Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!

Ολα καλά...τα καθημέρινά υγρά και λίγο πιο λευκά, οπότε μου έφυγε το άγχος!!!

Μη με μαλώσετε αλλά δεν τον πήρα τον γιατρό...ντράπηκα λίγο...χαζομάρα μου το ξέρω..αλλά είπα οτι αφου ειναι λιγότερα, να το παρακολουθήσω και να τον πάρω αν δω να αυξάνονται παλι...

Χιλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Ειλικρινά, είναι πολύ όμορφο να ξέρεις πως υπάρχουν ανθρωποι που καταλαβαίνουν απόλυτα αυτά που αισθάνεσαι!

Διότι μπορεί να έχεις δικούς σου ανθρώπους αλλά δεν αρκεί γιατί δεν νιωθουν τις ανησυχίες σου και προσπαθούν μονο να σε ηρεμήσουν!!

Μπράβο κοριτσάκι!!!! Ολα καλά!!! Τι να σε μαλώσουμε καλε???? χιχι!!!

karmar μου πολύ καλό νέο που μειώθηκαν τα υγρά...

ο πόνος πέρασε?

Ρε κορίτσια πείτε μου τώρα κάτι...

είναι αυτό το ζευγάρι που είναι να μας δώσει πέντε πράγματα, καρότσι και

ούτω καθεξής. Κανονίζει ο δικός μου να τους κάνει το τραπέζι με τσίπουρα

(δηλαδή να βάλουμε το σούπερ μάρκετ και τα ψαροσχετικά) στο δικό τους σπίτι,

δηλαδή να πάμε από πριν το μεσημεράκι, να πάμε στην αποθήκη, τους κάτω από

το σπίτι τους, να μου δώσουν ό,τι είναι και μετά να ανεβούμε πάνω και να

ετοιμάσουμε τσιπουροκατάνυξη.

Ποιο είναι το θέμα τώρα... ο δικός μου ο άντρας, κι αυτός ο καλός και

τρίκαλος φίλος μας, έτσι και κάτσουνε να πιούνε τσίπουρα θα θέλουν να

το ξημερώσουν και δεν θα σηκώνονται που να τους

τραβάς. Η δε επίσης γλυκύτατη τύπισσα της παρέας, έτσι και κάτσει μαζί τους,

θα κολλήσει κι αυτή και θ' αρχίσει στο τρίτο τσίπουρο τις βλακείες

(δεν το σηκώνει η γυναίκα, δεν την κατηγορώ, ίσως και λόγω κούρασης

από δουλειά, παιδί και λοιπά...), και εν πάση περιπτώσει εγώ θα πρέπει

να κάτσω σαν τον μ@λ@κ@ να τους κοιτάζω να τρώνε, να πίνουν και

να καπνίζουν με τις ώρες...

ε δεν το θέλω να γίνει έτσι, τώρα με πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι

το κανονίζει και του είπα ότι εγώ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να γίνουν έτσι τα πράγματα,

μου είναι φύσει αδύνατον για σωματικούς λόγους, μα μου λέει, που θα μας

δώσουν ένα χιλιάρικο πράγματα... λέω δεν θα μας τα χαρίσουν,

η κοπέλα είπε ότι θέλει να τα κρατήσει για την αδελφή της όταν κάνει παιδί,

κι εν πάση περιπτώσει αν είναι να μου βγει η ψυχή χ3στο κι άστο, ένα ρημάδι

καρότσι θα το βρω κι απ' αλλού!

Ρε παιδιά δε γουστάρω έτσι όπως μου το σερβίρουν,

γιατί είμαι υποχρεωμένη?

Πρέπει δηλαδή να βγάλουν το άχτι τους με την ευκαιρία των

μωροσυμπράγκαλων και τη στιγμή που εγώ είμαι με την κοιλιά στο στόμα?

Τι στο καλό να κάνω?

Κοίτα νομίζω σωστά το σκέφτεται ο αντρας σου, μέχρι το σημείο του να τους κάνετε το τραπέζι για το ευχαριστώ! Απο εκει και πέρα πρέπει να σεβαστούν κ την δική σου κατάσταση!

