Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

θα εισαι σε δημοσιο?γιατι στο ιασω ειλικρινα το φαγητο ειναι σουπερ!

Μαρια στο Αλεξανδρας θα ειμαι,αλλα ειλικρινα οπου και να ημουν δεν θα ετρωγα!

ουτε καν κομποστα!μονο κανενα γιαουρτι σφραγισμενο και αν....ειμαι κλινικη περιπτωση!Κατι παθαινω με τα νοσοκομεια....

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια στο Αλεξανδρας θα ειμαι,αλλα ειλικρινα οπου και να ημουν δεν θα ετρωγα!

ουτε καν κομποστα!μονο κανενα γιαουρτι σφραγισμενο και αν....ειμαι κλινικη περιπτωση!Κατι παθαινω με τα νοσοκομεια....

χεχεχε εισαι περιπτωση!αλλα τα ιδιωτικα μαιευτηρια μονο με

νοσοκομεια δε μοιαζουν....τωρα απο δημοσια η αληθεια ειναι οτι

οπυ εχω παει δεν ενθουσιαστηκα καθολου απο το ολο περιβαλλον.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!!

Λοιπόν, τα υγρά μειώθηκαν αλλά και πάλι έχω...νομίζω,σε φυσιολογικό βαθμό όμως όπως έχω καθημερινά!

Λετε να πρέπει να επικοινωνήσω ξανά με τον γιατρό;; Οχι ε;;; Θα το παρακολουθήσω μεχρι αύριο και θα δω τι θα κανω...

Βεβαια ο πόνος δεν έχει περάσει.. είναι μια σουβλια από τα αριστερά, απο το ύψος του αφαλού και προς τα κάτω που έρχεται και φεύγει...

Παλι θα φανώ χαζη...λέτε να είναι συσπάσεις;; Λετε να έχει ρήξη ο σακος;; Μήπως λεω βλακείες;;; Πειτε μου οτι λεω βλακειες....(οχι για να με παρηγορήσετε....:oops::oops:)

karmar είναι το πιο πιθανόν να σκέφτεσαι χαζά και να μην έχεις τίποτα, αλλά μήπως να τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου να του πεις ότι τα υγρά συνεχίζουν σε φυσιολογική ποσότητα και να τον ενημερώσεις για τους πόνους? Να σου φύγει η ιδέα ρε παιδί μου...

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι ακόμα;;;

Για πόσες μέρες πριν κάνετε την καμπύλη, δεν φάγατε γλυκο;;; Εχω την Πεμπτη, γι αυτό ρωτάω...

Εγω νομιζω τελευταίο γλυκο πρέπει να έφαγα κατα τις 6 την προηγούμενη μέρα απο την καμπύλη... ούτε 24 ώρες δηλαδή!! :P

Κ εγώ συμφωνώ να τον πάρεις.... να σου φύγει η ιδέα!!! Τι στο καλό...τόσα λεφτά θα πάρουν!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

τσα!! γύρισα από τη βολτίτσα!! πήγα με τη μανούλα και

ήπιαμε και καφεδάκι στον ηλιάκο..τι ωραία!!

και όπως καταλαβαίνετε πάλι ψώνισα!!:shock::shock:

τι θα γίνει όλο άφραγκη μένω!:shock: μας πήρε και η γιαγιά

2 φορμάκια...το ένα για να βγούμε από το μαιευτήριο και έχω

ενθουσιαστεί!!:D:D:D

πήρα και 2 ζακετούλες για τα κοντομάνικα γιατί λέω αν τις χρειαστώ

μετά δεν θα έχουν εκείνη την εποχή..αλλά τις πήρα 4-6 και για

φθινόπωρο!

