοπέλα και τα έστειλε αμέσως! Προχθές τους έστειλα mail!

Εχει για το μωρό δειγματακια και ενα για κρεμουλα για τις ραγάδες ...

εγραψες και το τηλ σου;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

εγραψες και το τηλ σου;

Στο αρχικό όχι , μονο το ονομα μου!

Μου απάντησε η κοπέλα

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα Mustela. Η Mustela αναπτύσσει καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα που απαντούν στις απαιτήσεις του ευαίσθητου και εύθραυστου δέρματος του βρέφους, του παιδιού καθώς και της νέας και μέλλουσας μητέρας.

Σχετικά με το αίτημα σας βεβαίως και μπορούμε να σας αποστείλουμε δείγματα. Θα χρειαστεί να μας δώσετε τα στοιχεία σας: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

και μετά της έστειλα τα στοιχεια μου.

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Παίρνεις, λες ότι είσαι έγκυος και άκουσες για το βαλιτσάκι και μετά από ένα μήνα και κάτι σου στέλνουν.

2. [email protected]

Γράψου στο MAM Club και στείλε mail παραπάνω για να σου στείλουν ένα μπιμπεράκι και μία πιπίλα.

4. [email protected]

6. [email protected] Στέλνεις mail 20 μέρες πριν γεννήσεις και σου στέλνουν δείγματα.

7. [email protected]

8. H Pampers μου είπε ότι με τη γέννηση του παιδιού πρέπει να κάνω εγγραφή στo site www.pampers.gr και θα στείλουν δείγμα.

9. Η Chicco που έστειλα μήνυμα μέσω του site τους εκεί που λέει επικοινωνία, μου απάντησε ότι στο μαιευτήριο ή μέσα σε ένα μήνα από τη γέννηση στο σπίτι στέλνουν ένα μπιμπερό και δείγμα από επιθέματα στήθους.

Α ωραία θα δω κ τα υπόλοιπα!!Ευχαριστούμεεε!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εντάξει μακράν το χειρότερο περί θηλασμού πρέπει να το έχω δει εγώ... Ημουν στο μαιευτήριο κ είχαν έρθει κ τα πεθερικά μου, κ μόλις έφεραν την μπέμπα να τη δούμε στο δωμάτιο, η πεθερά μου άρχισε να την θηλάζει και μετά η μπέμπα δεν καθόταν σε μένα.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Οχι πέσμου εσυ αν υπάρχει χειρότερο...γρρρρ

Ti εννοείς άρχισε να τη θηλάζει η πεθερά σου??????????:shock::shock:

2. [email protected]

4. [email protected]

7. [email protected]

σε ολα εχω στειλει μονο στο care direct:δεν εχω παρει τηλ ακομα μονο πρωι πρεπει να παρουμε;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...