Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δε νομίζω οτι είναι θέμα ηλικίας αλλά θέμα ανθρώπου και νοοτροπίας...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ...είχα μια σχέση 8 χρόνια..ημασταν κάπου στα 22 και ενα βραδυ κατάτις 9 γυρίζει και λέει στη μάνα του, η οποία ηταν ξαπλωμένη...καλά τι φαί είναι αυτό που έχει;;;; Να σηκωθείς να μου φτιάξεις το τάδε.. και θέλω και ένα γαλακτομπούρεκο...γελάω εγώ...λέω ωραία πλακίτσα...οχου άσε μας ρε Βασίλη... ηταν η απάντηση της μανας του...και της λέει σήκω τωρα.... Μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια.... σηκώθηκε η χαζή η μάνα του...γιατί για μενα φταει αυτή που έγινε έτσι ο γιος της... και του έφτιαξε και 2ο φαγητό και άρχισε να φτιαχνει το γλυκό που ζήτησε ο πασάκας της.. μη χε@ω....

Εμμ...αυτά σκέφτηκα και τον χώρισα...γιατί μπορεί να ήταν νέο παιδί αλλά ήταν χειρότερος και από άντρες πολλών δεκαετιών πριν!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ΄την άλλη δεν θέλω να σκεφτώ τους άντρες μας σε ένα αντίστοιχο forum... το φαντάζεστε;;;; Οοοοοχι πείτεεε μου, το φαντάζεστε;;;;:shock::shock:

Σιγά, ας μπαίνανε, ανώνυμο είναι! ;)

(Πλάκα-πλάκα, καλό θα τους έκανε, θα εκτονώνονταν κιόλας, θα τους άνοιγε και λίγο το μυαλό, θα βλέπανε πώς ό,τι τους συμβαίνει, συμβαίνει και σ' αλλους και μπορεί παίρνανε και κανένα καλό παράδειγμα, εδώ εμείς ήμασταν έτοιμες να τσαμπουκαλευτούμε αν δεν μας φέρουν το μωρό καπάκι μετά τη γέννα και μας είπαν οι δευτερό-τριτότοκες ότι παιδιά χαλαρώστε, θα'χετε άλλες έννοιες εκείνη την ώρα, καλό δεν μας έκανε που το ακούσαμε?)

Αχ, παιδιά σήμερα είχα πάει πάλι στο μαιευτήριο που κάνω το καρδιοτοκογράφημα και στο διπλανό δωματιάκι (κλειστή πόρτα, δεν έβλεπα, μόνο άκουγα) ήταν μια κοπελίτσα που μόοοολις είχε γεννήσει και ήταν μέσα με τον άντρα της και το μωράκι τους, το οποίο έκλαιγε συνέχεια αλλά είχε αυτό το αδύναμο-γατίσιο κλάμα του νεογέννητου και την ετοιμάζανε να την πάνε στο δωμάτιό της.

Και θα μου πείτε "και λοιπόν?", που λέει κι ο μαυρούκος στη διαφήμιση του μέγκα. Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..:rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμμ...αυτά σκέφτηκα και τον χώρισα...γιατί μπορεί να ήταν νέο παιδί αλλά ήταν χειρότερος και από άντρες πολλών δεκαετιών πριν!!

Κανόνισε κακομοίρα μου να τα γράφει η νύφη σου σε κανα φόρουμ αυτά μεθαύριο :tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σιγά μη σου πουμε και λοιπόν;;

Πιο εύκολο είναι τα μπίξουμε....:cry::cry:

Αλλωστε όλες το περιμένουμε πως και πως!!!!

Αχ..κορίτσια νομίζω πως έχουν κολλήσει οι βδομάδες... Δεν περνάνε με τίποτα οι άτιμες!!!!

Κανόνισε κακομοίρα μου να τα γράφει η νύφη σου σε κανα φόρουμ αυτά μεθαύριο :tongue:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο....χεχεχε (σατανικο γελάκιιιι)....

Αλλά θα έχω τις δικές σας νύφες να την κατασκοπεύουν... χαχαχα!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

...και της λέει σήκω τωρα....

Δυστυχώς η ίδια η μαμά του δεν είχε αυτοσεβασμό, οπότε κι ο νεαρός δεν είχε από πού να διδαχθεί τον σεβασμό.

Εσύ έφυγες και τη γλίτωσες πάντως!

