Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα σου ξαναλέω μπορεί τελικά εσύ να κάνεις μεγαλύτερο μωρό και από την βιβή.Πάντως για την εβδομάδα που πήγαμε το βάρος το δίνει 500-600 γρ το νορμαλ ενώ για της Βιβής 350-450 γρ σε ένα διάγραμμα που μου δώσανε στο ΛΗΤΩ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εγώ νομίζω έκανα και νωρίς νωρίς β επιπέδου (21 εβδομάδων)

ακριβώς και ήταν 410γρ!! μου είχε φανεί πολύ μικρός..

γιαυτό ξαφνιάστηκα που άρχισε να παίρνει τόσο γρήγορα!

το παιδάκι μου..τι να κάνει κι αυτό..ό,τι τρώει η μανούλα..

αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ ένα μπισκότο - τουλάχιστον-

τη μέρα θα το φάω..κάθε απόγευμα θέλω γλυκό!! τι να κάνωωω????

Ασε και εγω καθε απογευμα θελω

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Γιου - χου!

Πω, πω, κόσμος και λαός! Πώς είστε?

Το απόγευμα στις 6.30 είναι το ραντεβού μου ;).

Pele, συνομηλικάκι μας, εμένα δεν μου φαίνεται ότι την παραπάνω εβδομάδα σας την έβγαλε λόγω βάρους (το λέω με βάση το χαζοψάξιμο που έχω κάνει στο ιντερνετ για το θεματάκι του ομφάλιου που έχω), μια χαρά είναι το βάρος σας, ωραιότατο! Μάλλον από μετρήσεις ύψους σας την έβγαλε μεγαλύτερη, γιατί πας για τοπ μόντελ και δεν το ξέρεις! Ζιζέλ τη βλέπω τη μπουμπού! Είναι αυτό που λέμε "μωρό μου ατελείωτο":tongue:.

Θέλω κι εγώ μαξιλάρι, όπως τα ακούω! Κάθε μέρα ξυπνάω όλο και πιο πιασμένη. Μέση-πλάτη, λες και μου είχαν ρίξει πάνω μου όλο το βράδυ ένα τσουβάλι πατάτες. Κι εγώ δεν πολυμπορώ να κοιμηθώ πλάγια, όλο ανάσκελα γυρίζω, μ' αρέσει που λένε ότι ΠΡΕΠΕΙ να κοιμόμαστε πλάγια αριστερά...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

να γιώτα τσέκαρε αυτό..εγώ αυτό κοιτάω συνήθως αν και δεν

είναι κι απόλυτο μάλλον..

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

πάντως όποτε ήταν κοντά σε αυτές τις μετρήσεις μου έλεγε ο γιατρός

μια χαρά είναι...μόνο τώρα μας είπε ότι ήταν μεγάλος!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Γιώτα σου ξαναλέω μπορεί τελικά εσύ να κάνεις μεγαλύτερο μωρό και από την βιβή.Πάντως για την εβδομάδα που πήγαμε το βάρος το δίνει 500-600 γρ το νορμαλ ενώ για της Βιβής 350-450 γρ σε ένα διάγραμμα που μου δώσανε στο ΛΗΤΩ

αα για τώρα πόσο βγάζουν το μωρό δλδ???για να δούμε

τα μωρά που ξέρουμε τώρα είναι όντως μεγάλα..?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

να γιώτα τσέκαρε αυτό..εγώ αυτό κοιτάω συνήθως αν και δεν

είναι κι απόλυτο μάλλον..

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

πάντως όποτε ήταν κοντά σε αυτές τις μετρήσεις μου έλεγε ο γιατρός

μια χαρά είναι...μόνο τώρα μας είπε ότι ήταν μεγάλος!

Μάλλον πήρε απότομα βάρος κ μετά μπορεί να μην παίρνει τόσο πολύ, έχει προσωπικότητα, διαλέγει ποτε θα παχύνει.....

Διαφημίσεις

και αεμενα στην β ητανε γυρω στα 480 αλλα μου ειπε οτι ειναι κατα προσεγγιση δηλαδη μπορει να εινα 100 πανω 100 κατω. το βαροσ τους κοριτσια θα το δουμε οταν με το καλο βγουν.

ρε κοριτσια και εγω ενα (μην σας πω και 2 και 3 και 4 ) γλυκο καθε μερα θα το φαω. αφηστε απο κιλα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι στα

+9 με 10 ειμαι:confused:

το μαξιλαρι ο αντρας μου το λεει ο "κολλητος" σου για να καταλαβετε πως περασα την χθεσινη μερα και νυχτα....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

στης 21 εβδομαδες που ειχα παει στο γιατρο ητανε 372 γρ

και 23 εβδομαδες 473γρ πηρε 100 γρ

Εμένα στις 20 εβδ ήταν 309γρ και στις 24 εβδ 520γρ. Σ' ένα μήνα δηλαδή 210γρ

και αεμενα στην β ητανε γυρω στα 480 αλλα μου ειπε οτι ειναι κατα προσεγγιση δηλαδη μπορει να εινα 100 πανω 100 κατω. το βαροσ τους κοριτσια θα το δουμε οταν με το καλο βγουν.

ρε κοριτσια και εγω ενα (μην σας πω και 2 και 3 και 4 ) γλυκο καθε μερα θα το φαω. αφηστε απο κιλα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι στα

+9 με 10 ειμαι:confused:

το μαξιλαρι ο αντρας μου το λεει ο "κολλητος" σου για να καταλαβετε πως περασα την χθεσινη μερα και νυχτα....

Κι όσο λέω θα τα κόψω τα γλυκά κ θα τρώω 1 κάθε 3-4 μέρες, κάτι γίνεται κ τσουπ!! βρίσκονται μπροστα μου!!! Πριν λίγο εδω στη δουλειά είχαν την ιδέα για σοκολατένιο κεικ και πήγαν πήραν από τον Τερκενλή....Ε να μη φάω;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...