Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλώς ήρθες κοπέλα μου και με το καλό να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Πότε θα πάς γιατρούλη?

Να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου!!!!!Ακόμα θηλάζεις βρε?Μπράβο!

Αν και δεν το έκανα στην κόρη μου ούτε θα το κάνω στο δεύτερο με το καλό γιατί

δεν θεωρώ ότι μετά από κάποιους μήνες είναι απαραίτητο

και δύσκολα αποθηλάζει ένα μεγαλύτερο παιδί!

Δεύτερη χοριακή έκανες ή θα κάνεις???

Λυπάμαι για την βιοχημική σου αλλά πάει πέρασε κοίτα να είσαι ήρεμη

τώρα και όλα θα πάνε καλά!

((Ποιά μιλάει τώρα η γυναίκα μέσα στο άγχος!!!))

Είχα κι εγώ πέρσι μία εγκυμοσύνη που δε πήγε καλά και

σε καταλαβαίνω..το άγχος είναι διπλό αν έχεις περάσει κάτι τέτοιο!

Αλλά τα σποράκια μας θέλουνε αισιόδοξες σκέψεις και

ήρεμες μανούλες!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου my girl ευχαριστω για το καλοσωρισμα και να χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου!!!

Προκειται να κανω ακομα μια χοριακη την Παρασκευη και τοτε θα μου πει ο γιατρος ποτε θα με δει αναλογα με το αποτελεσμα..

λεει πανω απο 1000 θα μπορεσουμε να δουμε σακο....

ειναι λιγο κατα των υπερηχων δηλαδη θελει να κανει μονο αυτους που ειναι απαραιτητοι!!

!!

οσο για το θηλασμο δυστηχως ειχαμε πολλα προβληματα με αλλεργιες και ητανε μονοδρομος....

αλλα και παραλληλα ητανε συναρπαστικη εμπειρια και για τις δυο μας!!

τωρα πια νομιζω οτι παμε για φυσικο αποθηλασμο...

οσο για το αγχος ασε εχω πολυ και οντως καποιες εμπειριες ειναι λιγο δυσαρεστες αλλα ελπιζω πως ολα θα πανε καλα για ολες μας και θα φερουμε στον κοσμο... τα υπεροχα μικροσκοπικα ανθρωπακια μας!!!:-P

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλώς ήρθες συνονοματη Μαρία και με το καλό να έρθει το δεύτερο παιδάκι σου, χωρίς πολύ άγχος και καθολου ταλαιπωρίες.

Συνάδελφός σου κι εγω στο θηλασμό, το θεωρώ μοναδική εμπειρία. Κι εγώ στους 6 μήνες που πήγαμε να αρχίσουμε κρέμες ανακάλυψα οτι έχουμε αλλεργία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να τον συνεχίσω. Εδώ άντεξα τους πρώτους 6 μήνες που θήλαζε τόσες φορές την ημερά, μετα που μειώθηκαν τα γεύματα με τις στερεές ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου. Επίσης από αυτα που διάβαζα για τον θηλασμό από εδώ και εκεί πίστεψα αυτα που έλεγαν οτι σε κάθε φαση προσφέρει κάτι στο παιδι και τη μάνα και όχι αυτά τα πολύ λιγα που έλεγαν οτι μετα τους 6 μήνες δεν προσφέρει τίποτα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

My girl,μην ανησυχεις.Είναι φυσιολογικο.Εγω εδω και 2 εβδομαδες εχω καφε εκκρισεις.Ο γιατρος μου συνεστησε ταβανοθεραπεια και ultrogestan.Ηρεμησε και μη σηκωνεις βαρη.Ξεκουραση,ξεκουραση.ξεκουραση.Αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα,μιλησε μαζι του...Να δεις που ολα θα ειναι καλα...ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!:P

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

my girl οπως λεει και η mikky ταβανοθεραπεια χρειαζεσαι ισως και utrogestan ειχα δει και εγω στην κορη μου και ολα πηγαν καλα... παρε ομως και το γιατρο σου.... στελνω και τη δικη μου θετικη ενεργεια ολα καλα θα ειναι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας επεστρεψα απο Αγρινιο! ΦΟΒΕΡΗ κουραση το ταξιδι μην το κανετε!Εμεις ειχαμε γαμο για αυτο και μαζοχιστηκαμε!

