Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν έχει ακούσει ποτέ καμιά σας απο το περιβάλλον της;;; Ξερετε κάτι για βρέφη που γεννιούνται με αντεστραμμένες αρτηριες της καρδιάς ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων;;

Θα εννοείς ένα σύνδρομο που η καρδιά αντί για αριστερά είναι δεξιά και ίσως και κάποια άλλα όργανα?

Ναι, κάπου το έχω διαβάσει, δεν δημιουργείται κανένα οργανικό πρόβλημα απ' όσο έχω διαβάσει, όλα λειτουργούν σωστά και έτσι. Γιατί ρωτάς?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλα νομίζω ότι στην περίπτωση που μου είπαν ενός γνωστού μας, είπαν κάτι για αρτηρίες, όχι για όλη την καρδιά. Το θέμα είναι ότι η κατάληξη εκεί ήταν η χειρότερη δυνατή (.....) και απλώς αναρωτιόμουν αν αυτά φαίνονται στους υπερήχους που κάνουμε. Με το ζευγαρι αυτό δεν έχουμε πολλά-πολλά, οποτε δεν ξέρω λεπτομέρειες, αν ήξεραν ηδη απο την εγκυμοσυνη ότι υπαρχει το τάδε πρόβλημα κλπ, αλλά από τοτε που το έμαθα έπαθα σοκ.

Δεν ξέρω ακριβώς, αλλα νομίζω ότι στην περίπτωση που μου είπαν ενός γνωστού μας, είπαν κάτι για αρτηρίες, όχι για όλη την καρδιά. Το θέμα είναι ότι η κατάληξη εκεί ήταν η χειρότερη δυνατή (.....) και απλώς αναρωτιόμουν αν αυτά φαίνονται στους υπερήχους που κάνουμε. Με το ζευγαρι αυτό δεν έχουμε πολλά-πολλά, οποτε δεν ξέρω λεπτομέρειες, αν ήξεραν ηδη απο την εγκυμοσυνη ότι υπαρχει το τάδε πρόβλημα κλπ, αλλά από τοτε που το έμαθα έπαθα σοκ.

Υπάρχει ένας εξειδικευμένος καρδιολογικός υπέρηχος εμβρύου, το triplex καρδιάς εμβρύου, που φαντάζομαι ότι εκεί φαίνονται αυτά. Αυτός ο υπέρηχος δεν συστήνεται σε όλες τις κυήσεις, εγώ τον έκανα λόγω τσιμπημένης αυχενικής, μετά την αμνιοπαρακέντηση.

Η εξέταση γίνεται στο Έλενα (πρέπει να κλείσεις ραντεβού αρκετά πριν) και στο Ωνάσειο (όπου στοιχίζει 90 ευρώ).

Αχ αχ αχ θα σας μαλωσω!Παλι τα δυσαρεστα πιασαμε....και ετυχε να δω κι εγω

ασχημο ονειρο σημερα οχι πολυ ασχημο αλλα νομιζα οτι το ζουσα σταληθεια!

Εβλεπα οτι κουνιοταν υπερβολικα το μωρο στην κοιλια και οτι νομιζα οτι

εχει μπλεχτει με το λωρο και επαιρνα το γιατρο τηλεφωνο να παω να με δει

και τοτε ξυπνησα και το μωρο οντως κουνιοταν αλλα οχι οπως στο ονειρο.....

Βγαλε ακρη τωρα....

ΚΙ εμενα ο θωρακας δεν εκλεισε τελειως ουτε η λεκανη!

Ας πουμε κατι πιο ευχαριστο κανενα γιατρο εχουμε σημερα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω γίνει στρογγυλή.... :(:(:(:mad::mad::mad:

Ναντιάκι, τελικά σε τι στρώμα καταλήξατε??? Εμείς στο Polyflex απο Greco Strom μετά απο πολύ πονοκεφάλιασμα...Εχει ανεξάρτητα ελαττήρια και Latex....

α με επιασε τρελα και ακολουθησα την πεπατημενη...μισο κοκοφοινικα μισο λατεξ.