Οπότε μπορείτε να πατε ολα καλα να φατε, να πιουν τα τσιπουράκια τους, να φατε και σε μια λογική ώρα που κ εσυ θα αντέχεις... Μετα θα πεις οτι κουράστηκε η μεση σου , η πλάτη σου κ δεν ξέρω κ εγώ τι ,και θα φύγετε αν δεν αντέχεις άλλο! Εγκυος εισαι, όπως ήταν κ αυτη η κοπέλα πιο πριν! Αρα θα πρέπει να καταλάβουν! Επίσης το να κανπνιζουν μπροστά σου να μην το δεχτείς!!!! Θα ναι σαν να καπνίζεις κ εσυ...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

karmar μου πολύ καλό νέο που μειώθηκαν τα υγρά...

ο πόνος πέρασε?

Ρε κορίτσια πείτε μου τώρα κάτι...

είναι αυτό το ζευγάρι που είναι να μας δώσει πέντε πράγματα, καρότσι και

ούτω καθεξής. Κανονίζει ο δικός μου να τους κάνει το τραπέζι με τσίπουρα

(δηλαδή να βάλουμε το σούπερ μάρκετ και τα ψαροσχετικά) στο δικό τους σπίτι,

δηλαδή να πάμε από πριν το μεσημεράκι, να πάμε στην αποθήκη, τους κάτω από

το σπίτι τους, να μου δώσουν ό,τι είναι και μετά να ανεβούμε πάνω και να

ετοιμάσουμε τσιπουροκατάνυξη.

Ποιο είναι το θέμα τώρα... ο δικός μου ο άντρας, κι αυτός ο καλός και

τρίκαλος φίλος μας, έτσι και κάτσουνε να πιούνε τσίπουρα θα θέλουν να

το ξημερώσουν και δεν θα σηκώνονται που να τους

τραβάς. Η δε επίσης γλυκύτατη τύπισσα της παρέας, έτσι και κάτσει μαζί τους,

θα κολλήσει κι αυτή και θ' αρχίσει στο τρίτο τσίπουρο τις βλακείες

(δεν το σηκώνει η γυναίκα, δεν την κατηγορώ, ίσως και λόγω κούρασης

από δουλειά, παιδί και λοιπά...), και εν πάση περιπτώσει εγώ θα πρέπει

να κάτσω σαν τον μ@λ@κ@ να τους κοιτάζω να τρώνε, να πίνουν και

να καπνίζουν με τις ώρες...

... που ούτε να πιω βέβαια, ούτε να φάω τα αλμυρά και τα καπνιστά γιατί

μου τα κόψανε λόγω κατακράτησης υγρών, ούτε βέβαια και να καπνίσω

εδώ παλεύω τόσους μήνες να κόψω κι αυτό το ένα το τελευταίο και μόλις

το κατάφερα σήμερα και μ' έκανε ο άλλος μπαρούτι (τώρα που με πήρε τηλ

και λέγαμε όλα αυτά), με τα δόντια κρατήθηκα.

ε δεν το θέλω να γίνει έτσι, τώρα με πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι

έτσι το κανονίζει και του είπα ότι εγώ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να γίνουν έτσι τα πράγματα,

μου είναι φύσει αδύνατον για σωματικούς λόγους, μα μου λέει, που θα μας

δώσουν ένα χιλιάρικο πράγματα... λέω δεν θα μας τα χαρίσουν,

η κοπέλα είπε ότι θέλει να τα κρατήσει για την αδελφή της όταν κάνει παιδί,

κι εν πάση περιπτώσει αν είναι να μου βγει η ψυχή χ3στο κι άστο, ένα ρημάδι

καρότσι θα το βρω κι απ' αλλού!

Ρε παιδιά δε γουστάρω έτσι όπως μου το σερβίρουν,

γιατί είμαι υποχρεωμένη?

Πρέπει δηλαδή να βγάλουν το άχτι τους με την ευκαιρία των

μωροσυμπράγκαλων και τη στιγμή που εγώ είμαι με την κοιλιά στο στόμα?

