Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι οτι θα κανονιζω να πάω πρώτο ραντεβού για να μην εχει μαζευτεί κόσμος, ώστε ούτε να περιμένουμε πολύ, ούτε να ενοχλουμε. Τώρα αν δω τα μεγάλα ζόρια θα αναγκαστώ να τον αφήσω, τι θα κάνω. Είχαμε παει με τον άντρα μου για καθαρισμό στον οδοντιατρο και τον πήραμε μαζι, εμένα με αγανάκτησε λίγο αλλά όταν τον κρατούσε ο άντρας μου κύριος ο μικρός.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ευχαριστώ κοριτσάκια μου!! κ εγώ πετάω από χτες!! :Dmariapap82 μια που έχεις κ αγόρι κ κορίτσι για πες μας κανένα κόλπο να καταλάβουμε λίγο πιο νωρίς τι είναι το σποράκι μας!! εμένα μια φίλη μου που έχει κ γιο κ κόρη μ είπε πως επειδή οι παλμοί είναι 160 έχω γιο! ισχύει?? :o

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αποτι ξερω οι γρηγοροι παλμοι ειναι αγορι αλλα επισης στο αγορι θες να τρως αλμυρα ενω στο κοριτσι γλυκα! Σε μενα ισχυε αυτο....

Παντως το πιο στανταρ (αληθεια σου λεω αμα δω εγκυο που να εχει φουσκωσει ομως λιγο η κοιλια της μπορω να πω με σιγουρια το φυλο) ειναι οτι στο αγορι εχεις μυτερη κοιλια ενω στο κοριτσι "γεμιζεις" και στα πλαινα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αποτι ξερω οι γρηγοροι παλμοι ειναι αγορι αλλα επισης στο αγορι θες να τρως αλμυρα ενω στο κοριτσι γλυκα! Σε μενα ισχυε αυτο....

Παντως το πιο στανταρ (αληθεια σου λεω αμα δω εγκυο που να εχει φουσκωσει ομως λιγο η κοιλια της μπορω να πω με σιγουρια το φυλο) ειναι οτι στο αγορι εχεις μυτερη κοιλια ενω στο κοριτσι "γεμιζεις" και στα πλαινα!

Το αντίθετο! Οι γρήγοροι παλμοί δηλώνουνε κορίτσι αλλά δεν είναι πάντα απόλυτο αυτό αλλά τις περισσότερες φορές! Εγώ στην μικρή είχα 182 παλμούς και η μάνα μου το είπε εκείνη την στιγμή..κόρη θα κάνεις σίγουρα!

Τώρα για τα γλυκά ότι έχεις κορίτσι θα συμφωνήσω γιατί κι εγώ στην κόρη μου είχα ξεσκίσει όλα τα γλυκά..

τώρα βέβαια τα απεχθάνομαι..λέτε να πάω για το αγοράκι τώρα?:tongue:

Και για την κοιλιά συμφωνώ στα κορίτσια κάνεις κώλο και περιφέρεια ενώ στα αγοράκια είσαι λίγο πιο συμμαζεμένη :D:tongue: !!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καινούριο tickeraki!! :)

που χαθήκατε όλες πάλι?:?

Καλορίζικο!!!Ήθελα κι εγώ να το βάλω αυτό αλλά κάπου είδα

ότι μετά το πορτοκάλι σου το κάνει κρεμμύδι και μου φάνηκε κουλό και δεν το έβαλα!!

Πάντως είναι από τα αγαπημένα μου τικεράκια!!!:D;)

Εγώ παίρνω ακόμη και στο γιατρό τον μικρο! Σιγά μην τον αφήσω στην πεθερα να τον βασανίζει! Βγάλε την πιπίλα, μίλα, χαμογέλα, μην γκρινιαζεις και φυσικά ούτε προσέχει τι παίρνει στα χέρια του, τι βάζει στο στόμα του...

Αυτές οι πεθερές κυρίως γιατί στην μάνα σου λες και μία κουβέντα παραπάνω..

ότι γουστάρουν νομίζουνε ότι μπορούνε να κάνουνε να λένε

και να δίνουνε στα παιδιά άλλων μητέρων!!!:evil: :evil: :evil:

αχ ασε my girl γιατί όπως σας έχω πει όλοι για κορίτσι μ έχουν κ τώρα όλο κορίτσια σκέφτομαι!!! αστο καλό! κ ήταν το μόνο που δεν ήθελα γιατί πραγματικά δεν με νοιάζει γιατί έχω και έναν ανιψιό τρελή αδυναμία!! λιώνω...:D

πάντως αν εξαιρέσουμε τις συνεχείς αναγούλες, ειδικά τέτοιες ώρες, όλα τ άλλα καλά..όλο με τσίχλες τη βγάζω και δεν ξέρω αν κάνει κιόλας! :shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!

