Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

χαχαχα!! έτσι έτσι..άσε κι εγώ ανυπομονώ!! όλο μου φαίνεται πως

περνάει γρήγορα αλλά τελευταία μέρα λέω άντε να περάσει να πάω

αυρίο!:tongue: είμαι τόσο περίεργη να δω κιλά!! doppler δεν έκλεισες?

Τα κάνω όλα σε αυτόν...δεν μου είπε κατι πιο συγκεκριμένο, αλλα λογικα την επόμενη φορα θα κανουμε!

Υ.Γ. Μπράβο σας, μπράβο σας, έλεγα να μου φτουρίσουν και για σήμερα το απόγευμα τα γεμιστά παπαδοπούλου που ξεκίνησα χτες (μεγάλη συσκευασία), αλλά μόλις πήγα και τα αποτελείωσα...

Εμα με την ταραχη που πέρασες λογικό το βρίσκω!!!! Ακου εκει τα μισα ρουχαλάκια.... τςτςτςτςτς...

Γιου - χου!

Πω, πω, κόσμος και λαός! Πώς είστε?

Το απόγευμα στις 6.30 είναι το ραντεβού μου :wink:.

Pele, συνομηλικάκι μας, εμένα δεν μου φαίνεται ότι την παραπάνω εβδομάδα σας την έβγαλε λόγω βάρους (το λέω με βάση το χαζοψάξιμο που έχω κάνει στο ιντερνετ για το θεματάκι του ομφάλιου που έχω), μια χαρά είναι το βάρος σας, ωραιότατο! Μάλλον από μετρήσεις ύψους σας την έβγαλε μεγαλύτερη, γιατί πας για τοπ μόντελ και δεν το ξέρεις! Ζιζέλ τη βλέπω τη μπουμπού! Είναι αυτό που λέμε "μωρό μου ατελείωτο"

Αχχχ το γλυκούλι μου!!!

Μαξιλάρι κ εγω θα πάρω ενα απο το Ηρα που εχω δει.... δεν παλεύεται η κατάσταση!!!!

Μεγεια σου Σκουντουλίτσα!!!!! Απο ολα ικανοποιημένη??? Τι πήρες??? Τι πήρες???

Εγω σταματαω τα μικρά νούμερα, δεν βλέπω να χωράμε ποτε!

Βρε κορίτσια τα next μου φάνηκαν ακριβα και δεν ειδα και κατι να τρελαθώ! Εσείς τι πήρατε??

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα εγκυουλες και απο εμενα!

Καναμε και εμεις τηπιπεδου χθες και ολα καλα!Παει και αυτο!;)

Την περασμενη βδομαδα βρηκα κ εγω το μαξιλαρι εγκυμοσυνης που ειχα [μακροστενο] και κοιμαμαι πια πολυ καλυτερα τα βραδια!!!:)

Πρεπει να αρχισω κ εγω σιγα σιγα να ψωνιζω ρουχαλακια!! Γενναω τελος Ιουνιου εγω.. Με ενα μακρυμανικο κ απο κατω ενα αμανικο θα ειναι ενταξει λετε?:rolleyes:Δεν ξερω,τι να παρω χελπ!!!!!

Εμα με την ταραχη που πέρασες λογικό το βρίσκω!!!! Ακου εκει τα μισα ρουχαλάκια.... τςτςτςτςτς...

Απο ολα ικανοποιημένη??? Τι πήρες??? Τι πήρες?

Δεν τα έφαγα από την ταραχή μου τα μπισκότα, από τη συζήτηση για τον Τερκενλή και τα κέικ σοκολάτας τα έφαγα.

Έτσι όπως τα βλέπω πολύ ικανοποιημένη είμαι. Ένα μωράκι μας λείπει για να τα φορέσει!

Πήρα 1 κουβερτούλα καλοκαιρινή, 1 μπουρνουζάκι (αυτή την πετσετούλα με την κουκούλα), 2 φορμάκια 0-3, 2 φορμάκια 6-9 και άπειρα εσωρουχάκια όλων των ειδών (από μακρυμάνικα μέχρι και κοντομάνικα, από 1 μέχρι και 6 μηνών)!

Θα πάω κι εγώ το απόγευμα για το μαξιλάρι. Έχει και εκπτώσεις.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Είναι πολύ μαλακά και το βαμβακερό τους είναι χοντρούτσικο.

Επίσης όπου τέντωσα τις στάμπες, δεν "ανοιξαν".

(Με επιφύλαξη για το τι θα προκύψει μετά τις πλύσεις, όπως έχουμε ξαναπεί)

Τα κουμπώματα φαίνονται καλά, όσα δεν έχουν κούμπωμα κοντά στο λαιμό έχουν ένα κρυφό άνοιγμα, ώστε όπως τα τεντώνεις να έχει χώρο για το κεφάλι και μετά να ξανακλείνει γύρω από το λαιμό.

Η κουβερτούλα και το μπουρνουζάκι φαίνονται επίσης ωραία (καλοκαιρινά).

Σεξ εμείς απαγορεύεται λέει ο ντόκτορ, για το φόβο των συσπάσεων.

Τα'χω απλώσει στον καναπέ και κάθομαι και τα κοιτάω....

Τόσο λιώμα δεν είχα ξαναγίνει.

Αχ κ εγω το ιδιο ειχα πάθει!!!!!

