Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

χεχεχε εισαι περιπτωση!αλλα τα ιδιωτικα μαιευτηρια μονο με

νοσοκομεια δε μοιαζουν....τωρα απο δημοσια η αληθεια ειναι οτι

οπυ εχω παει δεν ενθουσιαστηκα καθολου απο το ολο περιβαλλον.....

αν σου πω οτι μαγειρευτο φαγητο γενικα τρωω μονο απο την μαμα μου??

μονο στα καρβουνα αν μου φερουν ισως το τιμησω!λετε να γεννησω Πασχα και να μου φερουν αρνι?????????:D

χαχαχα κάτι μου θυμίζεις μόνο που εγώ δεν τρώω ούτε τα σφραγισμένα δεν ακουμπάω τίποτα με το που το φέρνουν κάνω νόημα να το πάρουν....Και δεν μου φταίει το δημόσιο πουθενά σε νοσοκομείο δεν τρώω ούτε καν από το κιλικείο τους :oops::oops:

ενταξει.....τουλαχιστον τωρα δεν νιωθω τρελη!!

χαχαχαχαχαχ

Ξανθη μου να σε ρωτησω...

τα ρουχα του μωρου σε αλλη βαλιτσα ε?

βαλιτσα σακ βουαγιαζ ή και αυτες με τα ροδακια???????:confused:

απο σεξ και εμεις τιποτα love_bed.gif

απο Αυγουστο σε Αυγουστο μας βλεπω!!!ευτυχως το "ξεφτιλισαμε" στην προσπαθεια!!!!

milky μου χοντρο χουνερι σας εκανε το μικρο!!

ευτυχως πηγες γιατρο και ηρεμησες!!!!!!!!!!

τωρα οσο για το σεξ...θα συμφωνησω μαζι σου ΣΕ ΟΛΑ!!χαχαχαχαχααχ

εγω το θελω καμμια φορα αλλα και ο μπαμπας το εχει βγαλει απο το μυαλο του τελειως!

οσο το περιμεναμε να μας το επιτρεψει ο γιατρος τοσο το ξεχασαμε μετα!

πως θα γεννησουμε μου λες?

ουτε χαμστερ δεν χωραει να βγει απο εκει κατω!:oops::oops:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καβαντζάραμε κι εμείς το 1,5 κιλό. Γύρω στους 42 πόντους τον υπολογίζει στο ύψος (πάντως την κοιλούμπα έχω αρχίσει και τη νιώθω πολύ τέντα-ρέντα).Όλα φάνηκαν οκ, ντόπλερ αφότου μπω στην 33η

........άντε ντεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

αλλο φαγανο μωρο.εχω αρχισει να ανησυχω για τη δικια μου!!!!!καλα,και εγω μετα τις 6 το απογευμα,αν φαω γινομαι τελειομηνη!!!απιστευτη κοιλουμπα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

εγω μαλλον το παρακανα με τα ψωνια.τα μονα που δεν εχω παρει ειναι τα καλλυντικα της μπεμπας,τα Pampers,θηλαστρο,μπιμπερο ,αποστειρωτη και ενδοεπικοινωνια στα οποια δεν ειχαν εκπτωση...οποτε τα αφησα για αργοτερα...

Kι εγώ όλα έτοιμα τα έχω και πλυμένα μάλιστα.Αύριο θα έρθει η γυναίκα για σίδερο και θα τα βάλω στην ντουλάπα και τέλος. Έκανα και την βαλίτσα μου και μένει να πάω jumbo να πάρω πιπίλες χτενάκι φυσιολογικό ορό και καλλυντικά γενικά.Καλύτερα να είσαι έτοιμη γιατί μετά μας πιάνει και το άγχος να τα κάνουμε γρήγορα.

εεεε που είστε όλες????τώρα που ήρθα φύγατε??:cry::cry::cry:

Εδώ είμαστε εσύ που πήγες???

Να σας ρωτήσω κάτι ακόμα;;;

Για πόσες μέρες πριν κάνετε την καμπύλη, δεν φάγατε γλυκο;;; Εχω την Πεμπτη, γι αυτό ρωτάω...

Εγώ έτρωγα ότι ήθελα δεν άλλαξα κάτι στην διατροφή μου απλά μέχρι τις 10 το βράδυ της προηγούμενης μέρας επιτρεπότανε να φάω.Μετά τίποτα!

Και από σεξ ξεραίλα και εμείς!!! :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

κοριτσια με αγχωσατε...δεν εχω πλυνει τιποτα και τα σεντονια της θα τα παραλαβω μεσα στον Μαρτιο.

Σημερα πηρα το αφρολουτρο το σαμπουαν και κρεμουλα για την μικρη...

