Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιαννα αν διαβασες νωρίτερα έγραψα οτι χθες το βράδυ έπαθα το ίδιο. Η γνώμη μου είναι ειδικά αν νιώθεις καλύτερα μην βιαζεσαι να πάρεις φάρμακα. Εγώ καουρες έχω πλέον όλη μέρα, κάθε μέρα και όπως είπε και η Εύα δεν με ανακουφίζει τίποτα πια. Αλλά εμετό έκανα πρώτη φορά. Αν δω οτι κάνω συνέχεια τότε θα δω τι θα κάνω, τώρα κάνω υπομονη!

καουρες εχω συνεχεια και πινω λιγο γαλα και με αφηνει αλλα το σημερινω τρομαξα πρωτη φορα αυτος ο πονος μου κοβοτανε η αναπνοη μου

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααα!!15 Μαρτιου παω για το πρωτο μαθημα ανωδυνου στο Αλεξανδρας!!

skybeam ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυςς?

Ναι βρε, ακούω και θυμάμαι ότι το συζητούσαμε, αλλά τι στο καλό να έρθω να κάνω? Αφού θα κάνω καισαρική!..:rolleyes:

Και χτυπάει το κουδούνι μου (χωρίς να έχουν ειδοποιήσει πιο πριν, αλλά ας το προσπεράσω...) και είναι η Γενική Ταχυδρομική που μου φέρνει την παραγγελία μου από Τesco. Χαρά εγώ, κοιτάω, τι να δω, από τα 9 πράγματα που έχω παραγγείλει, μου έχει φέρει το ένα! Ένα σετ εσωρουχάκια! Yπάρχει περίπτωση να μου κάνουν πάνω από μία παραδόσεις? Στην επιβεβαίωση, πάντως, που μου έστειλαν με e-mail την πορεία της παραγγελίας, ήταν όλη η παραγγελία σωστή και οι ημερομηνίες αποστολής κάθε κομματιού ήταν ίδιες. Περιττό να πω ότι η κάρτα μου έχει χρεωθεί κανονικά.

...Τους έχω στείλει e-mail και περιμένω απάντηση...

Δεν πιστεύω να πάθω καμιά στραβή...

Έχω ξεχάσει ποια από μας περίμενε και ποια παρέλαβε την παραγγελία της.

Αν μ' ακούς, ήταν όλα οκ?

Εγώ περιμένω, μόνο η next ήρθε, tesco περιμένω ακόμα.

Ναι, κάπου στο site το είχα διαβάσει, παίζει να είναι και παραπάνω από μία παραδόσεις... Απόδειξη βρήκες στο δέμα? Αν ναι, μόνο γι' αυτό που παρέλαβες ή για όλα?

Κοριτσάκια καλημέρα...

Ειμαι πολύ φοβισμένη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και ηρεμησω λιγάκι...

Ξυπνησα σήμερα και όταν σηκώθηκα άκουσα ενα "γκλουπ"..κοιτάω το εσώρουχό μου και ήταν μούσκεμα...οχι παχύρευστα, αοσμα και διαφανή... περιττώ να σας πω οτι εχω χ@#στει πάνω μου...

Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να το παρακολουθήσω... δεν πονάω κάπου κια ο μπεμπης κάνει τις κινησούλες του..

Συνεχίζω και βγαζω πολύ λιγοτερο, οπως τα καθημερινά μας υγρά αλλά φοβάμαι πολυ!

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο να με ηρεμήσετε λίγο;;;;

skountoufla[/size][/size] μου, μαζί κάναμε την συζήτηση αλλά δεν έχω παραγγείλει ακόμα!!!

Διαφημίσεις

Ναι, κάπου στο site το είχα διαβάσει, παίζει να είναι και παραπάνω από μία παραδόσεις... Απόδειξη βρήκες στο δέμα? Αν ναι, μόνο γι' αυτό που παρέλαβες ή για όλα?

Aχ, με καθησύχασες (με τις πολλές παραδόσεις, δεν το είχα προσέξει!). Τόσο η απόδειξη όσο και όλα τα χαρτιά που είχε πάνω το δέμα ήταν μόνο για αυτό που παρέλαβα (αλλιώς δεν θα παραλάμβανα καθόλου).

Ξυπνησα σήμερα και όταν σηκώθηκα άκουσα ενα "γκλουπ"..κοιτάω το εσώρουχό μου και ήταν μούσκεμα...οχι παχύρευστα, αοσμα και διαφανή...

Πόση ποσότητα βρε παιδί μου? Σαν γενική οδηγία ξέρω ότι όταν δεν είναι παχύρευστα (τύπου βλέννη) δεν είναι ανησυχητικό. Μήπως επειδή ήταν μετά τον ύπνο που ήσουν ξαπλωμένη και είχαν μαζευτεί παραπάνω, σου φάνηκαν πολλά όπως σηκώθηκες? Εγώ γενικά έχω πολλά υγρά :oops:. Παίρνεις τίποτα προγεστερόνες? Αφού ενημέρωσες τον γιατρό σου, μην ανησυχείς.