Τωρα τι να πω...τοσος κοσμος το εχει παρει και δεν εχει θεμα!

εμένα πάντως αν και κάποια στιγμή ήμουν πιο αδύνατη από πριν την πρώτη εγκυμοσύνη τα σακάκια στον θώρακα δεν ξανακούμπωσαν η λεκάνη δεν είδα διαφορά αλλά στον θώρακα ότι άνοιξε δεν ξαναέκλεισε.

:shock::shock: ωχ.....

Γιωτακι μου μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα....

αφηστε ρε κοριτσια...εχθες ενος γνωστου η νυφη διεκοψε κυηση στον 6ο για down.

Παναγια μπυ γερα να ειναι τα παιδακια μας και τα ολα τα παιδακια!

aCtzp3.png

Αχ αχ αχ θα σας μαλωσω!Παλι τα δυσαρεστα πιασαμε....και ετυχε να δω κι εγω

ασχημο ονειρο σημερα οχι πολυ ασχημο αλλα νομιζα οτι το ζουσα σταληθεια!

Εβλεπα οτι κουνιοταν υπερβολικα το μωρο στην κοιλια και οτι νομιζα οτι

εχει μπλεχτει με το λωρο και επαιρνα το γιατρο τηλεφωνο να παω να με δει

και τοτε ξυπνησα και το μωρο οντως κουνιοταν αλλα οχι οπως στο ονειρο.....

Βγαλε ακρη τωρα....

ΚΙ εμενα ο θωρακας δεν εκλεισε τελειως ουτε η λεκανη!

Ας πουμε κατι πιο ευχαριστο κανενα γιατρο εχουμε σημερα?

Ναι άντε, όντως μαυρίσαμε. Εγώ το θέμα το έθιξα πιο πολύ γιατι με προβληματισε το γεγονός ότι κάνουμε του κόσμου τις εξετάσεις κ υπερήχους μέχρι να γεννησουμε και μετά μπορει να υπαρχει προβλημα που δεν το είχαν δει σου λέει... Ε τότε άσε με να μην κάνω τίποτα όλο τον καιρο, να μην με τρωει και το άγχος....

Anyway...πήρα τον γιατρό πριν τηλ, εκλεισα ραντεβου για την άλλη Δευτέρα, όπου θα μου γραψει και τη περιβόητη καμπυλη...Του λεω την μεγαλη θα κανουμε;; Γελαει... Την 3ωρη λεω; (με παραπονο η δικια σου...) Οχι την 2ωρη μου λέει.....Θα σου τα πω απο κοντα λεει και γελουσε...με τον πονο μου....

Αντε να την κανεις να ξεμπερδευεις!

Κοιτα τις εξετασεις τις κανουμε για να ειναι νομικα καλυμμενοι

οι γιατροι. Τωρα οι βασικες α',β' και doppler εγω να σου πω τις βλεπω σαν

ευκαιρια να δω το μωρο κι οχι οτι παω να δουν αν κατι παει στραβα.

Με τετοια ψυχολογια πρεπει να πηγαινεις.....

Δυο χρόνια κλείνει το σώμα!;)

Μακαρι!Σε μενα δεν περασαν ποτε 2 χρονια πριν ξαναμεινω εγκυος :D

Καλα κατι σουτιεν που εχω κρατησει ξερετε παιχνιδιαρικα θελω να δω

ποτε θα τα ξαναβαλω!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ πάλι πιστεύω ότι βλέπουν τα πολύ σοβαρά μόνο τα αλλά τα ανακαλύπτεις όλα μετά...Να και εδώ ένας συνάδερφος μιλάγαμε πριν και το μωρό έχει παλινδρόμηση ούρων και στον υπέρηχο λέει μια χαρά τα έβλεπαν τα νεφρά του μωρού και από τύχη το βρήκαν τώρα που έγινε 1 μηνός.

Εμένα πάντως που μεσολάβησαν και 3 χρόνια και είχα αδυνατίσει και πιο πολύ από πριν τίποτα ο θώρακας δεν ξαναήρθε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρααα και καλό μήνα...Ένας μήνας λιγότερο!!!Είναι και μικρούλης!!!