Καλως ηρθες Margioula ειμαι σε παρομοια κατασταση δηλαδη στις χοριακες και δεν εχω παει ακομα γιατρο παω την Πεμπτη!

my girl οτι πει ο γιατρος κανε σε πολλες κοπελες συμβαινει και ολα πανε μια χαρα!;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλώς ήρθες συνονοματη Μαρία και με το καλό να έρθει το δεύτερο παιδάκι σου, χωρίς πολύ άγχος και καθολου ταλαιπωρίες.

Συνάδελφός σου κι εγω στο θηλασμό, το θεωρώ μοναδική εμπειρία. Κι εγώ στους 6 μήνες που πήγαμε να αρχίσουμε κρέμες ανακάλυψα οτι έχουμε αλλεργία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να τον συνεχίσω. Εδώ άντεξα τους πρώτους 6 μήνες που θήλαζε τόσες φορές την ημερά, μετα που μειώθηκαν τα γεύματα με τις στερεές ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου. Επίσης από αυτα που διάβαζα για τον θηλασμό από εδώ και εκεί πίστεψα αυτα που έλεγαν οτι σε κάθε φαση προσφέρει κάτι στο παιδι και τη μάνα και όχι αυτά τα πολύ λιγα που έλεγαν οτι μετα τους 6 μήνες δεν προσφέρει τίποτα.

Ευχαριστω με το καλο να ερθει και το δικο σου το μωρακι Μαρια μου οσο ομορφα το λες χωρις πολυ αγχος και καθολου ταλαιπωριες.......

και να σου ζησει ο γιοκας σου!!!!

οσο για το θηλασμο τα ειπες ολα δυσκολος μεν γιατι εκαναν πολλα γευματα αλλα τελικα υπεροχος!!!!

(τι ακουσα απο συγγενεις, γιατρους σχετικους-ασχετους δε λεγεται!!!! και εσυ μια απο τα ιδια φανταζομαι...

για την ιστορια και ισως και για το επομενο παιδακι μας γιατι εφοσον παρουσιαζει αλλεργιες το ενα. ειναι πολυ πιθανο οτι θα εχει και το επομενο, γιατι προφανως υπαρχει κληρονομικοτητα απο τους γονεις.

μας ειπε ο γιατρος μας οτι, τα μωρακια μας αν δεν ειχαν πιει ιχνος απο ξενο γαλα τις πρωτες 40 μερες της ζωης τους, που συνηθως δινουν στα μαιευτηρια:mad::mad::mad::mad:

το πιο πιθανο ειναι να μην ειχανε ξυπνησει ποτε οι αλλεργιες μας.

Μπραβο ομως ηταν ανηφορα ηθελε κοτσια!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας επεστρεψα απο Αγρινιο! ΦΟΒΕΡΗ κουραση το ταξιδι μην το κανετε!Εμεις ειχαμε γαμο για αυτο και μαζοχιστηκαμε!

Καλως ηρθες Margioula ειμαι σε παρομοια κατασταση δηλαδη στις χοριακες και δεν εχω παει ακομα γιατρο παω την Πεμπτη!

my girl οτι πει ο γιατρος κανε σε πολλες κοπελες συμβαινει και ολα πανε μια χαρα!;)

Ευχαριστω για το καλοσορισμα Μαρια να φανταστω... να σου ζησουν τα βλασταρια σου... με το καλο και το τριτο!!!!!!!!! χαρας τα κουραγια σου!!! ταξιδι με 2 παιδια στην αγκαλια και ενα στην κοιλια ζορι μεγαλο..... αντε με το καλο να παμε να δουμε τις τελιτσες μας και να ακουσουμε τις καρδουλες τους!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

my girl γειτονακι μη μου αγχωνεσαι! Ξεκουρασου κι όλα καλά θα πανε. Δεν είναι σπάνιο νομίζω να δεις λίγα καφετια. Στον μικρό εγώ ειχα δυο φορές το πρώτο τρίμηνο. Πιθανόν να είναι απο το μεγάλωμα της μήτρας, όπως και τα πονάκια. Σπάνε αγγεία όπως μεγαλωνει και έτσι προκύπτουν και τα καφετιά. Εγω δεν είχα καθίσει καν στο σπίτι. Πήγαινα κανονικα στη δουλειά και 9-10 ώρες κιόλας. Πάρε και το γιατρό σου θα δεις θα σε ηρεμήσει!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρία επισης να σου ζήσει η κορούλα σου!

