Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια να θέσω ένα άλλο θέμα;;; Σεξουαλικές επαφές έχετε καθόλου ή όχι;; Ε

Kι εμάς μας το απαγόρευσε απ' το πρώτο τρίμηνο λόγω συσπάσεων... ο άντρας μου δεν δείχνει και καμιά επιθυμία, εγώ λυσσάω όμως.:oops:

Να σας πω και το παράξενο? Πρώτη φορά στη ζωή μου κάθε φορά που θα βγω από το σπίτι... μου την πέφτουν να το πω... κυρίως οι οδηγοί ταξί αλλά και άλλοι! Ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα (και ΔΕΝ είμαι από αυτές που "όλοι τους την πέφτουν" είμαι ιδιαίτερα ανασφαλής απ' ό,τι θα έχετε ήδη καταλάβει), τι να πω, οι ορμόνες να φταίνε, το στήθος που φάνηκε επιτέλους? Άβυσσος η ψυχή των ανδρών πάντως...

Βρε κορίτσια τα next μου φάνηκαν ακριβα και δεν ειδα και κατι να τρελαθώ! Εσείς τι πήρατε??

Τα Next είναι όντως τσιμπημένα αλλά αρκετά καλά τα περισσότερα από ποιότητα (όπως τα είδα) θα φανεί όπως όλα μετά τα πρώτα πλυσίματα. Με πιάσαν όμως κότσο, πήρα αρκετά πραγματάκια.

Περιμένω τα Tesco (που παρεμπιπτόντως ήρθαν έντακα παρά δέκα που ήμουν εδώ, αλλά ήθελα νά' ξερα ποιο κουδούνι χτύπησαν, βρήκε ο άντρας μου την ειδοποίηση απ' έξω...) που είναι και πιο οικονομικά για να δω από πού θα ψωνίζω από εδώ και πέρα.

Σκαϊμπιμ διαβασα που σε ζουληξανε στις θηλες..

αχχ ετσι μου κανανε και εμενα τις πρωτες μερες..

και πονουσαααααααα:evil: μεχρι που δεν τις ξαναφωναξα τις μαιες για βοηθεια κ προσπαθουσα να τα καταφερω μονη μου!

Ακομα δεν καταλαβα γιατι το κανουν αυτο!!

Με πόνεσε κι εμένα η ρουφιάνα χτες, και μου αρχίσαν με τη γιατρό του στυλ ότι "αυτό που σού κανε (η μαία) ήταν χάδι, κι ο θηλασμός δεν είναι έτσι απλό, πονάει στην αρχή" και τέτοια.

Λες και είναι όλοι συνεννοημένοι να με κάνουν να το παρατήσω από ιδέα ακόμα:(:oops:

Μετά πάντως μου είπε η μαία της γιατρού μου ότι θα μου το φέρει μετά από μία ώρα στην ανάνηψη για να θηλάσω. Αυτό απ' τη μια καλό μου ακούστηκε, από την άλλη λέω, εγώ θα ψοφάω στους πόνους εκείνη την ώρα (πονάς γιατί περνάει η νάρκωση) νά' χω και το μωρό να με πονάει έτσι όπως με ζούληξε η άλλη?

Θα σταματήσω να ακούω μου φαίνεται γιατί θα αποθαρρυνθώ τελείως στο τέλος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στον ιδιο γιατρο.

δεν συμφωνουν ολοι οι γιατροι,οι λογοι πολλοι, κυριως οικονομικοι!

Αλλα γινετε αμα το θελεις!

αφου συμφωνει ο γιατρο σου ποτε ειχες γεννηση;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Σκαϊμπιμ να σου πω και κατι αλλο που θα σε πονεσει.

Μετα την καισαρικη,και μολις σε πανε στο δωματιο ερχετε ο γιατρος για να τσεκαρει την μητρα εξωτερικα,αν πηγε στην θεση της νομιζω.

Ηρθε εμενα,κ αρχισε να με ζουλαει με δυναμη στην κοιλια σε σημειο που νομιζα θα λιποθημησω!Την παρακαλαγα ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ!!!Και αντανακλαστικα της τραβαγα το χερι γιατι δεν αντεχα τον πονο!

Δεν θελω να σε τρομοκρατησω..αλλα καλυτερα να ξερεις για να εισαι προετοιμασμενη κ ευχομαι να μην πονεσεις τουλαχιστο οσο πονεσα εγω!

Διαφημίσεις

Σκαϊμπιμ να σου πω και κατι αλλο που θα σε πονεσει.

Μετα την καισαρικη,και μολις σε πανε στο δωματιο ερχετε ο γιατρος για να τσεκαρει την μητρα εξωτερικα,αν πηγε στην θεση της νομιζω.