(Έχεις γενικά τίποτα συσπασούλες? Ούτε αυτό σημαίνει τίποτα, απλά ρωτάω.)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Λες xanp μου;;

Δεν μου εχει ξανατύχει..και ειδικά ετσι οπως ένιωσα οτι έφυγαν..

Γενικά έχω υγρά αλλά είναι λευκά ή ελάχιστα κιτρινα..το είχα πει στον γιατρό μου και μου είχε πει οτι εφόσον δεν συνδυάζονται με φαγούρα ή τσουξιμο δεν είναι ανησυχητικό.

Αυτό που με έχει φοβίσει είναι οτι στην αφή είναι σαν νερό..δεν είναι καθολου παχύρευστη μορφή...

Συγνώμη κορίτσαι για την περιγραφή...φοβάμαι τόσο πολύ...:cry:

Πόση ποσότητα βρε παιδί μου? Σαν γενική οδηγία ξέρω ότι όταν δεν είναι παχύρευστα (τύπου βλέννη) δεν είναι ανησυχητικό. Μήπως επειδή ήταν μετά τον ύπνο που ήσουν ξαπλωμένη και είχαν μαζευτεί παραπάνω, σου φάνηκαν πολλά όπως σηκώθηκες? Εγώ γενικά έχω πολλά υγρά :oops:. Παίρνεις τίποτα προγεστερόνες? Αφού ενημέρωσες τον γιατρό σου, μην ανησυχείς.

(Έχεις γενικά τίποτα συσπασούλες? Ούτε αυτό σημαίνει τίποτα, απλά ρωτάω.)

Δεν παίρνω προγεστερόνες και επίσης νιώθω τόσο χαζή που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω συσπάσεις.... :oops: Νιώθω καποιες φορές τη κοιλιά μου να σκληραίνει αλλά δεν ξέρω αν ειναι πέτρωμα όπως το περιγράφεται κατά καιρούς..

Διαφημίσεις

karmar ειχες ξυπνησει τη νυχτα να ουρησεις?????

Μηπως ηταν ουρα?

Σηκώνομαι καθε βραδυ... δεν μου έχει ξανατύχει..

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρον κοριτσάκια μου!

κοριτσια προσπαθω τοση ωρα να σας διαβασω και δεν προλαβαινω!

Το βαρος στους υπερηχους ειναι πολυ σχετικο εχουν αστοχιες

οι υπερηχοι και μπορει τη μια φορα που θα παμε να ειναι

υπερεκτιμημενο το βαρος και την αλλη το αντιθετο.

Παντως για να μην αγχωνεστε το δικο μου θα ειναι

το μεγαλυτερο βουβαλακι :tongue:

αυτο το 4160γρ της Λυδιας στο 39+1 δυσκολα

ξεπερνιεται! Πιο καλα να εχετε μωρο στο 3κιλο

για να βγει φυσιολογικα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Λες xanp μου;;

Δεν μου εχει ξανατύχει..και ειδικά ετσι οπως ένιωσα οτι έφυγαν..

Γενικά έχω υγρά αλλά είναι λευκά ή ελάχιστα κιτρινα..το είχα πει στον γιατρό μου και μου είχε πει οτι εφόσον δεν συνδυάζονται με φαγούρα ή τσουξιμο δεν είναι ανησυχητικό.

Αυτό που με έχει φοβίσει είναι οτι στην αφή είναι σαν νερό..δεν είναι καθολου παχύρευστη μορφή...

Συγνώμη κορίτσαι για την περιγραφή...φοβάμαι τόσο πολύ...:cry:

κοριτσακι μου αν ειναι να τρελαινεσαι(που δεν σε αδικω...)παρε τον γιατρο και πες του να πας να σε δει!

aCtzp3.png

Karmar,μην ανησυχείς, τίποτα δεν είναι!!! Μήπως όντως ήταν ούρα;; Γιατί έγω μια φορά που φτερνίστηκα μού έφυγαν:oops::oops::oops::oops:!!! τι ντροπή!!!!! Λέω "τι, θα έχω κ ακράτεια τώρα;;;" Ευτυχώς ήμουν σπίτι

Σηκώνομαι καθε βραδυ... δεν μου έχει ξανατύχει..

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρον κοριτσάκια μου!

Αμα δεν εχει ροζ ή κοκκινο χρωμα μην ανησυχεις καπως μαζευτηκανε εκει

με τον υπνο φαινεται και βγηκαν ολα μαζι τα υγρα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...