Δεν ξερω τι να κανω με μπανακι...λεω να μη το παρω ακομα!

Θα το χρειαστω για το νεογεννητο λετε?

και θηλαστρο??:confused:

τι θηλαστρο?να το παρουμε απο τωρα????????:idea:

αααααα.....εχετε αποψη για τις πανες της chicco???????

aCtzp3.png

milky μου χοντρο χουνερι σας εκανε το μικρο!!

ευτυχως πηγες γιατρο και ηρεμησες!!!!!!!!!!

τωρα οσο για το σεξ...θα συμφωνησω μαζι σου ΣΕ ΟΛΑ!!χαχαχαχαχααχ

εγω το θελω καμμια φορα αλλα και ο μπαμπας το εχει βγαλει απο το μυαλο του τελειως!

οσο το περιμεναμε να μας το επιτρεψει ο γιατρος τοσο το ξεχασαμε μετα!

πως θα γεννησουμε μου λες?

ουτε χαμστερ δεν χωραει να βγει απο εκει κατω!:oops::oops:

ασε,μιλαμε για μαυρο δακρυ το Σαββατο.to_cry.gif Περασα και μια μυκητιαση και επειδη δεν πηρα το κολπικο υποθετο που μου ειπε ο γιατρος,λεω παει το "εχασα" το μπεμπακι μου απο μολυνση.λαλησα η μανα.τα ελεγα στον γιατρο και ηταν ετοιμος να σκισει το πτυχιο του ο ανθρωπος....

καλα εμεις δεν προλαβαμε να ρωτησουμε για σεξ.μας το "εκοψε" η μπεμπα απο το 1ο τριμηνο με τα καμωματα της...γερη να ειναι!!

καλα,εγω θα γεννησω απο το στομα!!!(μηκος τραχηλου 43mm)

Διαφημίσεις

Πάλι το παιχνίδι "τρομάξτε τη Skybeam" παίζουμε?

Mouαααααχαχα! :tongue: Τώρα είχα τη mariapap82 που με υποστηρίζει!:D

Καβαντζάραμε κι εμείς το 1,5 κιλό. Γύρω στους 42 πόντους τον υπολογίζει στο ύψος (πάντως την κοιλούμπα έχω αρχίσει και τη νιώθω πολύ τέντα-ρέντα).Όλα φάνηκαν οκ, ντόπλερ αφότου μπω στην 33η

Σούπερ ο νέος. ;)

Παιδιά κι εγώ μόνο χαζορουχαλάκια έχω πάρει, εσώρουχα και φορμάκια ύπνου. Έχουμε χίλια δυο άλλα που είναι στο πρόγραμμα, και δυστυχώς και τη φάση που θα μας δώσει ένα ζευγάρι φίλων ορισμένα (καρότσι, ριλάξ, πορτ μπεμπέ, κρεμαστό παιχνίδι απ' αυτά που μπαίνουν στην κούνια). Αυτό το πράγμα μακάρι να μπορούσα να το αποφύγω ρε γμτ, αισθάνομαι πολύ άβολα:?

Kι εγώ όλα έτοιμα τα έχω και πλυμένα μάλιστα.Αύριο θα έρθει η γυναίκα για σίδερο και θα τα βάλω στην ντουλάπα και τέλος. Έκανα και την βαλίτσα μου και μένει να πάω jumbo να πάρω πιπίλες χτενάκι φυσιολογικό ορό και καλλυντικά γενικά.Καλύτερα να είσαι έτοιμη γιατί μετά μας πιάνει και το άγχος να τα κάνουμε γρήγορα.

εσυ,πουλακι μου εισαι πολυ μπροστα!!!οχι,το πλυσιμο λεω να το κανω κατα τα τελη Μαρτιου!!!!

κοριτσια με αγχωσατε...δεν εχω πλυνει τιποτα και τα σεντονια της θα τα παραλαβω μεσα στον Μαρτιο.

Σημερα πηρα το αφρολουτρο το σαμπουαν και κρεμουλα για την μικρη...

Δεν ξερω τι να κανω με μπανακι...λεω να μη το παρω ακομα!

Θα το χρειαστω για το νεογεννητο λετε?

και θηλαστρο??:confused:

τι θηλαστρο?να το παρουμε απο τωρα????????:idea:

αααααα.....εχετε αποψη για τις πανες της chicco???????

ειμαι αποφασισμενη για θηλασμο(μη λεω και μεγαλες κουβεντες)και ειπα να παρω θηλαστρο αν χρειαστει,μετα τη γεννα εννοειται!!!για πανες chicco ενδιαφερομαι και εγω!!!