Τι στο καλό να κάνω?

θα πηγαινα εγω που δεν μπορεις να κανεις και αλλιως και οπως ειπε η pele

βρες μετα μια δικαιολογια και φυγετε

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

pele, με γεια η κούνια!Ωραία είναι, την είχα χαζέψει κι εγώ όταν σκεφτόμασταν για κούνια-κρεββατάκι!

βρε skybeam, εγώ δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω απ' ό,τι είπαν η Γιώτα και η Πένυ. Αναγκαστικά κάτι μεσοβέζικο θα βρείτε. Στη χειρότερη σκέψου πως μέρα είναι θα περάσει (και στο τέλος της θα έχεις βγάλει και κοτζάμ υποχρέωση!). Τόσο να έρθουν από μόνα τους τα πράγματα αλλιώς, γιατί ναι μεν έτσι συνηθίζατε μέχρι τώρα, αλλά μέχρι τώρα δεν ήσουν εσύ στην κατάσταση αυτή! Οπότε μπορεί να το σκεφτούν μόνοι τους. Πές κι εσύ στον άντρα σου ότι αν τεθεί θέμα να το διαλύσετε νωρίτερα, να μην αντισταθεί! Μην πούνε δηλαδή οι άνθρωποι "Μήπως κι skybeam πρέπει να πάει να ξεκουραστεί?" και απαντήσει αυτός "όχι μωρέ, μια χαρά είναι, ε, μωράκι?" :mad:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Ποοο....κ εσυ να βράζεις απο μέσα σου και να προσπαθεις να φανεις καλη και λες ενα "ναι ναι" Κ βρίζεις απο μέσα σου.... :evil::evil::evil::evil:

Aπλά, μερικές φορές είναι τελείως αφελείς ρε παιδί μου οι άντρες, και λες, δεν μπορεί όντως να μην το κατάλαβε, το έκανε επίτηδες, κι όμως, απλά δεν το είχε καταλάβει (δεν ξέρω τι είναι πιο εκνευριστικό)

[δεν μου αρέσουν καθόλου οι κατηγοριοποιήσεις/γενικεύσεις, αλλά σε αυτά τα δύο θέματα(το πόσο σαν χαζά παιδιά είναι ώρες-ώρες και το πώς κάνουν όταν είναι άρρωστοι) δυστυχώς άντρες με γυναίκες διαφέρουν πολύ, σε όλα τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπου και όχι φύλου]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Aπλά, μερικές φορές είναι τελείως αφελείς ρε παιδί μου οι άντρες, και λες, δεν μπορεί όντως να μην το κατάλαβε, το έκανε επίτηδες, κι όμως, απλά δεν το είχε καταλάβει (δεν ξέρω τι είναι πιο εκνευριστικό)

[δεν μου αρέσουν καθόλου οι κατηγοριοποιήσεις/γενικεύσεις, αλλά σε αυτά τα δύο θέματα(το πόσο σαν χαζά παιδιά είναι ώρες-ώρες και το πώς κάνουν όταν είναι άρρωστοι) δυστυχώς άντρες με γυναίκες διαφέρουν πολύ, σε όλα τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπου και όχι φύλου]

Ετσι ειναι.... συμφωνώ απόλυτα!!

Α!Να σας πω, μιας κ προσπαθώ να καταλήξω σε καλλυντικα κ εγω, έστειλα email στη Mustela και τους είπα πως θέλω δειγματάκια απο τα προϊόντα τους για να τα δοκιμάσω και να αποφασίσω ποια θα διαλέξω και μου απάντησε μια ευγενική κυρία πως θα μου στέιλουν !!!! Εστειλα και στη Frezyderm...αλλα ακομα δεν εχω καποια επικοινωνία... Για όποια ενδιαφέρεται ... [email protected]!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ολα καλά και τα πονάκια με άφησαν ευτυχώς απο εχθες!!