Όσο για το θηλασμό μεγάλο θέμα... Τουλάχιστον από γιατρούς δεν άκουσα βλακείες, απο άλλους όλο και κάτι πήρε το αυτί μου αλλά δεν δίνω και πολύ σημασία. Άσε που επιχειρήματα υπάρχουν για να τους αποδείξω οτι δεν κάνω κάτι τρελό, αλλά φυσιολογικό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαράκι καλη ξεκούραση απο το ταξίδι! Φαντάζομαι θα αποσυντονιστηκατε εντελώς... Και απο αυριο δουλεια οπότε βλέπω να περιμένεις το επομενο σκ πως και πως...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες βλεπω εχετε ηδη υπεροχη παρεα που ελπιζω να χωραει και εμενα!!!

Ας συστηθω και εγω ειμαι η Μαρια εχω γινει ηδη Μανουλα σε μια μπουμπουκα 21 μηνων την οποια και θηλαζω ακομα και δεν ξερω και εγω που θα φτασουμε ελπιζω οχι πολυ π.η.τ. νομιζω 6/6 ακομα δεν εχουμε δει υπερηχο ειμαστε στη φαση των χοριακων:mad:

ομολογω οτι εχω πολυ αγωνια γιατι τον πρηγουμενο μηνα ημουν παλι εγκυος αλλ μακρια.... και τωρα ειμαι και παλι εγκυος μαλλον 4 εβδ και 1 ημερας τελευταια περιοδο ειχα 1/9 και τελευταια χοριακη 91,6α τελικα ητανε βιοχημικη κυηση:( ευτυχως ομως ηρθε το νεο σπορακι μου γιατι με ειχε παρει πολυ απο κατω.... αυτα απο εμενα!!!!!!!!

ααα stroumfitaki χαιρομαι που ολα σου πανε καλα!!!!!

Καλώς ήρθες!

Με το καλο κοπέλα μου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!ολοι οι καλοί χωράνε εδω!!

Οπου να ναι πας να δεις την κουκιδίτσα σου και εσυ??

Με το καλο!

Kορίτσια είδα ψιλοκαφέ υγρά στο εσώρουχο και στο σκούπισμα.

Κάτι δεν πάει καλά.:cry:

Να μην ανησυχείς καθόλου!

Συμβαίνει συχνότατα και δεν ειναι τιποτα!απλα να ξεκουράζεσαι λιγο και να πάρεις τον γιατρο σου μήπως θέλει να σου δώσει καμμια προγεστερονη!

Το μικρό σου το είδες προχθές οπότε ολα καλα ειναι!

Μα μην ανησυχείς!

Καλώς ήρθες!

Πωπω μεγάλο ταξίδι έκανες!

Χαράς στο κουράγιο σου τωρα με την εγκυμοσυνη!τουλαχιστον περάσετε καλα?

mariaath καλησπέρα πως είσαι?

Επαθα πλάκα με αυτο που είδα πως εγραψες οτι ξεσπούν αλλεργίες λογω ξένου!

Κορίτσια ειναι ένας απο τους λόγουςου επέλεξα να γεννήσω σε δημόσιο Νοσοκομειο.

Το θέλω μαζι μου όλη μερα και δεν θέλω να του δώσουν ξένο!θελω να ειναι πρόθυμες οι κοπέλες να με βοηθήσουν να το καταφέρω!

Να σας πω και τα νεα μας τα "ευχάριστα"... Σημερα έκανα τον πρώτο εμετο..:evil:

Και άμα σας πω γιατι.....διψουσα η καημενη και ήπια απότομα ενα ποτήρι νερό...

Μεχρι και αυτο θα κόψουμε στο τέλος...καλα λέω θα με βάλει αυτο απο τωρα να ξυρισω το μουστάκι....

Αύριο που εχουμε ραντεβού θα του τα πω ενα χεράκι.....αν άντεξω και δεν βάλω τα κλαμματα οταν το δω!:rolleyes:

aCtzp3.png

Καλησπέρα και από εμένα. Τελευταία περίοδος 11/8 άρα είμαι περίπου 7 και κάτι εβδομάδων. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έκλεισα ήδη μια εβδομάδα με αναγούλες . Δεν κάνω εμετό αλλά το στομάχι είναι χάλια όλη τη μέρα και το χειρότερο έχω μια τρομερά άσχημη γεύση στο στόμα. Αύριο πάμε να ακούσουμε καρδιά και μάλλον θα μας δώσει και ΠΗΤ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν !

2013.pngMake a pregnancy ticker

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...