δεν σας εχω διαβασει ολες να δω τι καλο γραφετε!

τι μου κανετε?

πως πατε?

vivian φοβαμαι μηπως οι τσιχλες χειροτερευουν την κατασταση μιας και αυξανουν τα υγρα του στομαχου.Πολλα πολλα συγχαρητηρια για την καρδουλα του μικρου σου....αντε μπραβο να μπαινουμε σε σειρα σιγα σιγα!!

εχω ακουσει και εγω περι παλμων και φυλου αλλα δεν ξερω αν ισχυει τελικα!

Εγω σημερα νιωθω οτι ζω φυσιολογικα καπως...

εχθες δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ημουν μεχρι το βραδυ που επεσα για υπνο...

5,30 τα ξημερωματα ξυπνησα απο πονους στο στομαχι και εφαγα μια φρυγανια μηπως ηρεμουσα!

Σημερα απεφυγα καφε και ειμαι καλυτερα..

εχω συνεχεια τα κρακερακια διπλα μου και κρυο τσαι λεμονι μιας και το νερο με αηδιαζει!!

aCtzp3.png

Το αντίθετο! Οι γρήγοροι παλμοί δηλώνουνε κορίτσι αλλά δεν είναι πάντα απόλυτο αυτό αλλά τις περισσότερες φορές! Εγώ στην μικρή είχα 182 παλμούς και η μάνα μου το είπε εκείνη την στιγμή..κόρη θα κάνεις σίγουρα!

Τώρα για τα γλυκά ότι έχεις κορίτσι θα συμφωνήσω γιατί κι εγώ στην κόρη μου είχα ξεσκίσει όλα τα γλυκά..

τώρα βέβαια τα απεχθάνομαι..λέτε να πάω για το αγοράκι τώρα?:tongue:

Και για την κοιλιά συμφωνώ στα κορίτσια κάνεις κώλο και περιφέρεια ενώ στα αγοράκια είσαι λίγο πιο συμμαζεμένη :D:tongue: !!

ναι με τους παλμους δεν το θυμαμαι οποτε εχεις δικιο το αναποδο ειναι! Οπως μας τα λες για αγορακι πας μαλλον!

vivian26 γιατι σε εχουν για κοριτσι απο που το βγαζουν το συμπερασμα?

Αχ mummytobe με τα κρακερακια αγκαλια τι μου θυμιζεις τι μου θυμιζεις...... αχ τι μας περιμενει! Προς το παρον εχω πονοκεφαλο αλλα μαλλον δεν ειναι της εγκυμοσυνης της κουρασης ειναι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ναι με τους παλμους δεν το θυμαμαι οποτε εχεις δικιο το αναποδο ειναι! Οπως μας τα λες για αγορακι πας μαλλον!

vivian26 γιατι σε εχουν για κοριτσι απο που το βγαζουν το συμπερασμα?

Αχ mummytobe με τα κρακερακια αγκαλια τι μου θυμιζεις τι μου θυμιζεις...... αχ τι μας περιμενει! Προς το παρον εχω πονοκεφαλο αλλα μαλλον δεν ειναι της εγκυμοσυνης της κουρασης ειναι!

μη σε απογοητευσω αλλα μαλλον σου ερχονται!!

αν και σου ευχομαι αυτη η εγκυμοσυνη σου να ειναι η καλυτερη και να περασει "αθορυβα":tongue::tongue:

aCtzp3.png

mariapap82 μάλλον θέλουν πολύ κορίτσι γιαυτό!δεν νομίζω να 'φαίνομαι' ακόμα για να ξεχωρίζεις..θα δείξει...

mommytobe λες να με κάνουν χειρότερα οι τσίχλες?πωπω πάνε κ αυτές δεν το είχα σκεφτεί..η μαμά μου λέει να μυρίζω λεμόνι και πως εκείνη τη βοηθούσε..θα το δοκιμάσω κ αυτό τι να κάνω!! πάντως κόριτσια εσείς που είστε στο πρώτο μωράκι, σαν εμένα, οπλιστείτε με υπομονή γιατί ρώτησα σήμερα την αδερφή μου που είναι 7 μηνών στο δεύτερο και μου είπε ένα μήνα ακόμα σίγουρα οι αναγούλες!!! παναγία μου!!!!:shock::shock::shock::shock: είναι σαν να είσαι μόνιμα άρρωστος!! και δεν μπορείς να φας κ σούπες!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...