ασχετο,για τα ταυρακια ξερουμε τιποτα.δεν εχω συναναστραφει με ταυρους και δεν ξερω τι ατομα ειναι????(σε κουβεντα να βρισκομαστε)

Αυτό το πράγμα μακάρι να μπορούσα να το αποφύγω ρε γμτ, αισθάνομαι πολύ άβολα:?

Γιατί?

Εγώ έχω καβαντζώσει ήδη αποστειρωτή, θήλαστρο, καλαθούνα και μπανάκι και μία ξαδέρφη μου, έχει βγάλει όλα της τα τζάτζαλα-μάντζαλα (ριλάξ, πάρκα κλπ κλπ) και με περιμένει να πάω να διαλέξω.

Έτσι βγάζουν τα λεφτά τους αυτά τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι και αυτοί που τα δανείζουν, το χαίρονται.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γιατί?

Εγώ έχω καβαντζώσει ήδη αποστειρωτή, θήλαστρο, καλαθούνα και μπανάκι και μία ξαδέρφη μου, έχει βγάλει όλα της τα τζάτζαλα-μάντζαλα (ριλάξ, πάρκα κλπ κλπ) και με περιμένει να πάω να διαλέξω.

Έτσι βγάζουν τα λεφτά τους αυτά τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι και αυτοί που τα δανείζουν, το χαίρονται.

Δεν έχεις άδικο.

Νιώθω έτσι μάλλον γιατί ο άντρας μου αισθάνεται πιο δεμένος μαζί τους κι έχει περισσότερη χημεία σ' αυτή τη συναναστροφή, ενώ εγώ όχι.:rolleyes:

Διαφημίσεις

baby-graphics-cheerful-126416.gif

Γεια σας κορίτσια...

Μα δε σας προλαβαίνω....

Karmar κ μένα η γνώμη μου ειναι

να ξανά πάρεις το γιατρο τηλ. Για να σε καθησυχάσει

οχι τίποτα αλλο κ να κοιμηθεις ήρεμη...

Μπράβο Χριστιανα κ Σοφια για τα αποτελέσματα των εξετάσεων...

Με γεια τα καινούργια ψώνια σε όσες τα έκαναν....

Σεξ εμεις μια στο δεκαήμερο μετα το πρώτο

τρίμηνο που ήταν απαγορευτικό....

Πάντως ο άνδρας μου συνεχεια παραπονιεται....κ με κυνηγάει....

Skybeam.. Εμένα ο γιατρός δε με πονέσε πάντως οταν

με ψηλαφισε για να δει τη μήτρα....

γεννησα απόγευμα

κ το πρωί μου έφεραν πρωινό...προϋπόθεση ειναι

να εχει κινηθεί το εντερο...κοινώς να εχουμε αέρια...

Περαστικά στο σύζυγο που εχει πυρετό, συγγνώμη

αλλα δε θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραψε...

qLIep2.png

y2qkp3.png

κοριτσια παρελαβα αφρολουτρο σαμπουαν και ενυδατικη κρεμουλα της μπεμπας!!!!!!!

τι μυρωδια ειναι αυτη????????

ετσι μου ερχεται να κοιμηθω αγκαλια με το μπουκαλι!!!!!!!

aCtzp3.png

αααα κι εγώ έχω πάρει αφρόλουτρο και κρέμα δεν υπάρχει

η μυρωδιά!!:tongue::tongue:

που να αρχίσουμε να πλένουμε κιόλας!:D

μωρουδίλααααα!!:tongue::tongue:

σοφία δεν θυμάμαι να έχεις ξαναπει το όνομα σου γιαυτό!:oops:

τι καλά μεγάλωσε και ο μπέμπης σου!!

άντε βρε κορίτσια ψωνίστε τι περιμένετεεεεε?????είναι τόοοοσο

ωραία τα ψώνιαααα!!!!!!!!:cool::cool:

πήρα και σουτιέν θηλασμού αλλά δεν μου κάνουν τελικά!:shock:

θα πάω αύριο να τα αλλάξω γιατί βαρέθηκα να τα δοκιμάσω

εκείνη την ώρα!:rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

σοφία δεν θυμάμαι να έχεις ξαναπει το όνομα σου γιαυτό!:oops: τι καλά μεγάλωσε και ο μπέμπης σου!!πήρα και σουτιέν θηλασμού αλλά δεν μου κάνουν τελικά!

Πράγματι, δεν το είχα ξαναπεί. Με ξεσκέπασες:tongue:

Ναι, μεγάλωσε, μέχρι να μας έρθεις αύριο εσύ και να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα!

Για τα σουτιέν θηλασμού είχα διαβάσει σαν συμβουλή να περιμένουμε μέχρι 34η εβδομάδα (μέχρι πού θα φτάσουν τα μεμέ άραγες?????)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...