Στείλε κανενα link απο οσα πήρες... που βρήκες κουβερτούλες?? Αχου τι έπαθα....δεν τις είδα.... ???!???!? :shock::cry::shock::cry::evil::shock:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να θέσω ένα άλλο θέμα;;; Σεξουαλικές επαφές έχετε καθόλου ή όχι;; Εμείς κάναμε μία φορα στον 4ο μήνα (στο πρώτο τρίμηνο ο γιατρός είπε όχι). Δεν του βγαίνει του άντρα μου, αλλά ούτε κι εμένα για να πω την αλήθεια.

μια απο τα ιδια εχουμε παθει

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Σκαϊμπιμ διαβασα που σε ζουληξανε στις θηλες..

αχχ ετσι μου κανανε και εμενα τις πρωτες μερες..

και πονουσαααααααα:evil: μεχρι που δεν τις ξαναφωναξα τις μαιες για βοηθεια κ προσπαθουσα να τα καταφερω μονη μου!

Ακομα δεν καταλαβα γιατι το κανουν αυτο!!

Κορίτσια να θέσω ένα άλλο θέμα;;; Σεξουαλικές επαφές έχετε καθόλου ή όχι;; Εμείς κάναμε μία φορα στον 4ο μήνα (στο πρώτο τρίμηνο ο γιατρός είπε όχι). Δεν του βγαίνει του άντρα μου, αλλά ούτε κι εμένα για να πω την αλήθεια.

Εχουμε αλλα οχι οπως πριν..

2 φορες τη βδομαδα συνηθως..

Δεν μου βγαινει βρε παιδι μου,δεν εχω ορεξη:oops:

Ο αντρας μου απο την αλλη ολη μερα με κυνηγαει στο σπιτι, με ξυπναει τα βραδια..μα καλα μονο αυτο εχεις στο μυαλο σου του λεω κ εγω??

Είναι πολύ μαλακά και το βαμβακερό τους είναι χοντρούτσικο.

Επίσης όπου τέντωσα τις στάμπες, δεν "ανοιξαν".

(Με επιφύλαξη για το τι θα προκύψει μετά τις πλύσεις, όπως έχουμε ξαναπεί)

Τα κουμπώματα φαίνονται καλά, όσα δεν έχουν κούμπωμα κοντά στο λαιμό έχουν ένα κρυφό άνοιγμα, ώστε όπως τα τεντώνεις να έχει χώρο για το κεφάλι και μετά να ξανακλείνει γύρω από το λαιμό.

Η κουβερτούλα και το μπουρνουζάκι φαίνονται επίσης ωραία (καλοκαιρινά).

Σεξ εμείς απαγορεύεται λέει ο ντόκτορ, για το φόβο των συσπάσεων.

Τα'χω απλώσει στον καναπέ και κάθομαι και τα κοιτάω....

Τόσο λιώμα δεν είχα ξαναγίνει.

μεγια σας καλοφορετα :P

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

2 φορες τη βδομαδα συνηθως..

Δεν μου βγαινει βρε παιδι μου,δεν εχω ορεξη:oops:

Ο αντρας μου απο την αλλη ολη μερα με κυνηγαει στο σπιτι, με ξυπναει τα βραδια..μα καλα μονο αυτο εχεις στο μυαλο σου του λεω κ εγω??

2 φορές την εβδομάδα;;;:shock::shock::shock: Μωρε μπράβο......

Εγω λεω μιας που ειναι κοριτσακι να του παρω φουστανακι και με καλτσουλες να την βγαλω απο το μιευτηριο ζεστη θα κανει τοτες

Εγω δεν τα έχω σκεφτεί ακομη όλα αυτά για να πω την αμαρτία μου.... τα έχω για πολύ μακριά......

Στείλε κανενα link απο οσα πήρες... που βρήκες κουβερτούλες?? Αχου τι έπαθα....δεν τις είδα.... ???!???!? :shock::cry::shock::cry::evil::shock:

Καλα, δεν είχε και καμιά ποικιλία. Δεν έψαχνα καν για τέτοια, απλά τα είδα μπροστά μου με 4 λίρες(!) και είπα όσο βλακεία και βγει, χαλάλι...

http://www.clothingattesco.com/sesame-street-7-pack-of-short-sleeve-bodysuits/invt/kb310092/

http://www.clothingattesco.com/f+f-5-pack-of-bodysuits/invt/kb229210/

http://www.clothingattesco.com/nightwear/me-to-you-2-pack-of-tatty-teddy-sleepsuits/invt/kb319397/

http://www.clothingattesco.com/f+f-7-pack-of-thumb-print-long-sleeve-bodysuits/invt/kb310090/

http://www.clothingattesco.com/f+f-boys-baby-blanket/invt/kb239242/

http://www.clothingattesco.com/f+f-boys-star-print-towel/invt/kb239240/

http://www.clothingattesco.com/f+f-striped-all-in-one-and-hat-set/invt/kl311039/

http://www.clothingattesco.com/mr-men-mr-noisy-all-in-one/invt/km310033/

Εγώ φταίω δηλαδή;;;;;;;;;;;:D:D:D

ΝΑΙ

Σκαϊμπιμ διαβασα που σε ζουληξανε στις θηλες..

αχχ ετσι μου κανανε και εμενα τις πρωτες μερες..

και πονουσαααααααα:evil: μεχρι που δεν τις ξαναφωναξα τις μαιες για βοηθεια κ προσπαθουσα να τα καταφερω μονη μου!

Περιττο να σας πω ότι μ'αυτά που λέγατε χτες, το είδα στον ύπνο μου ότι μου το κάνανε και πόναγα :evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

2 φορες τη βδομαδα συνηθως..Δεν μου βγαινει βρε παιδι μου,δεν εχω ορεξη

Ά-τσα η Χριστιάνα!

μεγια σας καλοφορετα :P

Ευχαριστούμεεεεε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...