Ηρθε εμενα,κ αρχισε να με ζουλαει με δυναμη στην κοιλια σε σημειο που νομιζα θα λιποθημησω!Την παρακαλαγα ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ!!!Και αντανακλαστικα της τραβαγα το χερι γιατι δεν αντεχα τον πονο!

Δεν θελω να σε τρομοκρατησω..αλλα καλυτερα να ξερεις για να εισαι προετοιμασμενη κ ευχομαι να μην πονεσεις τουλαχιστο οσο πονεσα εγω!

:shock::shock::shock:

Δώστε πόνο! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock::shock::shock:

Δώστε πόνο! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ρε γμτ,και πονο και πεινα!!

για 24 ωρες εμενα δεν με αφηνανε να φαω!!:shock:

και ναι πηγα να πεθανω απο την πεινα!!εβλεπα κ την διπλανη που γεννησε φυσικα να τρωει να πινει τα φρεντο της κ ενιωθα ακομα πιο σκατα!

Διαφημίσεις

και ναι πηγα να πεθανω απο την πεινα!!εβλεπα κ την διπλανη που γεννησε φυσικα να τρωει να πινει τα φρεντο της κ ενιωθα ακομα πιο σκατα!

γιατι τοσες πολλες ωρες νηστικια;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Αχ τι μου θυμησες ρε Χριστιανα! Να πεθαινω της πεινας γκρρρρρρ και να μου λενε

οτι θα περασω το βραδυ με τσαι και φρυγανια και να τους λεω δεν θα αντεξω.

"καλα μου λεει μια εκει ετσι κι αλλιως εμεις θα κανουμε οτι πει ο γιατρος

και θα τον παρουμε λιγο πριν το βραδινο" πωπω και τι αγωνια ειχα

και ξαφνικα σκαει μυτη αυτη που φερνει του δισκους με 2 πιατα........

τι λες??????πουρε το ενα φιδε το αλλο!!!!Πρωτη φορα εφαγα φιδε και

νομιζα οτι ετρωγα μπριζολα!!!!!!χαχαχαχα

Αχ και σκεφτομουνα κι εγω που στο Χαρη την επομενη επινα και το φρεντο μου.....

Παντως skybeam εγω ειμαι η καθυσηχαστικη της παρεας :tongue:

το ζουληγμα αυτο μου το ειχε κανει ο γιατρος οσο ημουν μεσα στο χειρουργειο

υπο την επηρεια της επισκληρηδιου μετα στο δωματιο δε με αγγιξε ο

ανθρωπος καθολου τωρα τι να πω Χριστιανα μου δεν ξερω γιατι στο εκανε αυτο!

Την επομενη με εξετασε αλλα δε θυμαμαι να μου κανει κατι που να με ποναει.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

και οσον αφορα τον θηλασμο....ετσι για να ηρεμησουμε και εμεις οι πρωταρες!

φιλη μου αυριο σαραντιζει.

Η μικρη της εκανε ικτερο οποτε πηρε ξενο...χαμομηλακι ο γιατρος της δινει λογω κολικων..αλλα θηλαζουν κανονικοτατα αποκλειστικα πλεον.

το μωρακι της επιασε ευκολα και σωστα...ουτε πληγωμενες θηλες ουτε τιποτα!

κοριτσια εγω να σας πω κατι?δεν υπαρχει περιπτωση να φαω μεσα στο μαιευτηριο.

Και αν ακομα μου πουν φαε φιδε...θα πω στην μαμα μου να μου φερει!

ειμαι λιγο σιχασιαρα...

ακομα δεν εχω παρει πολλα βασικα για την βαλιτσα μαιευτηριου και πηρα μαντηλακια dettol και καθισματα μιας χρησης για την λεκανη της τουαλετας!

aCtzp3.png

και οσον αφορα τον θηλασμο....ετσι για να ηρεμησουμε και εμεις οι πρωταρες!

φιλη μου αυριο σαραντιζει.

Η μικρη της εκανε ικτερο οποτε πηρε ξενο...χαμομηλακι ο γιατρος της δινει λογω κολικων..αλλα θηλαζουν κανονικοτατα αποκλειστικα πλεον.

το μωρακι της επιασε ευκολα και σωστα...ουτε πληγωμενες θηλες ουτε τιποτα!

κοριτσια εγω να σας πω κατι?δεν υπαρχει περιπτωση να φαω μεσα στο μαιευτηριο.

Και αν ακομα μου πουν φαε φιδε...θα πω στην μαμα μου να μου φερει!

ειμαι λιγο σιχασιαρα...

ακομα δεν εχω παρει πολλα βασικα για την βαλιτσα μαιευτηριου και πηρα μαντηλακια dettol και καθισματα μιας χρησης για την λεκανη της τουαλετας!

θα εισαι σε δημοσιο?γιατι στο ιασω ειλικρινα το φαγητο ειναι σουπερ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...