Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον πήρα το πρωι και μου είπε να το παρακολουθήσω και να τον ξαναπάρω αν συνεχίσει..

Παντως οταν του είπα για υγρά μου ειπε οτι αν είναι βλέννα δεν είναι τίποτα..οταν του είπα οτι είναι σαν νερό εκει μου είπε να το παρακολουθήσω..

Ξερω και γω..τωρα εχω ολα τα συμπτώματα της ψυχο-τρελας... αισθάνομαι οτι πονάω οτι ¨ανοιγει¨ η μεση μου...δεν είμαι καλά... θα πάω να ξαπλώσω...

Θα σας ενημερώσω το απογευμα... ο Θεος βοηθός... Ελπίζω να μη δω άλλα τέτοια υγρά...

Δεν νομίζω να έκανα τσίσα μου και να μη το καταλαβα..τι να πω... ουτε κανενα περίεργο όνειρο είδα....καταλαβαίνετε τι εννοω...:oops:

Σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά...!!!

Τον πήρα το πρωι και μου είπε να το παρακολουθήσω και να τον ξαναπάρω αν συνεχίσει..

Παντως οταν του είπα για υγρά μου ειπε οτι αν είναι βλέννα δεν είναι τίποτα..οταν του είπα οτι είναι σαν νερό εκει μου είπε να το παρακολουθήσω..

Ξερω και γω..τωρα εχω ολα τα συμπτώματα της ψυχο-τρελας... αισθάνομαι οτι πονάω οτι ¨ανοιγει¨ η μεση μου...δεν είμαι καλά... θα πάω να ξαπλώσω...

Θα σας ενημερώσω το απογευμα... ο Θεος βοηθός... Ελπίζω να μη δω άλλα τέτοια υγρά...

Δεν νομίζω να έκανα τσίσα μου και να μη το καταλαβα..τι να πω... ουτε κανενα περίεργο όνειρο είδα....καταλαβαίνετε τι εννοω...:oops:

Σας ευχαριστώ όλες και μια μια ξεχωριστά...!!!

ελα ηρεμησε και μην τρελαινεσαι!

καλη ξεκουραση!

να μας ενημερωσεις!!

aCtzp3.png

Γιατί έγω μια φορά που φτερνίστηκα μού έφυγαν:oops::oops::oops::oops:!!! τι ντροπή!!!

Σιγά τη ντροπή! Εγώ είμαι μόνιμα με σερβιετάκι. Φτέρνισμα, βήχας ή πολύ γέλιο και τσουπ.

http://www.babyspace.gr/Article/pregnancy-symptoms-incontinence/102-180.html

Τι προκαλεί την ακράτεια ούρων;

Η ακράτεια ούρων, ειδικά όταν φταρνιζόμαστε, γελάμε ή τρέχουμε είναι συχνή στις εγκύους και δεν πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Πρόκειται για ένα πολύ κοινό σύμπτωμα που εμφανίζεται ιδιαίτερα από το μέσο της εγκυμοσύνης και μετά αφού η ουροδόχος κύστη πιέζεται από το βάρος της μήτρας.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Για την αποφυγή της ακράτειας ούρων, δεν θα πρέπει να σηκώνουμε βάρη και να μην αναβάλουμε την τουαλέτα, όταν νιώθουμε την ανάγκη. Με την ακράτεια μπορούν να μας βοηθήσουν και οι ασκήσεις Kegel τις οποίες θα πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αμέσως μετά τον τοκετό.

Α!!!! αν έχεις βλέννες είναι κάτι κακό;; Εγώ έχω καμιά φορα στο σκούπισμα

Τώρα τι να σου πω... Βλέννη από βλέννη μπορεί να έχει διαφορά. Εμένα μου είχε πει (αφότου είδαμε τις συσπάσεις και τον κοντούλη τράχηλο) να έχω έννοια αν δω βλέννη.

Τι βλέννη, ρωτάω?

Ε,σαν μύξα,μου λέει. Έξυπνη είσαι,θα το καταλάβεις (ωραίος ο γιατρός?:shock:)

(άκου συζήτηση, τώρα...:oops:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χριστέ μου! Θα μας τρελάνουν! Ο ένας άσπρο, ο άλλος μαύρο!