Αυτά έγραφε η pele την 1η Φλεβάρη! Πού πήγα και το βρήκα,ε?

Κάτι ήξερε, όμως!

Άντε καλό μας μήνα!!!!

Όνειρα βλέπετε ρε κορίτσια?
Εβλεπα οτι κουνιοταν υπερβολικα το μωρο στην κοιλια και οτι νομιζα οτι εχει μπλεχτει με το λωρο και επαιρνα το γιατρο τηλεφωνο να παω να με δει και τοτε ξυπνησα και το μωρο οντως κουνιοταν αλλα οχι οπως στο ονειρο...
Εγώ βλέπω συνέχεια ότι πάω να γεννήσω και βγαίνει πεθαμένο το μωρό. Skybeam το επόμενο όνειρό σου θα είναι ότι κάνεις μπάνιο το μωρό :)

Κι εγώ είδα το πρώτο μου κακό/αγχωτικό όνειρο, το μωρό ήταν πρόωρο, μικρό και άσχημο και δεν έπιανε με τίποτα τη θηλή να θηλάσει, ήθελε να θηλάσει από άλλη γυναίκα και του εξηγούσα με επιχειρήματα γιατί αυτό δεν γίνεται. Τι σημαίνει αυτό το ονειρο? ότι θα είμαι πολύ δημοκρατική μαμά και θα συζητώ με το παιδί μου από τη μέρα που θα γεννηθεί :shock:

Ξανθή, όσο για το σχόλιο με το μπάνιο..με έβγαλες από τη δύσκολη θέση:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια να κάνω μια εντελως χαζη ερωτηση;; Έχει καμία σχεση ο σωματότυπός μας με την εύκολη ή δύσκολη γέννα;; Η φαρδιά λεκάνη που λένε σε κάνει να γεννήσεις πιο εύκολα;;

Κορίτσια να κάνω μια εντελως χαζη ερωτηση;; Έχει καμία σχεση ο σωματότυπός μας με την εύκολη ή δύσκολη γέννα;; Η φαρδιά λεκάνη που λένε σε κάνει να γεννήσεις πιο εύκολα;;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!

Αλλα προσεχε το τι εννουμε φαρδια λεκανη μην το μπερδευεις με την

περιφερεια. Το ζητουμενο ειναι τα κοκκαλα της λεκανης περιμετρικα

τι ειδους ανοιγμα δημιουργουν στο κεντρο τους. Κατι που

δε φαινεται εξωτερικα και τελικα μονο την ωρα της γεννας το

μαθαινεις!

Καλησπέρα και καλό μήνα συνεγκυούλες!

Όλες καλά διαβάζω σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε τα άσχημα όνειρα που μάλλον συνηθισμένο είναι στην εγκυμοσύνη.

Σχολιάζω μόνο τα τελευταία...

Κι εγώ παρόλο που μετά τη γέννα έχασα και 5 επιπλεόν κιλά από πριν μείνω έγκυος δεν ξαναμάζεψε λεκάνη και θώρακας. 1,5 χρόνος είχε περάσει και έμεινα πάλι έγκυος, δεν ξέρω πόσο θα μάζευα ακόμη αν περνούσε παραπάνω καιρός.

Γιώτα δεν είναι χαζή η ερώτησή σου, όλες νομίζω το σκέφτονται αυτό. Η λεκάνη έχει σημασία άλλα όχι αυτό που βλέπουμε εμείς σαν λεκανη εξωτερικά. Αν μπορείς να δεις μια κάτοψη των οστών της λεκάνης, κάτω δημιοργείται μια τρύπα. Το μέγεθος αυτής της τρύπας έχει σημασία γιατί από εκεί θα περάσει το μωρό. Μπορεί να είναι οστά αλλά την ώρα του τοκετού αυτή η τρύπα ανοίγει και λίγα εκατοστά για να διευκολυνθεί η διαδικασία. Σίγουρα το όλο μέγεθος της λεκάνης έχει σχέση και με το μέγεθος της τρύπας αλλά όχι με τη έννοια της περιφέρειας που έχουμε εμείς στο μυαλό μας.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...