Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χριστιανα βρήκα τα βιντεακια θα κανω το μεσημέρι που θα

κοιμηθει ο μικρος μπάς κ καλυτερεύσει κ ο πόνος....

Ξανθη κ μένα δεν ειναι στην κοιλια...

Πάντως με καθησυχασατε κορίτσια γιατι ειχα

αρχίσει ν ανησυχώ οτι κατι κακο συμβαίνει....

δεν το είχα πάθει αυτο την πρωτη εγκυμοσύνη....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στις υπόλοιπες!!!

Ουφ κορίτσια τώρα που βαραίνουμε και πιο πολύ

τα πονάκια θα τα έχουμε...υπομονή τί άλλο!!!!!

Εγώ έχω πολύ σουβλιά κάτω με πόνο!

Θα πάρω τον γιατρό να δώ τί θα μου πεί και αυτός!

Skybeam δεν σου είπα κι εγώ την γνώμη μου χθές αλλά

γενικά εγώ είμαι πιο αντιδραστικό στοιχείο(υδροχόος) και δεν ήθελα να σε επιρρεάσω!

Γιατί πολύ απλά εγώ δεν θα πήγαινα αν δεν ένοιωθα καλά!

Το ότι θα μου δίνανε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευγνόμων αλλά

αν το σώμα μου δεν αντέχει να βράσω και τα πράγματα και όλα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω μέρες να σας γράψω αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς. Θέλω τη βοήθεια σας, αποφάσισα αν και καθυστερημένα να δοκιμάσω να πάω και σε έναν άλλο γιατρό να μου πει τη γνώμη του και αν μου αρέσει να γεννήσω με αυτόν.

Ο δικός μου γιατρός μου έχει πει για προγραμματισμένη καισαρική εδώ και δυο μήνες (μιας και έχω ήδη γεννήσει με καισαρική το γιο μου), όταν του είπα ότι εντάξει για την καισαρική αλλά γιατί να μην περιμένουμε το παιδί πότε θα θελήσει να βγει έφερε την καταστροφή- μας έλεγε για 5 λεπτά τι κακά μπορεί να πάθει το παιδι- κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Γιαννίκο και έλεγα να πάω να δω τι θα μου πει.

YBNUp3.png

Για τον Γιαννίκο θα σου έλεγα και εγώ εδώ στην Αθήνα. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ήδη πάνε 2 μανούλες που γεννήσαμε μαζί τον Αύγουστο και ξέρω πολλές περιπτώσεις επιτυχημένης vbac. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα για μένα πήγαινε.Επίσης αν δεν το ξέρεις έχει γκρουπ στο φεισμπουκ με vbac και εκεί θα βρεις πολλές που έχουν τον Γιαννίκο γιατρό και έχουν γεννήσει με vbac.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

πήγαινε πρώτα να δεις πως θα σου φανεί μπορεί εσένα να μην σου κάνει σαν γιατρός σαν άνθρωπος το στυλ του γενικά.Αν τελικά αποφασίσεις ότι θα πας εκεί απλά θα του το ανακοινώσεις τι θα κάνει με το ζόρι θα σε κρατήσει να γεννήσεις σε αυτόν;;;Απλά πήγαινε πρώτα να δεις και μετά αποφασίζεις.

και στον γιατρό μου τι θα το πω????????? έχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαινε πρώτα να γνωρίσεις και τον νέο γιατρό και αν

σου κάνει το κλίκ και σε καλύψει στο θέμα της γέννας

παίρνεις ένα τηλέφωνο όπως λέει και η Ξανθή και ακυρώνεις το ραντεβού

σου με τον τωρινό σου γιατρό και εξηγείς ότι δεν θα συνεργαστείς μαζί του και τέλος!Πολύ απλό για να αγχώνεσαι!!! ;)

Να θίξω κι εγώ ένα άλλο θέμα??

Με το θέμα περιποίησης της περιοχής εκεί κάτω τί κάνετε?

Εγώ κάνω αποτρίχωση κάθε μήνα όπως έκανα και πριν μείνω έγκυος.

