Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα συναδελφοι! :D

vivian26 ετσι ειναι το χα γραψει κι εγω οι αναγουλες ξεκινανε 8η με 9η εβδομαδα και τελειωνουν 14η με 15η δηλαδη ο 4ος μηνας ειναι ο χειροτερος! Μετα ομως φευγουν ολα με τη μια και νιωθεις τελεια!

Σουπα?Που να φας σουπα! Με τα κρακερακια στο χερι εισαι!

Κι εμεις τα κακομοιρα που μαστε στο 3ο :oops: θελουμε υπομονη γιατι αμα τα χεις περασει τα φοβασαι χειροτερα μετα....

Παω να φτιαξω βαλιτσα γιατι φευγουμε σημερα για σκ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariapap82 μάλλον θέλουν πολύ κορίτσι γιαυτό!δεν νομίζω να 'φαίνομαι' ακόμα για να ξεχωρίζεις..θα δείξει...

mommytobe λες να με κάνουν χειρότερα οι τσίχλες?πωπω πάνε κ αυτές δεν το είχα σκεφτεί..η μαμά μου λέει να μυρίζω λεμόνι και πως εκείνη τη βοηθούσε..θα το δοκιμάσω κ αυτό τι να κάνω!! πάντως κόριτσια εσείς που είστε στο πρώτο μωράκι, σαν εμένα, οπλιστείτε με υπομονή γιατί ρώτησα σήμερα την αδερφή μου που είναι 7 μηνών στο δεύτερο και μου είπε ένα μήνα ακόμα σίγουρα οι αναγούλες!!! παναγία μου!!!!:shock::shock::shock::shock: είναι σαν να είσαι μόνιμα άρρωστος!! και δεν μπορείς να φας κ σούπες!

σουπες????εγω εχθες εφαγα σουπιτσα παντως και δεν με πειραξε καθολου!!

βεβαια ειναι και στον οργανισμο...

εμενα βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν μου ερχονται αναγουλες την ωρα του φαγητου..οταν τρωω ειμαι μια χαρα..:rolleyes:

μετα απο κανενα μισαωρο αρχιζουν περιεργα...

Καλημερα συναδελφοι! :D

vivian26 ετσι ειναι το χα γραψει κι εγω οι αναγουλες ξεκινανε 8η με 9η εβδομαδα και τελειωνουν 14η με 15η δηλαδη ο 4ος μηνας ειναι ο χειροτερος! Μετα ομως φευγουν ολα με τη μια και νιωθεις τελεια!

Σουπα?Που να φας σουπα! Με τα κρακερακια στο χερι εισαι!

Κι εμεις τα κακομοιρα που μαστε στο 3ο :oops: θελουμε υπομονη γιατι αμα τα χεις περασει τα φοβασαι χειροτερα μετα....

Παω να φτιαξω βαλιτσα γιατι φευγουμε σημερα για σκ!

αχ τελεια!!!

καλα να περασετε!!!!!!!!!

και εγω θελω Σ/Κ...στο κρεββατι μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

aCtzp3.png

κοριτσια να σας πω κατι...?

οσο πλησιαζει η Δευτερα αρχιζει η αγωνια...

θα ειναι ολα καλα??

θα χτυπαει ακομα η καρδια του?θα εχει μεγαλωσει οσο πρεπει...??

ξερω οτι ειναι καλο που τα συμπτωματα ακομα καλα κρατουν αλλα ειναι αυτο λογος να μην φοβαμαι?

aCtzp3.png

kalimeraaa!!! mariapap ti wraia kala na perasete to sk!! pros ta pou pate?

mummy to be oles mas ta pairname ayta ta agxh..ypomonh 3 vdomades akoma k meta na maste pio hsyxes..ennoeitai pws to bebe su tha nai ekei k tha s perimenei!!!;) egw pantws opote skeftomun arnhtika, giati twra to xw kopsei, ksespaga ligo k meta mesa mou hksera pws einai ola kala k aplws me epiasan oi fovies mu! opote dont worry be happy k mpes sto internet na xazepseis mwrudiaka na su anevei h diathesi!! ouf ante na mathume kiolas, na koitame roz h mple! ;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέρα! Πως είστε;

Μαρία καλα να περάσετε στο ταξιδάκι σας!

mummytobe νομίζω φυσιολογικο να έχεις αγωνία. Εγω να δεις όσο πλησιάζει η ώρα να παμε (17:30) τόσο πιο αγωνία έχω και ξέρω θα κορυφωθεί την ώρα που θα πάω και μέχρι να μπω μεσα! Και φυσικά φοβάμαι, και δεν έχω παει τόσο καιρό...