Είχα διαβάσει ένα thread στο parents που γράφανε οι κοπέλες διάφορα σκηνικά με τις πεθερές τους, στα περισσότερα σου έπεφτε το σαγόνι, έλεγες δεν είναι δυνατόν.

Φαντάζεσαι να συναγωνίζονται οι νύφες μας ποια έχει την χειρότερη πεθερά?

(τράτζικ!)

Πάντως, από την προσωπική μου παρατήρηση στο ευρύτερο περιβάλλον μου, έχω δει ότι -συνήθως- αν έχεις ΚΑΙ κόρη είσαι πιο νορμάλ πεθερά από όταν έχεις μόνο γιούς.

Οπότε...καταλαβαίνεις στο δεύτερο πάμε γι ατην κόρη

(μ' αρέσει που λέω για δεύτερο, ενώ κι εμένα μου φαίνεται ότι έχουν κολλήσει οι βδομάδες. Επόμενο μαξιλαράκι για μένα 10 Μαρτίου, ν' αλλάξω μήνα, να λέω μπήκα στον 8ο...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

ποπο κοριτσια ωραιο θεμα ανοιξατε! παντως μου δωσατε κουραγιο οτι ολοι ιδιοι ειναι... δεν θυμαμαι πια κοπελα το ειπε για τον αντρα της που ηθελε να παει στο νοσοκομειο να δει τον θειο του, στην πρωτη εγκυμοσυνη εριξα απιστευτους καυγαδες για τον ιδιο λογο αλλα επειδη ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη σαν να μην τα ελεγα:evil: τωρα που αρρωστησα στο πρωτο τριμηνο 2 φορες και ειδε οτι δεν μπορουσα να κανω τιποτα τωρα καταλαβε και οταν ετυχε κατι αντιστοιχο τον ακουσα μονο του να λεει δεν μπορω να ερθω...

τι να πω και η απαντηση που παιρνω κι εγω σε κατι τετοια ειναι "δεν το σκεφτηκα" και το πιο εκνευριστικο για μενα ειναι να τα λεω στην μανα μου και να μου λεει οτι ειμαι υπερβολικη και οτι εχω νευρα λογο εγκυμοσυνης.

ουφ τα ειπα και ξεθυμανα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

και το πιο εκνευριστικο για μενα ειναι να τα λεω στην μανα μου και να μου λεει οτι ειμαι υπερβολικη και οτι εχω νευρα λογο εγκυμοσυνης.

Ναι, είναι η τακτική των μαμάδων αυτή γενικότερα. Δεν ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να μη γίνονται καυγάδες μέσα στο ζευγάρι. Κι η δική μου τα ίδια έκανε!

Ναι, είναι η τακτική των μαμάδων αυτή γενικότερα. Δεν ρίχνουν λάδι στη φωτιά για να μη γίνονται καυγάδες μέσα στο ζευγάρι. Κι η δική μου τα ίδια έκανε!

ναι αλλα την ψυχολογια της εγκυου δεν την σκεφτονται καθολου????????

εγω ελεγα δεν μπορει ειμαι η τρελλη του χωριου:?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ναι αλλα την ψυχολογια της εγκυου δεν την σκεφτονται καθολου????????

εγω ελεγα δεν μπορει ειμαι η τρελλη του χωριου:?

Μην τρελλαίνεσαι κι εγώ έτσι έλεγα, και τώρα που είμαι έγκυος πάλι

τα ίδια θα έκανε. Στο νου τους έχουν ότι αν μας δώσουν δίκιο θα

σηκώσουμε κάνα μπαϊράκι και θα γίνει κανένας τρομακτικός καυγάς

που, ποιος ξέρει πού θα καταλήξει... έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες,

αυτές δηλαδή που θέλουν τα πράγματα να κυλάνε ήρεμα και να μην

υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις... δεν σκέφτονται το προσωρινό "δίκιο"

δηλαδή αλλά να μη μείνουμε στο τέλος μόνες μας (τραβηγμένο, αλλά

τουλάχιστον η δική μου έτσι σκεφτόταν).

skybeam αφου σε τρομαζει τοσο πολυ το πλυσιμο του μωρου γιατι δεν παιρνεις μια κουκλα και να εξασκηθεις πανω της????

σε σεμιναρια που ειχα παει μια κουκλα ειχανε και μας ειχαν δειξει και πως να πλενουμε το μωρο και πως να το αλλαζουμε και ολα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...