Να πώ την αλήθεια δεν ρώτησα τον γιατρό μου ποτέ γιατί ντρεπόμουνα

αλλά η αισθητικός μου με διαβεβαίωσε ότι όλες οι έγκυες κάνουνε αποτρίχωση

(εκτός βέβαια αν η εγκυμοσύνη δεν είναι καλή) δηλαδή ξάπλα στο κρεβάτι κ.τ.λ.

Εσείς κάνετε αποτρίχωση ή ξυραφάκι?

Διαφημίσεις

Δεν είναι τόσο απλό γίατί το τηλ. το απαντάει πάντα ο ίδιος!!! Νιώθω πολύ άβολα και νομίζω πως κατά βάθος καθυστερούσα τόσο καιρό να πάω σε άλλον γιατρό γιατί δεν ξέρω πως θα πω σε αυτόν που έχω τώρα πως φέυγω

YBNUp3.png

Να του πεις την αλήθεια ότι επειδή θέλεις να προσπαθήσεις για vbac και ο ίδιος δεν σου έδωσε καμία ελπίδα θα προσπαθήσεις με κάποιον άλλο που το βρίσκει πιθανό να συμβεί.Θα ευχαριστήσεις για την μέχρι τώρα συνεργασία και τέλος.Τι νομίζεις ότι θα σου πει;

καλημέρα και από μας! όοοολα καλά???:tongue:

hippo μην αγχώνεσαι πάνω από όλα πρέπει να είσαι

άνετα με το γιατρό σου..οπότε δοκίμασε τον καινούριο

και δες!πάντως γενικά ξέρω πως αν πας με καισαρική

προγραμματισμένα οι 38 βδομάδες είναι συναγερμός!

κανένας δεν σε αφήνει παραπάνω..είναι σαν τις 40 για

φυσιολογικό.απλά μπορεί να ήταν λίγο υπερβολικός για

να σε φοβίσει..:?

εύα και εγώ αποτρίχωση έκανα και είχα ρωτήσει το γιατρό και

τη μαία και μου είπαν κανένα πρόβλημα..μόνο χτες έκανα ξυράφι

λόγω ραντεβού για να είμαι σίγουρη και το μετάνιωσα...

θα υποφέρω τώρα μέχρι να μπορώ να ξαναπάω για αποτρίχωση..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Δεν είναι τόσο απλό γίατί το τηλ. το απαντάει πάντα ο ίδιος!!! Νιώθω πολύ άβολα και νομίζω πως κατά βάθος καθυστερούσα τόσο καιρό να πάω σε άλλον γιατρό γιατί δεν ξέρω πως θα πω σε αυτόν που έχω τώρα πως φέυγω

Να σκέφτεσαι πρώτα το μωράκι σου και την εγκυμοσύνη σου και ύστερα

το τί θα σκεφτεί ο γιατρός.

Φοβάσαι ή ντρέπεσαι?

Γιατί δεν νομίζω να σου πεί κάτι αν του εξηγήσεις τους λόγους

που δεν θέλεις να συνεχίσεις μαζί του.

Νομίζω ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που

αλλάζεις γιατρό.

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άλλαξα γιατρό στις 32 εβδομάδες

γιατί νοσηλέυτηκα 3 μέρες με ορό και φάρμακα,με συσπάσεις και κόντεψα να γεννήσω και ο γιατρός μου όχι απλά δεν ήρθε ποτέ να με δεί(είναι διευθυντής εξωσωματικής στην κλινική που ήμουνα) ούτε καν ένα τηλέφωνο δεν πήρε.

Είχε στείλει κάποιον συνεργάτη του όπως μου είπανε οι μαίες γαι να με κουράρει.

Αφού βγήκα από την κλινική δεν σκέφτηκα λεπτό να ξαναπάω στον ίδιο.

Ένοιωσα τρομερή ανασφάλεια και χωρίς δεύτερη κουβέντα τον ενημέρωσα πως δεν θα συνεργαστούμε από εδώ και στο εξής και η απάντησή του στεγνή.

Μάλιστα..έγινε κα. ..... καλησπέρα σας.Και το κλείσαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...