Όσο για τις σούπες επειδή είναι υγρές μπορεί να προκαλουν πιο έντονα ανακατωσουρες. Αλλά εξαρτάται κιόλας, εμένα τίποτα δεν μου μυρίζει καλά, όλα ομως τα τρώω και φυσικά μετα απο λίγο αρχίζει το ανακατεμα πάλι. Και ναι υπομονή κανένα μήνα ακόμη σίγουρα. Θυμάμαι στον μικρο είχαν κορυφωθεί προς το τέλος και εξαφανίστηκαν ξαφνικά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Πως είστε;

Μαρία καλα να περάσετε στο ταξιδάκι σας!

mummytobe νομίζω φυσιολογικο να έχεις αγωνία. Εγω να δεις όσο πλησιάζει η ώρα να παμε (17:30) τόσο πιο αγωνία έχω και ξέρω θα κορυφωθεί την ώρα που θα πάω και μέχρι να μπω μεσα! Και φυσικά φοβάμαι, και δεν έχω παει τόσο καιρό...

Όσο για τις σούπες επειδή είναι υγρές μπορεί να προκαλουν πιο έντονα ανακατωσουρες. Αλλά εξαρτάται κιόλας, εμένα τίποτα δεν μου μυρίζει καλά, όλα ομως τα τρώω και φυσικά μετα απο λίγο αρχίζει το ανακατεμα πάλι. Και ναι υπομονή κανένα μήνα ακόμη σίγουρα. Θυμάμαι στον μικρο είχαν κορυφωθεί προς το τέλος και εξαφανίστηκαν ξαφνικά!

περιμενουμε νεα εεεεε????

μη μας ξεχασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ειναι ολα τελεια!!!

aCtzp3.png

περιμενουμε νεα εεεεε????

μη μας ξεχασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ειναι ολα τελεια!!!

Όντως όλα ήταν τέλεια! Μεγαλώσαμε, έχουμε χεράκια, ποδαράκια...είμαστε λίγες μέρες μεγαλύτεροι στις μετρήσεις και όλα μια χαρα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Όντως όλα ήταν τέλεια! Μεγαλώσαμε, έχουμε χεράκια, ποδαράκια...είμαστε λίγες μέρες μεγαλύτεροι στις μετρήσεις και όλα μια χαρα!

Μπράβο Μαρακι!

Πολυ χαίρομαι!αντε τωρα αγωνία μεχρι την επόμενη φορα!τωρα λέει σε αυτή την ηλικία μοιάζουν με αρκουδακια...:tongue:

Αυχενικη πότε θα κάνετε?

aCtzp3.png

Καλημέρα! Κοιμαστε; Εμείς είμαστε πρωινοί τύποι! Ήδη έχουμε απλώσει τα παιχνίδια παντού! Μεσα στη βδομάδα θα κανονισουμε για την αυχενικη, αλλά μου είπε 18-25 οκτ, εκείνη τη βδομάδα.