Λοιπόν,Skybeam μου συμφωνώ με τα κορίτσια σε οτι είπαν!! Πρέπει να βγάλεις την υποχρέωση...κυρίως γιατί σου δίνουν τα πράγματα και γιατί το κάνουν εκείνοι στο σπίτι σους...για σκεψου ο καλός σου να είχε προτείνει να έρθουν εκείνοι σε εσας και να είχες και τις ετοιμασίες...(το λέω γιατί ο δικός μου, μπορεί να το έκανε...όχι απο αδιαφορία αλλά γιατί "δε το σκέφτηκα ρε αγάπη μου.." )

Μπορείς να το παίξεις ακόμα πιο πουτ@#$στικα.... πες σήμερα στον αντορούλη

σου οτι δεν ησουν στα πολύ καλά σου εχθές γι'αυτό αντέδρασες έτσι..και ολα μελλι γάλα...(αν είσαι σε αυτές που κάνουν σεξ...εκμεταλλεύσου το..:P)

Το Σάββατο θα πάτε και θα το παίξεις χαρωπή...αφού πάρεις τα πραγματάκια, τα βάλεις-βαλουν δηλαδη στο αυτοκίνητο(γιατι αν αρχισουν τα τσίπουρα αντε να τους βάλεις να κάνουν δουλειά..ασε που θα τους πάρει μια ώρα μεχρι να το παρουν αποφαση και θα είσαι αρκετά εκνευρισμενη..)...

Θα κάτσετε, θα φάτε...θα πεις οτι είσαι στη 3η μερα που δεν καπνίζεις καθόλου οπότε να σου κάνουν τη χαρη να καπνίζουν λιγότερο...(γιατι στο σπίτι τους δεν μπορεις να τους κανεις κουμάντο..)

...ξαφνικά θα αρχίσεις να δυσανασχετείς, να πονάει η μέση σου, η πλάτη σου κτλ..ξερεις τώρα... και απλά θα πεις, αγάπη μου, πάμε σιγά σιγά γιατί δεν είμαι πολύ καλα;;;;

Πριν προλάβει να πει ο αντρούλης σου "όχι μωρέ, μια χαρά είναι, ε, μωράκι?".. ...

Θα τον αφήσεις λίγο ακόμα...και έπειτα θα ρίξεις το απαραίτητο βλέμμα στην φιλη και στο αντρα σου και θα του ξαναπεις με νοημα αγάπη μου πάμε;;;;

Εεεε,δεν μπορεί εχει και αυτή παιδί, θα πρέπει να σε καταλάβει και εκεί να γυρίσει να πει..ε ναι βρε παιδιά κουράστηκε το κορίτσι...

Το πρόβλημα θα είναι μη δώσει καμια ιδέα του τύπου..."Θες να ξαπλώσεις λίγο, να ξεκουραστείς και έπειτα να πιουμε και ενα καφεδάκι;;;"

Εκεί κοριτσάκι μου...ο Θεός βοηθός....:shock::shock:

Το πρόβλημα θα είναι μη δώσει καμια ιδέα του τύπου..."Θες να ξαπλώσεις λίγο, να ξεκουραστείς και έπειτα να πιουμε και ενα καφεδάκι;;;"

Εκεί την πιάνει κρίση την δικιά σου, αρχίζει τα σπάει όλα, πετάει τα μωροπράγματά τους έξω απο το αυτοκίνητο και φεύγει...!!!!!!!!

Τι να πω ρε κορίτσια, ήμουν έτοιμη να το τινάξω στον αέρα γιατί ξέρω ότι ο δικός μου σ' αυτές τις καταστάσεις δεν έχει μέτρο... έτσι παρορμητικά λειτουργώ. Αλλά τελικά ok, αφού το λέτε κι εσείς, απλώς θα του κάνω μια εξήγηση πριν ξεκινήσουμε ότι δεν θα κάτσουμε τόσες ώρες κι όταν κουραστώ θα φύγουμε...

