Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

πω πω κοριτσομανι χαχαχαχαχα θα τους φαμε τους αντρες

Σήμερα μου είπαν ότι είναι η χρόνια των κοριτσιών!!! Παει δεν θα βρίσκουν άντρες τα καμαρια μας...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα μου είπαν ότι είναι η χρόνια των κοριτσιών!!! Παει δεν θα βρίσκουν άντρες τα καμαρια μας...

πριν δυο χρονια οταν ημουν εγκυος στην κορη,πηγαινα μαθηματα για ανωδυνο και ΟΛΕΣ περιμεναν κοριτσακια παντως!!:o

εχθες πηγα στο γιατρο και πηρα μονο 500γρ

Στο σύνολο;;;Πλάκα κάνεις!!!!!:shock::shock::shock:

Παντως βρε κοριτσια και στην πρωτη εγκυμοσυνη κ τωρα το προσωπο μου ειναι σκ@τα!!!!:evil: Σπυρακια,κοκκινιλες,μαυρα στιγματα...ντρεπομαι σας λεω!!!

Αλήθεια!!! Εμένα το αντίθετο, είναι πολύ λαμπερό και καθαρό!!! Απλως ενω κανονικά ειναι ψιλολιπαρή η επιδερμίδα μου, τώρα είναι πιο ξηρή.

Διαφημίσεις

Παντως βρε κοριτσια και στην πρωτη εγκυμοσυνη κ τωρα το προσωπο μου ειναι σκ@τα!!!!:evil: Σπυρακια,κοκκινιλες,μαυρα στιγματα...ντρεπομαι σας λεω!!!

Κάπου είχα διαβασει(νομίζω)ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης,ο γιατρός σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει με κάτι ή ένας δερματολογος? δεν ξέρω κιόλας μπορεί να λέω και βλακείες.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

οχι βρε συνολο εχω παρει 5 κιλα

Τρόμαξα προς στιγμήν.......Ε πάνω κατω μαζί είμαστε και σ αυτό....Το μισό κιλό σε πόσες εβδομάδες το έβαλες; Πότε σε είχε ζυγίσει πριν δηλαδη;;

οχι βρε συνολο εχω παρει 5 κιλα

Μάλλον κάνω κάτι λάθος...εγω γιατί είμαι στα +10? μπορεί και κάτι παραπάνω έχω να ζυγιστω 10 μέρες.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Τρόμαξα προς στιγμήν.......Ε πάνω κατω μαζί είμαστε και σ αυτό....Το μισό κιλό σε πόσες εβδομάδες το έβαλες; Πότε σε είχε ζυγίσει πριν δηλαδη;;

καθε 3 με 3 1\2 εβδομαδες πηγαινω

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

καθε 3 με 3 1\2 εβδομαδες πηγαινω

Ναι αλλά τελευταλια φορα εκανες β επιπεδου, εκει σε ζυγίσανε;; Σε άλλον γιατρό δεν πήγες;;

Εγώ στον γιατρό μου πηγα τελευταία φορα στις 20 εβδομάδες και στις 24 οπηγα αλλου για β επίπεδου, όπου φυσικά δεν με ζύγισαν. Τώρα θα ξαναπάω στον δικό μου στις 27 εβδομάδες περίπου

Ναι αλλά τελευταλια φορα εκανες β επιπεδου, εκει σε ζυγίσανε;; Σε άλλον γιατρό δεν πήγες;;

Εγώ στον γιατρό μου πηγα τελευταία φορα στις 20 εβδομάδες και στις 24 οπηγα αλλου για β επίπεδου, όπου φυσικά δεν με ζύγισαν. Τώρα θα ξαναπάω στον δικό μου στις 27 εβδομάδες περίπου

την β' επιπεδου την εκανα την περασμενη πεμπτη σε αλλον γιατρο δεν με ζυγησανε που ημουνα 23 εβδ. και εχθες 24 εβδ. που ζυγηστικα πηρα μισο κιλο.

Τωρα θα ξανα παω σε 3 εβδ.

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Skybeam εσυ παιδι μου πρεπει και επισημα να τρως καθε μερα γλυκο

με συνταγη γιατρου!!!!:D Τι σου ειπαν εκει?Επειδη δεν ειχες φαει γενικως

το επαθες ή συγκεκριμενα λογω υπογλυκαιμιας!Περαστικα ξαπλωσε και

κοιμησου και μολις ξυπνησεις χτυπα καμια τουρτα σοκολατα!!!!

Παιδί μου κόντεψα να πέσω κάτω, με επηρέασαν και οι μικροβιολόγοι

εκεί που φοβήθηκαν...

Δεν ξέρω γιατί απ' τα δύο μου συνέβη, θα μου πει από βδομάδα ο ενδοκρινολόγος κι η γυναικολόγος...

Παιδί μου κόντεψα να πέσω κάτω, με επηρέασαν και οι μικροβιολόγοι

εκεί που φοβήθηκαν...

Δεν ξέρω γιατί απ' τα δύο μου συνέβη, θα μου πει από βδομάδα ο ενδοκρινολόγος κι η γυναικολόγος...

Εισαι καλα τωρα?Πηρες χρωματακι????:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...