My girl που εξαφανιστηκες; Μήπως μας "χρωστάς" μια ενημέρωση; Πηγές χθες στο γιατρο; Είδα που εγραψες στο θέμα με τους παιδικούς σταθμούς. Συμμετείχα φέτος και το διαβάζω απο περιέργεια εν τέλει να δω τι θα γίνει με αυτό το χαμό φέτος. Εμάς μας πήραν με τις δεύτερες λίστες, μας είχαν πάρει και εκτός ΕΣΠΑ στον δημοτικο. Εκτός ΕΣΠΑ εχει καιρο που αρνηθηκαμε τη θέση, αλλά μέσω ΕΣΠΑ προχθές μας ειδοποίησαν να πανε να συμπληρώσουμε μια υπεύθυνη δήλωση για να αρνηθούμε τη θέση. Τους είχα πει οτι δεν θα τον στειλω, φοβάμαι για ιωσεις τώρα με την εγκυμοσύνη και αφου θα είμαι σπίτι, μαζί και ο μικρός. Μου ειπαν θα με ειδοποιησουν ποτε να παω για την αρνηση. Σκέψου ομως χθες πήγα, ποτε θα ειδοποιήσουν το επομενο παιδάκι... Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι αλλες περιπτώσεις και θα πάρουν επιλαχουσες. Πάντως απο οτι κατάλαβα θα βγάλουν κι αλλες λίστες. Εσείς σαν προνηπιο δεν πάτε έτσι κι αλλιώς ή πρώτα παίρνουν τα νήπια κ αν υπάρξουν κενές θέσεις τα προνηπια;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα! Κοιμαστε; Εμείς είμαστε πρωινοί τύποι! Ήδη έχουμε απλώσει τα παιχνίδια παντού! Μεσα στη βδομάδα θα κανονισουμε για την αυχενικη, αλλά μου είπε 18-25 οκτ, εκείνη τη βδομάδα.

My girl που εξαφανιστηκες; Μήπως μας "χρωστάς" μια ενημέρωση; Πηγές χθες στο γιατρο; Είδα που εγραψες στο θέμα με τους παιδικούς σταθμούς. Συμμετείχα φέτος και το διαβάζω απο περιέργεια εν τέλει να δω τι θα γίνει με αυτό το χαμό φέτος. Εμάς μας πήραν με τις δεύτερες λίστες, μας είχαν πάρει και εκτός ΕΣΠΑ στον δημοτικο. Εκτός ΕΣΠΑ εχει καιρο που αρνηθηκαμε τη θέση, αλλά μέσω ΕΣΠΑ προχθές μας ειδοποίησαν να πανε να συμπληρώσουμε μια υπεύθυνη δήλωση για να αρνηθούμε τη θέση. Τους είχα πει οτι δεν θα τον στειλω, φοβάμαι για ιωσεις τώρα με την εγκυμοσύνη και αφου θα είμαι σπίτι, μαζί και ο μικρός. Μου ειπαν θα με ειδοποιησουν ποτε να παω για την αρνηση. Σκέψου ομως χθες πήγα, ποτε θα ειδοποιήσουν το επομενο παιδάκι... Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι αλλες περιπτώσεις και θα πάρουν επιλαχουσες. Πάντως απο οτι κατάλαβα θα βγάλουν κι αλλες λίστες. Εσείς σαν προνηπιο δεν πάτε έτσι κι αλλιώς ή πρώτα παίρνουν τα νήπια κ αν υπάρξουν κενές θέσεις τα προνηπια;

Ζουζούνες καλημέρααααα!!!

mariath ΤΕΛΕΙΑ τα νέα σου!!! :D :D :D Με το καλό και στην αυχενική τώρα όλα να είναι τέλεια!!!!!!!!! :D;):D

Πήγα κι εγώ στον γιατρό κορίτσια και είδαμε τον μάικ τον φασολάκη μας :D

Μας κουνούσε χεράκια και ποδαράκια όλη την ώρα σε ησυχία δεν καθότανε :tongue:

Όλα καλά και αυχενική στις 18 Οκτωβρίου.

Η μικρή μου είναι προνήπιο ναι αλλά επειδή δεν θεωρείται :evil: υποχρεωτική εκπαίδευση δέχονται πρώτα τα νήπια και αν μείνουνε κενές θέσεις παίρνουνε και 1-2 προνηπιάκια!!!:evil: Κι αυτά με μέσο σχεδόν πάντα!!!Ελλαδάρα!!!

Οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως είμαστε τυχερές!!!:rolleyes:

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?Πότε έχετε γιατρό καλέ πείτε...δεν θυμάμαι τίποτα..το μυαλό κουρκούτι!!!:tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Αχ my girl και εσυ ειχες γιατρο ε;;;

Σε τρελανε το μικρουλακι σου;;;

Εγω εχω Δευτερα και ανυπομονωωωω!!!

Μια χαρα μαζι παμε ολες..μαζι λογικα και αυχενικες..!

Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ την Δευτέρα να δείς το ζουζούνι σου να κουνάει τα χεράκια του να τρελαθείς!!!!!!:D :D :D

Βασικά μάλλον κοντά κοντά θα τις κάνουμε!Εγώ στις 18 η MARIATH εκείνες τις μέρες κι αυτή ε και εσένα την Δευτέρα μάλλον εκείνη την περίοδο θα σου πει γύρω στις 20 με 25 φαντάζομαι!;)

Ξέχασα να σας πω ότι μου έδωσε και μαγνήσιο 3 χάπια την ημέρα γιατί έχω κάτι σφιξήματα στην κοιλιά σαν πετρώματα με ελάχιστο πόνο και μου είπε να πάρω 3 για αρχή κι αν συνεχίσουνε θα τα κάνουμε 6 την ημέρα!Μου είπε να ξεκουράζομαι όσο εύκολο κι αν είναι αυτό με ένα 4 χρονο σπίτι το οποίο κάθε άλλο παρά ήσυχο είναι!

Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ την Δευτέρα να δείς το ζουζούνι σου να κουνάει τα χεράκια του να τρελαθείς!!!!!!:D :D :D

Βασικά μάλλον κοντά κοντά θα τις κάνουμε!Εγώ στις 18 η MARIATH εκείνες τις μέρες κι αυτή ε και εσένα την Δευτέρα μάλλον εκείνη την περίοδο θα σου πει γύρω στις 20 με 25 φαντάζομαι!;)

Ξέχασα να σας πω ότι μου έδωσε και μαγνήσιο 3 χάπια την ημέρα γιατί έχω κάτι σφιξήματα στην κοιλιά σαν πετρώματα με ελάχιστο πόνο και μου είπε να πάρω 3 για αρχή κι αν συνεχίσουνε θα τα κάνουμε 6 την ημέρα!Μου είπε να ξεκουράζομαι όσο εύκολο κι αν είναι αυτό με ένα 4 χρονο σπίτι το οποίο κάθε άλλο παρά ήσυχο είναι!

Αααα.....εμείς οι πρωταρες πως θα καταλάβουμε τι ειναι αυτο για να το πούμε?ειναι διαφορετικό απο τα πονάκια?:shock:

aCtzp3.png

Αααα.....εμείς οι πρωταρες πως θα καταλάβουμε τι ειναι αυτο για να το πούμε?ειναι διαφορετικό απο τα πονάκια?:shock:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σε αυτό πρωτάρα είμαι!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν το είχα!:rolleyes:

Είναι σαν βάρος κάτω χαμηλά στην κοιλιά

και στιγμιαίο πέτρωμα(σφίξημο) στην κοιλιά...

αν το νοιώσεις θα το καταλάβεις δεν πρόκειται να μπερδευτείς...

μην ανησυχείς!!!!

Και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις κι εσύ..

μάλλον το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις οπότε ηρέμησε!!!

Αν φοβάσαι ζήτα από τον γιατρό μεθαύριο να σου δώσει μαγνήσιο!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησα μαγνήσιο από νωρίς

και ίσως γι αυτό δεν είχα τέτοια θεματάκια!;)

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου μεθαύριο!!!!!:D

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες βλεπω εχετε ηδη υπεροχη παρεα που ελπιζω να χωραει και εμενα!!!

Ας συστηθω και εγω ειμαι η Μαρια εχω γινει ηδη Μανουλα σε μια μπουμπουκα 21 μηνων την οποια και θηλαζω ακομα και δεν ξερω και εγω που θα φτασουμε ελπιζω οχι πολυ π.η.τ. νομιζω 6/6 ακομα δεν εχουμε δει υπερηχο ειμαστε στη φαση των χοριακων:mad:

ομολογω οτι εχω πολυ αγωνια γιατι τον πρηγουμενο μηνα ημουν παλι εγκυος αλλ μακρια.... και τωρα ειμαι και παλι εγκυος μαλλον 4 εβδ και 1 ημερας τελευταια περιοδο ειχα 1/9 και τελευταια χοριακη 91,6α τελικα ητανε βιοχημικη κυηση:( ευτυχως ομως ηρθε το νεο σπορακι μου γιατι με ειχε παρει πολυ απο κατω.... αυτα απο εμενα!!!!!!!!

ααα stroumfitaki χαιρομαι που ολα σου πανε καλα!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...