Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εγώ βλέπω συνέχεια ότι πάω να γεννήσω και βγαίνει πεθαμένο το μωρό.Είναι μάλλον ο φόβος μου και για αυτό το βλέπω και σε όνειρο...

Skybeam το επόμενο όνειρό σου θα είναι ότι κάνεις μπάνιο το μωρό :)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mην αγχώνεσαι.

Οι περισσότερες που γράφουν άσχημες ιστορίες το κάνουν για

να μοιραστούν τον πόνο τους. Όλες εκείνες που όλα τους πήγαν

μια χαρά, τι να γράψουν, δεν θέλουν τη συμπόνοια μας... γι' αυτό

το φόρου είναι γεμάτο από κορίτσια που ζητούν ψυχική συμπαράσταση,

μη διαβάσεις τίποτα άλλο.

Πήγα να πέσω στην παγίδα τώρα που είδα ότι ο πλακούντας μου

έχει ψιλογεράσει παραπάνω κι αντί για Grade I είναι Grade II

αλλά μετά λέω, στοπ σε μέρη και ανθρώπους που με φλομώνουν

με τον καπνό τους, στοπ κι εγώ μαχαίρι στον καπνό, καθαρή

ατμόσφαιρα, ηρεμία και ο θεός βοηθός (με βοήθησε και η γυναικολόγος

μου που δεν αγχώθηκε γιατί αυτά δεν αλλάζουν απ΄ τη μια

μέρα στην άλλη).

Οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα κλεινεις αυτιά και μάτια και

ασχολείσαι με τα καλά και μόνο! Άντε για τσίγκλα λίγο

τον μπεμπή μπας και φας καμιά κλωτσιά και νιώσεις καλύτερα!

:P

Διαφημίσεις

Συγγνωμη τυπικα ημερολογιακα ειμαι η 4η στη σειρα για γεννητουρια?

ωχ αγχωθηκα....

Τι μου κανετε?

δεν μπηκα σημερα γιατι επιασα καθαρισα την συρταριερα της μικρης(με dettol και μετα ξυδακι) και εβγαλα απο τα κουτακια τα ρουχα της.

Εχετε καμμια ιδεα για το πρωτο πλυσιμο των πετσετων και το πρωτο πλυσιμο των κουβερτων?

να προσεξω κατι?

λετε να τα πλυνω στο χερι(η μαμα δηλαδη)?

Πηγα και Βασιλοπουλο και βρηκα με 3,5 ευρω περιπου 28τμχ πανες libero 2-5 κιλα.Πηρα 2 πακετα.

Αν σας ενδιαφερει εως 6 Μαρτιου εγραφε πως ισχυει η προσφορα!

Καποιες σας εχω φακελωσει και στο φεισμπουκ!!:tongue::tongue:

Skybeam μου τι επαθες αγαπη μου?????

Καλημέραααα !!!

Παρασκευή σήμερα!!!

Καλό μήνααααα!!!

Τι κάνετε?? Διαβαζω διαβάζω τα χθεσινά και ακόμα έχω 2 σελίδες!!

Σχολιάζω ότι βλέπω σταδιακά...

Νάντια ,πήγα εχθές στα Prenatal και είχαν εκπτωση 50%Libero. Πήρα 2πακέτα των 46 με 4,40! Βγαίνουν 0,09 η πάνα! Νομίζω ειναι πολυ καλά και μετανιώνω που δεν πήρα άλλες... Γρρρρ ...

Πρέπει να ειναι μεχρι 2-3 του μήνα...οπότε τρέξτε!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

στα Prenatal πρέπει να έχεις την κάρτα όμως για να τις πάρεις δεν είναι τίποτα βγάζουν και εκείνη την ώρα.

A ναι? Εγώ δεν είχα κ την βγάλαμε εκεινη τη στιγμή... Θεωρώ πως συμφέρει η τιμούλα... Πήρα νούμερο 2, 3-6 κιλα. Καλα δεν ειναι? 1 λεω να μην πάρω καθόλου... Τι λέτε?

Qiamp3.png

lRVcp3.png

να σου πω το 1 με το 2 δεν έχουν πολύ διαφορά.Βάλε ότι στο μαιευτήριο σου φέρνουν και δείγματα από 1 οπότε είσαι οκ μάλλον.Βλέπεις και εκείνη την ώρα γενικά στις πάνες βάζουν συνέχεια προσφορές.

να σου πω το 1 με το 2 δεν έχουν πολύ διαφορά.Βάλε ότι στο μαιευτήριο σου φέρνουν και δείγματα από 1 οπότε είσαι οκ μάλλον.Βλέπεις και εκείνη την ώρα γενικά στις πάνες βάζουν συνέχεια προσφορές.

Οπότε λες να μην πάω να πάρω 5-6 46άρια κουτάκια ακομα...,ε??

Το ακούω πως βάζουν, αλλα ακούω επίσης πως συνήθως δεν βάζουν στα μικρά μεγάθη... ραδιοαρβύλα μάλλον!!

Πάντως κορίτσια, έχω αγοράσει τόσα πράγματα, ρούχα, πετσέτες, καρότσια, κτλ κτλ.... Εεεεεε με τις πάνες ένιωσα την μεγαλύτερη συγκίνηση για κάποιο λόγο!!! :-P

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

όταν βάζουν προσφορές βάζουν σε όλα τα μεγέθη απλά στα μικρά μένεις λίγο και για αυτό ρωτάν όλες για μεγάλα και ψάχνεις για μεγάλα.Φαντάσου στο 4 είμαστε εμείς από 4 μηνών και ακόμα 4 φοράμε.

καλημερα μανουλες!

Τι κανετε?Καλο μηνα να εχουμε!Αντε και αυτη την Ανοιξη περιμενουμε οι περισσοτερες τα παιδακια μας!

Μολις εβαλα το πρωτο πλυντηριο με ρουχαλακια της μικρουλας μου!

Σιγα μην αφηνα την μαμα να τα πλυνει στο χερι!Αφηστε που τα σιχαινομαι...απο αποθηκες ειναι ποιος ξερει απο που...κλιβανο θελουν αυτα!

Σουπερ η προσφορα Πενυ απο libero!Αν τα καταφερω μπορει και να περασω!

Κοριτσια για το σωμα που λετε...εγω για 12 κιλα ενω θα επρεπε να εχω κατι μπουτια μπρατσα...αντιθτεως ναι μεν εχω παρει λιγο(λογικο) αλλα εχει ανοιξει απιστευτα ολος ο σκελετος μου!

εχω μεγαλωσει ενα νουμερο στο στηθος αλλα ο θωρακας μου εχει ανοιξει περιπου 12 ποντους!

Το ιδιο και τα κοκκαλα της λεκανης!

αυτο με ανησυχει πιο πολυ απο ολα!

Γιατι τα κιλα θα φυγουν...τα κοκκαλα θα ξαναμπουν εκει που ηταν?

aCtzp3.png

εμένα πάντως αν και κάποια στιγμή ήμουν πιο αδύνατη από πριν την πρώτη εγκυμοσύνη τα σακάκια στον θώρακα δεν ξανακούμπωσαν η λεκάνη δεν είδα διαφορά αλλά στον θώρακα ότι άνοιξε δεν ξαναέκλεισε.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν έχει ακούσει ποτέ καμιά σας απο το περιβάλλον της;;; Ξερετε κάτι για βρέφη που γεννιούνται με αντεστραμμένες αρτηριες της καρδιάς ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...