Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εξαλλη...γιατί σε εκθέτουν χωρίς να το θέλουν και σε κάνουν να φαίνεσαι οτι εσύ είσαι η κακιά που πρέπει να κάνεις υποδείξεις...

ΠΑΝΤΑ, μα πάντα ρε παιδί μου... και φαντάσου πόσες φορές έχει συμβεί αυτό σε μας που είμαστε και 12 χρόνια μαζί και συμβιώνουμε τα 11...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SKYBEAM!!!!

Το βρήκα πώς θα σου περάσει η ώρα!

Θα βάλεις τη σύζυγο του φίλου σας, να σου δείξει πώς κάνουν μπάνιο τα μωρά (στο νιπτήρα)!

(ή πάλιωσε το αστείο...?:tongue:)

:P:D:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p:razz::-P:razz::-P

Καλά είσαι απίστευτη....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

SKYBEAM!!!!

Θα βάλεις τη σύζυγο του φίλου σας, να σου δείξει πώς κάνουν μπάνιο τα μωρά (στο νιπτήρα)!

Εεεεεεχεχεχε!!!!!!!!!

Είσαι το χειρότερο παλιοκόριτσο!!! :D:D:D:tongue:

Δεν είχα σκεφτεί να τη ρωτήσω είναι η αλήθεια, θα τη ρωτήσω κι αυτή και θα τη βάλω να μου κάνει πρόβα σε κάνα αρκουδι του μικρού!

SKYBEAM!!!!

ΘΕΪΚΟ!!!! (όχι δεν πάλιωσε το αστείο...)

Διαφημίσεις

Ναι, παιδιά, να κάνουμε δυο στήλες :tongue:

(Ax, karmar, γέλασα πάρα πολύ με το ποστ σου! Ειδικά στο τέλος, που προετοιμάζεις και για τυχόν στραβή του όλου σχεδίου "και τότε... ο Θεός βοηθός":p)

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου να΄σαι καλά!!!!!!!

Εγώ παιδιά πάντως ανήκω στην λίστα του "κάκτος να ήμουν...θα είχα μαραθεί"... τόόόόση ξεραϊλαααααα.....:shock::shock::shock::shock:

1 φορά για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.. αφού πρώτα περάσαμε το στάδιο.. θα πάω με άλλον αν δεν μου κάτσεις.... και αυτό ήταν!!!

Επειτα ένιωθα κ εγώ άσχημα για το μωρούλι μου..το σκεφτόμουν..ε και αυτό ηταν.... ο άντρας μου δε...ακόμα και αυτή την μια φορά μου είπε οτι το έκανε για να μου περάσουν τα νεύρα....βλέπεις νόμιζε οτι εκεί οφειλόταν τόση τσαντίλα και όχι στις ορμόνες!!!

SKYBEAM!!!!

μαρη τρελη δεν ντρεπεσαι?χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

skybeam και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια!

πηγαινε κατσε και ζητα να φυγεις λιγο νωριτερα...ενταξει δεν ειναι κακο να περασετε καποια ωρα μαζι τους...στην τελικη δεν ειναι η πρωτη φορα απο οσο καταλαβαινω..

απο εκει και περα ομως οι αντοχες σου δεν ειναι ιδιες και εσενα και αφου η κοπελα εχει παιδι θα το καταλαβει!

Βασικα καλο ειναι να το εξηγησεις και στον αντρα σου.Οτι δεν ειναι πως δεν θες αλλα και εσενα οι δυναμεις σου δεν ειναι ιδιες ρε παιδι μου...

εγω κοριτσια αρχιζω και νιωθω εξουθενωμενη με λιγο σιδερωμα ας πουμε...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Κανένας σεβασμός πια...

Xμ! Αυτό είναι που βλέπω!...

Ευχαριστώ κούκλες για τις συμβουλές του τραπεζώματος και του μωρο-συμπραγκαλο-μαζώματος... ήμουν έτοιμη να το ακυρώσω (και να γίνω κακιά once more βεβαίως...) αλλά θα κάνω υπομονή δυο τρεις ώρες (ε, μετά αν δε νιώθω καλά θα ξεκινήσω τα πάμε να φύγουμε...);)

Εεεεεεχεχεχε!!!!!!!!!