Καλή ξεκούραση!

Τίποτα δεν θα είναι!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Χριστέ μου! Θα μας τρελάνουν! Ο ένας άσπρο, ο άλλος μαύρο!

Καλή ξεκούραση!

Τίποτα δεν θα είναι!

Κι εμένα νομίζω κάποια στιγμή που τον είχα ρωτήσει για βλέννες, μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και δεν υπαρχει πρόβλημα, δεν παίρνω όρκο πάντως...

Aχ, με καθησύχασες (με τις πολλές παραδόσεις, δεν το είχα προσέξει!). Τόσο η απόδειξη όσο και όλα τα χαρτιά που είχε πάνω το δέμα ήταν μόνο για αυτό που παρέλαβα (αλλιώς δεν θα παραλάμβανα καθόλου).

;)

Θα δεις και τι θα σου απαντήσουν, πιστεύω αύριο-μεθαύριο θα σου έρθουν και τα υπόλοιπα.

Κarmar σου ξαναέτυχε από εκείνη την ώρα? Δεν είδα να λες πουθενά, οπότε μάλλον όχι. Καλή ξεκούραση.

Karmar παρακολούθησε να δεις τι γίνεται και μιλά με τον γιατρό σου. Αν δεν μπορείς να ηρεμησεις στις κλινικές έχουν κάτι χαρτάκια, βάζεις ενα στο εσώρουχο να βραχεί και κατευθείαν μπορούν να σου πούνε αν είναι κάτι ανησυχητικό.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

.....Ήρθε κι η υπόλοιπη παραγγελία!

Καλά, σίγουρα λάθος της ελληνικής κούριερ ήταν... Τελοσπάντων!

Είναι πολύ ωραία!

Επίσης, πολύ μεγάλες φόρμες μου φαίνεται ότι έχουν, θα πλέει το σκατούλι εκεί μέσα, ειδικά για τα πρώτα που έχω πάρει για να βγούμε από το μαιευτήριο, θα το ψάχνω μέσα στα φορμάκια!

Έχω ενθουσιαστεί! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ ωραία!

Επίσης, πολύ μεγάλες φόρμες μου φαίνεται ότι έχουν, θα πλέει το σκατούλι εκεί μέσα, ειδικά για τα πρώτα που έχω πάρει για να βγούμε από το μαιευτήριο, θα το ψάχνω μέσα στα φορμάκια!

Αχ τι τέλεια!! Μπράβο, με γεια!!!!

Είναι πολύ ωραία!

Με γεια σας! Τζαμπα η ανησυχια!;)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια να θέσω ένα άλλο θέμα;;; Σεξουαλικές επαφές έχετε καθόλου ή όχι;; Εμείς κάναμε μία φορα στον 4ο μήνα (στο πρώτο τρίμηνο ο γιατρός είπε όχι). Δεν του βγαίνει του άντρα μου, αλλά ούτε κι εμένα για να πω την αλήθεια.

Είναι πολύ μαλακά και το βαμβακερό τους είναι χοντρούτσικο.

Επίσης όπου τέντωσα τις στάμπες, δεν "ανοιξαν".

(Με επιφύλαξη για το τι θα προκύψει μετά τις πλύσεις, όπως έχουμε ξαναπεί)

Τα κουμπώματα φαίνονται καλά, όσα δεν έχουν κούμπωμα κοντά στο λαιμό έχουν ένα κρυφό άνοιγμα, ώστε όπως τα τεντώνεις να έχει χώρο για το κεφάλι και μετά να ξανακλείνει γύρω από το λαιμό.

Η κουβερτούλα και το μπουρνουζάκι φαίνονται επίσης ωραία (καλοκαιρινά).

Σεξ εμείς απαγορεύεται λέει ο ντόκτορ, για το φόβο των συσπάσεων.

Τα'χω απλώσει στον καναπέ και κάθομαι και τα κοιτάω....

Τόσο λιώμα δεν είχα ξαναγίνει.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...