αλλά έτσι τυχαίνει και ξεκινάει, να πιω αυτό το ποτό το τελευταίο, μπορώ? Μπορώ να κάνω ένα τελευταίο τσιγαράκι?? Και το τραβάει έτσι κάνα δίωρο με τα τελευταία ποτά και τσιγάρα κι εμένα πονάει η μέση μου κι όλα μου φταίνε! Αλλά αν μου το κάνει έτσι και τώρα, ε τότε θα βάλω το παλτό μου και θα φύγω! :evil:

Μην πούνε δηλαδή οι άνθρωποι "Μήπως κι skybeam πρέπει να πάει να ξεκουραστεί?" και απαντήσει αυτός "όχι μωρέ, μια χαρά είναι, ε, μωράκι?" :mad:
Ποοο....κ εσυ να βράζεις απο μέσα σου και να προσπαθεις να φανεις καλη και λες ενα "ναι ναι" Κ βρίζεις απο μέσα σου.... :evil::evil::evil::evil:

Ρε παιδί μου όλοι από ένα υλικό είναι φτιαγμένοι, ΟΛΟΙ τα ίδια, ε? :D

Διαφημίσεις

(αν είσαι σε αυτές που κάνουν σεξ...:P)

Ναι, παιδιά, να κάνουμε δυο στήλες :tongue:

(Ax, karmar, γέλασα πάρα πολύ με το ποστ σου! Ειδικά στο τέλος, που προετοιμάζεις και για τυχόν στραβή του όλου σχεδίου "και τότε... ο Θεός βοηθός":p)

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εκει θα πει "Οχι μωρέ...ας πάω σπίτι καλύτερα να ξεκουραστώ, γιατι λείπουμε κ τόσες ώρες και δεν είμαι και για πολλά πολλά..." Βέβαια όντως ειναι λίγο σπαστικό το σημείο αυτο!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Το μελι με ενα ¨λ¨....:tongue::tongue: .... (οχι τίποτα...παρακολουθεί και η skountoufla...)χαχαχα!!!!:D:D:D

Παντως ετσι είναι...σε αυτά τα θέματα πραγματικά νομίζω οτι οι αντρες δεν σκέφτονται!!! Ομως είναι τοσο ενοχλητικό να ξέρεις οτι δεν το κάνει επίτηδες αλλά γιατί δεν του έκοψε...

Δεν θα ξεχάσω στις αρχές τις εγκυμοσύνης είχε μπει ο θειος του καλού μου στο νοσοκομείο...αφού μάθαμε οτι είναι καλά και οτι θα έβγαινε μετά από 2-3 μέρες... τον παίρνει τηλ ο αντρούλης μου και του λέει... "έλα θείε...καλα όλα;;; Το απόγευμα λέω να έρθω από το νοσοκομείο να σε δω..."

Εντάξει...μου πέσαν τα αυτιά...λεω δεν μπορεί να ξεστόμισε τετοιο πράγμα...το κλείνει και αρχίζω τις κραυγές και η απάντηση του... "εντάξει ρε αγάπη μου...δεν το σκέφτηκα..."

Εκει φυσικά....οι κραυγές μου διπλασιάστηκαν..."που δεν είναι δυνατον, δεν σκέφτηκες το παιδί σου, που τώρα θα φανώ εγώ η κακιά που σου είπε να μη πας...κτλ κτλ"

Εξαλλη...γιατί σε εκθέτουν χωρίς να το θέλουν και σε κάνουν να φαίνεσαι οτι εσύ είσαι η κακιά που πρέπει να κάνεις υποδείξεις...

Χαχα, karmar είσαι φοβερή!!!:D

α.

β.

Εκεί την πιάνει κρίση την δικιά σου, αρχίζει τα σπάει όλα, πετάει τα μωροπράγματά τους έξω απο το αυτοκίνητο και φεύγει...!!!!!!!!

Αν γίνει το α. θα γίνει και το β. ακριβώς όπως το λέτε, χεχε!!!!

SKYBEAM!!!!

Το βρήκα πώς θα σου περάσει η ώρα!

Θα βάλεις τη σύζυγο του φίλου σας, να σου δείξει πώς κάνουν μπάνιο τα μωρά (στο νιπτήρα)!

(ή πάλιωσε το αστείο...?:tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...