με γεια skuntufla (τελικά δεν μας έχεις συστηθεί εεε????:rolleyes:)

κι εγώ όλο στο δωμάτιο του πάω και τα χαζεύω!έχω και το καρότσι

και χαίρομαι!:tongue::tongue:

όσο για το σεξουαλικό....εμείς είμαστε σαν μια άλλη κοπέλα, δεν

θυμάμαι πια...:oops: 1-2 φορές μέχρι τον 5ο γιατί 1ο τρίμηνο

ούτε εμάς μας άφηνε και τώρα τπτ!! μία θέλω και από την άλλη

σκέφτομαι τον μπέμπη και μου φεύγει!:rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

και οσον αφορα τον θηλασμο....ετσι για να ηρεμησουμε και εμεις οι πρωταρες!

φιλη μου αυριο σαραντιζει.

Η μικρη της εκανε ικτερο οποτε πηρε ξενο...χαμομηλακι ο γιατρος της δινει λογω κολικων..αλλα θηλαζουν κανονικοτατα αποκλειστικα πλεον.

το μωρακι της επιασε ευκολα και σωστα...ουτε πληγωμενες θηλες ουτε τιποτα!

κοριτσια εγω να σας πω κατι?δεν υπαρχει περιπτωση να φαω μεσα στο μαιευτηριο.

Και αν ακομα μου πουν φαε φιδε...θα πω στην μαμα μου να μου φερει!

ειμαι λιγο σιχασιαρα...

ακομα δεν εχω παρει πολλα βασικα για την βαλιτσα μαιευτηριου και πηρα μαντηλακια dettol και καθισματα μιας χρησης για την λεκανη της τουαλετας!

χαχαχα κάτι μου θυμίζεις μόνο που εγώ δεν τρώω ούτε τα σφραγισμένα δεν ακουμπάω τίποτα με το που το φέρνουν κάνω νόημα να το πάρουν....Και δεν μου φταίει το δημόσιο πουθενά σε νοσοκομείο δεν τρώω ούτε καν από το κιλικείο τους :oops::oops:

Να σας ρωτήσω κάτι ακόμα;;;

Για πόσες μέρες πριν κάνετε την καμπύλη, δεν φάγατε γλυκο;;; Εχω την Πεμπτη, γι αυτό ρωτάω...

κανονικά την εβδομάδα πριν την καμπύλη πρέπει να τρως και γλυκά και υδατάνθρακες φουλ απλά το προηγούμενο βράδυ από τις 8 και μετά τίποτα αυτό μου έχουν πει αλλά εγώ πάω στο τμήμα διαβήτη κύησης οπότε ίσως είναι πιο αυστηροί γιατί από ότι είδα οι περισσότερες εδώ δεν είχαν συγκεκριμένες οδηγίες.

σεξουαλικές επαφές έχουμε συχνά και εμείς...

Χριστιάνα τέλη Ιουνίου χλωμό να θες χειμωνιάτικο εδώ εγώ που είμαι αρχές και πάλι δεν θα χρειαστώ όπως φαίνεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

karmar κι εγώ συμφωνώ να τον πάρεις να τον ενημερώσεις για να

σου πει κ αυτός να ησυχάσεις!;)

εμένα την προηγούμενη φορά μου λέει να με παίρνεις να μου λες

ότι είσαι καλά, όχι μόνο όταν χρειαστείς κάτι..:shock:

ε εντάξει όχι ότι το κάνω αλλά μου άρεσε που μου έδωσε το ελεύθερο!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!μπραβο σε ολα τα στρουμπουλα μωρακια!!!!hungry_boy.gifειχαμε και εμεις γιατρο προγραμματισμενο για σημερα,αλλα μας εκανε ενα χουνερι η μπεμπα την Παρασκευη και το ραντεβου εγινε το Σαββατο που περασε.ειχα να την ακουσω 24 ωρες!!!!!smilie_tra_164.gif εφαγα σοκολατα,ηπια παγωμενο νερο,εφαγα παγωτο τιποτα!!!δεν ελεγε να ξεκουνηθει.πεισματαρικο παιδι!!(καπου διαβασα οτι τα ταυρακια φημιζονται για αυτο).οποτε πηγαμε αρων αρων στο γιατρο,οπου διαπιστωσαμε οτι η κυρια ειχε αλλαξει θεση και ειχε βολευτει!!γενικα μου ειπε να ανησυχω μετα την 32η εβδομαδα,αν δεν την καταλαβαινω και ησυχασα καπως.Εμεις παμε by the book.28η εβδομαδα και 1100gr λεει ο πινακας,1100gr και εμεις....καναμε και ενα μινι doppler και ολα καλα.το κανονικο doppler το εκλεισα 27 Μαρτιου σε αλλον γιατρο.ο doctor μου ειπε παντως οτι και να γινει και οποιοδηποτε συμπτωμα με αγχωνει να τον ενημερωνω γιατι πανω απο ολα προεχει η ηρεμια η δικη μου και κατ' επεκταση της μπεμπας!

εκανα σημερα και την τελευταια αγορα(ετσι λεω,προς το παρον)προικας και ξεκιναω απο Δευτερα βαψιμο δωματιου,τοποθετηση ταπετσαριας και παει λεγοντας.

Με γεια σε ολες τις κοπελες που συνεχιζουν τις αγορες τους!!!για σεντονακια,βρηκα αυτο το μαγαζι που εχει τις πιο φθηνες προικες και ειδη bebe που βρηκα,σε σχεση με αλλα καταστηματα!πουλαει χονδρικη και οι εκπτωσεις του φθανουν μεχρι και 40% κατα τη διαρκεια ολου του χρονου!το μαγαζι ειναι αυτο http://www.adellin.gr/proika_morou1n.php?id=60

απο σεξ και εμεις τιποτα love_bed.gif

απο Αυγουστο σε Αυγουστο μας βλεπω!!!ευτυχως το "ξεφτιλισαμε" στην προσπαθεια!!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Πάλι το παιχνίδι "τρομάξτε τη Skybeam" παίζουμε?

με γεια skuntufla (τελικά δεν μας έχεις συστηθεί εεε????:rolleyes:)

Kαλέ, το όνομά μου εννοείς? Σοφία με λένε!

Με γεια τα καινούρια σας, εγώ θέλω να βγω και να ψωνίσω ακατάπαυστα μωρουδιακά! Ε, μόνο τα εσωρουχο-φορμάκια έχω πάρει, από πίτσι-πίτσι. Ούτε σεντονάκια, ούτε σελτεδάκια, ούτε πάνες αγκαλιάς, πώς τα λένε κιόλας δεν θυμάμαι....

ειχαμε και εμεις γιατρο προγραμματισμενο για σημερα,αλλα μας εκανε ενα χουνερι η μπεμπα την Παρασκευη και το ραντεβου εγινε το Σαββατο που περασε.ειχα να την ακουσω 24 ωρες!!!!!smilie_tra_164.gif εφαγα σοκολατα,ηπια παγωμενο νερο,εφαγα παγωτο τιποτα!!!δεν ελεγε να ξεκουνηθει

Ρε γ@μώτο τα σκατούλια μας, τι μας περιμένει από άγχος τέτοιου τύπου μέχρι τη γέννα. (Ωραίο το site, πάντως!)

Καβαντζάραμε κι εμείς το 1,5 κιλό. Γύρω στους 42 πόντους τον υπολογίζει στο ύψος (πάντως την κοιλούμπα έχω αρχίσει και τη νιώθω πολύ τέντα-ρέντα).Όλα φάνηκαν οκ, ντόπλερ αφότου μπω στην 33η

........άντε ντεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

karmar, καλύτερα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

εγω μαλλον το παρακανα με τα ψωνια.τα μονα που δεν εχω παρει ειναι τα καλλυντικα της μπεμπας,τα Pampers,θηλαστρο,μπιμπερο ,αποστειρωτη και ενδοεπικοινωνια στα οποια δεν ειχαν εκπτωση...οποτε τα αφησα για αργοτερα...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...