Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!

Αλλα προσεχε το τι εννουμε φαρδια λεκανη μην το μπερδευεις με την

περιφερεια. Το ζητουμενο ειναι τα κοκκαλα της λεκανης περιμετρικα

τι ειδους ανοιγμα δημιουργουν στο κεντρο τους. Κατι που

δε φαινεται εξωτερικα και τελικα μονο την ωρα της γεννας το

μαθαινεις!

Με πρόλαβε και η Μαρία....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διαβάζω αλλά κλασικά γράφω τη διπλωματική και εσάς σας ''γράφω''... Αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, να μου πει ο καθηγητής μου αν μπορώ να παραδώσω Μάιο ή θα την αφήσω για Σεπτέμβρη. Θέλω να ασχοληθώ και με τον ερχομό του μωρού και θέλω να ξέρω, πόσο εντατικά πρέπει να ασχολούμαι με την εργασία. Αν μου το ξεκόψει για Μάιο να πάω λίγο πιο χαλαρά και να αρχίζω να κατεβάζω ρούχα, να κάνω ανακατάξη στις ντουλάπες, κλπ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω αλλά κλασικά γράφω τη διπλωματική και εσάς σας ''γράφω''... Αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, να μου πει ο καθηγητής μου αν μπορώ να παραδώσω Μάιο ή θα την αφήσω για Σεπτέμβρη. Θέλω να ασχοληθώ και με τον ερχομό του μωρού και θέλω να ξέρω, πόσο εντατικά πρέπει να ασχολούμαι με την εργασία. Αν μου το ξεκόψει για Μάιο να πάω λίγο πιο χαλαρά και να αρχίζω να κατεβάζω ρούχα, να κάνω ανακατάξη στις ντουλάπες, κλπ...

Πάνω σε τι είναι η διπλωματική σου αν επιτρέπεται;;

Ευχαριστώ κορίτσια, θα το πω στον άντρα μου που μου λέει "έχεις ανοιχτη λεκάνη εσυ, θα γεννήσεις εύκολα!!!";););)

Ναι κι εμενα αμα με δεις λες οτι εχω ανοιχτη λεκανη αλλα αγγουρια γεννα κανω!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Και να μου στείλεις δε θα καταλάβω κ τίποτα :P:p:p...Είμαι των θεωρητικών....Καλη επιτυχία πάντως και καλό κουράγιο!!!!!

:P:p:p Για αυτό το έθεσα έτσι, γιατί αν δεν είναι το αντικείμενό σου τι να καταλάβεις... Σε ευχαριστώ!!!!!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαρακι δε θα καταλαβει οτι δε γινεται να μπαινεις στο μηνα σου και να

ασχολεισαι με πτυχιακη?Για ονομα!Να ευχριστηθεις κι εσυ λιγο τη

διαδικασια της αναμονης!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

διαδικασια της αναμονης!

Aυτό αναρωτιέμαι κι εγώ!

διαδικασια της αναμονης!

Όχι ότι θα είναι εύκολο μετά.....με νεογέννητο στο σπίτι

διαδικασια της αναμονης!

Αυτός δεν έχει πρόβλημα να παραδώσω με την άνεσή μου το Σεπτέμβρη, εγώ είπα να προσπάθήσω για τον Μάιο. Για να καταλάβεις, το μεταπτυχιακό είναι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και οι παρουσιάσεις των διπλωματικών γίνονται Αθήνα και Πάτρα. Εξαρχής είπα αναγκαστικά θα παραδώσω Σεπτέμβρη γαιτί αφού έχω πητ 10/5 πως θα κατέβω Αθήνα τέλος Μαίου; Ο καθηγητής όμως μου είπε οτι αν είμαι έτοιμη και θέλω να παρουσιάσω Μάιο, οφείλουν να με εξυπηρετήσουν από το ΕΑΠ και να κάνουν μια επιτροπή για να παραδώσω μόνη μου εδώ στη Θεσσαλονίκη. Η μετακίνηση που θα γλιτώσω στην Αθήνα είναι αυτή που με έβαλε στη διαδικασία να προσπαθήσω να τελειώσω τώρα. Γιατί και το Σεπτέμβρη στην Αθήνα με ένα μωρό 4 μηνών και ένα άλλο 2,5 με την ψυχή στο στόμα θα κατέβω, δεν είναι ότι θα κατέβω άνετη για βόλτα....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...