Είσαι το χειρότερο παλιοκόριτσο!!! :D:D:D:tongue:

Δεν είχα σκεφτεί να τη ρωτήσω είναι η αλήθεια, θα τη ρωτήσω κι αυτή και θα τη βάλω να μου κάνει πρόβα σε κάνα αρκουδι του μικρού!

Να είδες...θα βρεις κατι να κάνεις...μόνο κάν΄το πριν ξεκινήσουν τα τσίπουρα γιατί δεν προκειται να φύγεις από εκει....:tongue::tongue:

Αααα επίσης, με απογοήτευσες να ξέρεις που μου είπες για τα 12 χρόνια σχεσης και ακόμα κάνει τα ίδια... τίποτα παιδί μου... πρέπει να το πάρω απόφαση... μαζί με τον γιο θα νταντεύω και τον μπαμπά για μια ζωη... Ελπίζω να κάνω και μια κόρη μετά για σύμμαχο...:rolleyes:

Αααα επίσης, με απογοήτευσες να ξέρεις που μου είπες για τα 12 χρόνια σχεσης και ακόμα κάνει τα ίδια... τίποτα παιδί μου... πρέπει να το πάρω απόφαση... μαζί με τον γιο θα νταντεύω και τον μπαμπά για μια ζωη...

Εντάξει, κάποια φτιάχνουν και κάποια όχι... π.χ. μάθαμε ότι όποιος γυρίζει πρώτος σπίτι μαζεύει και βάζει ένα φαγητό στο φούρνο, ότι δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές (εκτός απ' το άπλωμα που απλώς αρνείται, αλλά το συγκεκριμένο δεν με πειράζει), ότι εξοφλούμε πρώτα τους λογαριασμούς του σπιτιού μας και τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις μας και μετά κανονίζουμε μπαράκια, εξόδους, καλοπέραση, ότι όποιος αρρωσταίνει περιμένει από τον άνθρωπό του να του συμπαρασταθεί και να τον φροντίσει... ε, αυτά τα μάθαμε. Κάποια πράγματα τα μαθαίνουν. Απο εκεί και μετά ορισμένα χούγια δεν κόβονται, καλώς ή κακώς...

Εεεε καλάάά εννοείται πως αυτά τα κάνει από την πρώτη μέρα που μείναμε μαζί...εμένα πάλι αρνείται να ξεσκονίσει... Βαλ΄τον να πλύνει, να σκουπίσει, πλυντήριο βάζει, να κανει με χλωρίνες... το ξεσκίνισμα τον ενοχλει...τι να πω;;;;;:tongue::tongue:

Εμένα με ενοχλει αυτό που λεγαμε πριν.. οτι δεν σκεφτεται...και αυτό που λέω είναι, να ήσουν χαζός να πω οτι μεχρι εκεί σου κόβει...αλλά είναι χειρότερο που δεν είσαι αλλά δεν σκέφτεσαι....:evil::evil:

Απ΄την άλλη δεν θέλω να σκεφτώ τους άντρες μας σε ένα αντίστοιχο forum... το φαντάζεστε;;;; Οοοοοχι πείτεεε μου, το φαντάζεστε;;;;:shock::shock:

Εεεε καλάάά εννοείται πως αυτά τα κάνει από την πρώτη μέρα που μείναμε μαζί...

Επειδή τα κάνει ο δικός σου, μην θεωρείς ότι τα κάνουν όλοι, δεν είναι κάτι το δεδομένο!

Εν τω μεταξύ τα νεότερα παιδιά είναι και πιο δεκτικά να σε βοηθήσουν όπως μπορούν, ενώ στις δικές μου ηλικίες πιο δύσκολα τα πράγματα, αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι 39 στα 40 κι ο άντρας μου 48 στα 49.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...