Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εγω δεν τα έχω σκεφτεί ακομη όλα αυτά για να πω την αμαρτία μου.... τα έχω για πολύ μακριά......

δεν τα εχω παρει τελευταια θα τα παρω.

δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα γιατι μου φαινεται νωρις ακομα απο τον Απριλη θα ξεκινησω να περνω

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχουμε αλλα οχι οπως πριν..

2 φορες τη βδομαδα συνηθως..

Δεν μου βγαινει βρε παιδι μου,δεν εχω ορεξη:oops:

Ο αντρας μου απο την αλλη ολη μερα με κυνηγαει στο σπιτι, με ξυπναει τα βραδια..μα καλα μονο αυτο εχεις στο μυαλο σου του λεω κ εγω??

εμας αυτο το μωρο εχει βγει πολυ σεξουλιαρικο

του δινουμε και καταλαβαινει.....:oops::oops::oops:

Περιττο να σας πω ότι μ'αυτά που λέγατε χτες, το είδα στον ύπνο μου ότι μου το κάνανε και πόναγα

Αααααα κι εσυ τρομοκρατεισαι ευκολα φου φου φου να φυγει απτο μυαλο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ναι καλέ, είδες η Χριστιάνα;;; Και πως το λέει.... "δεν κάνουμε πολύ μωρέ, 2 φορές την εβδομάδα..."

:oops::oops:

πειτε το στον αντρα μου, που ολο παραπονα ειναι, οτι ολο δεν εχω ορεξη και ολο τον αποφευγω με δικαιολογιες!!

Διαφημίσεις

ποτε εχεις πητ εσυ;

12.5

Ναι καλέ, είδες η Χριστιάνα;;; Και πως το λέει.... "δεν κάνουμε πολύ μωρέ, 2 φορές την εβδομάδα..."

Ναι!

"Ε, δεν έχω και όρεξη"

Ω, ρε βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα!

(Χριστιάνα μου, φτου να μη σας ματιάσουμε!Εγώ από τη ζήλια μου τα λέω πάντως)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αααααα κι εσυ τρομοκρατεισαι ευκολα φου φου φου να φυγει απτο μυαλο!

Τι να πω, δεν περίμενα να επηρεαστώ και τόσο, αλλά ήταν πολύ ζωντανό το όνειρο. Αν αρχίσουν οι εφιάλτες από τώρα, σωθήκαμε...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Να ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσια?

Μπορει να ακουσατε κατι απο τον περιγυρο σας!

Ισχυει πως οσες περιπου ωρες εκανε η μαμα μας να γεννησει,τοσες περιπου ωρες θα κανουμε και εμεις?

Η δικια μου εκανε στην πρωτη γεννα 4 ωρες να γεννησει!Στην επομενη 2 ωρες και μετα μιση ωρα!!

Να ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσια?

Μπορει να ακουσατε κατι απο τον περιγυρο σας!

Ισχυει πως οσες περιπου ωρες εκανε η μαμα μας να γεννησει,τοσες περιπου ωρες θα κανουμε και εμεις?

Η δικια μου εκανε στην πρωτη γεννα 4 ωρες να γεννησει!Στην επομενη 2 ωρες και μετα μιση ωρα!!

Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δες κι από σένα. Το πρώτο σου το γέννησες σε 4 ώρες όπως η μαμά σου;

Διαφημίσεις

καισαρικη εκανα στο πρωτο,γι`αυτο δεν ξερω!!

αφου εκανες στο πρωτο σου καισαρικη και το δευτερο καισαρικη δεν θα κανεις; γιατι ετσι γινεται

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

αφου εκανες στο πρωτο σου καισαρικη και το δευτερο καισαρικη δεν θα κανεις; γιατι ετσι γινεται

αν πανε ολα καλα,θα προσπαθησω για φυσιολογικο τοκετο αυτη τη φορα.

αν πανε ολα καλα,θα προσπαθησω για φυσιολογικο τοκετο αυτη τη φορα.

στον ιδιο γιατρο γεννησες το πρωτο;γιατι οι ξαδελφες μου που κανανε το πρωτο τους με καισαρικη ο γιατρος με το ιδιο τροπο τους το εκανε γιαυτο στο λεω

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

στον ιδιο γιατρο γεννησες το πρωτο;γιατι οι ξαδελφες μου που κανανε το πρωτο τους με καισαρικη ο γιατρος με το ιδιο τροπο τους το εκανε γιαυτο στο λεω

ναι στον ιδιο γιατρο.

δεν συμφωνουν ολοι οι γιατροι,οι λογοι πολλοι, κυριως οικονομικοι!

Αλλα γινετε αμα το θελεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...